Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Többen jelezték, hogy szeretnének velünk imádkozni, amit hálásan köszönünk a rászorulók nevében!
Minden este 8 órakor lehetne elcsendesedni és imát mondani hálát adva Mennyei Atyánknak. Természetesen minden más időpont is alkalmas egy csendes ima elmondására.

“Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.” (Jakab 5, 16b)

Nincs előre meghatározott imavers, mindenki olyan szavakkal vigye Mennyei Atyánk elé a kérését, imáját, háláját, amely a szívéből fakad.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

És ti mindnyájan Isten fiai vagytok,a Jézus Krisztusban való hit által ! Ámen ! (2020-01-22)
Jézus Krisztus nevében szólok,és nem hazudok ! Ámen ! Imát kértem én is,hisz én is ember vagyok,dicsőség Istennek ! Ámen ! Olvastam az imakéréseket,és minden nap imádkozom családommal együtt minden emberét,Királyokért,méltóságban lévőkért ahogyan az Isten megparancsolta. Így szól az Úr ! Mindenek előtt tartassanak könyörgések,esedezések,hálaadások,imádságok,minden emberért a földön,Királyokért,méltóságban lévőkért,hogy nyugodalmas életet élhessünk,teljes Istenfélelemmel,és igazsággal. Ámen ! Olvastam itt is olyant,hogy máriát hívják segítségül,nem hallja,és emiatt a kereszthalál hiábavaló is lenne,mivel nem mária feszíttetett,hanem maga az Isten Krisztus Jézus ! Ámen ! Egy az Isten,egy a KÖZBENJÁRÓ IS,az igaz ember,Krisztus Jézus ! Ámen ! Tudni kell,hogy Jézus: Betegségeinket ő viselte,fájdalmainkat hordozá ! Ámen ! Tehát,ha Istennek Fia a Megváltó Krisztus megtette ezt egyszer értünk a kereszten,Szent vérét adván a bűnösökért,csak ezt el kell hinnünk,és hálát adnunk Atyánknak Istenünknek,a Jézusnak nevében ! Ámen ! Aki a mi BŰNEINKET maga vitte fel testében a fára,hogy a bűnöknek meghalván,az igazságnak éljünk ! Ámen ! Jézus nevében Isten áldjon téged,és hidd el,Jézus sebeiben meggyógyultál,és az ördögnek most megparancsolom,hogy azonnal takarodjon el az életedből,és többé vissza ne menjen ! Maran atha ! Hallelúja !!!!! Ámen !

István(2020-01-22)
Jézus Krisztus nevében,legyetek áldásokban gazdagok,Szen Atyánk dicsőségére ! Ámen ! Hallelúja !!!!!!! Hálát adok Urunknak Istenünknek,hogy idetaláltam hozzátok a Krisztusban !! Ámen ! Itthon végezhető munkáért imádkoztunk hálaadással szeretett családommal,de kérek benneteket testvéreim,imádkozzatok ti is értem,én is értetek,Jézus nevében Ámen !

N.I.(2020-01-22)
Kedves Imacsoport. IMÁT SZERETNÉK KÉRNI A TÉRDEM GYÓGYULÁSÁÉRT,FÁJ ÉS NAGYON BEDAGADT. Orvosnál is voltam, de sajnos, még mindig nem javul. Jézus a gyógyító! köszönöm szépen, Isten áldja Önöket!

KGY(2020-01-22)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzunk együtt Piroska testvérünkért.
Évek óta egyedül él, a férje meghalt, gyermekei távol vannak.Egy nagy elhatározás következtében elköltözött városunkból. Imádkozzunk érte, hogy ott megtalálja a lelki békéjét, sebei begyógyuljanak.

Isten áldja Önöket küldetésükért.

KGY(2020-01-22)
Kedves Imacsoport!

Nagyon köszönöm, hogy az elmúlt évben is közbenjártak szeretteimért és értem.
Kérem imádkozzanak Péter fiamért.
Új helyen dolgozik Ausztriában.Biztosan nagyon sokat dolgozik, mert régen beszéltünk vele telefonon.
Imádkozzunk együtt, hogy az élete egyenesbe jöjjön, egészsége megmaradjon, megtalálja a számítását és a barátnőjével boldogan éljenek.
Kérem imádkozzanak Roland fiamért is, hogy ő is megtalálja élete párját , egészséges és boldog legyen.
Isten áldja Önöket küldetésükért.

PE(2020-01-20)
Fiam 30 éve szenved súlyos lelkibetegségben. Hálás szívvel köszönöm a kedves Testvérek imádságát.
Édesanya

NGA(2020-01-19)
Hálás szívvel köszönöm mindenkinek, aki imádkozott Ákos fiamért.

YRY(2020-01-19)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget a jó Istent vigyázza minden léptünket helyesen döntsenek kérem a drága jó Istent hogy gyogyitson meg bennünket védjen meg bennünket a gonosztol irányítsa az életünket bocsássa meg a buneinket nagyon szépen köszönöm

T. Tímea(2020-01-19)
Kedves Testvéreim ! Kérlek imátkozzatok a testvéremért Tibiért, hogy megszabaduljon a függőségektől , megszabaduljon a gonosztól és megismerje Istent és szívébe fogadja. Olyan ítéletet kapjon amit el bír és ,hogy olyan emberek vegyék körül akik hisznek, segítenek szeretni tudnak.

A család ,orvosok, bírok , ügyvédek a szentlélek által legyenek vezetve !
Dicsőség az Úrnak Jézus nevében !
Aldottak legyetek köszönüm Jézus nevében az imát !

Amen

T.N.(2020-01-17)

Drága Testvéreim imádkozatok velem hogy a férjem ne hagyjon el minket kérjük együtt a Jó Istent hogy hallgasson meg Ámen

Marianna(2020-01-17)
Kedves imádkozó testvéreim.szeretnek imát kérni a fiamert.epilepszias rohama volt .most folynak a vizsgálatok.imadkozzanak kérem hogy rendben legyen minden.Nekem meg nincs stabil munkám már 2 éve.szerenek olyan munkáltatót és időst találni ahol megbecsulnek és Isten szolgálatában lehetek.köszönöm.az Úr áldja Önöket és a szolgálatukat.

Marcsi(2020-01-17)
Szeretnék egy imát kérni drga édes anyért tüdő gyuladasal került korhazba valoszinu roszindulatu daganst okoza
Édesapámat most veszteük el 3 honspja szertenem edesanyam meg gyogyulna 😥😥😥

Jk(2020-01-14)
Dràga Imatarsak! Kèrlek benneteket ,hogy imadkozzatok ertem es a csaladomert. Sajnos beteg vagyok, tudovel van gond,szivemmel.A csaladomert ,hogy egeszsegesek es boldogok legyenek . Hàlàsan koszonom Nektek! Isten aldasa legyen rajtatok. Amen.

L cs(2020-01-14)
Imátkérek családomért elhunytférjemért ,lelkimegnyugvásért kissebikfiam családjáért,hogylegyen békesség a családjában.ISTEN fizesse az értünk elmondott imáért kőszőnőm.

bn(2020-01-14)
Kérlek imádkozzatok a családi békéért, hogy rendbejöjjön minden és újra boldogan éljünk.

B. Sandor(2020-01-14)
Kedves Imatársak. Szeretnék imát kérni a családom megtéréséért,és teljes lelki,és anyagi helyre állásunkért. Régen sajnos elveszítettük a lakásunkat,mert elvette az önkormányzat,és azóta sem adtak másik lakást. Ez 15 ével ezelőtt történt. Jelenleg albérletbe vagyunk anyukámmal,de még azzal is elmaradtam több hónappal,és azóta se jött be pénz. Szeretném hogy végre helyre álljunk,és találjak egy olyan helyet ahol fix fizetést kapok,mert eddig csak jutalékos munkákból éltem Imakérésem: Albérlet kifizetése,és egy saját lakás fentartása a későbbiekben,anyagi helyre állás,és a feleségem megtalálása. Saját Alapitványom elindítása. Előre is köszönöm.

SZM(2020-01-13)
Szeretnék imát kérni egy huszonéves rákos fiúért. Isten legyen ővele kegyelmével, irgalmával, és gyógyításával. Ő adja meg neki a teljes ( testi, lelki) gyógyulást. És azt,hogy a szenvedésben is , mégis, felismerje Isten szeretetét, s azok, is, akik törődnek vele.

És férjemért kérek imát: hogy békessége, nyugalma legyen, lehessen munkája ( amit már oly régóta keres), és tudja fékezni indulatait, az ÚrIsten segítségével, hogy szelid lehessen. Családommal szeretetteljesebb, jobb kapcsolata lehessen.

Timi(2020-01-13)
Kèrem imátkozzatok èrtem,hogy az ellenem felhozott kèt űgy,javamra lezárúljon mihamarabb.
Köszönöm èrtem mondott imàitokat!

bn(2020-01-13)
Könyörgöm Istenem segíts, hogy kibéküljünk

Lgy(2020-01-13)
Kérlek imatkozatok értettem hogy a vizsgáim jól sikerujenek hígy visza tudják emlékezni arra amiket tanultam
És hogy le tudjanak zárni félkör és hogy ne keljen osztalyzora mennem
Koszonom

zsofi33(2020-01-13)
Édesanyám ma kórházba került igen rossz állapotban van rossz az EKG.-ja.
Imádkozást kérek a gyógyulásáért amit hálásan köszönök

NGA(2020-01-12)
Imát szeretnék kérni Ákos fiam sikeres vizsgájáért. 01.18-án írja a központi középiskolai felvételit. Hálás szívvel köszönöm

Magdi55(2020-01-11)
Imát szeretnék kérni nagy Fiam Ferenc és családja megtéréséért,Fiam számára adottságaihoz képest megfelelő munkahelyért.Péter Fiam számára hozzá illő feleséget az Úr áldásával.
Köszönöm imáitokat Úr áldjon meg benneteket.

Cs. László Zoltán(2020-01-11)
Cs. László Zoltán vagyok Debrecenből, s elnézést , hogy zavarkodom, de szeretnék ima kérést kérni .
sajnos a feleségemmel megromlott a viszonyom, és lassan 1 hónapja, hogy külön élünk, de nagyon szeretem a feleségemet, Teodórát, így hivják, de ő válni akar tőllem, igaz hogy sok hibám van nekem is, de mégis szeretem most is, hiszem hogy Istennek van hatalma a házasság helyre állításában.
Előre is köszönöm a megértését, s a segítségét.
Tisztelettel:Cs. László Zoltán.

Lgy(2020-01-11)
Kérlek imatkozatok értem hogy feldutgyak készülni az érettségire és a vizsgaimra tudom későn kezdtem ell
Kérlek imatkozatok hogy el tudjam magamat szabi határozni és hogy magabiztos és kitartó legyek köszönöm és hogy legyenek céljaim amiért még éri küzdeni és hajtani koszonom

bn(2020-01-10)
Kérlek drága Istenem segíts, hogy béke legyen a családunkban, és újra boldogok legyünk.

Hopehely(2020-01-10)
Imát szeretnék kérni régota beteg vagyok. Mindig kérem az Úr segitségét.

Rita(2020-01-10)
Kérlek istenem tiszticsmeg engem a bal szerencsétöl mert seminem sikerül és kérlek vigyázránk ovjmeg minket minden rosztol fájdalomtol kintol szomoruságtol kérlek legyél velünk vigyáz a családomra és rám ámen

K gK(2020-01-09)
Uram segítsd meg a lányomat,hogy tudjon megtanulni korcsolyázni balesetmentesen

YRY(2020-01-09)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészséget hogy a jó Istent gyogyitsa meg őket ne engedje hogy valami bajba kerüljenek és irányítsa az életüket kérem a drága jó Istent hogy gyogyitson meg bennünket védjen meg a gonosztol könyörögve kérlek hogy hallgasd meg imajinkat nagyon szépen köszönöm

bn(2020-01-09)
Istenem kérlek, enyhítsd meg a férjemet, és béküljünk ki, nélküle nem tudok élni, nagyon hiányzik, nagyon szeretem őt. Ámen

Rita83(2020-01-07)
Imát szeretnék kérni áttörésért!!!Nagyon régóta kérem az Urat,hogy segítsen mert nincs munkám és nincs pénzem!! Imádkozom minden nap,hogy csoda történjen az életemben.Kérlek imádkozzatok velem egy akaraton,hogy a kéréseim meghallgatásra találjon.Az Ur tudja,hogy mi a szíven kérései..Köszönőm

K gK(2020-01-07)
Köszönöm Uram,hogy imám meghallgatásra talált.Segíts Uram,hogy kéréseim beteljesedjenek,mindazonáltal legyen meg a te akaratod,mert te tudod Uram mi végre vagyunk e világba.A men!

Cs.P(2020-01-07)
A párom elment egy másik nőhöz.
Szeretném ha könyebb lenne a lelkem.Hamarabb túl lennék rajta.
Lelkileg nagyon megvisel .
Áldás

Bane(2020-01-07)
Imát szeretnék kérni, hogy a családi béke helyreálljon, és minden rendben legyen.

DE(2020-01-07)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni testvéremért és szüleimért,hogy a sok probléma,nehézség ami megnehezíti a mindennapjaikat megoldódjanak a Szűzanya és Jézus Krisztus segítségével!!!Köszönöm imáikat!!!!

Bane(2020-01-07)
Kérlek imádkozzatok a családi békénkért, jöjjenek rendbe a dolgaink, a gyerekek legyenek sikeresek, a férjem bocsásson meg, és legyünk újra boldogok. Kérem a Jóisten és Szűz Mária segítségét.
Köszönöm szépen, Ámen

csibbi(2020-01-07)
kegyelmekben gydag új esztendőt kivánok mindenkinek. kérlek beneteket imátkozzatok hogy a vejem kapjon fizetés emeléstmert nagyon sokat dolgozik és alig kap anyit mint a minimál a munka adoja nagyon gazdag, én nem irigylem csak arra kérem a jó Istent, hogy téritse meg és fizesse meg azt az embert aki becsületesen dolgozik mert ha nem lennének ijen sorgalmas munkássai ő sem lenne gazdag Isten fizesse imáitokat.

K gK(2020-01-06)
Uram csodatevő hatalmadat kérem,segítsd a fiamat hogy sikerüljön megkapnia a munkahelyet ahova jelentkezett.Adjad,hogy kapjon idejébe értesítést a vizsga időpontjáról és segítsd,hogy sikerüljön a vizsgája.A men.

attila(2020-01-04)
dicsértesek ajézus krisztus kérem aszuzanya oltalmát, kegyelmet kérek bocsánatot ,földizarándokutammegoldodjanak,állapotom javulásért, lelki társam megtaláljam eröt, kérek egészséget szemem látásom javulásáért, kérem az imát,ellenségeim rosszalaroim netudjanak hatalmaskodni felettem,isten áldása legyen mindannyiunkall,%köszönöm,

B.L(2020-01-04)
Tisztelt Imacsoport! Imát szeretnék kérni egészségi állapotom javulására. Nagyon fáj a karom és az oldalam. Hálásan köszönöm a segítségüket. Isten áldja Önöket.

MÁRIA(2020-01-03)
imát szeretnék kérni meghalt férjem, és szülők lelki üdvéért, az unokák jó tanulásáért, és megtérésükért.

köszönöm. mária

Ibolya(2020-01-03)
Boldog Újévet kívánok mindenkinek…Kérem imàdkozzanak továbbra is az én drága édesanyámèrt G.Màriàèrt….egyre rosszabb a helyzet….ágyban fekvő, semmi erő nincs se kezeiben, se lábaiban….fáj mindenene…9 hónapja küzd az agydaganattal Annyira bíztunk a csodában…de napról napra rosszabb ..Istenem ,tedd rà a gyógyitó kezedet,add vissza az egészségét…tudom csak te tudod meg gyógyítani …Emeld fel a beteg àgyàbol,KÉRLEK …

Ildiko(2020-01-03)
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni édesapám gyógyulásáért aki rákos betegségben szenved, adjon a Jóisten türelmet a betegsége elviselésében és erót a mindenapokban,Isten fizesse

K gK(2020-01-03)
Uram köszönöm a mai igét lelkemet mélységesen megérintette ,minden szava lelkiállapotomnak való.Uram tudom,hogy velem vagy,igéddel megmutatod.Maradj velem,mert mindjárt este van!A men.

K g(2020-01-02)
Uram köszönöm a kegyelmet amivel megáldasz.Uram legyen meg a te akaratod!A men.

Edina(2020-01-02)
Kérem az Urat, úgy viselje idén családunk gondját és minden nehéz sorsú emberét, ahogy minket megmentett idén karácsonykor!
Áldjuk a neved, mert Te vagy a minden!

YRY(2020-01-01)
Draga testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészséget az édesanyám ért hogy gyogyuljunk meg és a drága jó Istent védjen meg a gonosztol és ne engedje hogy a gyermekeim rosz társaságba keveredjen és rosz döntést hozon csakis a drága jó Istent tud csodát tenni nagyon szépen köszönöm

Katalin(2020-01-01)
Imát szeretnék kérni a Jó Isten segítségével találjanak meg akit nekem szánt Katalin

K g(2020-01-01)
Uram kérlek adj az egész családomnak egészséget gyermekeimnek szerencsét a munkába és a párkapcsolatba és megelégedett életet.Ámen.