Imakérések 2022

Imakérések és visszajelzések

H.E.(2022-12-31)
Kedves Imatàrsak!Kérem imàtkozatok velem, hogy a családomban, egy fiatal ember nagyon beteg fájdalmai vannak ,hogy a betegségből felèpüljön .Kèrem imàdkozzanak èrte.Minden elmondott imàèrt Istennek legyen hàla. Dicsőség Istenek.

S. Marta(2022-12-31)
András fiam gyógyulásáért könyörgöm!

KM(2022-12-30)
Kedves Testvérek !

Kérnék imát szembetegségemért és mozgásszervi problémáimért, amik nagyon megterhelnek és depresszióssá tesznek.
Köszönöm az imákat és én is imádkozom mások szándékaiért.

Mama(2022-12-30)
Kedves Imatársak!
Kérem, imádkozzatok velem, hogy a betegségekből felépüljek és hogy azok okai megszűnjenek végleg. Kérem lelki támogatásotokat, mivel ezen a téren egyedül vagyok. Tevőleges segítségem van, de nagyon sok megjegyzést kapok a környezetemből, ami csak ront a helyzetemen.
Isten áldjon benneteket a következő évben is!

Picur(2022-12-26)
Kérem szépen imájukat, hogy párom István mielőbb visszatérjen hozzám és szeretetben éljünk!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Dicsőség Istennek!

H.D.(2022-12-25)
Hálásan köszönöm Istenem! Isten felhívta a figyelmem milyen szégyenletes dolgot tettem, káromoltam Őt, és emiatt vagyok kitéve a sátán támadásának. Valóban olyan gondolataim lettek amik nem az enyémek, káromló, szentségtelen, szégyentelen. Kérem Isten bocsánatát, visszafogadását, kegyelmét, irgalmát, szabadítását! Gondolataim tisztítását, védelmét!
Rosszul imádkoztam férjemért aki még nem adta át életét Jézusnak, az Imával nyert csaták C. Filmből mondtam el a férjért mondott imát, amiben az van ha vmi rosszat tesz ne ússza meg. Azt hiszem emiatt lett kisfiam beteg. Kérem a férjem bűneinek következményei ne terheljék gyermekeim, kegyelmet, irgalmat kérek és a Jézus Krisztus gyógyítását kisfiamnak, megerősítését és szeretetét. Jézusnak van hatalma, hogy testi lelki pszichés és mindennemű egészséget adjon kisfiamnak kislányomnak és nekem, kérem imádkozzanak ezekért! Jézus Krisztus nevében

Cs.I.(2022-12-23)
Kérem szépen imátkozzanak értünk, hogy párom István mielőbb visszatérjen hozzám!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!

Cs.I.(2022-12-22)
Kérem szépen imátkozzanak értünk, hogy párom István mielőbb visszatérjen hozzám!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen

GM(2022-12-22)
Mindenkinek köszönöm! Érezhető az imádságuk hatása. Kérem, továbbra is legyenek szívesek fiamért és unokáimért, családi békességért, nyugalomért imádkozni!
Áldást, békességet, boldogságot Önökre, a munkájukra, az imádságukra!

Borisz(2022-12-21)
Kérem, aki tud imádkozzon a 3 napos pici unokámért aki lélegeztető gépen van, továbbá kérem imádkozzanak az orvosaiért a gyerek intenzív osztályon, hogy higgyenek és hittel gyógyítsanak minden kis beteget. Kérem segítsenek imájukkal,hogy az anyukája magához ölelhesse és hallhassa a sírását. Kérem Uram tégy csodát! Köszönöm mindenkinek ha elmond egy imát a kis unokám gyógyulásáért, áldás légyen mindannyijuk életén! Köszönöm, köszönöm Uram, hogy megadtad ezt az ima kérő lehetőséget! Istenem segíts!

GM(2022-12-21)
Szeretett férjem gyógyulásáért kérem imádkozzatok! Nagyon szépen köszönöm

GM(2022-12-19)
Kedves Imacsoport!
Imát kérek, hogy a fiam egészséggel tudjon élni és a drága unokáim! A menyem esetmenedzser és hihetetlen dolgokat talál ki, a szakmát jól tudja, hogy bosszút álljon a fiamon. Sajnos a gyermekeit, de leginkább az idősebbet soha nem szerette, csak játssza a jó anyát, nem kímélte őket sem. Sajnos van ilyen anya is. Nagyon nagy bajban van Magyarországon is a gyermekek érdeke, az elvált apákról meg ne is beszéljünk. Ennek ellenére kérem, hogy a volt menyemért is imádkozzanak, mert szerintem vagy nagyon gonosz, vagy beteg. Mindkét esetben rá is ráfér, hogy segítséget kapjon. Én gyakran imádkozom, igaz, csak a fiamért és az unokákért. Kérem Istent bocsássa meg nekem, de a menyemért nem tudok. Kérem Önök segítsenek, mert én képtelen vagyok. Már kétszer kértem imájukat, és határozottan érzem a jó hatásokat. Nagyon-nagyon köszönöm! Mindenki életére áldást, boldogságot kívánok!

Sztne(2022-12-19)
Aldas minden ima keroré..

Cs. Éva(2022-12-15)
Kedves imacsoport!
A depresszió hetek óta olyan mélyre taszított, hogy a szobámat sem tudom elhagyni, a gyógyszerek ellenére sem. Gyógyulásomért kérek imát. Előre is nagyon köszönöm, és Isten gazdag áldását kívánom a csoport minden kedves tagjának.

JL(2022-12-14)
Kedves imacsoport!
Az apukám és az anyukám sokat veszekednek, és kezdenek eltávolodni egynástól, ezt a három kistestvéremmel már nehezen bírjuk. Kérlek titeket, hogy imádkozzatok értük, mert nagy szükségük van rá.

Előre is köszönöm!

Aranka(2022-12-14)
Agydaganat gyògyulásért kèrnèk imàt. Olyan hittel kèrem, hogy màr meg is kaptam.Meningenòma,nem műthető, a hipofìzisen van. Ezèrt kèrem a kedves imacsoportot.

Mariann(2022-12-14)
Kedves imacsoport én 6 hónapos terhes vagyok és terhességi cukorbetegségem van inzulint is adom sajnos.A kisfiamért szeretnék imát kérni hogy a fejlődésében minden rendben legyen
Ő rá ne hasson semmi rossz.Imátkozom érte én is mint édesanyja! Köszönöm szépen hogy imádkoztok érte ti is. Isten áldjon meg titeket

B.I.(2022-12-11)
Kedves imacsoport! Imát szeretnék kérni a családomért, két fiamért.Tálalják meg a hozzájuk illő párukat.Kérlek Uram!!! Vigyázz rájuk és ne hagyd újra kihasználják a nők!!Isten áldása legyen minanyiotokkal!Ámen

TM(2022-12-08)
Kedves Imádkozó Közösség!
Kérem imájukat a húgomért és sógoromért. Mindkettőjüknélrákos betegséget állapítottak meg.Együtt imádkozom Önökkel .
Isten áldja meg az imádkozó közösség minden tagját.

Köszönöm

Mária

Anna(2022-12-08)
Kedves Imacsoport!Imát szeretnék kérni nagybátyámért(82 éves) hogy minden betegségéből gyógyítsa meg a Jóisten. Már 2 hete kórházban van.Hálásan köszönöm az imáikat.

AB(2022-12-07)
Kedves imádkozó közösség! Ismét imát szeretnék kérni tőletek. Az életem rendben hozzásához. Úgy érzem minden szét esik körülöttem,talán a depresszió is körül vesz. A párom még mindig az alkohol rabja. Nem tudom ,hogyan tudnék hozzá viszonyulni,erőt kérek,hogy feltudjam nevelni a kisgyerekem.Ebben kérem az útmutatást.

S.G.(2022-12-06)
Kedves Imacsoport!
Imájukat szeretném kérni hogy a Jó Isten segitsen Gábor fiamnak az akadájok elháritásában egy új munkahely megszerzéséért.
Jelenlegi munkahelyére ingázik, naponta többet mint 200 km-t.
Köszönöm Isten áldása életükre.

Erzsébet(2022-12-06)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni Ferencz testvérünk testi lelki gyógyulásáért és a gonosz távozásáért! Isten fizesse!Dicsértessék Jézus Krisztus

Cs.I.(2022-12-05)
Imájukat szeretném kérni párom István mielőbbi visszatéréséért!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen

K.Gy.(2022-12-05)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzunk együtt Péter fiamért.
Régóta küzd alkoholproblémával.
Istennek legyen hála, rászánta magát a gyógykezelésere.
Kérjük együtt Mennyei Atyánkat Jézus nevében, hogy gyógyítsa meg, szabadítsa meg a sátántól, a függőségtől.És szülessen úja Krisztusban.
Köszönöm az érte mondott imákat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

KB(2022-12-05)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni unokatestvérem:
Mária lelki és testi gyógyulásáért

Köszönöm!
Balázs

Sanyi(2022-12-05)
Sanyi gyogyulasaert imat kernek

Sz.R.(2022-12-04)
Kedves Imatársak!
Kérném szépen közbenjáró imáitokat beteg, idős, 85 éves Édesanyamért. Amióta bekerült az idősek otthonába, (2 éve) azóta folyamatosan testi-lelki bajokkal küzd. Az orvosok se tudják kigyógyítani egy meglévő, kb 1 éve tartó nőgyógyászati betegségéből. Kérjük az Urat, enyhítse a rettenetes szenvedéseit, gyógyítsa meg, itt már csak a csoda segíthet. Annyira szenved, hogy szeretne már meghalni. Köszönöm imáitokat!

Cs.I.(2022-12-03)
Imájukat szeretném kérni párom István mielőbbi visszatéréséért!
Köszönöm szépen és kívánom Önökre a jövőben is Isten gazdag áldásait!
Ámen

B.M.(2022-12-03)
Kedves Testvérek, Veletek imádkoztam.
Kérem, imádkozzatok velem, Édesanyámért, magamért, körülöttünk élőkért.
Istenem, adj nekünk egészséget.
Istenem, adj nekünk békességet.
Istenem, adj békét a világnak. Ámen.
Köszönöm.

M.Gy.(2022-11-30)
Sziasztok !
Legyetek már szívesek ,imádkozni azért hogy az Úr vezessen el ahhoz a személyhez,akit nekem szánt feleségül.
Köszönöm

Mama(2022-11-30)
Kedves Imarársak!
Kérlek benneteket, imádkozzatok velem, hogy a mai vizsgálaton és a holnapi műtéten rendben menjen minden, sikeresen végződjön mindkettő.
Hálával és szeretettel gondolok Rátok.
Köszönöm!

HBN(2022-11-30)
Kedves Testvérek!
Egy háromgyerekes fiatal apuka gyógyulásáért kérem a Jóistennél való közbenjàrásotokat, segítô imáitokat.Nemrég derült ki, hogy daganatos beteg. Legyengült állapotban, erös fájdalmak között várja, hogy kemoterápiás kezelése elkezdödhessen.Gyógyulàsáért, családjáért kérem imáitokat! Köszönöm

KB(2022-11-28)
Kedves Testvérek!
Imákat szeretnék kérni E. atyáért. Lelki gyógyulásáért.
Köszönöm!
Balázs

Erzsébet(2022-11-28)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni súlyos beteg unokám gyógyulásáért és a gonosz távozásáért! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus!

B M(2022-11-28)
Kérlek imádkozzatok apósomért akit a mai napon vittek be a kórházba! Rosszul lett, majd elesett, nem bírt fellállni. Kérlek imádkozzatok körbe, hogy meggyógyuljon minden betegségéből és hogy az isten egészségben és erőben megtartsa őt. Köszönöm néktek és az úr áldjon meg titeket!

F I(2022-11-27)
Lesz KRESZ vizsgám T és B kategória hosszú folyamat lesz és a jó istent kérem hogy kísérjen utamon hogy lehet nem is elsőre de másodjára sikerüljön és mindnem vizsgán legyen velem a jó isten mert ez ami most fontos és csak ő lehet velem. Ámen

R. Mátyás(2022-11-27)
Sziasztok! R. Mátyás vagyok Baktalórántházáról!És 2022.11.29.-én Kedden 9:30 kor lesz a Forgalmi vizsgám B- kategóriából! És nagyon kérem az imátokat énis imádkozom!

❤️

Cs.I.(2022-11-25)
Dicsértessék a Jézus Krisztus Tisztelt Imacsoport!
Imát szeretnék kérni, hogy párom István mielőbb visszatérjen hozzám és kettőnk szeretetbeni összetartozása életünk végéig tartson!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála!
Ámen

Sz.K.(2022-11-25)
Váratlanul elment a keresztapám. Kérem, imádkozzanak érte, imádkozzanak azért is, hogy egy méltóságteljes, tiszteletbeli temetést kapjon. Adjon az Ùr erőt nekünk, gyászolóknak. Imádkozzanak azért is, hogy visszakapjam az előző lakásombòl a kauciót. Szeretnék segíteni nagymamámnak, aki idős otthonba került. Akkora lelkifajdalmat érzek, kérem imádkozzanak. Köszönöm!

Sz.K.(2022-11-24)
Nagyon nagy hálával és köszönettel kérek Önöktől imát, hogy családunk ismét egyesüljön a szeretet, hála, szerelem, öröm és béke alapjain.
Társammal szeretjük egymást és a gyönyörű kisfiunkat, de most ebben a helyzetben kérem Önöket, hogy mondjanak imát értünk, összetartozásunkért, közös életünkért együtt, egy családként.
Köszönöm

ntlkerti(2022-11-23)
Tisztelt imacsoport Kérem tisztelettel imádkozzanak értem a gyógyulásom írt a szívem és a lelkem üdvösségéért nyugalomért szeretetért kiegyensúlyozott harmonikus életért amennyiben már küldtem önöknek imát abban az esetben hálaadással tartozom mert már érzem az ima erejét hálákat adok a jóistennek és önöknek is előre is köszönöm tisztelettel K. Antal

ntlkerti(2022-11-22)
Tisztelt imacsoport kérem hogy legyenek szívesek imátkozni azért hogy anyám hagyja abba az ivást mert különben belepusztulok a lelkem halott nem érzem hogy élek csak eszek alszok sos segítségre van szükségem előre is köszönöm Kérem hogy írjak meg hogy mennyi idő múlva hat az ima köszönöm tisztelettel K. Antal

KB(2022-11-22)
Kedves Testvérek!
Imákat kérnék Domonkos atyáért, hogy a Szentlélek vezesse Isten tervei szerint! Köszönöm!

Imával
Balázs

Feri(2022-11-21)
Szia imatkozzatok h jol lassam magam ezzel kezelnek ugy lassak ahogy w vwlosàg koszonom halas vagxpk

Baba(2022-11-21)
Köszönöm, hogy imádkoztatok kisfiamért, az Úr meghallgatta az imát, és legyőztük a nagy lázat. Most kérlek foglaljátok imáitokban Márkot, hogy kapjon mihamarabb erőre!

?

Ámen

Sz.m(2022-11-21)
Imát  kérek családomért, családibekeert,károsszenvedejek megszabadulásáért  legyen békesség a családba. Köszönöm az értünk elmondott imát.

Póli(2022-11-20)
Imát szeretnék kérni egy fiatal barátnőmèrt akit holnap a szemével műtenek. A látása múlhat ezen. Minden imát szívesen fogadok.

DA(2022-11-19)
Szerdán lesz egy fontos vizsgám és arra kérem imádkozzanak a vizsga sikeréért

S.O.(2022-11-18)
Fiam és férjem megtérésért és a Szentlélek ajándékaiért a lelkükben. A családi szeretetkapcsolatért, egységért, összetartásért és a szorongás, félelem családunkból való kiűzéséért.

Zs(2022-11-18)
Egy nagyon kedves ismerősöm megtéréséért imádkozom. Szabadulásáért, démoni kötözöttségei is vannak. Keresztneve: M kezdőbetű;
Köszönöm.

G.E.(2022-11-17)
Kérem segítsenek nekem imádkozni a kiskutyám egészségéért! Ő a mindenem, az életem! Annyi mindenben és mindenkiben csalódtam már, ő a boldogságom! Soha nem akartam semmit, csak jó egészséget neki! Köszönöm ha segítenek! Jézus Krisztus nevében, mindörökké ámen!

Sanyi(2022-11-17)
Sanyi gyogyulasaert kernek imat

AB(2022-11-17)
Kedves imádkozó testvérek. Hálás a szívem,hogy létezik ez az oldal. Nagyon szerettem Istent,mindig az életem része volt. Viszont jött a nagy szerelem és háttérben szorult az imádat. Ha nehézségeim vannak, mindig dicsőítő éneket éneklem (megnyugtat). Jelenleg élettársi kapcsolatban élek ,ami nagy bűn , ráadásul van egy tündéri kislányom is.A páromért és a családomért szeretnék imát kérni ,hogy tudjon lemondani(a párom)az alkohol fogyasztásról és a lelki-fizikai bántalmazástól ,amit nap,mint nap átélek. Hogy tudjon igazán szeretni és ha valóban úgy gondolja ezt a kapcsolatot Isten előtt is törvényessé tenni. A kislányomért ,hogy rendezett , kiegyensúlyozott családban tudjon felnőni.

Picur!(2022-11-16)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Imát szeretnék kérni, hogy István párom mielőbb visszatérjen hozzám és Isten igéi szerint élhessünk életünk hátralévő részében!
Mindörökké Ámen!
Isten fizesse meg imáikat!

Baba(2022-11-15)
Kérlek imádkozzatok drága kisfiamért Márkért, hogy gyógyuljon hamar meg! Ámen

DE(2022-11-14)
Arra kerem a draga Joistent hogy a rosszulleteim muljanak el, a feher versejtjeim gyuljenek vissza, tudjak ejszakankent aludni es a szemeim gyogyuljanak meg. Koszonom az imatamogatast.

S.Zs.(2022-11-14)
Imádkozzunk együtt hittestvérünkért, a héten műtik. Sikeres beavatkozást és mielőbbi gyógyulást kérek részére. Családomnak és nekem egészséget és türelmet kérek. Világban pedig békéért imádkozzunk.
Nagyon köszönöm az imádkozást. Ha sokat imádkozunk ugyanazért a jóért, megsokszorozódik a kérésünk.

Segítség!(2022-11-14)
Kedves testvérek.
Kérlek imádkozzatok,hogy a régen évek óta elhúzódott ügyeim sikeresen ma megoldódjon!Szabaduljak meg ebből a nagy bajból nagyon hamar.Hálásan köszönöm imáitokat ügyemért!!

&(2022-11-13)
Csak anyit szeretnék hogy elismerjenek munkában semi többet sokat csalódtam ettől már türelmesen már nem vagyok!

KB(2022-11-13)
Köszönöm az imákat Nagymamám gyógyulásáért, szépen felépült!
M. István részére kérnék most imádságot lelki és testi gyógyulásáért (idegösszeomlást kapott)
Hálás köszönettel

KRS(2022-11-13)
Dicsértessék a Jézus Krisztus ! Imát szeretnék kérni egy kisfiúért Marciért , h Isten segítse meg ! 🙂

TL(2022-11-09)
Imádkozzanak Zita lányomért, hogy Isten adjon neki testi-leki erőt kibírni fél évet külföldön. Köszönöm

AB(2022-11-08)
Kérek szépen imat, hogy fölismerjem, Isten hogyan akar rajtam keresztül megnyilvanulni. Valamint, hogy valosagosan elhiggyem, hogy értékes vagyok, Isten szeret engem, altala nincs elöttem lehetetlen.
Amen köszönöm.

L.É.(2022-11-07)
Imát kérnék minden gonosz távozasáért 4gyermekemért,magamért,völegényemért,anyukámért,bátyámért.
Testünkböl,lelkünkböl otthonunainkbol.Átkok megtöréséért.
Áldás!

KB(2022-10-31)
Kedves Testvérek!

Irén (mamám) és Julianna (anyósom) testi és lelki gyógyulásáért kérnék imákat.
Hálásan köszönöm

Erzsébet(2022-10-31)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni súlyos beteg unokám gyógyulásáért és a gonosz távozásáért! Isten fizesse Dicsértessék Jézus Krisztus!

Margó(2022-10-29)
Nagyon beteg vagyok kérem imatkozon értem mért már csak istenben biztató

Erzsébet(2022-10-29)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám gyógyulásáért és a gonosz távozásáért! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus

P.E.(2022-10-27)
Dicsértessék!
Drága imá csoport! Már csak az imá erejében hiszek és bízom ! Nem vagyok önző és sosem kértem magamért semmit ,de már úgy érzem nem bírom ..
Imát szeretnék kérni a gyermekem apja vissza téréséért hozzánk vagy legalább a gyermekem életében, és azért hogy szeressen minket! 3 éve kűzdűnk nélküle ! A Jó Isten hallgassa meg ezt a kérésemet és imáinkat és mindenkiét. Isten áldjon mindenkit , és Örök hála és Köszönet!

DI(2022-10-26)
Segítségeteket szeretnénk kérni…
Egy Királynő társunk – akivel Ági évekig állt éjjel az inkubátorok mellett – és családja nagyon nehéz helyzetbe került.
Röviden: a kislányuk daganatos beteg, a hölgy részlegesen lebénult, apa, mivel heteket van bent a kórházban a kislánnyal elvesztette a munkáját és így lassan elvesztik a lakásukat is…
Amiben jól jönne a segítség:
•       A hölgynek kellene valamilyen otthonról végezhető digitális/online munka, mert a betegsége és a 4 gyerek nem teszi lehetővé, hogy bejárjon valahová.
•       Bármilyen ötlet, infó, hogy ÖNÁLLÓAN talpon maradhassanak, mert hálót szeretnének és nem halat…
•       Felajánlás bármilyen alternatív gyógymód vagy terápia formájában, ami segíthet a kicsinek, vagy Krisztának a gyógyulásban.
•       Bármilyen ötlet, infó, támogatási lehetőség, vagy bármi, ami segíthet rajtuk.
•       … és temészetesen, ha lehetőséged van valamennyi támogatásra, adományra, mert most nagyon élére állnak a dolgok náluk.
Csillag Richárd
– 11773425-03018556
– IBAN:HU50117734250301855600000000
– BIC/Swift kód: OTPVHUHB
– Közlemény: adomány
Mivel azt gondoljuk, hogy más csoporttársaink is járhatnak ebben a cipőben, talán nekik is jól jöhetnek az általatok hozzáadott infók…
… és talán egy igaz szívvel elmondott ima, vagy mantra is elfér náluk… _/\_

Amit lehetett, mi is beletettünk ma. Ági segít szervezni Hanna gyógyulását és Kriszta rehabilitációját, csinálunk nekik egy honlapot, hogy hitelesebben tudjanak adományokat, vagy segítséget szerezni és igyekszünk nekik munkát találni…
Hálásak vagyunk, ha a fentiekből bármit te is hozzá tudsz tenni, ami tán másoknak is segít. 
Krisztina E. nevében, Ági és Gyula

Sanyi(2022-10-25)
Gyogyulasert kernek imat

K.Gy.(2022-10-24)
Kedves Ima csoport!

Nagyon szépen kérem Önöket, hogy imádkozzanak Péter fiamért.
Sajnos az alkoholbetegség nagyon elhatalmasodott rajta.
Belátta, hogy ezt csak szakorvos segítségével tudja leküzdeni.
Kérem imádkozzunk együtt érte, Jézus nevében kérjük Mennyei Atyánkat, hogy gyógyítsa meg Őt.
Tudjon újra talpra állni, párkapcsolatot kezdeni, és egészségesen élni.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

R(2022-10-21)
Hiszek a közös ima erejében, ezért fordultam önökhöz.
Kérem imadkozzanak az edesanyamaert akit melldaganattal diagnosztizáltak.
Hiszek a Jóisten gyógyító erejében.
Kérlek imadkozzanak a gyogyulasaert.
Köszönöm.

M.F.K(2022-10-18)
Kedves Imádkozó Testvéreim! Sok mindenkiért szeretném, hogy imádkozzunk együtt. Sógornőmért Gabiért és kiskeresztlányomért, Kingáért hogy meggyógyuljanak. Andi barátnőmnek hozzáillő párért, Csabinak is. Szilvinek munkáért és harmóniáért a családban. Saját részre pedig erőt ahhoz, hogy a kényszeres evésemet és a hirtelen haragomat tudjam legyőzni. Jóatyánk segítségével minden lehetséges. Legyen meg az ő akarata. Köszönöm szépen segítségeteket.

V.Á(2022-10-16)
Imát szeretnék kérni testi betegségből való gyógyulásért. Köszönöm.

T.Tímea(2022-10-15)
kEDVES TESTVÉREIM AHOGY iSTEN AKARJA. kÉRLEK IMÁDKOZZATOK HOGY NE VESZÍTSEM EL A PÁROMAT HOGY UJRA Ő IS AKARJON VELEM LENNI ÉS TUDJUNK CSALÁDOT ALAPÍTANI ÉS ÉN TUDJAK BENNE BIZNI ÉS FUGGETLENEDNI MINDENKI MÁSTOL. NE FUGGJEK A CSALÁDOMTOL A BARÁTAIMTOL HANEM O BENNE BIZZAK ÉS A JÖVŐBEN ÉS NE FÉLJEK A VÁLTOZÁSOKTÓL. kÖSZÖNÖM aLDOTTAK LEGYETEK áMEN

GM(2022-10-10)
Kedves Imacsoport Tagok!
Kérem szíveskedjenek imádkozni fiamért és az unokámért. Hat éve tart egy válás. Nem hittem hogy van Sátán, de sajnos már tudom. A volt menyem minden követ megmozgat, hogy boldogtalanná tegye a családunkat. Soha nem hittem volna, hogy ilyen emberek léteznek. Kérem imádkozzanak azért, hogy jó útra térjen, vagy az erejét másra kelljen használnia. Nagyon nehéz éveket él a fiam, az unokám, egy kegyetlen anyának nevezett nő miatt. Már csak Önök tudnak segíteni! Előre is nagyon-nagyon köszönöm. Én sokat imádkozok, de a közös ima biztosan jobban tud segíteni! A fiam és az unokám tiszta szívű, egyenes emberek, de ha az Égiek nem segítenek, akkor mi tehetetlenek vagyunk. Előre is nagyon köszönöm!

L.E.(2022-10-03)
Imát szeretnék kérni.
43 éves nő vagyok.23 év rosz házasságom végefele nagyon beteg lettem(elfolytott érzelmek) az Úr visszahozott szószerint az életbe és elvezetett egy gyülekezethez ott kezdtem el gyógyulni.
Közben elváltam.Pár honap után berobbant az életembe a nagy szerelem.Ez teljesen elszakitott a gyülekezettöl.Jegy gyűrűt kaptam,házasság lett beígérve.Vőlegényem még.Terhes lettem.
A kisbaba 4hete született,melette még előző házasságombol 10 éves fiamat is neveljük.(másik 2gyermekem felnőtt az én házamba élnek)
Párom külföldön dolgozik az ő otthonába élünk.
Hónapok óta leural és megtilt sokmindent közbe azt mondja szeret elhalmoz tárgyi dolgokkal. El akarta adatni velem a házam hogy felnőtt gyerekeim menjenek albérletbe.(pénz miatt)
Anyukája halálát sem heverte ki nagyon sokat jár a temetőbe!Az én anyumat utálja és azt akarja én is igy tegyek.Ugyérzem anyukáját keresi bennem s mert nem vagyok ugyanolyan ezért is bánt.Mindenkire szitkozódik arra is aki nem érdemli.
Kezdetbe eljött velem gyülekezetbe de utánna nem rendszertelenül jártam egyedül majd terhesség vége fele már egyaltalán nem.Azóta se tudtam menni.Többet is iszik mint amenyit elején mondott,és cigizik,költekezős!
Nagyon roszul érzem magam ebbe a kapcsolatba kezek ujra leépülni.Szeretni se tudom már anyit ártott lelkileg.(még az előző házasságom sem hevertem ki teljesen)
Nem hiszem hogy ezt szánta nekem az úr.
Kérnék egy imát arra hogy ki tudjak ebböl a kapcsolatbol lépni a gyerekeimmel (10 éves és 4hetes)és gond nélkül haza tudjak térni a házamba a felnőtt gyerekeimhez.
Ne ártson és ne bántson a társam ,megértő legyen.A gyermekét persze láthatja és támogassa.
Mivel gyes miatt egy ideig anyailag nehezebb lesz,de rövid időn belül adjon az úr olyan munkát nekem ,hogy el tudjam tartani és becsületbe felnevelni a gyerekeim.Az Úr félelmeim forditsa át hitté.
Újra fogok gyülekezetbe járni gyermekeimmel,és többet nem térek le az Isten útjárol soha!
Köszönöm!
Áldás!
L.E.

SZ(2022-10-02)
A 6 hetes kis magzat fejlodeseert kerek imat

?

legyen a kicsinek szivhangja es a tovabbiakban jok fejlodjon

Sajnos volt mar ket veszitesem 🙁

KB(2022-10-02)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni: Sándor testi és lelki gyógyulásáért, megvilágosodásáért.
Köszönöm az eddigi imákat!

Balázs

B. Lászlóné(2022-09-30)
Az Ur aldsa legyen onokon. Szeretnem ha imatkozna a gyülekezet ertem. Mar egy ideje gyotro sokizuleti gyulladasaim vannak ami megkeseriti a mindennapjaim dolgozni sem tudok miatta. Megtertem mar 5 eve felvettem a keresztseget vízzel es szent szellem altal. Imaimra eddig nem erkezett valasz. Kerlek titeket segitsetek. Aldja meg az Ur es a Nazareti Jezus Krisztus a ti munkatokat. Koszonettel. Terez

SI(2022-09-29)
Dicsértesék jézus imát kérek a páromért hogy megszabaduljon az alkoholtol és helyes utra térjen köszönöm.

Erzsébet(2022-09-27)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni súlyos beteg unokám gyogyulásáert! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus!

KB(2022-09-25)
Köszönöm az imákat! Júlia műtétje jól sikerült! Isten fizesse meg gazdagon jóságukat!

VA(2022-09-23)
Üdvözletem,

Imát szeretnék kérni munkahelyi konfliktusaim békés megoldása miatt, illetve, hogy találjak magamnak új, kiegyensúlyozottabb, családom és számomra megfelelő munkahelyet.

Istennek legyen hála!
Köszönöm.

KB(2022-09-18)
Feleségemnek Júliának műtétje lesz csütörtökön, kérem imáitokat a műtét sikerességéért. Hálásan köszönöm!

Imával
Balázs

Margit(2022-09-18)
Kedves keresztben testvérek kérlek imádkozzanak edesanyamert aki nagyon beteg nem tud felkelni az ágyból nem tud lábra állni megvolt operalva elesettek a derdebol kitört egy csont nagy farkasa van igaz nyolcvanhat éves.
Nem tudjuk emelni pelenkázni kell jó lenne ha újra lábra tudna állni.
Hálás szívvel köszönöm.

K(2022-09-18)
Kérem imádkozzanak a lelki béke mert mert minden háborog bennem nincs nyugalma sem éjjel sem nappal csak szorongás és félelem.
Hálás szívvel köszönöm.
Isten áldja munkájukat.

Monogram(2022-09-18)
Hálás szívvel megköszönném ha drága két kis unokám ért imádkoznanak.kislany mindjárt hároméves és egy éjszakát még nem aludt végig most beteg nem tudják vele megvitatni a szirupot gyógyszert csak hisztizik.
A kisfiú ő sem alszik nyugtalan nagyon sokszor felébred a szülők már nagyon kívánnak fáradva főleg az apuka mert neki dolgozni kell reggeltől estig nagyon streszesek.
Hálás szívvel köszöni egy aggódó nagymama akinek a két gyermek szeme fénye nagyon sokat vagyok velük és sajnálom a szülőket főleg a fiamat.
Hálás szívvel köszönöm.
Isten áldja munkájukat és imadsagukat.Koszonom.

E(2022-09-18)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám alkoholtól valo szabadulásért Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus!

Bea(2022-09-17)
Kedves testvérek kérlek imádkozattok értem lelkibeteg vagyok lelki sérült legyen lelkibéke és nyugalom az életembe a családomba.köszönöm.

K.F.(2022-09-16)
3 gyermekes Édesanyáért (Júliáért), hogy le tudja győzni a súlyos betegséget!

Kati(2022-09-16)
Kedves keresztény testvérek!
Szeretném kérni, hogy imádkozzatok a volt férjemért, gyermekem Édesapjáért.
43 éves, rákos lett. Most kapja a sugár kezelést, illetve a kemoterápiát.
Nagyon rosszul van,gyenge, erőtlen, nem tud enni, inni, elment a hangja,fél fülére nem hall.
És a lányomért is imádkozzatok.
Mert félek, hogy össze roppan az apukája miatt.
Kérem segítsetek ezt a harcot megvivni.
Jó Isten áldjon meg mindjátokat.

C.E.(2022-09-16)
Kedves Imacsoport! Édesapám komoly műtét után lábadozik. Én ápolom, ami nem könnyű, munka és család mellett. Kérem, imádkozzatok, hogy felerősödjön, lábra tudjon állni és újra járjon a combnyaktörés után.
Köszönöm! Hálás vagyok. E

B J(2022-09-15)
Lelki bekemer es nyugalmamert kerem imadkozatok

M.Richárd(2022-09-15)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus írányítsa az életemet köszönöm

K.GY(2022-09-13)
Kedves Imacsoport!

Kérem Önöket, hogy imádkozzanak hazánkért, vezetőinkért, népünkért, és azért, hogy mennyei Atyánk állítsa meg a háborút.

Köszönöm.

Isten áldja Önöket küldetésükben.

KB(2022-09-13)
Kedves Testvérek!

Imákat kérnék Károly lelki megvilágosodásáért!
Köszönöm!
Balázs

M.S(2022-09-10)
Kedves Testvérek !
Kérlek imádkozzatok édesanyám Mária
Fájdalmas mozgásszervi betegségéből
való gyógyulásáért és egyben köszönöm az
eddigi imádságokat is.
Hiszem, hogy azok vezették olyan emberekhez,
akik segítő kezet tudnak adni neki.
Köszönöm az imádságokat Isten áldjon titeket
Jézus Krisztus nevében ! Ámen !

„Sok baj éri az igazat, de valamennyiből kimenti az ÚR. Megőrzi minden csontját, egy sem törik el közülük.” (Zsolt. 34: 20-21.)

IK(2022-09-08)
Kerlek imadkozzatok fiamert
Hogy visszakapja lelki nyugalmat
Es az elet ertelmet
Ugy latom sujos lelki problemak gyotrik
Es emiatt nagyon megvaltozott
Nagyon fajdalmas vegignezni mindennap
Azt a gyermeket aki egykor vidam
Egy normalis eletet vitt es most egy
Visszahuzodott tarsadalmi szemej lett belolle
Tehetetlennek erzem magam mivel nem fogad el semmi segitseget
Minden remenyem az urban van
Hogy irgalmat kifejti iranta
Es imaim meghalgatasra talalnak
Koszonom szepen
Tiszta szivembol hogy imadkoztok erte
Isten halaljon meg titeket
Koszoni egy elkeseredett edesanya

N.E.(2022-09-08)
Kedves Testvérek!

Szeretném kérni, hogy imádkozatok értem, egészségemért, hogy gyógyuljak meg hónapok óta tartó fájdalmas ízületi betegségemből és visszanyerjem egészségemet, és teljes mozgásképességemet, az eddigi kezelések sajnos nem vezettek eredményre.
Nagyon köszönöm, hogy imádkoztok értem.
Szeretnék azért is imát kérni hogy Jézus vezesse az életemet!
Szeretettel gondolok rátok.
Jézus megsegít.

N.E.

Mekinda(2022-09-06)
Kisfiamért imádkozom, aki 9 éves és gyötri a migrénes kínzó fejfájás, amin semmi nem segít.Kérlek Jézus és Istenem,gyógyítsd meg a betegségét és vezesd az útján! Köszönöm! Ámen.

Emmek(2022-09-06)
Kedves Imatársak!
Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok értem, a holnapi, majd a 8-ai kivizsgálás során és a gyógyulásomért.
Kívánok Nektek jó egészséget, békességet és mindent, ami jó!
Nagyon sok szeretetet, megértést, türelmet…
Köszönöm!

Helga(2022-09-02)
Kérlek imádkozzatok családomért. Átmenetileg fogadott be minket egy család ahonnan hó végén mennünk kell. Cégemet kell eladnom, ez a mentsvár.
imádkozzatok vevőért, hogy megmeneküljünk anya férje fia

M. Richárd(2022-09-01)
Szeretnék azért imát kérni hogy Jézus vezesse az életemet köszönöm

AV(2022-08-30)
Kedves Testvéreim! Kérlek benneteket, hogy imádkozzunk unokahúgom rákból való teljes és végleges gyógyulásáért! A Teremtő Istenünk áldjon meg benneteket hálás köszönettel! ♥️

Jézus Krisztus szent nevében Ámen!

M. Richárd(2022-08-29)
Kérlek titeket hogy imádkozzatok azért hogy Jézus irányítsa az életemet köszönöm

PP(2022-08-28)
A férjem sebzett lelke, a saját sebzett lelkem és összetört házasságunk végleges gyógyulásáért.

Regina(2022-08-28)
Isten àldjon benneteket, szeretnék imát kérni,a kisebbik lányom megtéréséért, függőségeiből való szabadulásért.Úgy érzem az én imáim nem elég erősek.Az Úr àldjon benneteket.Mindenre van erőm a Krisztusba,aki engem megerősít!…egy elkeseredett anya.

VKA(2022-08-28)
Kedves Testvéreim ! Kérlek benneteket imádkozzunk nagynéném immunrendszerenek megerősödéseert, szegycsontjanak osszeforrasaert, a legfőbb Gyogyitonkhoz! Ámen!

?

Ildikó(2022-08-28)
Fiamert zoltanert kerlek imadkozzatok
Felszabadulasaert a karos szenvedejtol
Isten irgalmaert hogy kitudja segiteni
Ebbol a hejzetbol
Dicsertessek Jezus krisztus
AMEN
KOSZONOM HOGY IMADKOZTOK ERTUNK

Erzsébet(2022-08-27)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni Ferencz testvérünk testi lelki gyógyulásáért és gonosztól való szabadulásért !Isten fizesse Dicsértessék Jézus Krisztus!

K.Gy(2022-08-27)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak fiamért Rolandért. Fogy, és nincs étvágya, kedvetlen.
Kérjük együtt a Mennyei Atyánkat Jézus nevében, hogy gyógyítsa meg őt.
Köszönöm az érte mondott imákat

Isten áldja meg Önöket küldetésükben.

Katalin(2022-08-26)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak, hogy Gábor kibéküljön testvérével Péterrel. Ne legyen közöttük ellenségeskedés.Legyen a családban újra béke.

Köszönöm az értük mondott imákat.

K.Gy(2022-08-26)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzunk együtt és kérjük Jézus nevében a Mennyei Atyánkat, hogy gyógyítsa meg Péter fiamat az alkohol függőségből. Adjon az úr mellé egy hűséges, jóravaló társat, aki egészséges gyermekkel ajándékozza meg őt és bennünket.
Imádkozzunk, hogy Roland fiam lakásfelújítása rendben befejeződjön, és neki is adjon az Úr társat, gyermeket.
Isten áldja meg Önöket küldetésükben.

Dani(2022-08-22)
Tiszteletem!
Nem reg el hagyott a szerelmem es nevelt fiam es nagyon rossz emberert aki, nagyon sok rosszat tett veluk kerlek titeket imadkozzatok, hogy vissza kapjam a csaladomat es ne ilyen emberrel keljen elniuk.
Koszonom nektek.Amen.

M. Richárd(2022-08-21)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével hogy gyógyitson meg

Rozsika(2022-08-21)
F. Emmma es F. Tibor lelkiudvukert kerek imat ,egyutt imadkozva a Maria radio hallgatoival ,a mai nap osszes imajat felajalom lelkiudvukert .
Isten fizesse Edesanyuk és gyermekeik

Erzsébet(2022-08-20)
Dicsértessék Jézus Krisztus !Először is megköszönöm a Jó Istenemnek a mostanig kapott kegyelmeket és továbra is kérem gyógyítsa meg Ferencz testvérünket ne engedje a rossz útra tévedni !Isten fizesse!Dicsértessék Jézus Krisztus

E.K.(2022-08-19)
Kedves Testvéreim! Kérlek benneteket, hogy imádkozzunk szívműtéten átesett húgom gyógyulásáért Jézus Nevében ! Ámen!

AV(2022-08-19)
Kérlek benneteket kedves Testvéreim imádkozzunk  nagynéném sebenek gyógyulásáért, lelkileg erősödjön meg,a vizeletcsepegese muljon el Jézus Nevében ! Ámen!

?
❤️

Áldjon meg benneteket a Teremtő Istenünk!

Anna(2022-08-18)
Kedves imakozosseg! Kerem imadkozzonok csaladunk testi-elki gyogyulasaert ES megtereseert as UR JEZUS KRISZTUSHOZ. Koszonom hogy imatkoznak ertunk.

K.Gy.(2022-08-17)
Kedves Imacsoport!
Egy hatalmas örömhírt szeretnék megosztani Önökkel. Korábban kértem, hogy imádkozzunk együtt férjemért, hogy elengedjék a vállalattól, végkielégítéssel.
Hála a Mennyei Atyánknak és az Önök imádságának kérésünk meghallgattatott.
Közel 49 év becsületes munka után végre férjem megérdemelt pihenését töltheti.
Köszönöm, hogy imádkoztak érte.
Isten áldja meg Önöket küldetésükben.

H. Ildikó(2022-08-16)
Kerem az úr jézus krisztust és minden szent segitségét hogy imàim meghallgatast nyerjenek.nagyon szeretném ha felvenének arra. a vmunkahekyre ahol 2 hete voltam interjunk bizom istenben es a szentekben hogy segitenek àmen

Erzsébet(2022-08-16)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni Ferenc testvérünk testi lelki gyógyulásáért és az alkoholtól való szabadulásért !Hálát adok a mostanig kapott kegyelmekért !Isten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

A(2022-08-15)
Egy egészséges kisbabáért kérem az imáikat. Nekem vhogy nem megy az ima. Úgy érzem Isten nincs az életemben. Elvesztettem egy terhességet, azóta semmi. Pusztaság van.

V.Á.(2022-08-15)
Imát szeretnék kérni testi és lelki betegségből való gyógyulásért. Köszönöm.

Sándor(2022-08-14)
Kedves Testvérek!
Imát szeretnék kérni édesanyámért, hogy meggyógyuljon
fájdalmas mozgásszervi, reumatikus fájdalmaiból.
Már nehezen mozog, felkelni, menni alig bír.
Add uram ,hogy legyen egészséges , Jézus szeretete töltse be Őt és minden gyógyulásra várót !

„Gyógyulást hozok neked és kigyógyítalak sebeidből – mondja az Úr.” (Jer. 30:17)

SZH(2022-08-14)
Kedves Testvérek!
Kérlek Benneteket, segítsetek imádkozni, mert úgy érzem, nem bírom egyedül! Imádkozzunk a testvéremért és a családjáért, nagyon fontosak nekem!Gyógyuljanak meg a testi betegségekből, a lelki problémákból, és találják meg a helyes utat Istenhez és egymáshoz! Nekem is szükségem van testi és lelki gyógyulásra, mert már nehezen bírom! Hiszem, hogy a segítségetekkel Isten meghallgat!
Köszönöm!

Zsóka(2022-08-12)
Szép jó napot kívánok és egyben kellemes hétvégét. Szeretném ha imatkoznánk együtt a fiam és férjem szenvedély betegségeik le szokásairól. A lányom és fiam sikereiért. Add Uram, h legyenek egészségesek, emberségesek és sikeresek. Uram segítsd családomat és az egész világot. Köszönöm a közös imát isten áldása önöknek.

KB(2022-08-09)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni Ferenc pápáért!
Köszönöm!

Balázs

M. Richárd(2022-08-09)
Szükségem van jézusra ezért kérem hogy imádkozzatok azért hogy Jézus csordultig tőltsőn szent szellemével köszönöm

KVA(2022-08-08)
Kérlek benneteket kedves Testvéreim , hogy imádkozzunk szívműtéten átesett nagynéném sebenek gyógyulásáért, fájdalmai csökkentéséért. Szívből  hálásan köszönöm, áldjon meg benneteket a Teremtő Istenünk Jézus Krisztus szent nevében! Ámen

❤️

I.A.(2022-08-08)
Kérlek imádkozzatok drága fiamért, Márkért, hogy legyen egészséges és boldog.
Ámen

M. Richárd(2022-08-08)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

Anna(2022-08-06)
A DEPRESSZIOBOL ES NAGY FELELEMBOL VALO GYOGYULASERT.

M. Richárd(2022-08-05)
Szeretném hogy Jézus gyógyitson meg mert mióta át mentem a korona víruson ágy halott lettem kérlek titeket hogy imádkozzatok ezért

&(2022-08-03)
Itt vagyok újra azt gondolom az életemben semi sincs véletlenül igen semi visszatértem önmagához köszönöm Istenem!

XY(2022-08-03)
Imát szeretnék kérni,hogy lànyomma biztonságos,nyugodt helyre költözhessünk még nyáron!
Köszönöm

M. Richárd(2022-08-02)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy jêzus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

P.E.(2022-08-02)
Jézus nevében kerek jó munkát a fiaimnak! Egy édesanya

KB(2022-08-02)
Kedves Testvérek!

Imákat kérnék Péter atya megvilágosodásáért! Köszönöm eddig imáikat is!

Balázs

Ticiano(2022-07-28)
Sziasztok…. Ferjemért szeretnék imát kérni, aki az alkohol rabságában él… És már nagyon szomorú a helyzetünk… Türelemért, mert érzem türelmem véges.. hálásan köszönöm…

M. Richárd(2022-07-28)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével mentsen meg

Ildikó(2022-07-28)
Kérlek imádkozzatok drága férjem egészségéért. Ámen

Éanya(2022-07-27)
Imát szeretnék kérni, bajba került Fiamért és családjáért! Irgalmas Istenünk segíts!
Hálásan köszönök minden imát!

M. Richárd(2022-07-21)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy jêzus tőltsőn be szent szellemével hogy meggyógyultak

Etelka(2022-07-20)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérem szépen imádkozzanak értem ,holnap lesz autóvezetésből a gyakorlati vizsgám ,tudjak sikeresen jól vizsgázni.Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az értem mondott imáját.Én is imádkozom mindenki szándékára.A jó Isten áldjon bennünket.

G. Anna(2022-07-20)
Sziasztok! Két családtagomért szeretnék imát kérni, akik nehéz helyzetben vannak és most szombaton először eljönnek egy keresztény programra (elég zárkózottak és sok hazugság van bennük), hogy Isten érintse meg őket, hozzon gyógyulást és adjon új szívet, megtért életet nekik!
Köszönöm szépen!

&(2022-07-20)
Istenem segíts meg engem!

KB(2022-07-20)
Kedves Testvérek!
Imát kérnék László megtéréséért Köszönöm!

SB(2022-07-20)
Imát szeretnék kérni drága jó  férjemért,hogy találjon jó munkát magának, amiben ki tud teljesedni,jól érezné magát és meg is fizetnék.A gyermekeinkért,unokánkért,vejünkért,szüleinkért,testvéreinkért és családjaikért.A nagy gyermeinkért,hogy visszataláljanak az Úrhoz.A szentlélek Úristen világositsa meg elméjüket,hogy ők is szeretetben ,békességben és egészségben éljenek.Köszönöm szépen!Áldja meg Önöket a jó Isten!

Sz. S.(2022-07-19)
Sziasztok,

Csak 1 rovid kis imara kernelek toletek mind ahogy enis adtam par imat a hivokre. Anyukamnak sujos balesete lett, el utotte a auto es be utotte a fejet. Gyors segejt kapot, meg mutottek es most az egesz csalad, baratok csak imatkozik hogy legalabb egy kicsit is de fel epujon. Kerlek segitsetek a anyukam nagyon jo ember, nem artot meg a legynek se. Kerlek csak 1 kis ima koszonom.

Peter(2022-07-19)
Draga jo embereke,
Kerlek benneteket, mondjatok egy par imat a anyukamhoz akit el utot egy auto es nagyon be utotte a fejet. Imatkozunk hogy sikeruljon a daganatnak a utes utan el tunni es hogy haza terhessen hozzank. Ha nem is lenne 100% nem baj en mindenbe segitenek neki csak terjen a haza nem artok sose a legynek se miert o vele tortent ez inkab tortenhetett volna velem edes jo istenem.

M. Richárd(2022-07-16)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy jêzus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

M. Richárd(2022-07-12)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy jêzus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

Enikő(2022-07-12)
Holnap gyermekem egy nagyon fontos sorsdonto vizsga előtt áll, szerény vallásos lány, az orvosi egyetemen harmad éves és gyogyszertan gyakorlatból pot pot vizsgára maradt ami románul van mert egy magyargyűlölő tanárt kapott el.Ha ez a vizsga ami július 13 an 12 órakor lessz nem sikerul evet kell ismeteljen.Bízunk Istenben és izmaink erejeben

KB(2022-07-12)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni P. Zoltán megtéréséért, lelki megvilágosodásáért.
Köszönöm
Balázs

M. Richárd(2022-07-11)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy jêzus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

Katalin(2022-07-11)
Tisztelt imàdkózók. Kérek segitsetek imàdkozni a lànyom Mr eredmény kedden lesz még. Valamit làtott az orvos. Segitsetek imàdkozni hogy ne legyen baja. Hàrom gyerek van. Kōszōnōm. Segitsetek.

M. Richárd(2022-07-07)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

Kati(2022-07-07)
Kedves imádkozók!Szeretnék imát kérni 10 hónapos unokámért Niklasért,holnap koponya CT vízsgálata lesz!Kérem az áldott orvost, Úr Jézus Krisztust legyen vele hogy jó eredményt kapjanak!Lányomért Krisztináért is kérek imát, unokám nyugtalan éjszaka így ő sem pihen,már nagyon fáradt és sokat fogyott!Az Úr segítségét kérem,hisz nála nincs lehetetlen!Áldja meg önöket a mi mennyei Atyánk!Köszönőm!Kati.

BM(2022-07-06)
Kedves Imádkozók !
Két napja kértelek benneteket,hogy Csenge nevű lányom sikeres műtétjéért imádkozzatok.Annyiban változott a helyzet,hogy a műtétet későbbre halasztották.Mi szeretnénk más helyen is szakvéleményt kérni,ezt az idöt kihasználva.Kérlek bennetekt imádkozzatok,hogy megérezzük Isten vezetését és jó irányba menjünk,jó kezekbe kerüljünk,ha műteni kell jó szakemberek tudjanak neki a legjobb módon segíteni !
Köszönöm,hogy mellettünk álltok és imáitokkal segítetek!

Etelka(2022-07-06)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérlek szépen imádkozzatok értem ,hogy tudjak jól tanulni autó vezetésből ,gyakorlati vizsgámra készülök ami e hónap 21-én lesz.Köszönöm szépen mindenki imáját.

Marika(2022-07-06)
Kérlek Benneteket imádkozzatok velem Fiam megtéréséért!
Élete nem a megfelelő irányban halad Családi konfliktusa miatt elkeseredett. Köztünk lévő Anya-Gyermek kapcsolat sajnos nem a legjobb.Szeretném ha a régi kedves szorgalmas Fiamat láthatnám ujra! Kérlek Uram segíts minden megtört szívü Embernek! Ámen

B.M.(2022-07-06)
Tiszteletem!
Szeretném kérni,hogy imádkozzatok a családomért, és párom édesapukájáért. Párom apukájánál daganatot állapítottak meg. Egyedül tartja fenn az egész családot, rengeteget dolgozik. A sok gond miatt sajnos néha iszik is. Kérlek imádkozzatok gyógyulásáért és hogy megismerje és befogadja Istent és Jézust. Imádkozzatok kérlek a családomért és értem is hogy vissza tudjunk találni Istenhez.

KB(2022-07-05)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni:
S. László megtéréséért, megvilágosodásáért
Köszönöm közbenjáró szolgálatukat!

Balázs

BM(2022-07-04)
Kedves Imádkozók !
Fordultam már hozzátok,és Isten segítségével teljesen meggyógyult az agyműtét után akiért imádkoztatok,imádkoztunk.Köszönöm.
Most Csenge nevű lányomért kérlek benneteket imádságra!
Valószínű 07.06-án ,de biztosan -e héten operálják a petefészkét,remélhetőleg jóindulatú betegség,de az előzetes hasi műtétek miatt,sebész és nőgyógyász fogja műteni.Gyermeke még nincs,28 éves,jó lenne ha a petefészkét nem kéne kivenni,de a legfőbb,hogy minden jól sikerüjön a műtétnél, jó orvosi csapat vegye körül és Isten adja,hogy a legjobb tudásuk szerint dolgozzanak .Lányom meggyógyuljon hamar,hitében erősödjön,magánélete rendeződjön!
Isten mindenből a legjobbat tudja kihozni,hiszem, és ami most ijesztő,azt Ő a javunkra fordítja,már sokszor tapasztaltam,mégis aggódok ilyenkor.Kérlek benneteket,segítsetek imáitokkal!
Köszönettel egy anya

Cs L(2022-07-04)
Imát kérek csaladom minden tagjáért, kissebbik fiam családjáért, hogy legyen békesség a családba. Mindkét gyermekem szabaduljon meg a karos szenvedélyüktől köszönöm az értünk elmondott imat.

M. Richárd(2022-07-04)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

Vbgb(2022-07-02)
Nyaralásra készülünk, holnap utaznak, de gyenge vagyok, és erős hányingerem van, és az egyébként is fennálló bél problémáival küszködik.
Kérlek segítsetek imában kérni gyógyulásomat!
Szeretnék elmenni!
Hálásan köszönöm!

M. Richárd(2022-07-02)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus szabaditson meg a familiális átoktól

KL(2022-07-01)
Kérem imádkozzanak, hogy az anyukám érjen haza, 17:23-kor beszéltünk vele (most 8 óra van) és már haza kellett volna érnie. Nagyon aggódunk. Köszönöm

Hazajött az anyukám, köszönöm

Egy aggódó édesanya(2022-07-01)
Kedves imádkozó testverek!Imát szeretnék kérni fiam megtereseert az Úrhoz,legyen békesség a szívében!Dicsőség Istennek!

VE(2022-07-01)
Imát szeretnék kérni 12 éves Bálint kisfiamért aki kényszerbetegsége miatt teljesen elszeparálódott tölem, és a testvéreitől. Hetek óta nincs kapcsolatunk vele.Borzasztóan hiányzik nekúnk.

V. Vivien(2022-07-01)
Kedves gyülekezet!
Kérlek imádkozzatok értem, hogy az életem jobbra forduljon.Semmi sem jön össze az életben, minden hónapba fekete felhők gyűlnek körém már 3 éve.Kórházba töltöm a napjaimat majdnem minden második hónapba mivel az egészségem sem jó.Pénzügyileg pedig még rosszabb a helyzet.Kérlek imádkozzatok értem!

??

M. Richárd(2022-06-30)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével könyörüljön rajtam köszönöm

Zsuzsa(2022-06-29)
Imát kérek,fiamért Ákosért,aki 25 éves.Nagyon beteg,kórházban van!Nagyon szépen köszönöm!

KB(2022-06-29)
Kedves Testvérek!

Imaszándékok:
Hálából Júlia jól sikerült műtétjéért, köszönjük az imákat!
F. Balázs és H. Miklós testvéreink lelki üdvéért, megvilágosodásáért

Baba(2022-06-29)
Kérlek imádkozzatok értem, nagy fájdalmakkal küzdök, szeretném visszanyerni egészségemet, hogy lehessek megint a régi. Kérlek imádkozzatok gyógyulásomért.
Ámen

K.Mónika(2022-06-28)
Kérem,imádozzatok sógoromért Németországban,aki élet-halál közt van egy kórházban.Múlt csütörtökön leesett egy festõállványróla betonra,és sûlyos törěsei vannak.Négyszer lett operálva,és most folyik az ötödik,Szombat óta nem ébredt fel az altatásból,és nem lélegzik önállóan.Van gond a tüdejével is.most azt mütik.Kérem,hogy újra felépüljön,és térjen meg Istenhez is,mert egy bünös életet élt.

Cs. I.(2022-06-27)
Kedves Testvéreim az Úrban !.
Kérlek aki teheti imádkozzon
unokahúgom gyógyulásáért,
műtét után bélvérzése van,
az áldott orvos Jézus Krisztus tegyen csodát,Ő gyógyítsa meg Köszönettel,hálával és az
Úrban vetett hittel várjuk a gyógyulást.

M. Richárd(2022-06-27)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

KB(2022-06-27)
Júlia műtétjének sikerességéért kérnék imákat. Köszönöm!

GDS(2022-06-26)
Kérlek Benneteket, imádkozzatok velem együtt hogy 2 év után végre sikerüljön a baba,nagyon várjuk! Már van egy kisfiam, nagyon várja a kistestvérét! A hitem nem vesztem soha, de már nagyon nehéz túllendülnöm a sikertelen hónapokon. A Jó Isten áldása legyen mindazokkal akik értünk imádkoznak! Hálás köszönetem!

M. Richárd(2022-06-26)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével és gyógyitson meg

Egy aggódó édesanya(2022-06-24)
Kedves testvérek!Imát szeretnék kérni fiam megtereseert az Úrhoz,hogy megtudjon szabadulni a kísértésektol. Koszonom az imasegitseget!

BK(2022-06-24)
Kedves testvérek!Imát szeretnék kérni hugomert akinek súlyos alkohol és nikotin függősége van hogy mielőbb megtudjon szabadulni de tudom hogy ezek eléréséhez ő is Isten segítséget kéne kérje de nem tud.koszonom az ima segitseget!Dicsőség Istennek!

HK(2022-06-24)
Imát szeretnék kérni fiamert,mert úgy látom hogy az élete nem jó felé halad,céltalan az élete nem ilyen volt két szép kislány apukája.Evalt apuka aki az én segítségével neveli.szomoru a szívemnek mikor gondban van.Kerem,kérjük az imában hogy forduljon a jó Istenhez mondja el neki mi bántja.Engem nem hallgat meg mint édesanyja. Kérjük a jó Istent küldje el az ő szent lelkét az életére hogy erosodjon meg a hitben,legyen békesség a szívében. Hálásan köszönöm az imasegitseguket!Dicsőség Istennek!

Marika(2022-06-23)
Uram! Kérlek légy Velünk a mai napon is, adj Nekünk lelki megnyugvást ebben a rohanó Világban! Legyen Béke szeretet és megértés az Emberek szívében. Óvd a gyermekeket!
Az Ur legyen Velünk Ámen!

Melinda(2022-06-22)
Jézus nevében kérlek! Segítsd meg édesapám, ne legyen fájdalma, és békére leljen, hogy a hátra lévő kis idejét nyugodtan eltöltse! Ámen.

E(2022-06-22)
Dicsértessék Jézus Krisztus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám testi lelki  gyogyulásáért  és hogy át tudja vészelni a nagy lelki traumát! Jézusom gyógyítsa meg! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus

Cs. Melinda(2022-06-22)
Kedves Gyülekezet!Imát szeretnék kérni ,hogy a kisbabám megmaradjon 11.éve várjuk a csodát a férjemmel.Lombikprogramban vettünk részt mert természetes úton nem lehet 3.ik beültetésen vagyok bízzon az Úr ban most megtartja nekem 6.nap és ki derül. Imàt kérnék megmaradjon a mi kis csodànk!Nagyon szépen köszönöm.

M. Richárd(2022-06-22)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm szépen

Marika(2022-06-21)
Drága Testvérek!
Imát szeretnék kérni a Gyermekeimért, hogy a köztük lévő konfliktus rendeződjön és szeretet legyen a szívükben!
Az Ur legyen Velünk! Ámen

M. Richárd(2022-06-20)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus tőltsőn be szent szellemével köszönöm

TT(2022-06-20)
Kedves Gyülekezet !
Imát szeretnék kérni újra Tibor ikertestvéremért, skizofréniában szenved, démonoktól szenved, dührohamai vannak, és drogokat is szed. hogy mindezeket a dolgokat Jézus szent vére alá tegyem. Megszabaduljon. A Tárgyalása Kedves Gyülekezet !
Imát szeretnék kérni újra Tibor ikertestvéremért, skizofréniában szenved, démonoktól szenved, dührohamai vannak, és drogokat is szed. hogy mindezeket a dolgokat Jézus szent vére alá tegyem. Megszabaduljon. A Tárgyalása holnap lesz amit már kétszer eltolt, és hogy kényszerkezelésre küldjék és ne a börtönbe. Jézus szent vére alatt legyen a bíró az ügyész asz ügyvéd és Tibor is. Köszönöm szépen
Áldottak Legyenek, Jézus Neve legyen áldott.. Ámenholnap lesz amit már kétszer eltolt, és hogy kényszerkezelésre küldjék és ne a börtönbe. Jézus szent vére alatt legyen a bíró az ügyész az ügyvéd és Tibor is. Köszönöm szépen
Áldottak Legyenek, Jézus Neve legyen áldott.. Ámen

Zseme(2022-06-19)
Kérem imádkozzanak lányunk Eliza megtéréséért.Köszönünk minden imádságot.

M. Richárd(2022-06-19)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy Jézus Krisztus tőltsőn be szentszellemével

H.D.(2022-06-18)
Hálásan köszönöm gyermekeim és kisfiam Istenem! Kisfiam 2 hete lázas, bőre piros hámlott és kiütéses lett, nagyon nagyon aggódok és féltem. Végy le róla bűneinket , bocsáss meg és kérlek gyógyítsd meg! Nagyon nagyon szeretem féltem és aggódok érte! Gyógyítsd meg őt Istenem Jézus Krisztusom! Jézus Krisztus nevében Ámen

Kerstin(2022-06-17)
Ímát szeretnék kérni drága szeretett férjem József gyógyulásáért. Az intenzív osztályon küzd az életért. Drága Istenem tégy csodát és gyógyítsd meg drága férjemet. Nagyon köszönöm az egész család nevében. Istenem kérlek segíts! Ámen

Nagymama(2022-06-16)
Nagymamám haldoklik, az intenziven van épp most, ha mondassz akár 1 rövid imát is érte, híszem hogy az Isten meghallgatja. Ámen

Marica(2022-06-16)
Imát szeretnék kérni a fiam állapotának a javulásáért,gyógyulásáert.6 éve él állandó fájdalommal,rosszúlléttel.
Autoummun neuropátia a diagnózis.
Köszönöm a közben járásukat

KB(2022-06-14)
Kedves Testvérek!
Imákat szertnék kérni András megvilágosodásáért, hitbeli megerősödéséért. Köszönöm!
B

Baba(2022-06-14)
Kérlek imádkozzatok értem,hogy múljanak el fájdalmaim, a cisztám felszívódjon és legyek egészséges. Ámen

Helga(2022-06-13)
Jézusom, általad kérem Istentől, hogy sikerüljön
megmenekülnünk! Legyen megint otthonunk, életünk,
jelenünk, jövőnk!
Áldott legyen minden ember, aki imát mond értünk!
helga férje fia

M.Richárd(2022-06-12)
Sziasztok szeretném ha imádkoznátok értem mert szorongok és szeretnék megszabadulni belőle

Erzsebets(2022-06-09)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni unokám gyógyulásáért az alkoholtól való szabadulásért a gonosz távozásáért Isten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

Erik(2022-06-08)
Nagyon szèpen kèrem imàtkozunk a kis unokàm szeme làtàsàè ma viszik a korhàzba Erik nagyon szèpen köszönöm dràga jo atyàm segisd meg àmen àmen.

Kata(2022-06-07)
Imát szeretnék kérni megbocsátás és újrakezdés szándékra!
Imádságos szívvel köszönöm az imát.
Ámen

KB(2022-06-07)
Kedves Testvérek!

Imákat kérek szépen: Attila testvérünk lelki megvilágosodásáért

Köszönöm szépen!

AK(2022-06-07)
Szeretett Testvéreim Krisztusban! Kérlek benneteket imádkozzunk édesanyám jobb bokája gyógyulásáért! Hálásan köszönöm! Áldjon meg benneteket az Úr Jézus Krisztus! Ámen!

M.Richárd(2022-06-07)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

K.P.(2022-06-06)
Édesanyám gyengélkedik, és hű társa 14 éves cicája nagyon beteg. Szeretném, ha átvészelné majd, amikor (sajnos hamarosan) elveszti kis társát. És egy jó munkát is szeretnék, hogy ne szoruljak másokra és idős édesanyámat is támogathassam. Hálás vagyok imáitokért. Magam is imádkozom, de azt hiszem, nagy szükségem van a segítségetekre, hogy hitem is erősödhessen.
Hála és köszönet!

M.Richárd(2022-06-06)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért

AV(2022-06-06)
Kérlek benneteket kedves Testvéreim imádkozzunk, hogy lányaim megtalálják párjukat, hozzájuk illő társukat! Köszönöm áldjon meg az Úr ezért titeket! Ámen!

KA(2022-06-06)
Kedves Testvéreim kérlek benneteket hogy imádkozzunk csipobeteg keresztanyam gyógyulásáért. Csökkenjenek fájdalmai. Bízzon a Teremtő Urunk gyógyító erejében Jézus Krisztus szent Nevében. Ámen!

?
❤️

Vbgb(2022-06-03)
Kérem szépen segítsenek imával!
Férjem gyógyulásért aki egyre jobban fogy. Egyre gyengébb.
Kérem imádkozzunk egészségért neki! Csak egészséget kérnénk!
Hálásan köszönöm!

M. Richárd(2022-06-03)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy az Úr Jézus betőltsőn szentszellemével

M. Richárd(2022-06-02)
Sziasztok szeretném kérni tőletek hogy imádkozzatok azért hogy Jézus újra érintse meg hogy újra ő vele tudjak lenni ahogy a 91 es zsoltárba van hosszú élettel ajándékozon meg

Judit(2022-06-01)
Köszönöm, hogy irhatok egyáltalán és kerhetek kozbenjaró imat. Feszültsegben es megoldatlan helyzetben elek es elmultam 70 eves. Sokan meghaltak a harvany alatt, tavaly szeptemberben pont az Eucharisztikus kongresszus alatt sikerult volna meghalnom emboliat es fibrozist kaptam, majdnem megfulladtam. Regisztraltam a kobgresszusra, de szirenazo mento vitt az ajkai korhazba. Oszinten szolva nagy lehetoseg volt, de felebredtem. Allandoan sirnom kell. Mar felajanlottam az eletemet a gyerekeimert, barkiert nalam sokkal jobbakert.segitsegert konyorgok 37 eve minden nap. Az imaim, keresem meghallgatásáert kerek tamogatast. Judit imait hallgasd meg. Amen! KÖSZÓNOM!

KB(2022-05-31)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni Márton lelki megvilágosodásáért, megtéréséért. Fontos döntéshozó pozíciót tölt be. Köszönöm az eddigi imákat!
Balázs

D.Judit(2022-05-31)
Kérem imádkozzatok velem szeretett Judit lányom súlyos rákbetegségből való felépülésért.Nagyon sürgős ima láncot szeretnék kérni. Az aggódó anyuka.

Erzsébet(2022-05-30)
Dicsértessék Jézus Krisztus !Hálát szeretnék adni a Szüzanyának a kapott kegyelmekért és továbra is kérem gyógyítsa meg a drága unokámat segítse ki az alkohol rabságából és a gonosz távozásáért ! Isten fizesse Dicsértessék Jézus Krisztus

Sanyi(2022-05-30)
Ima kérést szeretnék kérni magamért mivel pánikban depresszió, szorongásban félelemben élek.

Imát szeretnék kérni a gyogyulásomért, pánik depresszió szorongásban szenvedek.Istenem hallgasd meg az én kérésem. Köszönöm.

Judit(2022-05-24)
Kérlek imatkozzunk együtt egy nagyon beteg daganatos barátnőmert. Isten hallgassa meg keresünk.
Köszönöm .

Ildikó(2022-05-24)
Kérlek imádkozzatok drága férjem egészségéért!

KB(2022-05-23)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni Eszter megtéréséért, megvilágosodásáért, mert egy fontos ügyben döntéshozó! Köszönöm!
Balázs

Júlia(2022-05-22)
Draga Testverek!

Imakeressel fordulnek hozzatok, nevezetesen a csaladunkban levo kedves rokon hazasparert. Nagyon szeretnenek gyermekaldast, mar mindent megprobaltak de nem jart eredmennyel.
Mar bele is torodtek, hogy nem lehet gyermekuk. A ferj 41 eves a felesege Renata 35 eves.
Kernem az imasegitsegeteket, hogy a mi Istenunk Abraham, Izsak es Izrael Istene tegyen csodat veluk es nyissa meg a Renata mehet es teljesedjenek orommel.
Hiszem, hogy a buzgo konyorgesunket a Mindehato meghallgatja es a rendelt idoben, az O akarata szerint cselekszik.

Halasan koszonom!
Isten aldja meg a huseges szolgalatotokat minden idoben!
Szeretettel kuldom udvozletem

Zsolt(2022-05-22)
Istenem ne hagyd hogy a Zsuzsa meggondolatlan legyen kérlek adj erőt neki vissza jönni hozzám segíthessek neki én mellette állok kérlek uram vigyázz rá az utolsó reményem a benned való hit. Dicsértessék az Úr Jézuskrisztus Ámen

Erzsébet(2022-05-21)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni drága unokám gyógyulásáért és az alkoholtól való szabadulástól!Jézusom bízom Isten fizesse!Dicsértessék Jézus Krisztus !

M. Richárd(2022-05-20)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért

EEE(2022-05-20)
Kerlek szepen imatkozzunk egyutt gyermekem fuggosegtol valo szabadulasaert, a ket kis unokamnak, szuksege van az anyjukra. Istenem segits.

Erikaert(2022-05-19)
Kérlek imatkozzatok velem, gyermekem szabadulása ért a függőség tol hgy a kis gyermekeit föl tudja nevelni. Isten áldjon mindenkit!

EA(2022-05-18)
Kedves Testvéreim kérlek benneteket, hogy imádkozzunk keresztanyam csípőjének gyógyulásáért, csökkenjenek fájdalmai,gyerekei törődjenek vele sokkal többet, segítsenek , kíméljék, békesség legyen köztük

?

!!! Ámen. Dicsertessek az Úr Jézus Krisztus! Mindörökké ! Ámen!

❣️


B. Robi(2022-05-18)
Szép jonapot kívánok egy 6 éves kis fiam nagyon betek kérem imádkozzanak érte sujos betek kérem szepen

M. Richárd(2022-05-18)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

Ildikó(2022-05-18)
Kérlek imádkozzatok drága gyermekemért Márkért, hogy legyen egészséges és boldog. Ámen

B.L.; B.B.(2022-05-17)
Sikeres vizsgaidőszakra szeretnénk kérni az Úr, Jézus Krisztus áldását. Zsoltárok 23:1 „Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.”

Zsolt(2022-05-15)
Drága Istenem kérlek a Zsuzsa jöjjön vissza hozzám szeretetben hűségben őszinteségbe éljünk életünk végéig a Jó Isten akarata szerint.Kérem imátkozzatok értünk.Dícsértessék a Jézus Krisztus Ámen

M. Richárd(2022-05-15)
Szeretném kérni hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével ezért kérek imát

EFne(2022-05-14)
Kérlek benneteket,hogy imádkozzunk unokahúgom teljes gyógyulásáért ! Ne legyen rákos Jézus Krisztus Nevében! Ámen!

VA(2022-05-14)
Dicsertessek az Úr Jézus Krisztus! Kedves Testvéreim , kérlek benneteket , hogy imádkozzunk idősebb lányom ajkarol muljon el a kék anyajegy ! Áldjon meg titeket a Teremtő ezért! Ámen!

?

AV(2022-05-14)
Kedves Testvéreim! Kérlek benneteket,hogy imádkozzunk húgom gyógyulásáért a magas vérnyomásabol és jó legyen a méh vizsgálat eredménye! Hálásan köszönöm Jézus Nevében, Ámen!

❤️

VA(2022-05-14)
Kérlek kedves Testvéreim, hogy imádkozzunk szívbeteg keresztanyam gyógyulásáért! Adja meg a Teremtő Urunk,hogy a kivizsgálás jó eredménnyel végződjon! Erősödjön meg lelkileg és fizikailag is! Jézus Nevében! Áldjon meg benneteket az Úr! Ámen!

?

S.E.(2022-05-14)
Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok lányomért, Csengéért, hogy a jó Isten adjon neki erőt és bölcsességet, hogy jól feltudjon készülni a vizsgáira és megfelelően teljesítsen a vizsgákon. Köszönöm.

PG(2022-05-14)
Kérlek imádkozzatok PL ért és családjáért, hogy hitre jussanak, s jó munkahelyért. AKI az Úr Jézus nevét segítségül hívja, az üdvözül.

SB(2022-05-13)
Imát szeretnék kérni nagyfiamért,hogy megtalálja a helyét,visszataláljon a Jó Istenhez.A kisebbik lányomért ,hogy jó pályát válasszon a továbbtanulás kapcsán.A nagylányomért és férjéért,hogy egészségesek legyenek és ügyesen neveljék a kisunokánkat.Az édesanyámért és anyósomért,hogy egészségesek legyenek.A férjemért,hogy továbbra is szeretetben békességben éljünk és,hogy türelmesek legyünk egymás iránt.

M. Richárd(2022-05-13)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus Krisztusban tudják járni

Sz Zs(2022-05-13)
Kérem az imaközösséget, hogy szembetegségemért imádkozzanak. Sajnos gyógyíthatatlan, a Jóisten segítségét kérem.
Tisztelettel Sz. Lajosné

Erzsébet(2022-05-12)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Köszönöm Istenem a kapott kegyelmeket!Imát szeretnék kérni unokám gyógyulásáért az alkoholtól való szabadulásért a gonosz távozásáért!Isten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

M. Richárd(2022-05-12)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok teljes gyógyúlásomért köszönöm

UE(2022-05-12)
Tisztelt Imacsoport!
Imát szeretnék kérni egyetlen gyermekünk fiunk gyógyulásáért.Fiunk térde fájt már másfél éve,amivel elment a reumatológus orvoshoz mindjárt akkor. A reumatológus orvos semmilyen vizsgálatot nem kért,sem egy röntgen,sem egy CT.,sem MR:-i vizsgálatot. Utána az ortopédiára kért beutalót,de a várakozási idő hosszú. Idén januárban megvizsgálta őt az ortopéd orvos és három injekciót kapott a térdébe,majd még beutalót adott a térdének MR.-i vizsgálatára. A MR.vizsgálat április végén volt. Sajnos az eredmény,diagnózis lesújtó,lehangoló. Szalagszakadást és jó indulatú daganatot véleményeztek a fermurban combcsontban,látható eltérés kis enchondromának felel meg ezt írták le. Tudom Istennek semmi sem lehetetlen.Ebben bízva kérem az önök imáját fiunk gyógyulásáért.

„Bizony, mondom néktek azt is, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben: ott vagyok közöttük.” (Máté 18,19-20.)
Köszönettel: egy aggódó, szerető édesanya

Baba(2022-05-10)
Kérlek imádkozzatok értem, hogy ne legyek rákos és ne legyen szükségem műtétre.

Maria i(2022-05-09)
Imát kérek a lanyomert Anitaert és két kis unokám gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát

M.Richárd(2022-05-09)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy Jézussal tudjam tőlteni az időt

V.Anna(2022-05-08)
Kerem imadkozzanak ,hogy nyugodt eletem legyen ,mert sajnos zaklat valaki es folyton kovet es kukkol a sxomszedbo es nem akarja elfogadni a szabad akaratom es o akar uralkodni es birtokolni es nem erti Meg ,hogy a szerelmet nem eroltetni kell es nem kotelezo senki szamara ,hogy elfogadja ,vagy viszonzza es kerem szepen imadkozzanak ,mert ez măr betegesen folytatja evek ota ezt az agreseziv es zaklato es lejarato kampanyt ellenem es sajnos segitenek meki es engem temadnak es lejaratnak ez măr teljesen beteges es Koros viselkedes es en solar szenvedek ez miatt a szemely miatt aki bosszubol mindent elkovet ,hogy egeszsegileg es minden szempontbol tonkre akar tenni!Kerem imadkozzanak ertem ,hogy Eros legyek es ne feljek es megszabaduljak a bosszujatol es ertem îs kerem ,hogy imadkozzanak ,hogy fejezze be ellenem azt a sok rosszat es fajdalmat amit szandekosan bosszubol ellenem iranyit.Kerem szepen ketsegbe ejto a helyzetem .Koszonom es Aldasat kerem a JoIstennek az imaikert.

M.Richárd(2022-05-07)
Szia olyan próblémám lenne hogy szorongat a sátán és ettől kéne hogy megszabaduljak kérem ebben Jézus segítségét

&(2022-05-07)
Fiamért kérek imát hogy találjon önmagára féltem rosz beszólásai vannak jó szülők vagyunk nem tudom mi lehet a baj nehéz szülőnek lenni nagyon nehéz!

M.K.(2022-05-07)
Imádságos szívvel kérek sok imát, hogy Zoli szívét a menyei atya nyissa meg Jézus Krisztus nevében a békülésre, hogy minden vissza álljon a régi kerékvágásba. Sebek elmúlnak de a hegek megmaradnak, de győzőn a szeretet! Ámen

M.Richárd(2022-05-06)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével szent lelkével

B.M.(2022-05-04)
Szeretnélek titeket megkérni, hogy imádkozzatok a párom édesapjának gyógyulásáért. Daganatot állapítottak meg nála. Kérlek titeket imádkozzatok, hogy én és a családom visszataláljunk istenhez. Sajnos letértünk a helyes útról. Köszönöm imáitokat és az isten áldjon meg benneteket.!

M.Richárd(2022-05-03)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus teljesen gyógyitson meg

Remény(2022-05-01)
Lányom felgyógyúlásához kérem Isten segítségét, imáitokat

M.Richárd(2022-05-01)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

SzöHö(2022-05-01)
Tiszta szívvel kérem a segítséget, hogy a szeretteimre nagyon vigyázzon az Úr, mutassa meg nekik a helyes utat.Ez nagyon fontos nekem! Vegye el tőlem az örökös szenvedést, nyugtalanságot, mert fogytán az erőm, egyedül nem megy! Jézus Krisztus nevében kérem, hallgassa meg az Úr a könyörgésemet! Segítsetek ebben! Köszönöm!

M.Richárd(2022-04-30)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével szent lelkével

Dné(2022-04-29)
Szeretnék gyógyító imát kérni Judit lányom gyógyulásáért.
Gyógyítsa meg rákos betegséget, és adjon erőt a további élethez.
Szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyítsa.
Tégy csodát és gyógyítsd meg,mutasd meg hogy mindenek felett állsz és megsegítesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

M.Richárd(2022-04-28)
szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyulásomért

&(2022-04-27)
Régen írtam azt gondoltam minden jó lesz mindenem megvan csak a szeretett hiányzik a család sosem tudja megadni azt a szeretett amit isten ad meg ez már megértettem én semit nem kérek csak isten szeretetetét kérem ezért kérném az imát hogy találjon rám köszönöm !

Cs. Tünde(2022-04-27)
Egy imát szeretnék kérni az Édesanyukámért. Anyukám nagyon fullad,mindig szirénázva viszi a mentő mert életveszélyben van a szive nem nagyon rossz állapotban van. 70 éves anyukám,nekem más nincs anyukámon kívül,ha elveszítem abba belerokkanok.Könyörögve kérem,mondjanak erte egy imát,hogy meg gyógyuljon a szive. Hatalmas Úr jézus meg tudja gyógyítani őt. Köszönöm szépen . Dicsőség az Úrnak mindörökké Ámen

M.Richárd(2022-04-26)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr gyógyítson meg

V.V.(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok Anyukámért, hónapok óta rosszabbodik az állapota, kezdünk elfáradni és úgy érezzük már senki nem tud segíteni rajtunk. Kérlek Uram adj erőt ezekben az időkben, és add, hogy Anyukám felépüljön.

Laci(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok, hogy a házasságom ne érjen véget, a feleségem ne hagyjon el.

Baba(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok kisfiamért, Márkért, hogy legyen egészséges, és a mirigyek visszahúzodjanak. Ámen

M.Richárd(2022-04-24)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért

V.Anna(2022-04-23)
Kernem szepen imadkozzanak az en Draga sogornom ,aki marcius25-enagyverzest kapott es komas allapotba fekszik az Ur kezeben az elete es ezert kerem szepen imadkozzanak Erte hogy meggyogyitsa a mi Urunk Jesus Krisztus .Koszonom az egesz csalad neveben .Aldja Meg a Josagos Istenunk azimaikert.

Kne(2022-04-22)
Imát szeretnék kérni meghalt férjem lelki üdvéért, szüleimért, nagyszüleimért, az unokák jó tanulásáért, megtérésükért, az én hallásom, látásom visszanyeréséért, az unokatestvérem családjáért.
Köszönöm Mária

BB(2022-04-20)
Azért szeretnék imát kérni, mert évek óta van 2 olyan problémám amit egyszerűen nem tudok megoldani.Toporgok egy helyben. A kiutat keresem mert lelkileg nagyon megvisel.
Köszönöm ha az imádban rám is gondolsz.
Hála, szeretet, békesség, egészséget mindenkinek!

M. Richárd(2022-04-19)
Szeretném kérni titeket hogy imádkozzatok azért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

M J(2022-04-18)
Imát kérnék bátyám Sándor sulyos alkoholizmuss miatt
Rámegy a családja,felesége fia , anyja
Nagyon kérem az imát

E(2022-04-16)
DJK Imát szeretnék kérni a családi békéért agonossz távozásáért az unokám gyogyulásáért! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus

Baba(2022-04-13)
Kérlek imádkozzatok drága testvéremért, Zoliért, hogy a szövetminta eredménye jó legyen; legyen egészséges, és feltudja nevelni lányait.

Etelka(2022-04-12)
Dicsértessék a Jézus Krisztus .Kérem szépen imádkozzanak értem ,most hálából kérem az imát ,sikerült a vizsgám.Isten fizesse mindenki imáját.Hálás szeretettel Etelka.

Sz Nándor(2022-04-11)
Dicséretessék a Jézus Krisztus! Kérem szépen imádkozzanak a beteg rokonomért, hogy meggyógyuljon.

M. Richárd(2022-04-11)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért

Baba(2022-04-11)
Kérlek imádkozzatok értem, hogy a vizsgálat során minden rendben legyen, és ne legyek rákos vagy rákgyanús, és tudjam felnevelni szeretett kisfiamat.
Ámen

Etelka(2022-04-10)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérem szépen imádkozzanak értem ,hogy sikerüljön a holnapi elméleti vizsgám.Isten fizesse mindenki imáját.Én is imádkozom Önökért Értetek.Szeretettel Etelka

Timi(2022-04-10)
A Jó Isten adjon szerencsés szabadulást a régen elhúzódott ügyeimből,oldódjanak meg mindörökre szerencsésen mihamarabb ezek a problémák.Köszönöm imáikat értem!

Dné(2022-04-10)
Dicsértések a Jézus Krisztus!
Szeretnék gyógyító imát kérni szeretett kislányom gyógyulásáért.
Gyógyítsa meg rákos betegségt, és adjon erőt a további élethez.
Szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyítsa.
Tégy csodát és gyógyítsd meg,mutasd meg hogy mindenek felett állsz és megsegítesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

Katalin(2022-04-10)
Dicsértessék a Jérus Krisztus! Szeretnék imiát kérni Robí fiamért,akí tragikus hirtelenséggel 22 éves korában hunyt el már 17 éve.Nagyon felzaklat,hogy a mai napig érzem az illatát,sajnos dohányzott,de olyan erõs füstöt érzek esténként,hogy rendesen kaparja a torkom.Úgy érzem,hogy tudatni akar valamit velem,de imán kívül mást nem tudok adni neki. Köszönöm ,hogy meghallgattak.

M. Richárd(2022-04-10)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr tőltsőnbe szentszellemével

M. Richárd(2022-04-08)
Sziasztok szeretném kérni hogy az Úr meggyógyítson és tőltsőn be szent szellemével

Emmek(2022-04-08)
Drága Imatársak!
Kérlek benneteket, imádkozzatok velem Istenhez, hogy mutassa meg nekem, milyen irányba induljak, hogy megtaláljam azt a munkát, amit önerőből, nyugodt körülmények között tudok végezni és a jó megélhetésemet biztosítja.
Tudjam segíteni a gyermekemet, hogy biztonságban, egészségesen élhesse a családjával az életét.
Köszönöm.

M. Richárd(2022-04-07)
Szeretném kérni hogy Jézus gyógyítson meg köszönöm

Xy(2022-04-07)
Felajnlom az oszes imat es szent miset a csaladom bekessegeert

Krisz(2022-04-07)
Tisztelt gyülekezet.

Imakérést szeretnék kérni öntől.A probléma az hogy folyamatosan csak fogyok fogyok.
Fekélyes vastag bél gyulladásom van és prosztata probléma is már évek óta.
Most megyek majd április 11 vérvételre Psa tumor markerre.Kérem imátkozzanak értem hogy ne legyen baj és tartományban legyen az érték.Van egy párkapcsolatom amiben elég sok a feszültség sajnos miattam mert kialhatatlan a viselkedésem őszintén.Minden apróságon felúzom magam.Nem vagyok hívő ember de Istenben bízok senki másban.
Kérem segítsenek imával mert szeretnék még élni legalább pár évet.Nagyon el vagyok keseredve.
Tisztelettel köszönöm.
B. Krisztián

S B(2022-04-06)
Dicsertessek a Jézus Krisztus. Imát kérnek a törött lábam gyógyulásáért.Koszonom. Isten fizesse

H zsol(2022-04-06)
Üdv.Nagyon szépen meg kérlek titeket hogy imádkozzunk a fiam szabadullásáert mi előbb lehessen a családdal leg fontosabb a 2 éves kislánya melánikaval.

M. Richárd(2022-04-05)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy az Úr adjon elmebeli helyreállítást egészség beli helyreállítást

KB(2022-04-03)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni:
a meg nem született gyermekek életéért

Köszönöm eddigi imáikat.

Imával:
Balázs

M. Richárd(2022-04-03)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyitson

M. Richárd(2022-04-01)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok értem hogy Jézus meggyógyítson

M. Richárd(2022-03-31)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatók gyógyúlásomért meg hogy a tőbbi családtagok is megtérjen

Emmek(2022-03-30)
Kedves Imatársak!
Köszönöm, hogy eddig is velem imádkoztatok.
Kérlek benneteket a további közös imára, hogy meggyógyuljon minden beteg ember. Szeretetben, megértésben éljenek. Mindenki a saját dolgával foglalkozzon, ne ítélkezzen. A lelkileg sérült emberek ne a másik felett gyakorolt uralkodó magatartásával próbálja érzelmeit helyrerakni.
Tiszteljük egymást!
Köszönöm!

F.K.(2022-03-29)
Egész életemben éreztem, hogy az Úr vezet utamon, mert sokszor alakultak úgy a dolgaim, hogy vagy egyáltalán nem is terveztem, vagy bőven felülmúlta a várakozásomat, amit Ő művelt. Ma délután kiderült, hogy felvételt nyertem Amerika egyik legjobb egyetemére, ahová először be sem mertem adni a jelentkezésem, de végül úgy alakult, hogy a ‘könnyebb’ egyetem helyett ide kellett jelentkeznem – hiszem, hogy ez sem a véletlen műve volt. A világon 20 embert vettek fel erre a mesterképzésre, és én egy vagyok közülük, de a tandíj egy élet munkájába kerülne, a családom pedig csak egy töredékét képes kifizetni, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy ösztöndíjat találjak, ami finanszírozni tudja majd tanulmányaimat, hogy aztán betölthessem azt az elhivatást, amit az Úr számomra rendelt. Hiszem, hogy az Ő ereje ott kezdődik, ahol a miénk véget ér. Ezért kérlek most titeket, hogy imádkozzatok, hogy áldjon meg engem az Úr jótevőkkel és segítséggel, hogy kihasználhassam ezt a lehetőséget és tovább gyarapodhasson a tudásom. Köszönöm.

B.M.(2022-03-28)
Tiszteletem!
Szeretném kérni,hogy imádkozzatok a családomért, és párom édesapukájáért. Párom apukájánál daganatot állapítottak meg. Egyedül tartja fenn az egész családot, rengeteget dolgozik. A sok gond miatt sajnos néha iszik is. Kérlek imádkozzatok gyógyulásáért és hogy megismerje és befogadja Istent és Jézust. Imádkozzatok kérlek a családomért és értem is hogy vissza tudjunk találni Istenhez. Az utóbbi években egyre nehezebben élünk meg, teljesen előfordultunk Istentől mindannyian. Nehéz a szívemnek ez s a sok gond mely mostanában ér minket. Köszönöm szépen nektek az Úr áldjon meg titeket!

M. Richárd(2022-03-26)
Szeretném kérni hogy az Úr Jézus szabaditson meg a familiális árkok alól

K.A.(2022-03-24)
Drága Istenem! Fogd a kezünket, bocsáss meg nekünk földi haladóknak. Tégy csodát és gyógyìtsd meg az édesanyàm! Szükségem van rá és a szeretetére! Mutasd meg, hogy mindenek felett állsz és megsegìtesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

Hsz(2022-03-24)
A gyerekeimért kérek imát. Hogy megtérjenek. A nagyobbik balesetet szenvedett nemrég elkezdett istenhez kőzeledni de. Már nem jőn gyulibe. Előbb lett a szerelmi élet. A kőzépső járt gyülibe be is meritkezett de a nők elhuzták a világba. A kisebbik még nem igazán a karja istent most még. Hinném kellene jobban de most nemsokat hiszek. Én is társuló az imákhoz de kőszi a segítséget.

D.R(2022-03-24)
Imát kérek -talán már csak volt- paromért. Hivő keresztényként jotekonysagi közössegi szolgalatunkon hozott össze vele Isten. Minden parkereső imamra válasz volt Istentől. Közös lelkiatyánk is támogatott minket.
Sajnos ő pszchés pronlémai extrem mumkaterhelese miatt 4x szakitott velem majd jött vissza..szaksegitsegről akar keresztény pszichologusrol munkahelyváltaarol hallani sem akar holott környezetebeb mindenki latja hogy kiégés határán van.
Imáim szeretetem böjtjeim tetteim elegtekenek. Rossz látni hogy igeretes kapcsolatunkon túl a saját élete is ráment/rámegy a viselkedésére. Imát kérek az ő ekethelyzete, és ezzel együtt ha lehet a kapcsolatunk rendezésére.
Köszönöm.

Kné(2022-03-22)
Imát szeretnék kérni meghalt férjem lelki üdvéért és az unokák jó tanulásáért, megtérésükért és az én hallásom, látásom visszanyeréséért
Köszönöm Mária

Sz(2022-03-21)
Imát szeretnék kérni csütörtökön kell menem pet ct re 2 éve méhnyak daganatom volt imát kérnék hogy minden rendben legyen!! Köszönöm szépen!

YRY(2022-03-17)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra vigyázzon a gyerekekre védgye meg őket a gonosztol nagyon szépen köszönöm

T E(2022-03-16)
Drága jó Istenem segíts rajtunk hogy a férjemmel tudjunk egymásnak megbocsajtani és szeressük egymást mert nagyon bele faradtam az álandos veszekedésben tesztitsd meg mind kettönk gondolatait és érzéseit hozd hejre a kapcsolatunkat mert már Nagyon régóta nem működik de én szeretem a legjobban és szeretném ha viszont szeretne és rá jönne hogy a család mindennel fontosabb Amen

M.B.(2022-03-15)
Kérem M.B. Gyógyulását. Több int két even krónikusan köhög és fulladás van. Koviddal együtt súlyos, veszélyeztetett állapot. Kérem a gyógyulását minden egyes sejtjeinek, szigetének szervének. Immunrendszer ének megerősödését higy legyőzi on mint ami nem az Atyatol származik. Mindennemű vírust , baktériumot, stb. Köszönöm Imaitokat és hála az Úrnak, hogy Márt Most meg van a gyógyulása. Ámen

Csilla(2022-03-11)
Szeretett Testverek!

Hálásan köszönöm az imaitokat, a mi Istenunk meghallgatta a buzgó konyorgeset.
A drága kis menyemet Enikőt megmutottek és eltavolitottak a pajzsmirigyen lévő kinovest.
A sebe szépen gyógyul.
A szovettani eredménye Negatív!! Dicsőség ezért az Élő Istennek!!!

Isten áldja meg a hűséges szolgálatotokat!
Szeretettel és tisztelettel küldöm udvozletem!

SzVÁ(2022-03-08)
sógoromért szeretnék imát kérni, 30 éves és nagyon beteg. Két hónapja súlyos daganatos betegséget diagnoztizáltak a tüdején. Emellett feltelt vízzel főleg a lába ödémásodik és emiatt mozgásképtelen. Nagyon fél és kétségbeesett, és türelmetlen, de nagyon bízik Istenben.

H. Ádám(2022-03-08)
A sógoromért szeretnék imát kérni, 30 éves és nagyon beteg. Két hónapja súlyos daganatos betegséget diagnoztizáltak a tüdején. Emellett feltelt vízzel főleg a lába ödémásodik és emiatt mozgásképtelen. Nagyon fél és kétségbeesett, és tütelmetlen, de nagyon bízik Istenben.
A sógorom neve Horváth Ádám, májusban lesz 30 éves.
Nagyon köszönöm a segítséget!!

?

MTL(2022-03-06)
válasz SZ.B.-nek (2022.01.03.)
Kedves Testvérem!
Amikor az ember úgy érzi, összedől a világ, nagyon sokat segít a testvérek imája. Magam is megtapasztaltam. Nekem orvosi segítségre is volt szükségem, de köszönöm az Úrnak és az imáknak, rendbejöttem.
Van gyógyulás, nagyon kell bízni benne!
Sok szeretettel imádkozom érted.

Emmek(2022-03-03)
Kedves Imatársak!
Kérlek benneteket imádkozzatok velem.
Kérem Istent, gyógyítsa meg a hatalomra vágyó beteg elméket, a lelkileg és fizikailag sésült embertársainkat.
Éljünk békében egymással. Tiszteljük egymást! Senki ne akarja ráerőltetni elképzeléseit, szokásait a másikra.
Egészség, megértés legyen minden családban, munkahelyen és az egész világon!
Köszönöm.

Ica(2022-03-02)
Dicsertesék a Jézus krisztus !
Imát szeretnék kérni.
A munkahelyemen sok kudarc ér.
Már az egészségem is gyengül.
Tele vagyok stressel.
Nagyon szeretnék én is érvényesülni.
Már reményvesztett lettem.
Hálás köszönetem az imákért !!!

NYBB(2022-03-01)
Tisztelt Gyülekezet!

Imát szeretnék kérni T Józsefért.
A gyomra fáj, besárgult és az orvosok azt mondták neki, hogy daganat is lehet a panaszok oka. Most nagyon aggódunk érte. Kérem, hogy amennyiben lehetséges, segítse a reményünket, a harcunkat egy imával.
Hálásan köszönjük!
A B család

Csilla(2022-03-01)
Kedves Testverek!

Holnap lesz Enikő kis menyem pajzsmirigy műtéte.
Nagyon kérem az imatamogatasotokat!!!

Isten áldja meg a hűséges szolgálatotokat!

Szeretettel küldöm udvozletem

Z.G.(2022-02-27)
Kérlek imádkozzatok a kicsi húgomért aki 3 hete agyvérzést kapott. Ő mindig segített másokon, most kérlek titeket, hogy közösen segítsünk neki a gyógyulásban!

T.E.(2022-02-27)
Imakérés a férjemmel való kapcsolat hejre állásáért mert már annyit veszekszűnk, hogy bele faradtam, tisztítsd megg mind kettönk gondolatait és érzéseit, hogy lássuk meg a jót egymásba és szeressük egymást én nagyon szeretem de ő mind csak a rosszat lássa bennem Istene tudjunk meg változni mindketten mert mindenünk meg van de a leg fontosabb hiányzik a Szeretett

J.E.(2022-02-27)
Egy imát szeretnék kérni, a Párkapcsolatom helyreállításáért.
Őt Gábornak hívják és a pénz fogja lett.
Hálásan köszönöm!!!

KM(2022-02-25)
Drága Angyalok! Drága Istenem! Kérlek segitsetek nekem megoldani nehéz helyzetemet, úgy, hogy minden érintett számára a legjobb legyen és ne kelljen feláldoznom a teljes életem! Segítsetek, hogy kisfiam újra teljesen egészséges legyen, felvegyék a vágyott gimnáziumba, segítsetek, hogy G az igaz társam legyen szerelemben, szeretetben, szülessenek egészséges boldog gyerekeink, szüleim meggyógyuljanak mindenféle betegségükből és teljesen egészségesek legyenek, én magam is teljesen egészséges legyek újra!

Ildikó(2022-02-24)
Èdes Istenem kèrlek segitsd meg a családomat. Kèrlek adj testi lelki erőt egèszsèget örömöt boldogságot bèkessèget èdesanyámnak, èdesapámnak, testvèremnek, nagymamámnak.
Kèrem imátkozzanak èrtünk. Amen!

KF(2022-02-23)
Nagyon nagy családi válságban vagyok. Elakar válni a feleségem tölem. Hosszú ideje csúnyán beszéltem vele. Bocsánatot kértem tőle mindenért beismertem neki hogy hibás vagyok és hogy segítséget fogok kérni. Úgy érzem hogy elmegy az egész tudatom. Nagyon gyors imasegitség kellene. Kérem ha valakinek ISTEN ezzelkapcsolatban üzen valamit kérem azonnal értesítsen. 06205164292

Cs. Mária(2022-02-23)
szeretnek takaritast vallani.nincs munkahelyem 60 eves leszek.tuzre valora is lenne szuksegem…fára.gyongyos kornyeken 8 oras .munka.egy bejarati ajto kellene ablak.nagyon rosz.koszonom.

SmithB(2022-02-21)
Kérlek titeket mondjátok értem is egy imát! Térdműtéten vagyok túl és nagyon szeretném ,hogy jók legyenek az eredmények. Most megyek vissza kontrollra. Köszönöm. Erőt egészséget mindenkinek!

Erzsébet(2022-02-20)
Dicsértessék Jézus Krisztus !lmát szeretnék kérni drága unokámért aki sulyos beteg !Istenem gyogyitsa meg!lsten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

Mária(2022-02-18)
Kedves imacsoport kérlek benneteket hogy imádkozzatok Péter fiamért hogy megszólaljon a lelkiismerete és ne legyen gonosz.Áldjon meg benneteket az Ú

Ica(2022-02-18)
Dicsertesék a Jézus Krisztus !
Imát szeretnék kérni.
Nagyon elveszetnek érzem magam.
A férjem sajnos alkohol függő.
Már nem találom a megoldást .
Hogy, hogy mit tudnék tenni érte.
Nagyon nehéz , sokkat veszekszünk.
A munkahelyemen is hátérbe kerűltem.
Szeretném jobban végezni a munkám.
Imát kérek, mert már egyedül nem megy .
Hálásan köszönöm imájukat !

MR(2022-02-17)
Kedves Csoport!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Szeretnék imát kérni Édesapám gyógyulásáért, aki már több mint 80 napja fekszik intenzív osztályon. Sokáig lélegeztőgépen volt, az utóbbi pár napban nincs rá szüksége. Hatalmas felfekvései vannak, nem tudják forgatni a gégemetszése és a szíve miatt. Többszervi betegséget állapítottak meg nála. Agylágyulással került kórházba, időközben covidos lett, kétoldali tüdőgyulladása volt, fél oldala (jobb) bénult, és most olyan fertőzést kapott, amitől nem tud nyelni sem. Amint írtam a szíve nagyon gyenge, nem tudják mozgatni, mert az leáll, már többször élesztették újra. Eleinte vese dialízist is kellett végezzenek rajta, a mellékvese gyengébb és már a mája is eléggé kivan a rengeteg antibiotikumtól, ami a gyomrát is nagyon megviseli.

Kérlek Titeket segítsétek őt közelebb a gyógyuláshoz imával!
Lassan kiakarják őt helyezni, mivel meghaladta a napokat a bent tartózkodása és nem kell neki lélegeztetőgép, így szeretnék egy imát arra is, hogy találjunk neki egy megfelelő helyet, ahol szépen talpra állítják!

Hálás szívvel köszönöm Nektek!

Egy reményteli és szerető gyermek!

T E(2022-02-14)
Imát szeretnék kérni a párkapcsolatomert ami nagyon szét esett a férjem nagyon eltavolodott tölem már szinte nem is beszélünk de én nagyon bízom benne, hogy a jó Isten meg tisztítja a lelkét és a sok elmulasztott együtt létett be pótoljuk mert mindenünk meg vande a szeretett nagyon hiányzik én nagyon szeretem de már hozzá se szabad érjek nagyon bele faradtam
Kérlek Istenem segíts rajtunk bízom benne

Csilla(2022-02-14)
Szeretett Testverek!

A drága 27 éves menyemert Enikőert kérnék imakerest. Tavaly pajzsmirigy megbetegedést állapítottak meg nála és most jelenleg is vizsgálat alatt van,mivel egy pajzsmirigy gobot is találtak nála.
Kérem az imatamogatasotokat abban, hogy negatív legyen az eredmény és semmilyen rosszindulatú elváltozás ne legyen a pajzsmirigyeben és álljon helyre a szerv működése teljesen. Áldott házasságban élnek a fiammal és nevelik nagy szeretetben az egy éves kis unokamat.
Hálás szívvel köszönöm az imaitokat!

Az Ábrahám Izsák és az Izrael Istene áldja meg a hűséges szolgálatokat minden napon!
Hiszem, hogy a mi Istenunk meghallgatja az igaz ember buzgó konyorgeset!

Nagy tisztelettel és szeretettel küldöm udvozletem
Csilla

PN(2022-02-13)
Kedves Imacsoport!

Először is szeretném megköszönni Önöknek a korábbi imákat és mindenemet, amim nekem, a férjemnek és amije a családomnak van. Nagyon jól élünk, szeretetben, barátokkal, anyagi jólétben, de sajnos a legfontosabb dolgot nem adja meg az Úr, egy gyermeket. Kérem imájukat, hogy adja meg az Úr a gyermekkel járó határtalan boldogságot vagy segítsen elfogadni,annak tényét, ha nem kaphatjuk meg ezt az érzést. Köszönöm imájukat.

Annamária(2022-02-11)
Imát kérnék anyukámért hogy ébredtem fel végre mert állandóan alszik.Istenem érintse meg a testét gyógyítsd meg Uram!Köszönöm minden imát érte.

Æ(2022-02-11)
Sziasztok!
Kérlek titeket, imádkozzunk egy fiatal lányért Zsáklinért aki sajnos nagyon beteg! Még csak 18 éves, már az orvosok sem jósolnak neki sok jót. Remélem az Úr kegyes lesz hozzá, és visszakapja egészségét! Isten áldjon titeket!

K.J(2022-02-10)
Kedves Tesvéreim! Kérek szépen imát Édesanyám egészségéért, fájdalma csökkenjen, tudjon ismét rendesen járni. Gyorsan gyógyuljon meg. Hálásan köszönöm!

Beáta(2022-02-08)
Az Úr áldjon meg titeket. Kamaszlányomért szeretnék imát kérni, aki teljesen elszakadt tőlünk, megszakította velünk a kommunikációt, a kapcsolatot. Rettenetesen hiányzik nekünk. Kérlek benneteket, imádkozzunk, hogy a jó Isten visszavezesse hozzánk, szerető családja körébe. Adjon nekünk is az Úr bölcsességet, hogy ezt a helyzetet kezelni tudjuk, s elegendő szeretetet a megbocsátáshoz. Ámen.

K.Gy.(2022-02-07)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak Teréz nénikémért.
Elkapta a koronavírust és sajnos bekerült a kórházba, oxigénhiány miatt.
Imádkozzunk együtt hogy meggyógyuljon.
Istennek minden lehetséges.
Köszönöm az érte mondott imákat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

YRY(2022-02-06)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget és vigyázzon rájuk vegye meg a gonosztol őket nagyon szépen köszönöm

Jutka(2022-02-05)
Kedves imacsoport!Imat kernek,hogy a Szentlelek erositsen meg,mivel nagyon nehez helyzetben kerultem,agybanfekvo edesapamat rendezem es munkahelyi problemaim is adodtak es nem tudok donteni,nagyon nagy szuksegem van az imahattere ,mivel ugy erzem nagyon fogytan az erom.Koszonom es Isten aldasa mindnyajunkra!

SK(2022-02-05)
Sziasztok áldjon az úr benneteket imát szeretnék kérni, az arcom gyulladásos és tele van pattanásokkal már több mint egy éve járok bőrgyógyász szakorvoshoz de csak a sok pénzembe került a kenőcs eddig nem használt a kezelés. Most az úrhoz fordulok mivel ő a gyógyító, legyünk egy akaraton a ( gallata 3-13 szerint) hogy átkozott minden gyulladás és kinövés Jézus Nevébe mert Jézus a gyógyító ámen és köszönöm.

Tünde(2022-02-05)
Istenem!kérlek imádkozzatok anyukámért, hogy meggyógyuljon a vírusból és ne aludjon olyan sokat ,tudjon enni-inni,tiszta legyen a tudata, köszönöm az imákat.

szb(2022-02-04)
Kérjük ISTEN végtelen Irgalmát a következőkért:Tisztaságért, keresztény politikusokért, családomért, abortuszpártiak, különösen a „keresztény” abortuszpártiak – J. B. és A. C. – megtéréséért is; akik most az abortuszt dicsőítik, dicsőítsék egykor ISTEN végtelen Irgalmát, amely meg tudja menteni a lelküket; tanárokért, diákokért, a gender-és LMBTQ-propaganda megállításáért, áldozataiért

Anna(2022-02-04)
Imát kérek anyukámért Máriát benne van a covid osztályon kérlek Uram gyógyítsd meg őt és egészségesen jöjjön ki onnan.Jézus könyörülj rajta gyógyítsd neg őt mentsd meg őt szabadítsd meg őt

Anna(2022-02-03)
Kedves Imacsoport!Imát kérnék anyukámért hogy legyen jobban ebből a fertőzésből gyógyuljon meg minél hamarabb.Istenem kérlek segíts! ÁMEN

F. Gábor(2022-02-02)
Draga testvereim,kerlek imadkozatok a fiunkert Attilaert 49 eves aki rakos 4-dik stadiumba!Holnap megy Nyiregyhazara vizsgalatra!Romaniaba,se Szegeden,se Pesten nem valalyak a mutetet!Most itt probalkozik hogy hatha sikerel jar!Hogy az orvosok hatha egy jo hirrel tudjak biztatni!De mi hiszunk az Ur kegyelmeben,es azt is el hisszuk hogy ha oszefogunk,es eggyut imadkozunk az Ur munkalkodni fog az o eleteben!Meg van tervel es keresztelkedvel es o is elhiszi hogy az Ur meggyogyitsa!Koszonom az imaitokat,es legyetek aldottak!

Csilla(2022-02-02)
Kèrlek imádkozzatok velem az unokatestvèrem felesègèrt,Erikáèrt.Hètfőn műtik petefèszek rákkal.Áldja meg az orvosok kezèt az Úr! Ámen.

Mária(2022-02-02)
mát kérek lányom Anita és két unokámert Léda esAron gyogyulasaert és jómagam gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát.

K.E.(2022-02-01)
Kérem imáitokat, hogy Edina és családja fedelet találjon a feje felé és beinduljon az a munka, amelyik megélhetést biztosítana számukra. K.E.

Baba(2022-01-30)
Kérlek imádkozzatok drága kisfiamért, Márkért, hogy csökkenjen a láza, és győzze hamar le a vírust, gyógyuljon meg. Ámen

Sz.F.(2022-01-29)
Kedves Imádkozó Testvéreim!
Nagyon szépen kérem, 2022.02.07-én 10.30-kor lesz a 3.forgalmi vizsgám,imádkozzanak értem, hogy végre megadja az Úr, és sikerüljön. Nagyon sok pénzben van már,nagyon sokat szenvedtem érte, és a gyermekeim miatt nagyon nagy szükségem lenne a jogosítványra.
Kérem, imádkozzanak értem!
Hálásan köszönöm!

KSz(2022-01-29)
Kérek szépen egy imát a kis magzatom fejlődéséért és hogy a szivhangja hallhatò legyen a következő ellenőrzésen ugyanis az orvosok nem tudjak meg hogy baj vane vagy későn figant baba.kérlek imádkozzatok

Maria(2022-01-27)
Imát kérek a fiam Levi és jómagam gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát imátkozunk együtt egymásért. Jézusom bízom benned.


Anyuci(2022-01-27)
Üdvözletem!
Édesanyám felépüleséért szeretnék imát kérni, hogy a kórházat a gyógyulás felé vezető úton hagyhassa el!
Hálás köszönetem!

IHL(2022-01-26)
Szèp estet kivànok!!! Imàt szeretnèk kèrni èdesapàmèrt V. Istvànèrt Romàniàba Erdöszentgyörgyre nehezen tudod szuszogni asztmàs nagyon hörög a meje ès ès fajtasa a mejit a sok köhögèstöl nagyon szèpen meg kèrem önöket imàkozanak èdesapàmèrt hogy az úr jèzus krisztus jöjön el hozza ès làtogasa meg jàrja az úr gyogyitò kennete az ö bensöjèt hogy legyen tejesen egèseges nagyon szèpen köszönöm elöre is

K.Emil(2022-01-26)
Jo napot kivanok. Megkerem onoket imatkozzanak ertem,hogy a jo Isten rendeljen munkahelyet hogy legyen ahol dolgozzak es hogy a ket vallamban muljon el a fajdalom es meg anyagi aldasert. Elore is nagyonn szepenn koszonom. Romaniabol,Erdelybol, Kezdiszentkereszt falubol irok.

Sz.D.(2022-01-25)
Tisztelt Imádkozók!
Egyszer már kértem az Önök segítségét a 2 1/2éves kisunokám gyógyulásáért.Most újra kérem Önöket hogy imádkozzanak érte 01.27.én lesz a májműtétje amelyről egy rákos daganatot próbálnak leműteni Ennek sikerességét szeretnénk,mert ellenkező esetben transzplanciós műtétre kerülne sor.Tiszta szívből kérem az Önök oda adó segítségét!!!
Hálásan köszönöm Az Úr Áldása legyen mindnyájukon mindökké
M. Márta

BkZs(2022-01-25)
Kerlek mennyei atyam,imaddal karold gyermekemet,add hogy a kamaszkor vagyai,ne torjek le szarnyait,legy uram minden lepeseben vedelmezoje es add,hogy keresem valora vallhasson a te szent kegyelmed altal,konyorogj erettunk kik hozzad menekulunk,amen

Éva(2022-01-25)
Kedves testvérek kérlek titeket hogy imádkozzanak értem hogy a gerinc sérv és a gerinc csont roppanásból meggyógyuljak köszönöm a támogatást az Úrgyógyicson meg.

V.R.(2022-01-25)
Betegség, munkanélküliség, felnőtt gyermekekért szeretnék imát kérni. Sok a támadás, kevés az erő! Köszönöm szépen! Az Úr áldjon meg minden benne bízó embert!

Maria(2022-01-24)
Imát kérek Ági sikeres muttetejeert és mihamarabbi gyogyulasaert

YRY(2022-01-23)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget és vigyázzon rájuk hogy semmi baj ne érje őket védjen meg a gonosztol nagyon szépen köszönöm

K.Z.(2022-01-22)
Istenem!
Kérlek, gyógyíts meg,újra teljesen egészséges szeretnék lenni. Űzd el kérlek a Parkinson-kóromat, a Crohn betegségemet, a sérvemet és minden általam még nem ismert betegséget.
Szeretnék újra egészséges lenni, hogy több időt tölthessek a kis családommal.
Hála neked Uram!

Szinti(2022-01-22)
Testvérek kérlek imádkozzatok értem és anyukámért, elkaptuk a covidot. nagyon rosszul vagyunk!

RE(2022-01-22)
Imát szeretnék kérni magamért.Január 24-én lesz délelőtt fél 10-kor gyomortükrözésem a kórházban,amitől félek.Néhány évvel ezelőtt már volt ilyen vizsgálatom,amit nagyon nehezen tudtam elviselni. A refluxos köhögés miatt javasolta a gasztroenterológus orvosom. Szeretném,ha a Jó Isten megsegítene,hogy simán menne le ez a vizsgálat és ne pánikoljak be.
Köszönöm az Imájukat!

BL(2022-01-21)
Tisztelt ima csoport a munkatársamnak van egy fia és minősithetelemül viselkedik és beszél a szüleivel, az elmondása szerint mintha kétszemélységülenne, nagyon nehezenbirnakvel, a szülők idegileg kívánnak,a gyermekneve Sz. Bálint soroksáronlaknak a kora 13-éves,

Dzseni(2022-01-20)
Az úr áládsa legyen rajtatok! Kérlek benneteket imátkozzatok testvéremért Canadában él Helzának hívják kómába került ödémát diagnosztizáltak rajta és kiderült Covidos! Kérlek benneteket imátkozzatok érte hogy ébredjen fel a kómából és újra köztünk legyen

K.E.(2022-01-20)
Ez az utolsó hónapunk, hogy megoldjuk a kérdést, hogy otthonunk és életünk legyen, mert most a küzdelmünk ellenére és erős hitünk mellett is ég és föld között lebegünk. Köszönjük a közbenjárást.

Helga(2022-01-20)
Kérem a jószándékú embereket, hogy imájukkal gondoljanak családunkra,
imával erősítsék életünket hogy vállalkozásunk sikeres fordulatot vegyen, legyen fedél a fejünk fölött. köszönöm egy anya apa fiú

KZ(2022-01-17)
Feleségem és saját magam részére szeretnék imát kérni, házasságunkban gyermekáldásért. Isten fizesse meg

Zs(2022-01-14)
Imát kérek anyukám felgyogyulasáért, akinek az állapota nagyon súlyos covid fertőzés szövődményei miatt, altatásban lélegeztetőgéppel fekszik. Orvos szerint nincs sok esély, de hiszek a csodában és Isten és az ima eréjében.

S.Zs.(2022-01-13)
Imádkozzatok velünk. Édesanyám testi és lelki egészségéért imádkozom. Sokszor talán a világ terhét magára veszi és nem tud felhőtlenül örülni, remélem, hogy csak ez lehet és ez hat ki testi fájdalmakra, vagy mellékhatásként van fájdalma. Azt kívánom, hogy jó kedvű és egészséges legyen még sokáig. Adja a jó Isten. Köszönöm, hogy velem imádkoztok.
Imádkozom értetek.

T.Zs(2022-01-12)
Kèrem imàdkozzatok velem testvèrem felèpülèsèèrt! Kèrem az Istent hallgassa meg szívünk kèrèsèt ès mentse meg, tartsa meg kedves testvèrem.

Tünde(2022-01-12)
Kedves Imatársak!Anyukám testi és lelki gyógyulásáért szeretnék imát kérni.Hálásan köszönöm.

&(2022-01-11)
Istenem segíts meg kérlek hogy ne veszítsem el az eszemet reggelre eszembe jusson minden

Ilcsi(2022-01-11)
Vizsgázo unokámert szeretnék imát kérni. Köszönöm

TI(2022-01-10)
Szervezett zaklatás àldozata vagyok.Kérlek imàdkozzatok értem ,hogy ez véget érjen Köszönöm szépen.

VF Ildikó(2022-01-10)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek a férjemért Jánosért.
Jan 27. -én fogják műteni hasnyálmirigy rákkal . Orvosaiért, ápolókért, a lelkiüdvéért, a gyógyulásáért.
Hogy meg tudjuk tenni ami emberileg lehetséges.
Uram ne vedd el még tőlem!
Hálásan köszönöm!
Isten áldja Önöket!

KB(2022-01-09)
Judit megtéréséért kérnék szépen imákat.
Köszönöm! Boldog új évet!
Balázs

ZS(2022-01-08)
Kérlek imádkozzatok velem Édesanyám gyógyulásáért, és hogy ma az orvosnál jó híreket kapjon, ne legyen nagy baja.
Uram, kérlek tégy csodát!

PE(2022-01-08)
Jézus nevében kérem az Atyát fiam lelki-elmebeli gyógyulásáért, megszabadulásáért!

Sz. Mária(2022-01-05)
Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.” (Jakab 5, 16b)

Szeretnék imát kérni egy súlyos beteg keresztyén testvérünkért, aki most testi-lelki szenvedésben van. Könyörögjünk a mi kegyelmes Istenünkhöz, legyen irgalmas és hallgassa meg buzgö kérésünk, szabadítsa meg betegségétől, adja vissza egészségét, hogy ismét szolgálhassa Istent és segíthesse embertársait.

” Imádkozzatok és buzgón kérjetek!

Köszönöm.

Julcsi(2022-01-05)
Kérem szépen, imádkozzanak a munkahelyem megmaradásáért, mert veszélyben van !

K.R.(2022-01-05)
Nem vagyok egyedül,sokan vagyunk de minél többen legyünk kérem imádkozzanak Zoltán testvérünkért aki mesterséges komában van. Felesége,két lánya haza várja. A Jó Isten gyógyítsa meg! Köszönöm mindenkinek

KB(2022-01-04)
Boldog új évet kívánok!

Egy barátom Domi most fog diplomázni őérte kérnék imákat, hogy be tudja fejezni
Köszönöm!

imával:
Balázs

Maria(2022-01-04)
Imát kérek lányom Anita és két unokámert Léda esAron vejem Feri gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát

Sz.B.(2022-01-03)
Kedves Imádkozók!

Idegösszeomlás, depresszió, szorongás, és pszichoszomatikus betegségektől szeretnék szabadulni.
Segítséget kérek a gyógyulásomért, segítséget kérek ahhoz hogy el tudjam engedni a múltam, és rátaláljak az Úr által -számomra- kijelölt útra.
Köszönöm imáitokat, Isten áldjon benneteket!

Emmek(2022-01-03)
Kedves Imatársak!
Egészségben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kérlek benneteket, imádkozzatok velem, hogy kiderüljön betegségem oka és hogy megyógyuljak.
Köszönöm!

Abi(2022-01-03)
Sziasztok
Imatkozatok értem
Muntakat keresek elméletileg ma lesz egy alas interjún. Es egy picit izugolk.
Nagyon nagy szükségem lenne egy munkára ahol tudok ervenyesulni, elfogadank es ahol jó munkát tudnék végezni.
Es meg szeretném a jövőm miatt is kérni miatt, nagyon elvesztem mostanában nem nagyon tudom merre megyek, mik a céljaim, miatt kenne tennem.
Köszönöm hogy imatkozatok értem

Zsuzsa(2022-01-03)
Dicsértessék Jézus Krisztus. Imát szeretnék kérni a kis családom családi békéért, egészségünkért, férjemért, és a drága kamaszkoru fiamért, és a fiam sikeres vizsgájáért, ami Isten segitségével január 12 én lesz, a közvetlen két kolleganöméért, Eniköért, és Gyongyvéért, akik mindig bántanak, kritizálnal, és sajnos rágalmaznak. Isten fizesse a lehetőséget. Mindenkinek kivánok Sikerekben, Békés, Boldog, Új Évet

YRY(2022-01-02)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget vigyázzon rátok a jó Istent vigyázzon védjen meg a gonosztol nagyon szépen köszönöm

Clara(2022-01-02)
Negyedik gerincműtétem reális veszély lett, korábbi sikeres mütéteim után a betegségem minden életmód tanács betartása mellett is kiújult. Nagyon inog a hitem és félek, mert minden műtét egyre veszélyesebb, és én még fájdalommentesen járni, élni szeretnék tovább. Közben erre rámehet a nehezen megtalált hivő társammal való komoly kapcsolatom is, ahogy a nehezen megszerzett otthonom is.. Imát kérek gyógyulásért, erőért, hitért; a sorsom elrendeződéséért.

Köszönöm

Ferruh(2022-01-02)
Kedves imàtkozók!Van egy török baràtom akinek az èdesapjànàl vèrràkot diagnosztizàltak. Kèrlek titeket imàtkozzatok Ferruh gyógyulàsàèrt, egèszsègèèrt.Nagyon köszönöm a segítsèget.