Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

KGY(2021-04-20)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak Péter fiamért.
6 hónapja jött haza Ausztriából.
Nagyon szeretne már visszamenni.
Sajnos bánatát az alkoholba folytja, nagyon sokat dohányzik, alig eszik.
Kérjük együtt Jézus nevében Mennyei Atyánkat, hogy szabadítsa meg őt a sátán bilincseitől és gyógyuljon meg.
Mentsen meg bennünket és a világot ettől a borzalmas covidtól.
Köszönöm az értünk mondott imákat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

Erika(2021-04-20)
Kérlek imátkozzatok értünk. Fiam és családja velem együtt emberi léptékkel megoldhatatlannak tűnő anyagi adósságcsapdába került ezzel együtt egészségünk is megrendült. Másik fiam is adóssággal és szenvedélybetegségekel küzd. Igyekszünk megtenni mi tőlünk telik és a Mindenható AtyaIsten segítségét kérjük hozá a Ti segitségetekkel is.
Isten áldása Rátok!
Köszönöm

BT(2021-04-20)
Ma műtik a gyermekem.
Kérlek Titeket imádkozzunk érte közösen.

Maria(2021-04-19)
Kérlek imátkozatok a két kicsi unokáim gyogyulasaert gyermekeim és a vejem a testvéreim a saját egesegemert a vírus megszűnéséert a bűneink bocsánataert a fiam találjon egy magához ilo tarsat. Köszönöm szépen mindenkinek az imát.

S.B(2021-04-18)
Imát szeretnék kérni felgyógyulásomért.Már kilencedik hónapja betegeskedem a gerincemmel.Fáj a csípőm a derekam a lábaim.Több alternatív gyógyászattal foglalkozó ember segített már,nagyon pici a javulás,de teljesen meg szeretnék gyógyulni.Segítenem kell majd a nagyobbik lányomnak ősszel,aki unokával ajándékozz meg bennünket.Imádkozzanak érte is ,hogy minden rendben legyen a babával és vele is a covid idején.Imát kérek továbbá férjemért is ,aki 31. éve hűséges társam.Valamint fiamért és kisebbik lányomért is,hogy megtalálják helyüket az életben és becsületes ,segítőkészséges ,egészséges emberek legyenek.Nem utolsó sorban édesanyámért és anyósomért,hogy egészségesek legyenek és még sokáig itt maradjanak szeretteik körében.Nagyon szépen köszönöm!

KB(2021-04-18)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
napi áldozókért
engesztelőkért
virrasztókért
veszélyeztetett magzatokért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

T.T.(2021-04-18)
Kedves Testvérem! Imát szeretnék megint Testvéremért Tibiért, holnapra eltölt tárgyalásáért, h felmentést kapjon, elvonóra menjen és meggyógyuljon higgyen Istenben higgy el h Isten tényleg tud neki segíteni mindenben és szeret minket és az életünket rendbe tudja hozni .Jezus már megfizette a bűneinket . Nem.kelle neki mindent egyedül megoldania és h a démonikus erők hagyják el Tibit Jezus névében. Szabásukon még. Legyen ott e szént lélek ereje holnap. És jól alakujanak a dolgai Isten szerint. Köszönöm Áldottak legyetek Jézus névében Ámen. Áldott legyen az Úr neve. Amen

Mariann(2021-04-17)
Imàt szeretnék kérni hogy a démonkus leuralás ami nyomaszt. Engem évek óta elmuljon örökre!
Tudjak imádkozni nem tudok már azt se csak ványakozok nincs imatársam
A férjem világi ő nem akar de nem is tud imádkozmi értem nagyon fáj ez nekem😳🙏

sz m(2021-04-17)
Imátkérekgyermekeimért és magamért is.A fiam most indul hazafele messziröl és a JÓISTEN örize meg minden rosztól balesettöl.Imátkérek,hogy a családomat védje meg a rossz emberektölés adjon békét és eggyetértést a családba.KÖszönöm az értünk elmondott imát.

I.H.L(2021-04-14)
Jo napot kivánok! Imakerest szeretnek kerni 4 holnapos kislanyomert I. I. Vanessaert kisebb kodokservel szuletet mikkor erolkodik vagy sir nagyon ki dudorodik a kicsi kodoket es kuldot vizsgalatra a csaladi doktornonok hogy nezek meg  es bizok istenbe hogy meg gyogyicsa hogy ne kejjen meg mucsek  elore is nagyon szepen koszonom az ur algya meg magukat is 😘

I.A.(2021-04-14)
Kedves Testvéreim!
Kérlek Titeket imádkozzunk covid intenzívosztályon életéért küzdő drága Édesapám gyógyulásáért.
Áldjon az Úr benneteket! Hálás szívvel köszönöm!

F.R.(2021-04-14)
Kèt gyermekes èdesanya betegsègeiből gyògyulásèrt kèrnèk imát. Köszönöm!

H.T.(2021-04-13)
Húgom H. Hajnalka gyógyulásáért aki harmadik hete fekszik az intenzíven
két oldali tüdőgyulladással mély altatásban kérlek istenem tedd rá gyógyító kezeidet! 🙏🙏🙏

Testvér(2021-04-11)
Kérlek imádkozzatok a testvéremért, aki 22 éves fiú és mozgássérült , nagyon rosszul van. Kérlek szépen imádkozzatok érte!

KB(2021-04-11)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Péter megtéréséért
P. Gergely megtéréséért
G. Gergő megtéréséért
S. Imre megtéréséért
M. Tamás megtéréséért
Csongorért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

P.M(2021-04-11)
Megbetegedett kollegámért.

HZS(2021-04-10)
Középső gyermekünk TSC beteg, az epilepsziáját nem sikerül gyógyszerrel megszüntetni. Értelmi képességei, memóriája, beszéde a rohamok gyakoriságával egyre csak romlanak.
Várólistára került VNS műtéthez.
Szeretnénk kérni, hogy hordozzák Júliát imádságban.
Hálás szívvel köszönjük!

YRY(2021-04-10)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget hogy a drága jó Istent gyogyitsa meg őket védje meg a gonosztol mert csakis ő képes csodákra és édes anyám nagyon beteg nagyon sokat szenved kérem a jó Istent gyogyitsa meg és adjon nekem erőt a tüdő embolia után segítsen meg hogy legyen erőm dolgozni nagyon szépen köszönöm

M.R.(2021-04-10)
mát szeretnék kérni a testvérem kicsi fiáért hogy ne legyen beteg Istenem segíts🙏🙏🙏

KAV(2021-04-10)
Kedves Testvereim ! Kerlek benneteket imadkozzatok ertem,depressziom csokkenjen le elheto szintre.Koszonom Urunk Jezus Krisztus Neveben!Amen!

F. Gábor(2021-04-09)
Kerlek draga testvereim hogy imadkozzatok a fiunkert Attilaert 48 eves,daganatja van negyes stadium es nagyon beteg!Kerlek hogy vigyetek az Ur ele imatokban,hogy erintse meg es gyogyuljon meg.Meg van keresztelve es nagy szugsege van az imara!Aldjon az Ur beneteket!

Fné I.Barbara(2021-04-09)
Tisztelt Ima csoport!Kérem imàtkozanak értünk 2021.04.12 .lesz a embriò beültetésem /volt 5 nagyprogramunk 3 màsik ez lesz a 9 /van 18 éves lànyom az Istennek legyen hàla.De szeretnék még gyermeket kérem önöket imàtkozanak ,hogy gyermek àldàs legyen belöle .Az Ùr àldaja önöket. Nàzereti Jèzus Krisztus nevében.Köszönöm

Mária(2021-04-08)
Imát kérek a családom egesegeert unokáim a testvéreim a saját egesegemert a vírus megszűnéséert a bűneink bocsánataert a vejem egesegert gyermekeim gyogyulasaert a fiam találjon egy magához ilo tarsat Jézusom bízom benned köszönöm szépen mindenkinek az imát.

AV(2021-04-07)
Kerlek imadkozzatok idosebb lanyom lelkenek gyogyulasaert,boldogsagaert.Koszonom Nektek!

VA(2021-04-07)
Edesanyam,lanyom megtereseert kerek imat Toletek kedves hívő Testvereim Jezus Krisztus Neveben!Amen!

I.H.L(2021-04-07)
Jo estet kivánok!!! Imakéréset szeretnék a kis lányomért Irinoert nagyon fajtasa a hasat has gorcse van es mar be toltotuk a 3 holnapot es nem akkar ki maradt mar minden fele gorcs oldo cseppet probaltam es nem szunteti semi se imatkozunk hogy az ur gyogyicsa meg es szuntese meg hogy ne fajtasa hiszem hogy az ur meg fogja halgatni az imat nagyon szepen koszonom elore is 🙂

&(2021-04-07)
Segits nekem Istenem hogy a családomal jobb legyen a kapcsolatom Isten segitségével csakis általa lesz jobb!De nekem is tennem kell érte!

K.M.(2021-04-07)
Dicsértessék Imát szeretnék kérni a testvérem családjàèrt ,hogy a fia térjen meg ne legyen agressziv tisztelje a szüleit🙏🙏🙏

O.K.(2021-04-07)
Drága Úr Jézus!
Kérlek gyógyítsd meg kisfiamat!
Testi és lelki betegségéből.
Kérlek szépen könyörülj rajta.
Uram! Irgalmazz!!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ismerős kislányáért(2021-04-07)
1.5 éves kislány.
Agyhártyagyulladás miatt kórházban van. Imádkozzunk saját gyermekeinkért is és a világért!
Uram könyörülj rajtunk! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺🥺🥺

KE(2021-04-06)
Kedves Imacsoport!
Imát szeretnék kérni egy 13 éves kislányért aki lélegeztető gépen van és stagnál az állapota,kérlek imádkozatok túlélésért és gyógyulásáért,adjunk erőt édesanyának elviselni ezeket a nehéz időket .
Ugyan itt szeretnék imát kérni családom egészségért,kislányom egységéért .Hálát adok eddigi egészségükért,életünkért
Hiszek az Isteni gondviselésben.🙏🙏🙏❣️❣️❣️

T.Tímea(2021-04-05)
Kedves Imacsoport!

Szeretnék imát kérni Ikertestvéremért Tibiért, holnapi tárgyalásáért, hogy felmentést kapjon és egy , olyan helyre kerüljön, ahol a gyógyulását segítik, hogy Isten akarata teljesüljön .
Szüleimért akiket holnap oltanak be minden rendben legyen velük és a sok terhet le tudják tenni Istennek .
A Családunknak a jó jövőéért.
Áldottak legyetek köszönöm, áldott legyen az ÚR Jézus.
Ámen

T.Tímea(2021-04-05)
Kedves Testvéreim!
Imakéréssel fordulok hozzátok megint. Továbbra is szeretnék imát kérni az ikertestvéremért Tibiért, akinek megint lesz tárgyalása holnap . Felmentsék a tárgyaláson ott legyen a szentlélek és ő irányítsa a tárgyalást az emberek lojálisak legyenek és segítség a megoldás legyen előtérbe és elkerüljön elvonóra pszichiátriára., hogy gyógyulni tudjon , Isten akarat teljesüljön. És a Szüleimért , hogy holnap az oltással minden rendben legyen jól legyenek utána és az a sok súlyos terhet amit cipelnek le tudják tenni az Úr elé és minden jól alakuljon a jövőben .
Köszönöm az imát ,áldottak legyetek áldott Legyen az ÚR Jézus nevében.

&(2021-04-05)
Köszönöm hogy meghalgattál nagyon féltem mint mindig már folytogatott minden hogy mit gondolt már nem érdekelt csak nem fulladtam meg a gondolatól most már csak ugy akarok rá gondolni mint egy jó emberre nem tudom hogy megérdemlem e de adj egy esélyt ujra találjam meg Istent

KB(2021-04-04)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Dávid megtéréséért
Zoltán megtérésért
Júlia megtéréséért
Boglárka megtéréséért
P.Attila megtéréséért
B. Ferenc megtéréséért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

S. Kata(2021-04-04)
Kedves imacsoport!Kérlek imádkozzatok értünk,hogy én is édesanya lehessek.13éve várunk a gyermekáldásra.Hálásan köszönöm🙏

C.K.(2021-04-02)
Szeretnék imát kérni 6 éves gyermekem
Márk leendő iskolájáért, leendő osztályáért, leendő tanáraiért.
Két iskolába, amelybe jelentkeztünk nem vették fel, most a helyi nem túl jó hírű körzetes iskolába kell beiratnunk és várnunk, remélnünk, bíznunk, hogy utólagosan egy másik iskolába beadott felvételi kérelmünk elfogadásra kerül és a felszabaduló helyre Márkot veszik fel, átveszik a körzetes iskolából. Imádságokat előre is köszönöm.

L.Marianna(2021-03-31)
Kedves Imádkozó testvéreim!
Úgy néz ki elkaptam korunk divatos betegségét.3napja nagyon beteg vagyok a gyermekeim tünet nélkül pozitivak lettek,hála Istennek,de nálam erős szédüléssel fejfájással magas vérnyomással izületi és torokfájással jött.szenvedek ,de hiszem,hogy ennek a betegségnek is az Úr a gyógyitója.Imát kérnék a közösségtől ,hogy mindnyájan meg gyógyuljunk.Nemcsak én hanem mindenki aki elkapta és szenved,gyógyuljon meg,ha az Úr is úgy akarja….Hálásan köszönöm a szolgálatukat….Isten áldja Önöket!

D.E(2021-03-31)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni testvéremért,hogy megoldódjanak a problémái,amelyek teljesen kikészitik,és értem is,hogy betegségemből mielőbb felépüljek!Köszönöm szépen!

K b(2021-03-31)
Kérlek imádkozzatok a családom ért és értem van a családunkban egy tag aki lelkiterrorban tart minket hugomat tetlegesen is bancsa párja segítséget kérni nem tudok istenben bízom hallgatom a dicsérete két sokat imádkozom és hallgatom az isten tiszteletet online de úgy érzem egyedül kevés vagyok a rosz ellen ezért kérem a segitsegeteket minnel hamarabb ha sikerül elfogok járni a gyülekezetben oda ahol élek koszonom

V. Jánosné(2021-03-31)
Üdvözlöm önöket Komaasszonyomért kérnék imát,B. J.-né Márta.Lélegeztető gépen van,meg kell gyógyulnia,fiai,unokáimenye,testvérei és én várjuk haza

Nagyné(2021-03-30)
Imát szeretnék kérni haldokló, de nagyon szenvedő drága jó anyosomért. Isten fizesse meg! Valamint családom testi és lelki gyógyulásáért!

M R(2021-03-29)
Intenzív osztályon fekvő édesapámért szeretnék gyógyító imát kérni. Köszönöm

Szilvi(2021-03-30)
Jó estét Mindenkinek! 💖 Köszönöm az eddigi imákat, anyukám napról napra jobban van! ☺️ Mindannyiatokat segítsen meg a Jóisten! 🙏❤️

KB(2021-03-29)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Ádám megtéréséért
V. Attila megtéréséért
B. Tamás megszentelődéséért
K. Tamás megszentelődéséért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

M.F.I(2021-03-26)
Kérem imádkozzunk drága édesapám gyógyulásáért.Adjon neki erőt az Úr, hogy láthassa unokáit még. Ne magányosan, a kórházban kelljen meghalnia. Bocsássa meg bűneit, tekintsen rá az Úr!
Köszönöm szépen!

J.A.(2021-03-27)
Dícsértesék a Jézus Krisztus!Azt szeretném kérni hogy imátkozzanak újszülött gyermekemért.Koraszülött és betegen jött a világra,ezért most kórházi kezélést kap.Imátkozzunk hogy gyógyítsa meg az Úr.Nekünk pedig a szülőknek adjon erőt ebben a nehéz időszakban.Köszönöm szépen az imákat.

R.K.K(2021-03-26)
Kedves Testvérek!
Kérlek segítsétek imáitokkal Anyukám (Katalin)gyógyulását.
Szepszise van,stroke-ot kapott.Az orvosok lemondtak róla.Mi nem adjuk föl,a Jézus Krisztus nevében.Köszönöm.

Kata(2021-03-26)
Kedves imacsoport🙏Imatkozzatok értettem hogy megtalajam lelkitasamat páromat akivel szeretetben és isten keresésben egyaránt élni tudok 🙏köszönöm imaitokat

TM(2021-03-25)
Kedves testvèrek!Imát szeretnék kérni elhunyt èdesanyám lelki üdvéèrt.Valamint èdesapàm ès húgom koronavírusból való felèpüléséért.
Köszönöm szépen mindenkinek!Dicsőség az Úrnak!

Anna(2021-03-25)
Kedves Imacsoport!Imát szeretnék kérni anyukám (Mária)gyógyulásáèrt.Kèrem imájukat,hogy tudjon végre járni ès a kèzremegèse is megszünjön.Gyógyítsa meg az Úr minden testi ès lelki betegségéből.Minden imát hálásan köszönök.

Mária(2021-03-24)
Imát kérek a családom egesegeert unokáim a testvéreim a vejem gyermekeim és jómagam egesegert avirus megszűnését bűneink bocsánataert istenben való hitert. Jézusom bízom benned köszönöm.

V.G.(2021-03-23)
Isten áldjon mindenkit kérlek imátkozatok Barkóczi János ért covidos lett tegnap újra kelet éleszteni mély altatásba van hiszem hogy Jézus sebeiben meg fog gyógyulni.

YRY(2021-03-21)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok értem elkaptam a vírust nagyon beteg vagyok kérem a jó Istent gyogyitson meg bennünket védjen meg a gonosztol mert csakis ő képes csodákra kérem hogy gyogyitsa meg a gyermekeiket és vigyázza minden léptünket gyogyitson meg bennünket védjen meg bennünket minden gonosztol mert csakis ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

KB(2021-03-21)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
papi hivatásokért, szerzetesi hivatásokért
István atyáért
György atya lelki testi gyógyulásáért
Balázs atyaért
Mátyás atyáért
László atyáért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

Mária(2021-03-21)
Imát kérek a családom egesegeert unokáim a testvéreim a saját egesegemert a vírus megszűnéséert a bűneink bocsánataert és mindenkiért Jézusom bízom benned köszönöm szépen mindenkinek az imát

KGY(2021-03-20)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak családomért.
Péter fiam 2020.november 2-án jött haza Ausztriából, azóta itthon van. Kérem imádkozzunk érte együtt, hogy itthon munkát találjon, míg vissza tud menni.
Nagyon maga alatt van, nem sokat eszik, csak az alkoholba folytja bánatát, nagyon sokat dohányzik.
Az autónk is nagyon öreg, imádkozzanak érünk, hogy egy újabbat tudjunk venni.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

Maria(2021-03-19)
Kérem hogy imátkozatok a fiamert hogy találjon egy magához ilo tarsat. Köszönöm szépen mindenkinek az imát

Marex(2021-03-18)
Testvéreim imadkozzatok értem,a vírus szövödmenyeként tönkrement az idegrendszerrem ,egyedül már nem elég az én imám

E.A.(2021-03-17)
Imádságukat szeretném kérni a szüleim gyógyulásáért.
Illetve kérném még Önöket arra hogy értem is imádkozzanak hogy az érettségin jól teljesítsek és ne szorongjak vagy izguljak és hogy az Úr Jézus minden helyzetben a legbölcsebb gondolatokat adja meg nekem, nagyon sokat jelentene nekem ha egy pár szó erejéig az imásságukban megjelennének ezek a kérések.
Hálásan köszönök mindent!

SN(2021-03-15)
Imádságukat szeretném kerni fiamért, 18 éves, teljes testi-lelki gyogyulásáért.
Koszonom szepen!

&(2021-03-15)
Letettem valamit amit nem is kelett volna felveni kijózanodtam valami történt felébredtem köszönöm!

SM(2021-03-14)
Imát szeretnék kérni Önöktől most nagy szükségemben. Ebben a pandemiával terhelt időben a szeretteimért aggódom nagyon. Sajnos megbotlottam az életemben és félek, hogy elveszek. Nem magam miatt, hanem a szeretteim miatt kérem Isten bocsánatát és segítségét, hogy minden rendben, hogy továbbra is támasza és segítsége lehessek a szeretteimnek. Szeretném ha minden jól alakulna az életünkben és úgy alakulna a párkapcsolatom ahogy szeretném.

Nagyon köszönöm, ha imádkoznak értem, értünk!

G.G.(2021-03-14)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Kérem imádkozzanak a drága lányom, és a vejem meggyógyulásukért!
Isten fizesse meg mindenki imáját!
Köszönöm szépen!
Jézus! A betegek gyógyítója, gyógyítsd meg a betegeket kérlek!!! Ámen!

G.F.(2021-03-14)
Imát kérek a drága unokám és a férje meggyógyulásukért!
Köszönöm szépen.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

KB(2021-03-14)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Keserű család élő és elhunyt tagjaiért
Pánczél család élő és elhunyt tagjaiért
Faragó család lelki és testi gyógyulásáért
Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!

&(2021-03-14)
Istenem tudom hogy vagy nem mindig érzem szeretnélek megtalálni magamban lehet hogy már meg is szólitottál csak nem fogadtalak el mert mit gondolnak mások igen ez az ez a baj el kell hogy fogadjalak mert vágyok rád a szeretettre azt gondoljuk hogy több kell ettől de nem csak szeretett kell az életben semi más!

S.D.K.S.R.(2021-03-13)
A jó isten áldja meg az összes koporsót vezető srácot! Legyen baleset mentes évük izgalmakkal és boldogsággal tele! ÁMEN😇❤

L.A.(2021-03-13)
Kérem kedves gyülekezet imatkozzanak a csaladunkert hogy ne váljunk el, hogy uja tudják születni és a feleségem megtudjon bízni bennem. Köszönöm.

T.M.(2021-03-13)
Szép napot!Felvidék). Imát szeretnék kérni fiamnak aki szívműtéten esett át. Mű szíve van jelenleg, várunk a transzplantációra. Kérem a kedves embereket imádkozzanak érte, hogy meggyógyuljon az összes szerve működjön(vese, tüdő, máj🙏)a vérképe is legyen jó🙏és álljon lábra, kapjon erőre🙏Dicsőség az Úrnak 🙏Hálásan köszönjük 🙏🙏🙏

K.I.(2021-03-13)
Azzal akéréssel fordulok hazzátok,hogy 76 éves vagyok és március 3.-án derültki,hogy 2 darab epekővem van.A gondolataim negativak és sokszor az életkedvem is elmegy.Kérlek imátkozzatok értem,hogy adja vissza az életkedvemet és gyogyitson meg a betegségemből az Úr Jézus krisztus.Ámen.

VE(2021-03-12)
Imát szeretnék kérni a kereskedelemben dolgozó fiamért,hogy a Jó isten védje meg és mentse meg a járványtól. Ő több hónapja regisztrált az oltásra,de mivel az oltási program szerint az ő életkora nem teszi ezt lehetővé,így nem kaphatja még meg.Sajnos a kereskedelmi dolgozók is veszélyeztetett helyzetben vannak,akik naponta találkoznak beteg emberekkel.A munkatársai sorra betegednek meg a Covid-vírustól,ezért féltem őt.
Köszönöm az imát!

G.G.(2021-03-12)
Kedves Testvérek.
Imát szeretnék kérni a gyermekem és a férje meggyógyulásukért!
Gyógyítsd meg a betegeket kérlek Jézusom!!
Köszönöm.
Isten áldása legyen az egész emberiségen!

Szilvi(2021-03-11)
Jó reggelt! Kedves Emberek! Imát szeretnék kérni anyukám gyógyulásáért, segítse meg a Jóisten. Természetesen minden betegnek szívből kívánom, hogy visszatérjen az egészsége.
Én is imádkozom hogy az Úr hallgassa meg a kéréseiteket.
🙏🙏🙏

D.G.(2021-03-09)
Kérem imádkozzanak a gyermekem és férje gyógyulást kért. Covid. Az Úr hallgassa meg imánkat, és gyógyítsa meg őket.
Köszönöm szépen.
Isten áldjon meg mindenkit!

Mária(2021-03-09)
Ima kérés lányom ért és párjáért meggyógyuljon akkor a mutáns vírusból agodo szülô

Ketrin(2021-03-08)
Sziasztok! Isten áldjon titeket! 🙂
Én és a férjem egy egészséges kis babat szeretnénk! Sajnos nem jön össze már 3 éve és nagyon vágyunk egy babára! Kérlek imatkozzatok értünk! Koszonom

m cs(2021-03-07)
Imát kérek fiam családjáért,hogy talájákmeg lelkibékéjüket a családban legyen szeretet és béke mind a kétgyermekem szabaduljon meg a rossztól a káros szenvedélyüktől .Kőszőnőm az értünk elmondott imát.

KB(2021-03-07)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Szent Anna réti engesztelő kápolna megépüléséért
hazánk lelki megújulásáért
Kecskemét város lelki megújulásáért
Rózsafüzér társulatokért
Szeretetláng kiáradásáért
Köszönöm!

G.G.(2021-03-06)
Kedves Testvérek!
Nagyon kérlek, imátkozzunk a drága gyermekem, és a vejem meggyógyulásukért!
Hiszek az ima erejében!
Istennek semmi sem lehetetlen!
Köszönöm imáitokat.
Az Úr áldása legyen az egész emberiséget!

P.M.(2021-03-06)
Hálás szívvel köszönöm, köszönöm az előző közben járást, az úr meghallgatta az imánkat gyógyulást hozott az ismerősömnek. Áldjon meg az úr
minden imátkozót.

KK(2021-03-05)
Több éve is kértem imát alkoholista, depressziós fiamért.2 éve nem dolgozik a társa tartja el, de elege van. Azóta bizonyára imádkoznak érte, kérem folytassák, hogy meggyógyuljon és megtalálja az igazi Gyógyítót. Gyuri a fiam neve és 40 éves.Köszönöm KK

Ella(2021-03-04)
Két kisfiam után, (de már jóval előttük is), nagyon vágyom egy kislányra. Kérlek imádkozzatok, hogy még ebben a hónapban megfoganjon. Köszönöm!

TL(2021-03-03)
A gyermekemnek legyen ereje elvégezni az elkezdett egyetemet, lássa meg a szépet.

L.F.(2021-03-02)
Tisztelt Cim’ Ferjem 1 eve erosen iszik.
Sajnos az alkohol tonkre teszi./ 20 eve nem ivott /
Kerem imadkozzanak erte/ F. a neve/
Koszonettel.

&(2021-03-02)
Ugy gondolom túlzásba estem valakivel kapcsolatban bocsánatot szeretnék kérni tőle mindenkit ugy kell szeretni ahogy van!

R.V.(2021-03-01)
Konyorgom az aldott jo Isten segitse Paulinot! 🙁

Vali(2021-03-01)
Kérlek imádkozzatok, hogy családjaink időben megkapják a vakcinát, a gépen levők meggyógyuljanak, a Jóisten lépjen közbe, hogy véget érjen a rettegés.
kérek imát 3 gyermekemért, menyemért, Bogi kisunokámért.
Hogy 2 lányom párra találjon.
Kriszta nővérem rákbol
gyogyuljon 🙏😇AMEN

P.t(2021-02-28)
Üdvözlöm kedves csoportot.!
Békesség néktek kérlek titeket H erősiccsétek meg imákat az úrhoz H a házam sikerüljön és H jobban tudjam őt dicsérni mindenek felett Ámen..!
Dicsőség az Úrnak mind örökké ámen ..
Köszönöm..

&(2021-02-28)
Nem kellett volna semit mondanom csak azt akartam hogy szeretetett kapjak én is meg ő is bocsánat nem jó cselekedet volt!

P.M(2021-02-28)
Kedves ima csoport!
Alázattal kérlek titeket, egy kedves ismerősöm meg segítése érdekében,
súlyos depresszióban és pánikbetegségben szenved.Csak a gyógyító ima segíthet. Kérlek imátkozzatok ért, hogy megszabaduljon a szenvedéstől.
Az imátokat hálás szívvel köszönöm.

Anna(2021-02-28)
Régóta imádkozom egy hívő férjért aki lelki társam és egyben hű férjem és gyermekeim apja legyen. Ezért kérem tisztelttel az ima csoport ima kérését előre is köszönöm

K. Kata(2021-02-27)
Kedves ima csoport kérlek titeket tiszta szívvel imatoozatok a testvéremért oldogyanak meg a nehéz problémái jöjjenek rendben a dolgok és találja meg az élete párját minél hamarabb köszönöm szépen.

Ilona(2021-02-26)
Uram Jézus,kérlek gyógyítsd meg a szemem minden betegségét!

Eliza(2021-02-26)
Kedves imacsoport. Kérlek imádkozzatok 2 gyermekeimért, hogy a Jó Isten segítse meg őket, munkahelyen, iskolában. Nekem pedig a Jó Istentől, erőt, kitartást, türelmet kérek, hogy még tudjak szabadulni egy nehéz válási kapcsolatból, ami már majdnem 2 éve folyik. Köszönöm.

IHL(2021-02-25)
Jo estet kivánok ujra imakerest szeretnek kerni kislanyomert Iringóért. Nagyon sok gorcse van es sokat faj a hasa nagyon ki all a kodok zsinorja hiszem hogy az ur jezus krisztus meg gyogyicsa es egeseges lesz nem lesz semi problema

MMB(2021-02-25)
Kedves Imacsoport!Kérlek benneteket imádkozzatok 2 gyermekemért, találják meg minél hamarabb párjaikat,boldogságukat.Megérdemlik.Köszönöm

M.V(2021-02-24)
Én kisfiamért szeretnék imát kérni 2.5 éves nem beszél és autizmusra gyanakodnak nála imádkozzunk hogy ha megyünk a pedagógiai intézetbe hogy azt mondják nekünk hogy egészséges okos fiu akinek az eg vilagon semmi baja nagyon köszönöm

&(2021-02-22)
Anyit segíts amenyit megérdemlek se többet sem kevesebet!Köszönöm szépen!

H.H.(2021-02-22)
Kedves Testvérek!
Kérlek imádkozzatok édesanyámért, nagyon szenved, sok teher érte és még éri őt, lelkileg és fizikailag sincs rendben, szeretném ha az őt ért gondoktól, betegségektől megszabadulna.

KB(2021-02-22)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
napi áldozókért
engesztelőkért
virrasztókért
veszélyeztetett magzatokért
Köszönöm!

N.N.(2021-02-18)
Kérem önöket imádkozzunk a kisfiamert ,11 hónapos rotavírusos, kiszaradasssal kerültünk kórházba, szeretném ha meggyógyulna és cukorbeteg hat éves gyermekekért hogy a jó isten tartsa meg az egészséget.

Zs(2021-02-16)
Kérem imádkozzanak a családunkért. Három gyermekünk van és nagyon szeretnénk nekik megfelelő otthont biztosítani.Ahol most lakunk nagyon kicsi. De sajnos mire találunk egyet mindig megveszik előlünk, vagy becsapnak. Nagyon szeretnénk már megtalálni, ahol boldogan élhetnénk családunkkal.Nagyon el vagyunk keseredve.Köszönjük szépen.

Zsuzsa(2021-02-16)
Kedves ima csoport szeretnék imát kérni a férjemért düdején találtak nyirok csomokat és erös köhögése van szerdán kel meni ct re kérlek beneteket imátkozatok érte hogy az úr jézús tegyen csodát ne legyen semi baja köszönőm előre

Ági(2021-02-16)
A volt társam,József megtérésért, lelki megvilágosodásáért. Köszönettel, Isten önökkel

K B(2021-02-11)
Szeretnék egy olyan munkát aminek van értelme, mert már nem tudok mit csinálni. Nagyon szomorú vagyok, hogy azt csinálom amit nem szeretek. Kezdem feladni.

Mariann(2021-02-11)
Szeretnék imát kérni magamért hogy Úrral legyen egy mély személyeskapcsolatom és hogy tudjak imádkozni mert nem tudok
Köszönöm hogy imàdkoznak értem

Sz K(2021-02-11)
Üdvözlöm.

Nagy segély kiáltással fordulok önhöz-önökhöz.
7-8 éve már hiszek istenbe azelőtt nem hittem
Jártam több gyülekezetbe kerestem a helyem
nem hagytam el istent.

Nem olyan régen volt 1 autóbalesetem én voltam a sofőr
Munkába menet 4 ültünk benne ez halálos baleset volt.
Nem érzem magam bűnösnek ez baleset volt.

Kérem imádkozzanak értem hogy ne menjek börtönbe hisz én istent szeretem.

A sátán és annak szolgái ne tudjanak közbe avatkozni.

Köszönöm ha elolvasta.

N. Tünde(2021-02-10)
Haldokló Károly testvérünkért kérünk imát! Köszönettel, Tünde

F.K.(2021-02-09)
Van egy 12 éves barátnőm, Lili.
Nagyon súlyos beteg. Akut leukémiája, szívbetegsége, és vesebetegsége van. Emellett a mandulájával és az orrmandulájával is baj van.
Azt mondta Lili, hogy 70-80% esély van arra hogy, meghal.

Kérem, imádkozzatok Liliért, hogy meggyógyuljon!

S.Erzsébet(2021-02-09)
Egy nagyon kedves barátnőm fiáért kérnék imát . Aki egy családi viszály miatt már 3 éve megszakította a kapcsolatot az édesanyjával és a testvéreivel. Azért kérném a segítségeteket h imátkozzatok h ez a családi béke helyreáljon . Hisz ez egy nagyon fájó dolog egy édesanya számára h a fia így megtagadta a családját . Köszönöm a támogatásotokat .

K K(2021-02-09)
Ötödik osztályos korától nevelem a l8 éves unokámat . Apa, anya megvan de csak magukkal törődnek. Fiú unoka nagy szüksége lenne az apára. Ott akarja hagyni az iskolát ! / 3 hónappal érettségi előtt , 7O éves elmultam. Kérem imátkozzanak érte, mert ha én meghalok senki nem lesz mellette. Minden lehetősége és esze is megv an ahhoz, hogy továbbtanuljon, de vergődik. Szerintem valami gyógyszert is szed. Református iskolába járt általános alsó tagozatba utána 5 évet a jezsuitákhoz, Most nem akar semmit! Kétségbe vagyok esve, ez már az idegeimet is kikezdte.A gyerek vergődik.
Köszönettel és Isten áldásával.

T.T.(2021-02-08)
Kedves Gyülekezet! Köszönöm szépen az imát és az érdeklődést, megint eltolták a tárgyalást , de most a testvérem miatt. Nem ment el , szerintem nem mert elmenni és kért igazolást az orvostól. Szeretnék megint továbbra is imát kérni érte, február 9-én lesz újra a tárgyalása .
Kérlem imátkozzatok érte ,Istent fogadja be igazán az életébe , hogy felmentsék, ha Isten is úgy akarja, és pszichiátriára kerüljön szabadítsa meg az ÚR Jézus nevében Ámen!
Áldottak legyetek és köszönöm hálás szívvel.

RW(2021-02-07)
Dícsértessék!
Kérem,imádkozzanak azért,hogy a lakást,amit szeretnék megvenni,meg tudjam venni,ez a leghőbb vágyam.

Köszönöm.❤❤

bá(2021-02-07)
Kedves Gyülekezet Békesség!

Neném teljesen magatehetettlen isten segítsége kell neki.
Viszont csak az ima viszi közelebb isten elé.
Nagyon beteg depressziós,szív, és egyéb bajai vannak.
Kérem önöket imádkozzanak érte 1 ima is csodákat teremt.
B. Ágnes lakhely Tarnalelesz
Nevében is köszönöm szépen.

KB(2021-02-07)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Dávid megtéréséért
Zoltán megtérésért
Júlia megtéréséért
Boglárka megtéréséért
P.Attila megtéréséért
B. Ferenc megtéréséért
Köszönöm!

D Zs(2021-02-06)
Imát kérek fiam testi lelki gyógyulásáért depressziótól függőségektől való szabadulásáért hitéért rendeződjön mihamarabb megnyugtatóan az élete. Köszönöm.

K.I.(2021-02-05)
Kedves Imacsoport!

Kérlek Benneteket, imádkozzatok kedves falubelim Párjáért, B. Ferencért aki november óta kórházban van. Nagyon nagy szükség van az imáitokra, kérlek segítsetek.
Nagyon szépen köszönöm.

V M(2021-02-04)
Tisztelt Gyülekezeti Imacsoport!
Szeretnék imát kérni a nászurammal kapcsolatban:
M. Géza, 70 éves, szeretett férj, apa, nagypapa.
Kb. 10 éve abbahagyta a dohányzást.
Több, mint 5 éve műtétet végeztek rajta, vastagbélrákot távolítottak el belőle. Családja örömére teljesen rendbe jött.
Pár hónapja viszont a hangja megváltozott és most nyaki műtét előtt áll.
Kérem, hogy imádkozzanak érte, hogy ne legyen súlyos a betegsége és újból sikeres műtétet hajtsanak végre rajta és teljesen felépüljön, meggyógyuljon. Boldog éveket élhessen feleségével, fiaival, unokáival, nagyon számítanak rá.

Köszönettel:
V. Mária

I.K.(2021-02-03)
Kedves imádkozó Testvérek a Krisztusban! Imát szeretnék kérni a férjemért P. Lackóért, hogy végre befogadja Jézust a szívébe és megtérjen Istenhez, illetve nagyobbik lányomért, B. A. Nataliért (26éves) is, hogy ő is elinduljon Isten felé, megtérjen hozzá, valamint kisebbik lábnyomáért P. Rebekáért (9éves), hogy megmaradjon az Isteni úton, és egészségéért. Végül magamért, érőért, teljes gyógyulásért. 6 éve mellrákom volt és még mindig érzem, hogy nem vagyok 100%os, a májam, epém, a bélrendszerem gyulladásban van a kemótól.
Kérem imádkozzanak velem egész családomért, védelméért!
Az Úr végtelen irgalma és kegyelme, szeretete legyen mindnyájunkkal! Ámen🙏❤

I.K.(2021-02-03)
Szeretném kérni a Testvéreket, hogy imádkozzanak Z. Renáta 1,5 éves vesebeteg kislánynak(akit most pénteken műtenek, és az előbb kértem érte is imát) az anyukájáért is,Adriennért, mert kiderült, hogy ő is beteg. 7 éve pajzsmirigy rákból gyógyult, de most találtak valamit a gerincén. Még nem tudni biztosan mi az. Imádkozzunk együtt Adriennért, 4 kislány anyukájáért és teljes felépüléséért.
Az Úr irgalma és kegyelme legyen mindnyájunkkal! Ámen ❤

I.K.(2021-02-03)
Kedves Testvérek! Imát szeretnék kérni egy csöpp 1,5 éves kislányért Z. Renátáért, aki születésétől fogva vese beteg. Az Atyának Jézus Krisztusnak és a Szentléleknek végtelen hála, hogy eddig nem kellett műteni, és mostanáig erősödhetett. Viszont most pénteken febr.5én megműtik, ha Isten is úgy akarja.
Kérem a Testvéreket imádkozzunk együtt a kis Renátáért, a Mennyei Atyánk akaratáért és a kislány védelméért, gyógyulásáért!
Az Úr kegyelme legyen mindnyájunkkal!
Ámen ❤

L.Sz-né(2021-02-02)
B. Marika néninek kérek imát Isten gyógyító erejével. Sujos beteg Covis tüdögyuladása van kérem imátkozzanak érte.Vácrol irok köszönöm szépen a segitséget huga Erzsi

RK(2021-02-01)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak,azért, hogy Isten megajándékozzon bennünket egy gyermekkel. Előre is nagyon szépen köszönöm.

Z. Sándor(2021-02-01)
Imakérésem. Lenne. Önökhöz.Izület Fájdalommal zsibbadással. Jár. Nyakcsigoja. Fájás.Hát.Csigoja.Fájás. zsibbad. A kéz újjam. Fájis Egyben. A Talpam. Fáj. Iszonyatossan. A Hátgerinc. Csigoja. Fájdalmas.Nagyonn.Kérem.A Közbenjáró. Imájukat. Enyhülésért. Vagy. Ezeknek elmúlásaért.!!!!…

AnB(2021-02-01)
Kedves imacsoport,
Az én drága nagymamám gyógyulásáért szeretnék imát kérni. Tüdőgyulladással küzd az életéért a kórházban. Nagyon nagy szükségünk van még rá. Kérem szépen mondjanak egy imát a világ legerősebb, leginkább hittel teli nagymamájáért!🙏🏻
Isten ádja Önöket. Hálád köszönettel.
Anita

K.I.(2021-01-31)
Kérlek segítsetek!

Imára van szükségem, eltűnt a Tádé, ivartalanított vörös cicám Nagybörzsönyben. Megszakad a szívem. Kérlek segítsetek, hogy mielőbb visszakerüljön hozzám!
Tudom, hogy csak egy cica, de nekem családtag és se éjjelem se nappalom múlt hét szombat óta. Hiszek az ima erejében, szükségem van a segítségetekre!
Isten áldjon mindannyiótokat.
Köszönettel: Ildikó

YRY(2021-01-31)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok értem elkaptam a vírust kórházba kerültem tüdő emboliabol kérem hogy a jó Istent gyogyitson meg mert csak ő képes csodákra a gyermekeim egészséget hogy a jó Istent vigyázzon rájuk mert én nem tudok édesanyám nagyon sokat szenved kérem a jó Istent gyogyitson meg bennünket védjen meg a gonosztol mert csakis ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

KB(2021-01-31)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Ádám megtéréséért
V. Attila megtéréséért
B. Tamás megszentelődéséért
K. Tamás megszentelődéséért
Köszönöm!

KK(2021-01-30)
Kèrek szèpen imàt azèrt, hogy valóban a jó Istenre tudjak hagyatkozni, Ő vezessen engem, irànyítson, a helyes irànyba tereljen. Az emberek meglàssàk, hogy melyik a helyes út, hogy nincs szüksèg se maszkra, se gyilkos vakcinàra. Varga gàbor orrsprèje minèl több embert gyógyíthasson meg. Köszönöm!!

I H L(2021-01-29)
Jo estet kivanok!! Bocsanat a zavarasert hogy ujra zavarom. Meg kerem nagyon szepen imatkozunk egyut a ferjemert most mondta meg h miota el ment kulfoldre dagad a laba es fajtasa a mejit es nehez tud szuszogni kerem konyorogjunk egyut az ur jezus krisztushoz hogy gyogyujon meg legyen egeseges jarja att az o teste a szent szelem ereje az ur jezus nevebe es legyen tejesen egeseges

B M(2021-01-29)
Tisztelt ima csoport szeretnék kérni imádkozzatok húgom két kisfia coronavirusos mielőbbi gyógyulásaert nagyon szépen köszönöm mindenkinek 🙏🙏🙏

F. Gabor(2021-01-29)
Kedves testvereim!Kernek imat egy jo baratomert,Jozsiert akit most mutik a nyakara,hogy az Ur legyen mellete es erintse meg!Meg imatkozzatok hogy az Ur adjon neki udvoseget,mert meg nincs meg terve!Aldjon meg az Ur benneteket!

Sándor(2021-01-28)
Tisztelt ima csoport Sándor vagyok édes apámnak szeretnék imát kérni agydaganata van szeretném ha imátkoznának érte a Jézus nevében hogy gyogyuljonmeg elöre is köszönöm

Ibolya T.(2021-01-28)
Kedves Testvéreim!
Imakéréssel fordulok hozzàtok. Hosszú èveken át egyedül élek és Isten jóvoltàból egy öszinte férfira vàgyom aki a lelkitàrsam ,aki tényleg engem akar és aki Isten szàmom teremtett. Isten àldja szolgàllatotokat.
Ibolya T.

Erzsébet(2021-01-28)
Kedves imacsoport! Imát szeretnék kérni gyógyulásomért és családom egészségéért is. Hálásan köszönöm az eddigi imákat és a kapott kegyelmekért. Szeretettel és imával: Erzsébet és családja 💟💟💟

Sanyi(2021-01-27)
a gyogyulásomért kérnék imát

KGY(2021-01-26)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak Gyula bátyám és Kató néni gyógyulásáért.
Sajnos ők is megfertőződtek a covid vírussal.
Járjanak közben értük, hogy Jézus gyógyítsa meg őket.

Isten áldja Önöket küldetésükben.

KGY(2021-01-26)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzunk együtt Péter fiamért.
Rabságban tartja a sátán.
Sokat dohányzik és sajnos az alkohol rabja.
Kérem járjanak közben érte, hogy Jézus szabadítsa és gyógyítsa meg. Sikerüljön újra visszamenni Ausztriába és tudjon továbbra is dolgozni, és szenvedélymentesen élni.
Kérjük a Teremtőt, hogy rendezze a magánéletét, adjon neki egy hűséges társat.
Isten áldja meg családunkat és szeretteinket.
Köszönöm az imáikat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

&(2021-01-25)
Igen bevallom hiányzik egy ember gondolata szava de kérném Istent segitsen nekem csak ugy gondolni rá mint az élet tanitására nem többre tisztelem becsülöm de nem szeretnék az érzéseibe gondolataiba beleszeretni férjem van ő benne kell megtalálnom ezeket a gondolatokat csak tiszta őszinte lelki társa akarok lenni !

T.T.(2021-01-25)
Kedves Testvéreim!Nagyon köszönöm az imákat Áldottak legyenek érte. Elhalasztották megint a tárgyalást mert nem jelent meg a Tanú. Én ezt pozitívan éltem meg a lelkemben. Kapott még egy esélyt a testvérem, Január 26-ára ha kérhetem szeretnék kéri megint imát , tovább kell Nekem is imában harcolni érte.Kérlem imátkozzatok érte , holnap hogy felmentsék, ha Isten is úgy akarja, és pszichiátriára kerüljön szabadítsa meg az ÚR Jézus nevében Ámen! Áldottak legyetek és köszönöm hálás szívvel.
Ha ketten közületek valamiben egyetértenek a földön, és úgy kérik, megkapják azt mennyei Atyámtól. Mert ahol ketten vagy hárman összejönnek az én nevemben, ott vagyok közöttük. Mt 18,15-20

“Ahol az Úrnak Szelleme, ott a szabadság, a szabadulás gonosz kötöttsége alól. Én ebben a szabadságban járok. Az Úrnak dicsőségét fedetlen arccal szemléljük, az Ő szent ábrázatára változom el, dicsőségről dicsőségre az Isten Szellemétől. (2Kor. 3,17–18.)”Atyám, a Te Igéd által győztes vagyok. Győztes vagyok a világ felett, győztes vagyok a testem felett és győztes vagyok az ördög felett a Bárány vére által és a bizonyságtételem beszédei által. (1Ján. 4,4. Jel. 12,11.) Ámen.

T. Tímea

Sanyi(2021-01-25)
a gyogyulásomért kérném az imát

HM(2021-01-25)
Tisztelt Imacsoport!
Nagyon régi vágyam, hogy orvos legyen és Isten segítségével embereknek tudjak segíteni.Eddig minden erőmmel,magamat nem kímélve, éjt nappallá téve tanultam. Egy nagyon fontos vízválasztó vizsgához érkeztem. Nagyon szépen megkérem Önöket, imádkozzanak a vizsga sikerességéért!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Mindenkinek további erőt, és jó egészséget kívánok!

KM(2021-01-25)
Kérlek, imádkozzatok értem, hogy találjak munkát.

KB(2021-01-24)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
papi hivatásokért, szerzetesi hivatásokért
István atyáért
György atya lelki testi gyógyulásáért
Balázs atyaért
Mátyás atyáért
László atyáért
Bálint atyáért
Én is imádkozok a testvérekért
Köszönöm!

I.H.L.(2021-01-22)
Jo napot kivanok!! Ma volt a doktornonk es kozolte velem hogy a kislanynak nagyok jok az eredmenyei hala istenek koszonom az urnak hogy meg halgasa imainkat!! Meg nem mehetunk haza csk mikkor el eri a 2450 grammot a kislany imatkozunk egyut hogy az ur avatkozon be hogy gyarapodni gyorsan mert meg 10 seka gramm kell hogy el erje es vegre haza mehesunk

RE(2021-01-21)
Tisztelt Imacsoport!
Szeretnék imát kérni a férjem megkötözöttségből való szabadulásáért,
és azért ,hogy férjemnek legyen saját akaratereje abba hagyni ezeket a káros tevékenységeket, a szexuális függőséget és kényszerességet az önkielégítés terén,a szexuális kényszeres mechanizmust, a pornófüggőséget. Sajnos az interneten naponta nézi korán reggel 5-7 óra között az Origo, a Newsfeed,az Instagram,a Lifen a reblog az és más helyeken is a provokatív szexuális tartalmú,erotikus meztelen,félig meztelen képek,fotók videók felvételeit.Szerintem undorítóak ezek a videók és erkölcstelenek. Nincsen szégyenérzetük ezeknek a nőknek. Pénzért eladják a lelküket is. Nem gondolnak arra,hogy ezzel tönkre teszik sok családos ember életét,házasságát..Én vallásos ember vagyok és így is gondolkodom.Számomra ez nagy bűnnek számít,a tisztátlanság,és a bujaság.Mikor megkérdeztem,hogy miért jó ez neki, válasza,mert fiatalok és jó a testük az ilyen nőknek. Nehogy már ebbe is beleszóljak és megtiltsam neki ezt.
Ha ez nekem nem tetszik menjünk külön és hozzak magamnak ide olyan férfit,aki szexuálisan kielégít engem.Korábban így soha sem beszélt velem. . Mint aki megbolondult úgy viselkedik ezen a téren.
Talán a kapuzárási pánik ez nála,nem tudom?
Én nagyon sokat imádkozom a szabadulásáét egyedül naponta többször is.Imádkozom,azért,hogy undorodjon meg a kísértő helyzetektől, és a Jó Isten adjon neki erőt azt visszautasítani,a test kívánságait megtagadni.Sajnos éjszaka e-miatt nem bír aludni nyugodtan felébred különböző időpontokban 2-3 óra körül és akkor gyakorolja magán a tisztátlanságot,paráznaságot.

Istennek semmi sem lehetetlen.Szeretném,ha rendbe jönne a kapcsolatom a férjemmel, a házaséletünk és újra nagyon boldogan élnénk,minta műtétem előtt. Más téren nagyon jó a kapcsolatunk,jól kijövünk egymással.
Köszönöm az imát!

Cs.Pisti(2021-01-21)
Abortuszok megállításáért, minden Nő Isten akarata szerint fogadja az anyaságát és nevelje fel gyermekét !
Köszönöm a picik nevében is !!!!!!!!

K@t@(2021-01-21)
D.a.j.k Régóta imatkozok hogy megtaláljam lelki társamat páromat ..kérem imaitokat :)Isten fizesse meg

Á.Il.(2021-01-21)
Kedves imacsoport!Köszönöm Nektek imáitokat! Újra érzem,hogy a családi bekesség helyre állt. Továbbra is családomért kérem imaimáitokat .Uram vigyázz drága fiaimra! Ámen!

LCsB(2021-01-20)
Sz. Imréért, aki áttétes rákos, és sürgős, több órás műtétje éppen folyik. Valamint S. doktorúrért, aki műti.

Katalin(2021-01-18)
Fiam 15 éve tragikus körülmények között halt meg. Szeretnék imát kérni lelki üdvéért, Isten itgalmát kérem számára és mindannyiunk számàra. Tisztelettel köszönöm :Katalin

KB(2021-01-17)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Keserű család élő és elhunyt tagjaiért
Pánczél család élő és elhunyt tagjaiért
Faragó család lelki és testi gyógyulásáért
Mi is imádkozok a testvérek szándékaira!
Köszönöm!

Sz K(2021-01-16)
Békesség!
A testvérem autóbalesettet szenvedett le állt mind 2 tüdöje már kicsit jobban van, de még mindig lélegeztető gépen van sajnos most tüdőgyulladást kapott
ezért kellene imádkozni.
neve Sz. Jenő

Mária(2021-01-16)
Kérem, imádkozzonak, hogy Jézus krisztus gyógyítsa be sebeiben a nyelv és szájsebeimet, és segítsen, hogy abba tudjam hagyni a fogcsikirgatást, csattogtatást. Sokat szenvedek tőle. Előre is kösszönöm, Mária

&(2021-01-15)
Nem vágyok semmi másra csak magamra meg Istenre belefáradtam a lelki szenvedésbe sok minden nem kell az élethez csak Isten meg én meg a jelen pillanat!Tisztelettel hogy irhatok!

M.s(2021-01-15)
Kedves imacsoport !
Imát szeretnék kérni édesanyám egészségért, hogy még sokáig mellettem lehessen.Valamint magam egészségéért, hogy Jézus Krisztus nevében elmúljon egy csomó a mellkasomról.
Mindenkinek sok erőt, békességet, egészséget, hitet kívánok
és Köszönöm a támogatást !

T.T.(2021-01-13)
Kedves Testvéreim!

Imádkozzatok kérlek testvéremért , Tibiért. Neki január 14-én lesz tárgyalása. Sok mindennel kapcsolatban .. Kérlek imádkozzatok azért , hogy lássák meg a bíróságon , hogy segítségre van szüksége Tibinek. Skizofrén tünetei vannak, nem tudom mi okozza mi minek a következménye, de gyógyszert szed kényszer hatására, amit nem mer elengedni, a tudatában hallja , mondják Neki hogy szedje, és ennek hatására rongált és drogot is szedett… Kérlek imádkozzatok,hogy,ne kerüljön rossz helyre hanem pszichiátriára vagy elvonóra kerüljön, ha Isten is úgy akarja. Kérlek imádkozzatok érte, hogy a Szentlélek töltse be és nyissa meg a szíves Istennek aki tudom, hogy már meg is gyógyította őt és egy pillanat alatt meg tudja változtatni . Reményt kapjon és béke legyen a szívébe az elméjébe a szellemében.

Köszönöm szépen , áldottak legyetek Testvéreim , Jézus nevében Ámen:)

Dicsőség az ÚRNAK !!!

Mária(2021-01-12)
Péter fiamért szeretnék imát kérni hogy meg szólaljon a lelkiismerete. Köszönöm Jézus Krisztus nevében.

R W(2021-01-12)
Dícsértessék!
Jó egészséget mindenkinek!
Szeretnék megkapni egy munkát,amit megpályáztam lelkesen,nagy szükségem van rá!
Békéért és nyugalomért imádkozom,továbbá elhunyt szeretteinkért.
Köszönöm.

Kne(2021-01-10)
Imát szeretnék kérni unokatestvéremért, rákos daganattal műtötték, hogy a kemót jól bírja, még 4 van vissza, és fiamért, családjáért, elkapták a koronavirust, és értem nehogy én is elkapjam, és meghalt férjem lelki üdvéért.
Köszönöm Mária Dicsértessék a Jézus Krisztus

KGY(2021-01-10)
Kedves Imacsoport!
Először is nagyon békés, kegyelem teljes , boldog új esztendőt kívánok mindannyiuknak.
Nagyon köszönöm, hogy imádkoztak értünk.
Most nagyon nagy szükség van az imáikra.
A sátán nagyon támadja fiamat, Pétert.
Sajnos újra elkezdett alkoholt fogyasztani.
Féltem, hogy nagyon belemerül.
Nemsokára visszamegy dolgozni Ausztriába.
Aggódom, hogy így nehéz lesz újra pár hónap kiesés után dolgozni.
Kérem imádkozzunk együtt érte, hogy Jézus gyógyítsa meg, rendeződjön a magánélete, Isten adjon neki egy lányt, aki jó útra vezeti.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

B.p.m(2021-01-08)
Kedves imacsoport kerlekszepen imatkozzatok a hazassagomert mert mar elviselhetetlen fajdalmat èrzek a fèriem betegesenfeltekeny es alkoholbafolytsabánatat mindezt artatlanulvadol bant olyandologert ami nemvalos es en nagyonszeretnem hogy hejre álljon a gondolkodása mert en soha 26ev alatt nemcsaltammeg ő volt az első ferfi az eletemben es az utolso kerlek segitsetek az imatokkal köszönömszepen

YPY(2021-01-08)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok értem hogy a drága jó Istent gyogyitson meg a tüdő emboliabol kérem a jó Istent vigyázzon a gyerekekre és az édesanyám nagyon sokat szenved gyogyitsa meg mert csak ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

RP(2021-01-06)
Kedves imacsoport! Kérlek imádkozzatok kis családtagunkért, aki a család szeme fénye és rengeteg szeretetet ad, mert cukorbetegsège és egyéb betegsègei miatt par nap alatt drasztikusan leromlott az állapota és lehet csak napjai vannak hátra. Csak a jó Isten kegyelme segíthet, hogy egy sokat szenvedett család tagja felgyógyuljon! Köszönjük!

N. I.(2021-01-06)
Kedves Testvérek! Kérlek imádkozzatok, hogy házasságom helyrejöjjön. Férjemnek a várandósságom alatt viszonya volt, egy hete kiderült. Elhatároztuk hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat magunk, a 2 éves kislányunk és 6 hetes kisfiunk miatt is. Köszönöm a támogatást!

B.M.ZS(2021-01-05)
Kedves Imacsoport! Kérlek benneteket, imádkozzunk együtt drága férjemért, aki dec.31-én került kórházba a vírus miatt. Lélegeztetőgépen van és altatják. Nagyon aggódom érte. Kérem a Mennyei Atyát gyógyítsa meg hogy ismét szerető családja körében legyen! Kérem, imádkozzanak érte! Hálásan köszönöm! Isten megáldja Önöket!

S.E.(2021-01-03)
Édesanyámért szeretnék imát kérni. Rosszindulatú melldaganat miatt műtötték, majd 5 évig tartó gyógyszeres kezelést követően nem rég gyógyulttá minősítették. Sokáig nem hitt a gyógyulásában, majd újra bízni kezdett.Pár napja azonban kiderült, hogy kiújult a daganata,4 nap múlva megint operálják. Természetesen bízunk a kezelésében részt vevő szakemberek tudásában, de kérem, imájukkal is segítsék a végleges gyógyulását.
Köszönöm az imát, mindenkinek jó egészséget kívánok!

KB(2021-01-03)
Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra:
Szent Anna réti engesztelő kápolna megépüléséért
hazánk lelki megújulásáért
Kecskemét város lelki megújulásáért
Rózsafüzér társulatokért
Szeretetláng kiáradásáért
Köszönöm!

Jolán 2o21(2021-01-02)
Drága menyei atyam kerlek gyogyidmeg alelkiserulesemet adhogytudjak aludni ésgyogyidmeg agyerekem ésvigyáurá bárholisvan köszönön drága menyei atyám

YRY(2021-01-02)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok az édesanyám nagyon sokat szenved kérem a jó Istent vigyázzon rájuk és a gyermekeim egészséget és az énertem mert tüdő emboliaval vagyok kórházba csak a drága jó Istent tud meg gyógyítani és meg védjen bennünket a gonosztol nagyon szépen köszönöm

SZ I(2021-01-02)
Kedves imacsoport! A csaladomert,a gyermekeimert szeretnek imat kerni.Problemas csalad voltunk es egy ido utan csak egyedul neveltem a harom gyermekem.A legjobb belatasom szerint igyekeztem.Szerenyen de szepen felnottek.csak most felnott emberkent derut ki,hogy mennyire serultek vagyunk lelkileg mindannyian.teljes szivembol kerem onoket segitsenek megkapni a lelki egyensujt,megtartania hitet,visszakapni a remenyt, es mindent amit szavakban el sem tudok mondani.Kerem onoket nagy szuksege van az egesz csaladnak a segitsegre,tisztelettel!

G. Erika(2021-01-01)
Imát szeretnék kérni mert tegnapelőtt kórházba kerültem a szívem miatt és nagyon megijedtem. 37 éves vagyok a 4 éves kislányomat egyedül nevelem és aggódom miatta mi lesz vele ha valami történik velem. Szeretnék meggyógyulni és őt felnevelni. Kérem imádkozzanak értem!
Hálásan köszönöm!