Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Többen jelezték, hogy szeretnének velünk imádkozni, amit hálásan köszönünk a rászorulók nevében!
Minden este 8 órakor lehetne elcsendesedni és imát mondani hálát adva Mennyei Atyánknak. Természetesen minden más időpont is alkalmas egy csendes ima elmondására.

“Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének.” (Jakab 5, 16b)

Nincs előre meghatározott imavers, mindenki olyan szavakkal vigye Mennyei Atyánk elé a kérését, imáját, háláját, amely a szívéből fakad.

Kedves Imakérők!
Szeretném a figyelmüket felhívni arra, hogy adott gyülekezetnek címzett imakéréseket nem áll módunkban megjeleníteni, mert az egy adott gyülekezetet, vagy annak egy személyét kéri imádkozásra.
Az ilyen jellegű imakéréseket próbálják meg az adott gyülekezet honlapján, elérhetőségén jelezni.
Megértésüket köszönjük, Isten áldja az életüket!

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

KB(2021-01-17)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Keserű család élő és elhunyt tagjaiért
Pánczél család élő és elhunyt tagjaiért
Faragó család lelki és testi gyógyulásáért
Mi is imádkozok a testvérek szándékaira!
Köszönöm!

Sz K(2021-01-16)
Békesség!
A testvérem autóbalesettet szenvedett le állt mind 2 tüdöje már kicsit jobban van, de még mindig lélegeztető gépen van sajnos most tüdőgyulladást kapott
ezért kellene imádkozni.
neve Sz. Jenő

Mária(2021-01-16)
Kérem, imádkozzonak, hogy Jézus krisztus gyógyítsa be sebeiben a nyelv és szájsebeimet, és segítsen, hogy abba tudjam hagyni a fogcsikirgatást, csattogtatást. Sokat szenvedek tőle. Előre is kösszönöm, Mária

&(2021-01-15)
Nem vágyok semmi másra csak magamra meg Istenre belefáradtam a lelki szenvedésbe sok minden nem kell az élethez csak Isten meg én meg a jelen pillanat!Tisztelettel hogy irhatok!

M.s(2021-01-15)
Kedves imacsoport !
Imát szeretnék kérni édesanyám egészségért, hogy még sokáig mellettem lehessen.Valamint magam egészségéért, hogy Jézus Krisztus nevében elmúljon egy csomó a mellkasomról.
Mindenkinek sok erőt, békességet, egészséget, hitet kívánok
és Köszönöm a támogatást !

T.T.(2021-01-13)
Kedves Testvéreim!

Imádkozzatok kérlek testvéremért , Tibiért. Neki január 14-én lesz tárgyalása. Sok mindennel kapcsolatban .. Kérlek imádkozzatok azért , hogy lássák meg a bíróságon , hogy segítségre van szüksége Tibinek. Skizofrén tünetei vannak, nem tudom mi okozza mi minek a következménye, de gyógyszert szed kényszer hatására, amit nem mer elengedni, a tudatában hallja , mondják Neki hogy szedje, és ennek hatására rongált és drogot is szedett… Kérlek imádkozzatok,hogy,ne kerüljön rossz helyre hanem pszichiátriára vagy elvonóra kerüljön, ha Isten is úgy akarja. Kérlek imádkozzatok érte, hogy a Szentlélek töltse be és nyissa meg a szíves Istennek aki tudom, hogy már meg is gyógyította őt és egy pillanat alatt meg tudja változtatni . Reményt kapjon és béke legyen a szívébe az elméjébe a szellemében.

Köszönöm szépen , áldottak legyetek Testvéreim , Jézus nevében Ámen:)

Dicsőség az ÚRNAK !!!

Mária(2021-01-12)
Péter fiamért szeretnék imát kérni hogy meg szólaljon a lelkiismerete. Köszönöm Jézus Krisztus nevében.

R W(2021-01-12)
Dícsértessék!
Jó egészséget mindenkinek!
Szeretnék megkapni egy munkát,amit megpályáztam lelkesen,nagy szükségem van rá!
Békéért és nyugalomért imádkozom,továbbá elhunyt szeretteinkért.
Köszönöm.

Kne(2021-01-10)
Imát szeretnék kérni unokatestvéremért, rákos daganattal műtötték, hogy a kemót jól bírja, még 4 van vissza, és fiamért, családjáért, elkapták a koronavirust, és értem nehogy én is elkapjam, és meghalt férjem lelki üdvéért.
Köszönöm Mária Dicsértessék a Jézus Krisztus

KGY(2021-01-10)
Kedves Imacsoport!
Először is nagyon békés, kegyelem teljes , boldog új esztendőt kívánok mindannyiuknak.
Nagyon köszönöm, hogy imádkoztak értünk.
Most nagyon nagy szükség van az imáikra.
A sátán nagyon támadja fiamat, Pétert.
Sajnos újra elkezdett alkoholt fogyasztani.
Féltem, hogy nagyon belemerül.
Nemsokára visszamegy dolgozni Ausztriába.
Aggódom, hogy így nehéz lesz újra pár hónap kiesés után dolgozni.
Kérem imádkozzunk együtt érte, hogy Jézus gyógyítsa meg, rendeződjön a magánélete, Isten adjon neki egy lányt, aki jó útra vezeti.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

B.p.m(2021-01-08)
Kedves imacsoport kerlekszepen imatkozzatok a hazassagomert mert mar elviselhetetlen fajdalmat èrzek a fèriem betegesenfeltekeny es alkoholbafolytsabánatat mindezt artatlanulvadol bant olyandologert ami nemvalos es en nagyonszeretnem hogy hejre álljon a gondolkodása mert en soha 26ev alatt nemcsaltammeg ő volt az első ferfi az eletemben es az utolso kerlek segitsetek az imatokkal köszönömszepen

YPY(2021-01-08)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok értem hogy a drága jó Istent gyogyitson meg a tüdő emboliabol kérem a jó Istent vigyázzon a gyerekekre és az édesanyám nagyon sokat szenved gyogyitsa meg mert csak ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

RP(2021-01-06)
Kedves imacsoport! Kérlek imádkozzatok kis családtagunkért, aki a család szeme fénye és rengeteg szeretetet ad, mert cukorbetegsège és egyéb betegsègei miatt par nap alatt drasztikusan leromlott az állapota és lehet csak napjai vannak hátra. Csak a jó Isten kegyelme segíthet, hogy egy sokat szenvedett család tagja felgyógyuljon! Köszönjük!

N. I.(2021-01-06)
Kedves Testvérek! Kérlek imádkozzatok, hogy házasságom helyrejöjjön. Férjemnek a várandósságom alatt viszonya volt, egy hete kiderült. Elhatároztuk hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat magunk, a 2 éves kislányunk és 6 hetes kisfiunk miatt is. Köszönöm a támogatást!

B.M.ZS(2021-01-05)
Kedves Imacsoport! Kérlek benneteket, imádkozzunk együtt drága férjemért, aki dec.31-én került kórházba a vírus miatt. Lélegeztetőgépen van és altatják. Nagyon aggódom érte. Kérem a Mennyei Atyát gyógyítsa meg hogy ismét szerető családja körében legyen! Kérem, imádkozzanak érte! Hálásan köszönöm! Isten megáldja Önöket!

S.E.(2021-01-03)
Édesanyámért szeretnék imát kérni. Rosszindulatú melldaganat miatt műtötték, majd 5 évig tartó gyógyszeres kezelést követően nem rég gyógyulttá minősítették. Sokáig nem hitt a gyógyulásában, majd újra bízni kezdett.Pár napja azonban kiderült, hogy kiújult a daganata,4 nap múlva megint operálják. Természetesen bízunk a kezelésében részt vevő szakemberek tudásában, de kérem, imájukkal is segítsék a végleges gyógyulását.
Köszönöm az imát, mindenkinek jó egészséget kívánok!

KB(2021-01-03)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Szent Anna réti engesztelő kápolna megépüléséért
hazánk lelki megújulásáért
Kecskemét város lelki megújulásáért
Rózsafüzér társulatokért
Szeretetláng kiáradásáért
Köszönöm!

Jolán 2o21(2021-01-02)
Drága menyei atyam kerlek gyogyidmeg alelkiserulesemet adhogytudjak aludni ésgyogyidmeg agyerekem ésvigyáurá bárholisvan köszönön drága menyei atyám

YRY(2021-01-02)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon sokat szenved kérem a jó Istent vigyázzon rájuk és a gyermekeim egészséget és az énertem mert tüdő emboliaval vagyok kórházba csak a drága jó Istent tud meg gyógyítani és meg védjen bennünket a gonosztol nagyon szépen köszönöm

SZ I(2021-01-02)
Kedves imacsoport! A csaladomert,a gyermekeimert szeretnek imat kerni.Problemas csalad voltunk es egy ido utan csak egyedul neveltem a harom gyermekem.A legjobb belatasom szerint igyekeztem.Szerenyen de szepen felnottek.csak most felnott emberkent derut ki,hogy mennyire serultek vagyunk lelkileg mindannyian.teljes szivembol kerem onoket segitsenek megkapni a lelki egyensujt,megtartania hitet,visszakapni a remenyt, es mindent amit szavakban el sem tudok mondani.Kerem onoket nagy szuksege van az egesz csaladnak a segitsegre,tisztelettel!

G. Erika(2021-01-01)
Imát szeretnék kérni mert tegnapelőtt kórházba kerültem a szívem miatt és nagyon megijedtem. 37 éves vagyok a 4 éves kislányomat egyedül nevelem és aggódom miatta mi lesz vele ha valami történik velem. Szeretnék meggyógyulni és őt felnevelni. Kérem imádkozzanak értem!
Hálásan köszönöm!