Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

Judit(2022-05-24)
Kérlek imatkozzunk együtt egy nagyon beteg daganatos barátnőmert. Isten hallgassa meg keresünk.
Köszönöm .

Ildikó(2022-05-24)
Kérlek imádkozzatok drága férjem egészségéért!

KB(2022-05-23)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni Eszter megtéréséért, megvilágosodásáért, mert egy fontos ügyben döntéshozó! Köszönöm!
Balázs

Júlia(2022-05-22)
Draga Testverek!

Imakeressel fordulnek hozzatok, nevezetesen a csaladunkban levo kedves rokon hazasparert. Nagyon szeretnenek gyermekaldast, mar mindent megprobaltak de nem jart eredmennyel.
Mar bele is torodtek, hogy nem lehet gyermekuk. A ferj 41 eves a felesege Renata 35 eves.
Kernem az imasegitsegeteket, hogy a mi Istenunk Abraham, Izsak es Izrael Istene tegyen csodat veluk es nyissa meg a Renata mehet es teljesedjenek orommel.
Hiszem, hogy a buzgo konyorgesunket a Mindehato meghallgatja es a rendelt idoben, az O akarata szerint cselekszik.

Halasan koszonom!
Isten aldja meg a huseges szolgalatotokat minden idoben!
Szeretettel kuldom udvozletem

Zsolt(2022-05-22)
Istenem ne hagyd hogy a Zsuzsa meggondolatlan legyen kérlek adj erőt neki vissza jönni hozzám segíthessek neki én mellette állok kérlek uram vigyázz rá az utolsó reményem a benned való hit. Dicsértessék az Úr Jézuskrisztus Ámen

Erzsébet(2022-05-21)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni drága unokám gyógyulásáért és az alkoholtól való szabadulástól!Jézusom bízom Isten fizesse!Dicsértessék Jézus Krisztus !

M. Richárd(2022-05-20)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért

EEE(2022-05-20)
Kerlek szepen imatkozzunk egyutt gyermekem fuggosegtol valo szabadulasaert, a ket kis unokamnak, szuksege van az anyjukra. Istenem segits.

Erikaert(2022-05-19)
Kérlek imatkozzatok velem, gyermekem szabadulása ért a függőség tol hgy a kis gyermekeit föl tudja nevelni. Isten áldjon mindenkit!

EA(2022-05-18)
Kedves Testvéreim kérlek benneteket, hogy imádkozzunk keresztanyam csípőjének gyógyulásáért, csökkenjenek fájdalmai,gyerekei törődjenek vele sokkal többet, segítsenek , kíméljék, békesség legyen köztük

🙏

!!! Ámen. Dicsertessek az Úr Jézus Krisztus! Mindörökké ! Ámen!

❣️


B. Robi(2022-05-18)
Szép jonapot kívánok egy 6 éves kis fiam nagyon betek kérem imádkozzanak érte sujos betek kérem szepen

M. Richárd(2022-05-18)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

Ildikó(2022-05-18)
Kérlek imádkozzatok drága gyermekemért Márkért, hogy legyen egészséges és boldog. Ámen

B.L.; B.B.(2022-05-17)
Sikeres vizsgaidőszakra szeretnénk kérni az Úr, Jézus Krisztus áldását. Zsoltárok 23:1 “Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.”

Zsolt(2022-05-15)
Drága Istenem kérlek a Zsuzsa jöjjön vissza hozzám szeretetben hűségben őszinteségbe éljünk életünk végéig a Jó Isten akarata szerint.Kérem imátkozzatok értünk.Dícsértessék a Jézus Krisztus Ámen

M. Richárd(2022-05-15)
Szeretném kérni hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével ezért kérek imát

EFne(2022-05-14)
Kérlek benneteket,hogy imádkozzunk unokahúgom teljes gyógyulásáért ! Ne legyen rákos Jézus Krisztus Nevében! Ámen!

VA(2022-05-14)
Dicsertessek az Úr Jézus Krisztus! Kedves Testvéreim , kérlek benneteket , hogy imádkozzunk idősebb lányom ajkarol muljon el a kék anyajegy ! Áldjon meg titeket a Teremtő ezért! Ámen!

🙏

AV(2022-05-14)
Kedves Testvéreim! Kérlek benneteket,hogy imádkozzunk húgom gyógyulásáért a magas vérnyomásabol és jó legyen a méh vizsgálat eredménye! Hálásan köszönöm Jézus Nevében, Ámen!

❤️

VA(2022-05-14)
Kérlek kedves Testvéreim, hogy imádkozzunk szívbeteg keresztanyam gyógyulásáért! Adja meg a Teremtő Urunk,hogy a kivizsgálás jó eredménnyel végződjon! Erősödjön meg lelkileg és fizikailag is! Jézus Nevében! Áldjon meg benneteket az Úr! Ámen!

🙏

S.E.(2022-05-14)
Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok lányomért, Csengéért, hogy a jó Isten adjon neki erőt és bölcsességet, hogy jól feltudjon készülni a vizsgáira és megfelelően teljesítsen a vizsgákon. Köszönöm.

PG(2022-05-14)
Kérlek imádkozzatok PL ért és családjáért, hogy hitre jussanak, s jó munkahelyért. AKI az Úr Jézus nevét segítségül hívja, az üdvözül.

SB(2022-05-13)
Imát szeretnék kérni nagyfiamért,hogy megtalálja a helyét,visszataláljon a Jó Istenhez.A kisebbik lányomért ,hogy jó pályát válasszon a továbbtanulás kapcsán.A nagylányomért és férjéért,hogy egészségesek legyenek és ügyesen neveljék a kisunokánkat.Az édesanyámért és anyósomért,hogy egészségesek legyenek.A férjemért,hogy továbbra is szeretetben békességben éljünk és,hogy türelmesek legyünk egymás iránt.

M. Richárd(2022-05-13)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus Krisztusban tudják járni

Sz Zs(2022-05-13)
Kérem az imaközösséget, hogy szembetegségemért imádkozzanak. Sajnos gyógyíthatatlan, a Jóisten segítségét kérem.
Tisztelettel Sz. Lajosné

Erzsébet(2022-05-12)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Köszönöm Istenem a kapott kegyelmeket!Imát szeretnék kérni unokám gyógyulásáért az alkoholtól való szabadulásért a gonosz távozásáért!Isten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

M. Richárd(2022-05-12)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok teljes gyógyúlásomért köszönöm

UE(2022-05-12)
Tisztelt Imacsoport!
Imát szeretnék kérni egyetlen gyermekünk fiunk gyógyulásáért.Fiunk térde fájt már másfél éve,amivel elment a reumatológus orvoshoz mindjárt akkor. A reumatológus orvos semmilyen vizsgálatot nem kért,sem egy röntgen,sem egy CT.,sem MR:-i vizsgálatot. Utána az ortopédiára kért beutalót,de a várakozási idő hosszú. Idén januárban megvizsgálta őt az ortopéd orvos és három injekciót kapott a térdébe,majd még beutalót adott a térdének MR.-i vizsgálatára. A MR.vizsgálat április végén volt. Sajnos az eredmény,diagnózis lesújtó,lehangoló. Szalagszakadást és jó indulatú daganatot véleményeztek a fermurban combcsontban,látható eltérés kis enchondromának felel meg ezt írták le. Tudom Istennek semmi sem lehetetlen.Ebben bízva kérem az önök imáját fiunk gyógyulásáért.

“Bizony, mondom néktek azt is, hogy ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek, azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben: ott vagyok közöttük.” (Máté 18,19-20.)
Köszönettel: egy aggódó, szerető édesanya

Baba(2022-05-10)
Kérlek imádkozzatok értem, hogy ne legyek rákos és ne legyen szükségem műtétre.

Maria i(2022-05-09)
Imát kérek a lanyomert Anitaert és két kis unokám gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát

M.Richárd(2022-05-09)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért hogy Jézussal tudjam tőlteni az időt

V.Anna(2022-05-08)
Kerem imadkozzanak ,hogy nyugodt eletem legyen ,mert sajnos zaklat valaki es folyton kovet es kukkol a sxomszedbo es nem akarja elfogadni a szabad akaratom es o akar uralkodni es birtokolni es nem erti Meg ,hogy a szerelmet nem eroltetni kell es nem kotelezo senki szamara ,hogy elfogadja ,vagy viszonzza es kerem szepen imadkozzanak ,mert ez măr betegesen folytatja evek ota ezt az agreseziv es zaklato es lejarato kampanyt ellenem es sajnos segitenek meki es engem temadnak es lejaratnak ez măr teljesen beteges es Koros viselkedes es en solar szenvedek ez miatt a szemely miatt aki bosszubol mindent elkovet ,hogy egeszsegileg es minden szempontbol tonkre akar tenni!Kerem imadkozzanak ertem ,hogy Eros legyek es ne feljek es megszabaduljak a bosszujatol es ertem îs kerem ,hogy imadkozzanak ,hogy fejezze be ellenem azt a sok rosszat es fajdalmat amit szandekosan bosszubol ellenem iranyit.Kerem szepen ketsegbe ejto a helyzetem .Koszonom es Aldasat kerem a JoIstennek az imaikert.

M.Richárd(2022-05-07)
Szia olyan próblémám lenne hogy szorongat a sátán és ettől kéne hogy megszabaduljak kérem ebben Jézus segítségét

&(2022-05-07)
Fiamért kérek imát hogy találjon önmagára féltem rosz beszólásai vannak jó szülők vagyunk nem tudom mi lehet a baj nehéz szülőnek lenni nagyon nehéz!

M.K.(2022-05-07)
Imádságos szívvel kérek sok imát, hogy Zoli szívét a menyei atya nyissa meg Jézus Krisztus nevében a békülésre, hogy minden vissza álljon a régi kerékvágásba. Sebek elmúlnak de a hegek megmaradnak, de győzőn a szeretet! Ámen

M.Richárd(2022-05-06)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével szent lelkével

B.M.(2022-05-04)
Szeretnélek titeket megkérni, hogy imádkozzatok a párom édesapjának gyógyulásáért. Daganatot állapítottak meg nála. Kérlek titeket imádkozzatok, hogy én és a családom visszataláljunk istenhez. Sajnos letértünk a helyes útról. Köszönöm imáitokat és az isten áldjon meg benneteket.!

M.Richárd(2022-05-03)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy Jézus teljesen gyógyitson meg

Remény(2022-05-01)
Lányom felgyógyúlásához kérem Isten segítségét, imáitokat

M.Richárd(2022-05-01)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

SzöHö(2022-05-01)
Tiszta szívvel kérem a segítséget, hogy a szeretteimre nagyon vigyázzon az Úr, mutassa meg nekik a helyes utat.Ez nagyon fontos nekem! Vegye el tőlem az örökös szenvedést, nyugtalanságot, mert fogytán az erőm, egyedül nem megy! Jézus Krisztus nevében kérem, hallgassa meg az Úr a könyörgésemet! Segítsetek ebben! Köszönöm!

M.Richárd(2022-04-30)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr Jézus tőltsőn be szent szellemével szent lelkével

Dné(2022-04-29)
Szeretnék gyógyító imát kérni Judit lányom gyógyulásáért.
Gyógyítsa meg rákos betegséget, és adjon erőt a további élethez.
Szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyítsa.
Tégy csodát és gyógyítsd meg,mutasd meg hogy mindenek felett állsz és megsegítesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

M.Richárd(2022-04-28)
szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyulásomért

&(2022-04-27)
Régen írtam azt gondoltam minden jó lesz mindenem megvan csak a szeretett hiányzik a család sosem tudja megadni azt a szeretett amit isten ad meg ez már megértettem én semit nem kérek csak isten szeretetetét kérem ezért kérném az imát hogy találjon rám köszönöm !

Cs. Tünde(2022-04-27)
Egy imát szeretnék kérni az Édesanyukámért. Anyukám nagyon fullad,mindig szirénázva viszi a mentő mert életveszélyben van a szive nem nagyon rossz állapotban van. 70 éves anyukám,nekem más nincs anyukámon kívül,ha elveszítem abba belerokkanok.Könyörögve kérem,mondjanak erte egy imát,hogy meg gyógyuljon a szive. Hatalmas Úr jézus meg tudja gyógyítani őt. Köszönöm szépen . Dicsőség az Úrnak mindörökké Ámen

M.Richárd(2022-04-26)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr gyógyítson meg

V.V.(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok Anyukámért, hónapok óta rosszabbodik az állapota, kezdünk elfáradni és úgy érezzük már senki nem tud segíteni rajtunk. Kérlek Uram adj erőt ezekben az időkben, és add, hogy Anyukám felépüljön.

Laci(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok, hogy a házasságom ne érjen véget, a feleségem ne hagyjon el.

Baba(2022-04-25)
Kérlek imádkozzatok kisfiamért, Márkért, hogy legyen egészséges, és a mirigyek visszahúzodjanak. Ámen

M.Richárd(2022-04-24)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért

V.Anna(2022-04-23)
Kernem szepen imadkozzanak az en Draga sogornom ,aki marcius25-enagyverzest kapott es komas allapotba fekszik az Ur kezeben az elete es ezert kerem szepen imadkozzanak Erte hogy meggyogyitsa a mi Urunk Jesus Krisztus .Koszonom az egesz csalad neveben .Aldja Meg a Josagos Istenunk azimaikert.

Kne(2022-04-22)
Imát szeretnék kérni meghalt férjem lelki üdvéért, szüleimért, nagyszüleimért, az unokák jó tanulásáért, megtérésükért, az én hallásom, látásom visszanyeréséért, az unokatestvérem családjáért.
Köszönöm Mária

BB(2022-04-20)
Azért szeretnék imát kérni, mert évek óta van 2 olyan problémám amit egyszerűen nem tudok megoldani.Toporgok egy helyben. A kiutat keresem mert lelkileg nagyon megvisel.
Köszönöm ha az imádban rám is gondolsz.
Hála, szeretet, békesség, egészséget mindenkinek!

M. Richárd(2022-04-19)
Szeretném kérni titeket hogy imádkozzatok azért hogy az Úr Jézus gyógyítson meg

M J(2022-04-18)
Imát kérnék bátyám Sándor sulyos alkoholizmuss miatt
Rámegy a családja,felesége fia , anyja
Nagyon kérem az imát

E(2022-04-16)
DJK Imát szeretnék kérni a családi békéért agonossz távozásáért az unokám gyogyulásáért! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus

Baba(2022-04-13)
Kérlek imádkozzatok drága testvéremért, Zoliért, hogy a szövetminta eredménye jó legyen; legyen egészséges, és feltudja nevelni lányait.

Etelka(2022-04-12)
Dicsértessék a Jézus Krisztus .Kérem szépen imádkozzanak értem ,most hálából kérem az imát ,sikerült a vizsgám.Isten fizesse mindenki imáját.Hálás szeretettel Etelka.

Sz Nándor(2022-04-11)
Dicséretessék a Jézus Krisztus! Kérem szépen imádkozzanak a beteg rokonomért, hogy meggyógyuljon.

M. Richárd(2022-04-11)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért szabadulásomért

Baba(2022-04-11)
Kérlek imádkozzatok értem, hogy a vizsgálat során minden rendben legyen, és ne legyek rákos vagy rákgyanús, és tudjam felnevelni szeretett kisfiamat.
Ámen

Etelka(2022-04-10)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérem szépen imádkozzanak értem ,hogy sikerüljön a holnapi elméleti vizsgám.Isten fizesse mindenki imáját.Én is imádkozom Önökért Értetek.Szeretettel Etelka

Timi(2022-04-10)
A Jó Isten adjon szerencsés szabadulást a régen elhúzódott ügyeimből,oldódjanak meg mindörökre szerencsésen mihamarabb ezek a problémák.Köszönöm imáikat értem!

Dné(2022-04-10)
Dicsértések a Jézus Krisztus!
Szeretnék gyógyító imát kérni szeretett kislányom gyógyulásáért.
Gyógyítsa meg rákos betegségt, és adjon erőt a további élethez.
Szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyítsa.
Tégy csodát és gyógyítsd meg,mutasd meg hogy mindenek felett állsz és megsegítesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

Katalin(2022-04-10)
Dicsértessék a Jérus Krisztus! Szeretnék imiát kérni Robí fiamért,akí tragikus hirtelenséggel 22 éves korában hunyt el már 17 éve.Nagyon felzaklat,hogy a mai napig érzem az illatát,sajnos dohányzott,de olyan erõs füstöt érzek esténként,hogy rendesen kaparja a torkom.Úgy érzem,hogy tudatni akar valamit velem,de imán kívül mást nem tudok adni neki. Köszönöm ,hogy meghallgattak.

M. Richárd(2022-04-10)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok gyógyúlásomért hogy az Úr tőltsőnbe szentszellemével

M. Richárd(2022-04-08)
Sziasztok szeretném kérni hogy az Úr meggyógyítson és tőltsőn be szent szellemével

Emmek(2022-04-08)
Drága Imatársak!
Kérlek benneteket, imádkozzatok velem Istenhez, hogy mutassa meg nekem, milyen irányba induljak, hogy megtaláljam azt a munkát, amit önerőből, nyugodt körülmények között tudok végezni és a jó megélhetésemet biztosítja.
Tudjam segíteni a gyermekemet, hogy biztonságban, egészségesen élhesse a családjával az életét.
Köszönöm.

M. Richárd(2022-04-07)
Szeretném kérni hogy Jézus gyógyítson meg köszönöm

Xy(2022-04-07)
Felajnlom az oszes imat es szent miset a csaladom bekessegeert

Krisz(2022-04-07)
Tisztelt gyülekezet.

Imakérést szeretnék kérni öntől.A probléma az hogy folyamatosan csak fogyok fogyok.
Fekélyes vastag bél gyulladásom van és prosztata probléma is már évek óta.
Most megyek majd április 11 vérvételre Psa tumor markerre.Kérem imátkozzanak értem hogy ne legyen baj és tartományban legyen az érték.Van egy párkapcsolatom amiben elég sok a feszültség sajnos miattam mert kialhatatlan a viselkedésem őszintén.Minden apróságon felúzom magam.Nem vagyok hívő ember de Istenben bízok senki másban.
Kérem segítsenek imával mert szeretnék még élni legalább pár évet.Nagyon el vagyok keseredve.
Tisztelettel köszönöm.
B. Krisztián

S B(2022-04-06)
Dicsertessek a Jézus Krisztus. Imát kérnek a törött lábam gyógyulásáért.Koszonom. Isten fizesse

H zsol(2022-04-06)
Üdv.Nagyon szépen meg kérlek titeket hogy imádkozzunk a fiam szabadullásáert mi előbb lehessen a családdal leg fontosabb a 2 éves kislánya melánikaval.

M. Richárd(2022-04-05)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy az Úr adjon elmebeli helyreállítást egészség beli helyreállítást

KB(2022-04-03)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni:
a meg nem született gyermekek életéért

Köszönöm eddigi imáikat.

Imával:
Balázs

M. Richárd(2022-04-03)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzunk azért hogy az Úr meggyógyitson

M. Richárd(2022-04-01)
Szeretném kérni hogy imádkozzatok értem hogy Jézus meggyógyítson

M. Richárd(2022-03-31)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatók gyógyúlásomért meg hogy a tőbbi családtagok is megtérjen

Emmek(2022-03-30)
Kedves Imatársak!
Köszönöm, hogy eddig is velem imádkoztatok.
Kérlek benneteket a további közös imára, hogy meggyógyuljon minden beteg ember. Szeretetben, megértésben éljenek. Mindenki a saját dolgával foglalkozzon, ne ítélkezzen. A lelkileg sérült emberek ne a másik felett gyakorolt uralkodó magatartásával próbálja érzelmeit helyrerakni.
Tiszteljük egymást!
Köszönöm!

F.K.(2022-03-29)
Egész életemben éreztem, hogy az Úr vezet utamon, mert sokszor alakultak úgy a dolgaim, hogy vagy egyáltalán nem is terveztem, vagy bőven felülmúlta a várakozásomat, amit Ő művelt. Ma délután kiderült, hogy felvételt nyertem Amerika egyik legjobb egyetemére, ahová először be sem mertem adni a jelentkezésem, de végül úgy alakult, hogy a ‘könnyebb’ egyetem helyett ide kellett jelentkeznem – hiszem, hogy ez sem a véletlen műve volt. A világon 20 embert vettek fel erre a mesterképzésre, és én egy vagyok közülük, de a tandíj egy élet munkájába kerülne, a családom pedig csak egy töredékét képes kifizetni, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy ösztöndíjat találjak, ami finanszírozni tudja majd tanulmányaimat, hogy aztán betölthessem azt az elhivatást, amit az Úr számomra rendelt. Hiszem, hogy az Ő ereje ott kezdődik, ahol a miénk véget ér. Ezért kérlek most titeket, hogy imádkozzatok, hogy áldjon meg engem az Úr jótevőkkel és segítséggel, hogy kihasználhassam ezt a lehetőséget és tovább gyarapodhasson a tudásom. Köszönöm.

B.M.(2022-03-28)
Tiszteletem!
Szeretném kérni,hogy imádkozzatok a családomért, és párom édesapukájáért. Párom apukájánál daganatot állapítottak meg. Egyedül tartja fenn az egész családot, rengeteget dolgozik. A sok gond miatt sajnos néha iszik is. Kérlek imádkozzatok gyógyulásáért és hogy megismerje és befogadja Istent és Jézust. Imádkozzatok kérlek a családomért és értem is hogy vissza tudjunk találni Istenhez. Az utóbbi években egyre nehezebben élünk meg, teljesen előfordultunk Istentől mindannyian. Nehéz a szívemnek ez s a sok gond mely mostanában ér minket. Köszönöm szépen nektek az Úr áldjon meg titeket!

M. Richárd(2022-03-26)
Szeretném kérni hogy az Úr Jézus szabaditson meg a familiális árkok alól

K.A.(2022-03-24)
Drága Istenem! Fogd a kezünket, bocsáss meg nekünk földi haladóknak. Tégy csodát és gyógyìtsd meg az édesanyàm! Szükségem van rá és a szeretetére! Mutasd meg, hogy mindenek felett állsz és megsegìtesz bennünket! Eddig is ezt tetted, de most még nagyobb szükségünk van rád. A hitedre, a szeretetedre! Àmen.

Hsz(2022-03-24)
A gyerekeimért kérek imát. Hogy megtérjenek. A nagyobbik balesetet szenvedett nemrég elkezdett istenhez kőzeledni de. Már nem jőn gyulibe. Előbb lett a szerelmi élet. A kőzépső járt gyülibe be is meritkezett de a nők elhuzták a világba. A kisebbik még nem igazán a karja istent most még. Hinném kellene jobban de most nemsokat hiszek. Én is társuló az imákhoz de kőszi a segítséget.

D.R(2022-03-24)
Imát kérek -talán már csak volt- paromért. Hivő keresztényként jotekonysagi közössegi szolgalatunkon hozott össze vele Isten. Minden parkereső imamra válasz volt Istentől. Közös lelkiatyánk is támogatott minket.
Sajnos ő pszchés pronlémai extrem mumkaterhelese miatt 4x szakitott velem majd jött vissza..szaksegitsegről akar keresztény pszichologusrol munkahelyváltaarol hallani sem akar holott környezetebeb mindenki latja hogy kiégés határán van.
Imáim szeretetem böjtjeim tetteim elegtekenek. Rossz látni hogy igeretes kapcsolatunkon túl a saját élete is ráment/rámegy a viselkedésére. Imát kérek az ő ekethelyzete, és ezzel együtt ha lehet a kapcsolatunk rendezésére.
Köszönöm.

Kné(2022-03-22)
Imát szeretnék kérni meghalt férjem lelki üdvéért és az unokák jó tanulásáért, megtérésükért és az én hallásom, látásom visszanyeréséért
Köszönöm Mária

Sz(2022-03-21)
Imát szeretnék kérni csütörtökön kell menem pet ct re 2 éve méhnyak daganatom volt imát kérnék hogy minden rendben legyen!! Köszönöm szépen!

YRY(2022-03-17)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra vigyázzon a gyerekekre védgye meg őket a gonosztol nagyon szépen köszönöm

T E(2022-03-16)
Drága jó Istenem segíts rajtunk hogy a férjemmel tudjunk egymásnak megbocsajtani és szeressük egymást mert nagyon bele faradtam az álandos veszekedésben tesztitsd meg mind kettönk gondolatait és érzéseit hozd hejre a kapcsolatunkat mert már Nagyon régóta nem működik de én szeretem a legjobban és szeretném ha viszont szeretne és rá jönne hogy a család mindennel fontosabb Amen

M.B.(2022-03-15)
Kérem M.B. Gyógyulását. Több int két even krónikusan köhög és fulladás van. Koviddal együtt súlyos, veszélyeztetett állapot. Kérem a gyógyulását minden egyes sejtjeinek, szigetének szervének. Immunrendszer ének megerősödését higy legyőzi on mint ami nem az Atyatol származik. Mindennemű vírust , baktériumot, stb. Köszönöm Imaitokat és hála az Úrnak, hogy Márt Most meg van a gyógyulása. Ámen

Csilla(2022-03-11)
Szeretett Testverek!

Hálásan köszönöm az imaitokat, a mi Istenunk meghallgatta a buzgó konyorgeset.
A drága kis menyemet Enikőt megmutottek és eltavolitottak a pajzsmirigyen lévő kinovest.
A sebe szépen gyógyul.
A szovettani eredménye Negatív!! Dicsőség ezért az Élő Istennek!!!

Isten áldja meg a hűséges szolgálatotokat!
Szeretettel és tisztelettel küldöm udvozletem!

SzVÁ(2022-03-08)
sógoromért szeretnék imát kérni, 30 éves és nagyon beteg. Két hónapja súlyos daganatos betegséget diagnoztizáltak a tüdején. Emellett feltelt vízzel főleg a lába ödémásodik és emiatt mozgásképtelen. Nagyon fél és kétségbeesett, és türelmetlen, de nagyon bízik Istenben.

H. Ádám(2022-03-08)
A sógoromért szeretnék imát kérni, 30 éves és nagyon beteg. Két hónapja súlyos daganatos betegséget diagnoztizáltak a tüdején. Emellett feltelt vízzel főleg a lába ödémásodik és emiatt mozgásképtelen. Nagyon fél és kétségbeesett, és tütelmetlen, de nagyon bízik Istenben.
A sógorom neve Horváth Ádám, májusban lesz 30 éves.
Nagyon köszönöm a segítséget!!

🙏

MTL(2022-03-06)
válasz SZ.B.-nek (2022.01.03.)
Kedves Testvérem!
Amikor az ember úgy érzi, összedől a világ, nagyon sokat segít a testvérek imája. Magam is megtapasztaltam. Nekem orvosi segítségre is volt szükségem, de köszönöm az Úrnak és az imáknak, rendbejöttem.
Van gyógyulás, nagyon kell bízni benne!
Sok szeretettel imádkozom érted.

Emmek(2022-03-03)
Kedves Imatársak!
Kérlek benneteket imádkozzatok velem.
Kérem Istent, gyógyítsa meg a hatalomra vágyó beteg elméket, a lelkileg és fizikailag sésült embertársainkat.
Éljünk békében egymással. Tiszteljük egymást! Senki ne akarja ráerőltetni elképzeléseit, szokásait a másikra.
Egészség, megértés legyen minden családban, munkahelyen és az egész világon!
Köszönöm.

Ica(2022-03-02)
Dicsertesék a Jézus krisztus !
Imát szeretnék kérni.
A munkahelyemen sok kudarc ér.
Már az egészségem is gyengül.
Tele vagyok stressel.
Nagyon szeretnék én is érvényesülni.
Már reményvesztett lettem.
Hálás köszönetem az imákért !!!

NYBB(2022-03-01)
Tisztelt Gyülekezet!

Imát szeretnék kérni T Józsefért.
A gyomra fáj, besárgult és az orvosok azt mondták neki, hogy daganat is lehet a panaszok oka. Most nagyon aggódunk érte. Kérem, hogy amennyiben lehetséges, segítse a reményünket, a harcunkat egy imával.
Hálásan köszönjük!
A B család

Csilla(2022-03-01)
Kedves Testverek!

Holnap lesz Enikő kis menyem pajzsmirigy műtéte.
Nagyon kérem az imatamogatasotokat!!!

Isten áldja meg a hűséges szolgálatotokat!

Szeretettel küldöm udvozletem

Z.G.(2022-02-27)
Kérlek imádkozzatok a kicsi húgomért aki 3 hete agyvérzést kapott. Ő mindig segített másokon, most kérlek titeket, hogy közösen segítsünk neki a gyógyulásban!

T.E.(2022-02-27)
Imakérés a férjemmel való kapcsolat hejre állásáért mert már annyit veszekszűnk, hogy bele faradtam, tisztítsd megg mind kettönk gondolatait és érzéseit, hogy lássuk meg a jót egymásba és szeressük egymást én nagyon szeretem de ő mind csak a rosszat lássa bennem Istene tudjunk meg változni mindketten mert mindenünk meg van de a leg fontosabb hiányzik a Szeretett

J.E.(2022-02-27)
Egy imát szeretnék kérni, a Párkapcsolatom helyreállításáért.
Őt Gábornak hívják és a pénz fogja lett.
Hálásan köszönöm!!!

KM(2022-02-25)
Drága Angyalok! Drága Istenem! Kérlek segitsetek nekem megoldani nehéz helyzetemet, úgy, hogy minden érintett számára a legjobb legyen és ne kelljen feláldoznom a teljes életem! Segítsetek, hogy kisfiam újra teljesen egészséges legyen, felvegyék a vágyott gimnáziumba, segítsetek, hogy G az igaz társam legyen szerelemben, szeretetben, szülessenek egészséges boldog gyerekeink, szüleim meggyógyuljanak mindenféle betegségükből és teljesen egészségesek legyenek, én magam is teljesen egészséges legyek újra!

Ildikó(2022-02-24)
Èdes Istenem kèrlek segitsd meg a családomat. Kèrlek adj testi lelki erőt egèszsèget örömöt boldogságot bèkessèget èdesanyámnak, èdesapámnak, testvèremnek, nagymamámnak.
Kèrem imátkozzanak èrtünk. Amen!

KF(2022-02-23)
Nagyon nagy családi válságban vagyok. Elakar válni a feleségem tölem. Hosszú ideje csúnyán beszéltem vele. Bocsánatot kértem tőle mindenért beismertem neki hogy hibás vagyok és hogy segítséget fogok kérni. Úgy érzem hogy elmegy az egész tudatom. Nagyon gyors imasegitség kellene. Kérem ha valakinek ISTEN ezzelkapcsolatban üzen valamit kérem azonnal értesítsen. 06205164292

Cs. Mária(2022-02-23)
szeretnek takaritast vallani.nincs munkahelyem 60 eves leszek.tuzre valora is lenne szuksegem…fára.gyongyos kornyeken 8 oras .munka.egy bejarati ajto kellene ablak.nagyon rosz.koszonom.

SmithB(2022-02-21)
Kérlek titeket mondjátok értem is egy imát! Térdműtéten vagyok túl és nagyon szeretném ,hogy jók legyenek az eredmények. Most megyek vissza kontrollra. Köszönöm. Erőt egészséget mindenkinek!

Erzsébet(2022-02-20)
Dicsértessék Jézus Krisztus !lmát szeretnék kérni drága unokámért aki sulyos beteg !Istenem gyogyitsa meg!lsten fizesse !Dicsértessék Jézus Krisztus

Mária(2022-02-18)
Kedves imacsoport kérlek benneteket hogy imádkozzatok Péter fiamért hogy megszólaljon a lelkiismerete és ne legyen gonosz.Áldjon meg benneteket az Ú

Ica(2022-02-18)
Dicsertesék a Jézus Krisztus !
Imát szeretnék kérni.
Nagyon elveszetnek érzem magam.
A férjem sajnos alkohol függő.
Már nem találom a megoldást .
Hogy, hogy mit tudnék tenni érte.
Nagyon nehéz , sokkat veszekszünk.
A munkahelyemen is hátérbe kerűltem.
Szeretném jobban végezni a munkám.
Imát kérek, mert már egyedül nem megy .
Hálásan köszönöm imájukat !

MR(2022-02-17)
Kedves Csoport!

Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Szeretnék imát kérni Édesapám gyógyulásáért, aki már több mint 80 napja fekszik intenzív osztályon. Sokáig lélegeztőgépen volt, az utóbbi pár napban nincs rá szüksége. Hatalmas felfekvései vannak, nem tudják forgatni a gégemetszése és a szíve miatt. Többszervi betegséget állapítottak meg nála. Agylágyulással került kórházba, időközben covidos lett, kétoldali tüdőgyulladása volt, fél oldala (jobb) bénult, és most olyan fertőzést kapott, amitől nem tud nyelni sem. Amint írtam a szíve nagyon gyenge, nem tudják mozgatni, mert az leáll, már többször élesztették újra. Eleinte vese dialízist is kellett végezzenek rajta, a mellékvese gyengébb és már a mája is eléggé kivan a rengeteg antibiotikumtól, ami a gyomrát is nagyon megviseli.

Kérlek Titeket segítsétek őt közelebb a gyógyuláshoz imával!
Lassan kiakarják őt helyezni, mivel meghaladta a napokat a bent tartózkodása és nem kell neki lélegeztetőgép, így szeretnék egy imát arra is, hogy találjunk neki egy megfelelő helyet, ahol szépen talpra állítják!

Hálás szívvel köszönöm Nektek!

Egy reményteli és szerető gyermek!

T E(2022-02-14)
Imát szeretnék kérni a párkapcsolatomert ami nagyon szét esett a férjem nagyon eltavolodott tölem már szinte nem is beszélünk de én nagyon bízom benne, hogy a jó Isten meg tisztítja a lelkét és a sok elmulasztott együtt létett be pótoljuk mert mindenünk meg vande a szeretett nagyon hiányzik én nagyon szeretem de már hozzá se szabad érjek nagyon bele faradtam
Kérlek Istenem segíts rajtunk bízom benne

Csilla(2022-02-14)
Szeretett Testverek!

A drága 27 éves menyemert Enikőert kérnék imakerest. Tavaly pajzsmirigy megbetegedést állapítottak meg nála és most jelenleg is vizsgálat alatt van,mivel egy pajzsmirigy gobot is találtak nála.
Kérem az imatamogatasotokat abban, hogy negatív legyen az eredmény és semmilyen rosszindulatú elváltozás ne legyen a pajzsmirigyeben és álljon helyre a szerv működése teljesen. Áldott házasságban élnek a fiammal és nevelik nagy szeretetben az egy éves kis unokamat.
Hálás szívvel köszönöm az imaitokat!

Az Ábrahám Izsák és az Izrael Istene áldja meg a hűséges szolgálatokat minden napon!
Hiszem, hogy a mi Istenunk meghallgatja az igaz ember buzgó konyorgeset!

Nagy tisztelettel és szeretettel küldöm udvozletem
Csilla

PN(2022-02-13)
Kedves Imacsoport!

Először is szeretném megköszönni Önöknek a korábbi imákat és mindenemet, amim nekem, a férjemnek és amije a családomnak van. Nagyon jól élünk, szeretetben, barátokkal, anyagi jólétben, de sajnos a legfontosabb dolgot nem adja meg az Úr, egy gyermeket. Kérem imájukat, hogy adja meg az Úr a gyermekkel járó határtalan boldogságot vagy segítsen elfogadni,annak tényét, ha nem kaphatjuk meg ezt az érzést. Köszönöm imájukat.

Annamária(2022-02-11)
Imát kérnék anyukámért hogy ébredtem fel végre mert állandóan alszik.Istenem érintse meg a testét gyógyítsd meg Uram!Köszönöm minden imát érte.

Æ(2022-02-11)
Sziasztok!
Kérlek titeket, imádkozzunk egy fiatal lányért Zsáklinért aki sajnos nagyon beteg! Még csak 18 éves, már az orvosok sem jósolnak neki sok jót. Remélem az Úr kegyes lesz hozzá, és visszakapja egészségét! Isten áldjon titeket!

K.J(2022-02-10)
Kedves Tesvéreim! Kérek szépen imát Édesanyám egészségéért, fájdalma csökkenjen, tudjon ismét rendesen járni. Gyorsan gyógyuljon meg. Hálásan köszönöm!

Beáta(2022-02-08)
Az Úr áldjon meg titeket. Kamaszlányomért szeretnék imát kérni, aki teljesen elszakadt tőlünk, megszakította velünk a kommunikációt, a kapcsolatot. Rettenetesen hiányzik nekünk. Kérlek benneteket, imádkozzunk, hogy a jó Isten visszavezesse hozzánk, szerető családja körébe. Adjon nekünk is az Úr bölcsességet, hogy ezt a helyzetet kezelni tudjuk, s elegendő szeretetet a megbocsátáshoz. Ámen.

K.Gy.(2022-02-07)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak Teréz nénikémért.
Elkapta a koronavírust és sajnos bekerült a kórházba, oxigénhiány miatt.
Imádkozzunk együtt hogy meggyógyuljon.
Istennek minden lehetséges.
Köszönöm az érte mondott imákat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

YRY(2022-02-06)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget és vigyázzon rájuk vegye meg a gonosztol őket nagyon szépen köszönöm

Jutka(2022-02-05)
Kedves imacsoport!Imat kernek,hogy a Szentlelek erositsen meg,mivel nagyon nehez helyzetben kerultem,agybanfekvo edesapamat rendezem es munkahelyi problemaim is adodtak es nem tudok donteni,nagyon nagy szuksegem van az imahattere ,mivel ugy erzem nagyon fogytan az erom.Koszonom es Isten aldasa mindnyajunkra!

SK(2022-02-05)
Sziasztok áldjon az úr benneteket imát szeretnék kérni, az arcom gyulladásos és tele van pattanásokkal már több mint egy éve járok bőrgyógyász szakorvoshoz de csak a sok pénzembe került a kenőcs eddig nem használt a kezelés. Most az úrhoz fordulok mivel ő a gyógyító, legyünk egy akaraton a ( gallata 3-13 szerint) hogy átkozott minden gyulladás és kinövés Jézus Nevébe mert Jézus a gyógyító ámen és köszönöm.

Tünde(2022-02-05)
Istenem!kérlek imádkozzatok anyukámért, hogy meggyógyuljon a vírusból és ne aludjon olyan sokat ,tudjon enni-inni,tiszta legyen a tudata, köszönöm az imákat.

szb(2022-02-04)
Kérjük ISTEN végtelen Irgalmát a következőkért:Tisztaságért, keresztény politikusokért, családomért, abortuszpártiak, különösen a “keresztény” abortuszpártiak – J. B. és A. C. – megtéréséért is; akik most az abortuszt dicsőítik, dicsőítsék egykor ISTEN végtelen Irgalmát, amely meg tudja menteni a lelküket; tanárokért, diákokért, a gender-és LMBTQ-propaganda megállításáért, áldozataiért

Anna(2022-02-04)
Imát kérek anyukámért Máriát benne van a covid osztályon kérlek Uram gyógyítsd meg őt és egészségesen jöjjön ki onnan.Jézus könyörülj rajta gyógyítsd neg őt mentsd meg őt szabadítsd meg őt

Anna(2022-02-03)
Kedves Imacsoport!Imát kérnék anyukámért hogy legyen jobban ebből a fertőzésből gyógyuljon meg minél hamarabb.Istenem kérlek segíts! ÁMEN

F. Gábor(2022-02-02)
Draga testvereim,kerlek imadkozatok a fiunkert Attilaert 49 eves aki rakos 4-dik stadiumba!Holnap megy Nyiregyhazara vizsgalatra!Romaniaba,se Szegeden,se Pesten nem valalyak a mutetet!Most itt probalkozik hogy hatha sikerel jar!Hogy az orvosok hatha egy jo hirrel tudjak biztatni!De mi hiszunk az Ur kegyelmeben,es azt is el hisszuk hogy ha oszefogunk,es eggyut imadkozunk az Ur munkalkodni fog az o eleteben!Meg van tervel es keresztelkedvel es o is elhiszi hogy az Ur meggyogyitsa!Koszonom az imaitokat,es legyetek aldottak!

Csilla(2022-02-02)
Kèrlek imádkozzatok velem az unokatestvèrem felesègèrt,Erikáèrt.Hètfőn műtik petefèszek rákkal.Áldja meg az orvosok kezèt az Úr! Ámen.

Mária(2022-02-02)
mát kérek lányom Anita és két unokámert Léda esAron gyogyulasaert és jómagam gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát.

K.E.(2022-02-01)
Kérem imáitokat, hogy Edina és családja fedelet találjon a feje felé és beinduljon az a munka, amelyik megélhetést biztosítana számukra. K.E.

Baba(2022-01-30)
Kérlek imádkozzatok drága kisfiamért, Márkért, hogy csökkenjen a láza, és győzze hamar le a vírust, gyógyuljon meg. Ámen

Sz.F.(2022-01-29)
Kedves Imádkozó Testvéreim!
Nagyon szépen kérem, 2022.02.07-én 10.30-kor lesz a 3.forgalmi vizsgám,imádkozzanak értem, hogy végre megadja az Úr, és sikerüljön. Nagyon sok pénzben van már,nagyon sokat szenvedtem érte, és a gyermekeim miatt nagyon nagy szükségem lenne a jogosítványra.
Kérem, imádkozzanak értem!
Hálásan köszönöm!

KSz(2022-01-29)
Kérek szépen egy imát a kis magzatom fejlődéséért és hogy a szivhangja hallhatò legyen a következő ellenőrzésen ugyanis az orvosok nem tudjak meg hogy baj vane vagy későn figant baba.kérlek imádkozzatok

Maria(2022-01-27)
Imát kérek a fiam Levi és jómagam gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát imátkozunk együtt egymásért. Jézusom bízom benned.


Anyuci(2022-01-27)
Üdvözletem!
Édesanyám felépüleséért szeretnék imát kérni, hogy a kórházat a gyógyulás felé vezető úton hagyhassa el!
Hálás köszönetem!

IHL(2022-01-26)
Szèp estet kivànok!!! Imàt szeretnèk kèrni èdesapàmèrt V. Istvànèrt Romàniàba Erdöszentgyörgyre nehezen tudod szuszogni asztmàs nagyon hörög a meje ès ès fajtasa a mejit a sok köhögèstöl nagyon szèpen meg kèrem önöket imàkozanak èdesapàmèrt hogy az úr jèzus krisztus jöjön el hozza ès làtogasa meg jàrja az úr gyogyitò kennete az ö bensöjèt hogy legyen tejesen egèseges nagyon szèpen köszönöm elöre is

K.Emil(2022-01-26)
Jo napot kivanok. Megkerem onoket imatkozzanak ertem,hogy a jo Isten rendeljen munkahelyet hogy legyen ahol dolgozzak es hogy a ket vallamban muljon el a fajdalom es meg anyagi aldasert. Elore is nagyonn szepenn koszonom. Romaniabol,Erdelybol, Kezdiszentkereszt falubol irok.

Sz.D.(2022-01-25)
Tisztelt Imádkozók!
Egyszer már kértem az Önök segítségét a 2 1/2éves kisunokám gyógyulásáért.Most újra kérem Önöket hogy imádkozzanak érte 01.27.én lesz a májműtétje amelyről egy rákos daganatot próbálnak leműteni Ennek sikerességét szeretnénk,mert ellenkező esetben transzplanciós műtétre kerülne sor.Tiszta szívből kérem az Önök oda adó segítségét!!!
Hálásan köszönöm Az Úr Áldása legyen mindnyájukon mindökké
M. Márta

BkZs(2022-01-25)
Kerlek mennyei atyam,imaddal karold gyermekemet,add hogy a kamaszkor vagyai,ne torjek le szarnyait,legy uram minden lepeseben vedelmezoje es add,hogy keresem valora vallhasson a te szent kegyelmed altal,konyorogj erettunk kik hozzad menekulunk,amen

Éva(2022-01-25)
Kedves testvérek kérlek titeket hogy imádkozzanak értem hogy a gerinc sérv és a gerinc csont roppanásból meggyógyuljak köszönöm a támogatást az Úrgyógyicson meg.

V.R.(2022-01-25)
Betegség, munkanélküliség, felnőtt gyermekekért szeretnék imát kérni. Sok a támadás, kevés az erő! Köszönöm szépen! Az Úr áldjon meg minden benne bízó embert!

Maria(2022-01-24)
Imát kérek Ági sikeres muttetejeert és mihamarabbi gyogyulasaert

YRY(2022-01-23)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget és vigyázzon rájuk hogy semmi baj ne érje őket védjen meg a gonosztol nagyon szépen köszönöm

K.Z.(2022-01-22)
Istenem!
Kérlek, gyógyíts meg,újra teljesen egészséges szeretnék lenni. Űzd el kérlek a Parkinson-kóromat, a Crohn betegségemet, a sérvemet és minden általam még nem ismert betegséget.
Szeretnék újra egészséges lenni, hogy több időt tölthessek a kis családommal.
Hála neked Uram!

Szinti(2022-01-22)
Testvérek kérlek imádkozzatok értem és anyukámért, elkaptuk a covidot. nagyon rosszul vagyunk!

RE(2022-01-22)
Imát szeretnék kérni magamért.Január 24-én lesz délelőtt fél 10-kor gyomortükrözésem a kórházban,amitől félek.Néhány évvel ezelőtt már volt ilyen vizsgálatom,amit nagyon nehezen tudtam elviselni. A refluxos köhögés miatt javasolta a gasztroenterológus orvosom. Szeretném,ha a Jó Isten megsegítene,hogy simán menne le ez a vizsgálat és ne pánikoljak be.
Köszönöm az Imájukat!

BL(2022-01-21)
Tisztelt ima csoport a munkatársamnak van egy fia és minősithetelemül viselkedik és beszél a szüleivel, az elmondása szerint mintha kétszemélységülenne, nagyon nehezenbirnakvel, a szülők idegileg kívánnak,a gyermekneve Sz. Bálint soroksáronlaknak a kora 13-éves,

Dzseni(2022-01-20)
Az úr áládsa legyen rajtatok! Kérlek benneteket imátkozzatok testvéremért Canadában él Helzának hívják kómába került ödémát diagnosztizáltak rajta és kiderült Covidos! Kérlek benneteket imátkozzatok érte hogy ébredjen fel a kómából és újra köztünk legyen

K.E.(2022-01-20)
Ez az utolsó hónapunk, hogy megoldjuk a kérdést, hogy otthonunk és életünk legyen, mert most a küzdelmünk ellenére és erős hitünk mellett is ég és föld között lebegünk. Köszönjük a közbenjárást.

Helga(2022-01-20)
Kérem a jószándékú embereket, hogy imájukkal gondoljanak családunkra,
imával erősítsék életünket hogy vállalkozásunk sikeres fordulatot vegyen, legyen fedél a fejünk fölött. köszönöm egy anya apa fiú

KZ(2022-01-17)
Feleségem és saját magam részére szeretnék imát kérni, házasságunkban gyermekáldásért. Isten fizesse meg

Zs(2022-01-14)
Imát kérek anyukám felgyogyulasáért, akinek az állapota nagyon súlyos covid fertőzés szövődményei miatt, altatásban lélegeztetőgéppel fekszik. Orvos szerint nincs sok esély, de hiszek a csodában és Isten és az ima eréjében.

S.Zs.(2022-01-13)
Imádkozzatok velünk. Édesanyám testi és lelki egészségéért imádkozom. Sokszor talán a világ terhét magára veszi és nem tud felhőtlenül örülni, remélem, hogy csak ez lehet és ez hat ki testi fájdalmakra, vagy mellékhatásként van fájdalma. Azt kívánom, hogy jó kedvű és egészséges legyen még sokáig. Adja a jó Isten. Köszönöm, hogy velem imádkoztok.
Imádkozom értetek.

T.Zs(2022-01-12)
Kèrem imàdkozzatok velem testvèrem felèpülèsèèrt! Kèrem az Istent hallgassa meg szívünk kèrèsèt ès mentse meg, tartsa meg kedves testvèrem.

Tünde(2022-01-12)
Kedves Imatársak!Anyukám testi és lelki gyógyulásáért szeretnék imát kérni.Hálásan köszönöm.

&(2022-01-11)
Istenem segíts meg kérlek hogy ne veszítsem el az eszemet reggelre eszembe jusson minden

Ilcsi(2022-01-11)
Vizsgázo unokámert szeretnék imát kérni. Köszönöm

TI(2022-01-10)
Szervezett zaklatás àldozata vagyok.Kérlek imàdkozzatok értem ,hogy ez véget érjen Köszönöm szépen.

VF Ildikó(2022-01-10)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek a férjemért Jánosért.
Jan 27. -én fogják műteni hasnyálmirigy rákkal . Orvosaiért, ápolókért, a lelkiüdvéért, a gyógyulásáért.
Hogy meg tudjuk tenni ami emberileg lehetséges.
Uram ne vedd el még tőlem!
Hálásan köszönöm!
Isten áldja Önöket!

KB(2022-01-09)
Judit megtéréséért kérnék szépen imákat.
Köszönöm! Boldog új évet!
Balázs

ZS(2022-01-08)
Kérlek imádkozzatok velem Édesanyám gyógyulásáért, és hogy ma az orvosnál jó híreket kapjon, ne legyen nagy baja.
Uram, kérlek tégy csodát!

PE(2022-01-08)
Jézus nevében kérem az Atyát fiam lelki-elmebeli gyógyulásáért, megszabadulásáért!

Sz. Mária(2022-01-05)
Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.” (Jakab 5, 16b)

Szeretnék imát kérni egy súlyos beteg keresztyén testvérünkért, aki most testi-lelki szenvedésben van. Könyörögjünk a mi kegyelmes Istenünkhöz, legyen irgalmas és hallgassa meg buzgö kérésünk, szabadítsa meg betegségétől, adja vissza egészségét, hogy ismét szolgálhassa Istent és segíthesse embertársait.

” Imádkozzatok és buzgón kérjetek!

Köszönöm.

Julcsi(2022-01-05)
Kérem szépen, imádkozzanak a munkahelyem megmaradásáért, mert veszélyben van !

K.R.(2022-01-05)
Nem vagyok egyedül,sokan vagyunk de minél többen legyünk kérem imádkozzanak Zoltán testvérünkért aki mesterséges komában van. Felesége,két lánya haza várja. A Jó Isten gyógyítsa meg! Köszönöm mindenkinek

KB(2022-01-04)
Boldog új évet kívánok!

Egy barátom Domi most fog diplomázni őérte kérnék imákat, hogy be tudja fejezni
Köszönöm!

imával:
Balázs

Maria(2022-01-04)
Imát kérek lányom Anita és két unokámert Léda esAron vejem Feri gyogyulasaert köszönöm szépen mindenkinek az imát

Sz.B.(2022-01-03)
Kedves Imádkozók!

Idegösszeomlás, depresszió, szorongás, és pszichoszomatikus betegségektől szeretnék szabadulni.
Segítséget kérek a gyógyulásomért, segítséget kérek ahhoz hogy el tudjam engedni a múltam, és rátaláljak az Úr által -számomra- kijelölt útra.
Köszönöm imáitokat, Isten áldjon benneteket!

Emmek(2022-01-03)
Kedves Imatársak!
Egészségben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
Kérlek benneteket, imádkozzatok velem, hogy kiderüljön betegségem oka és hogy megyógyuljak.
Köszönöm!

Abi(2022-01-03)
Sziasztok
Imatkozatok értem
Muntakat keresek elméletileg ma lesz egy alas interjún. Es egy picit izugolk.
Nagyon nagy szükségem lenne egy munkára ahol tudok ervenyesulni, elfogadank es ahol jó munkát tudnék végezni.
Es meg szeretném a jövőm miatt is kérni miatt, nagyon elvesztem mostanában nem nagyon tudom merre megyek, mik a céljaim, miatt kenne tennem.
Köszönöm hogy imatkozatok értem

Zsuzsa(2022-01-03)
Dicsértessék Jézus Krisztus. Imát szeretnék kérni a kis családom családi békéért, egészségünkért, férjemért, és a drága kamaszkoru fiamért, és a fiam sikeres vizsgájáért, ami Isten segitségével január 12 én lesz, a közvetlen két kolleganöméért, Eniköért, és Gyongyvéért, akik mindig bántanak, kritizálnal, és sajnos rágalmaznak. Isten fizesse a lehetőséget. Mindenkinek kivánok Sikerekben, Békés, Boldog, Új Évet

YRY(2022-01-02)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon beteg kérem a jó Istent gyogyitsa meg csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget vigyázzon rátok a jó Istent vigyázzon védjen meg a gonosztol nagyon szépen köszönöm

Clara(2022-01-02)
Negyedik gerincműtétem reális veszély lett, korábbi sikeres mütéteim után a betegségem minden életmód tanács betartása mellett is kiújult. Nagyon inog a hitem és félek, mert minden műtét egyre veszélyesebb, és én még fájdalommentesen járni, élni szeretnék tovább. Közben erre rámehet a nehezen megtalált hivő társammal való komoly kapcsolatom is, ahogy a nehezen megszerzett otthonom is.. Imát kérek gyógyulásért, erőért, hitért; a sorsom elrendeződéséért.

Köszönöm

Ferruh(2022-01-02)
Kedves imàtkozók!Van egy török baràtom akinek az èdesapjànàl vèrràkot diagnosztizàltak. Kèrlek titeket imàtkozzatok Ferruh gyógyulàsàèrt, egèszsègèèrt.Nagyon köszönöm a segítsèget.