Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

Gy K(2019-03-19)
Szeretnék imat kérni gyermekeim egészségéért és szerencsés párkapcsolatukért

&(2019-03-18)
Szeretnék bocsánatot kérni a rossz gondolataimért sokszor azt sem tudjuk mit gondolunk mit beszélünk szeretném hogy józanságal gondolkodjunk ami a világban mindenkinek szüksége volna.

BM(2019-03-18)
Kedves Imacsoport! nagyon szépen kérlek benneteket ,hogy a fiamért Miklósért imádkozzatok!Sajnos nagyon sok problémája volt és van most is 2016-ban kapott egy agyvérzést amiből HÁLA ISTENNEK TELJESEN FELÉPÜLT .Viszont egy évvel ezelőtt kapott egy epilepsziás rohamot . Hála ISTENNEK ennek ellenére jól van ,de nagyon sok lelki problémája van ,és nem tudja senkivel megosztani nem akarja .így sajnos a félelmeit .nehézségeit az alkohollal csillapitja Sajnos függő lett .Nagyon rosz igy látni és tehetelenűl nézni .Én mindennap imádkozom érte de hiszem hogy minéltöbben imádkozunk érte annál nagyobb az ima ereje.Kérlek hogy imáitokkal segitsetek neki elfogadni az ÚR JÉSUST AKI SZABADULÁST TUD NEKI ADNI . Segiségeteket köszönöm

M.R.(2019-03-15)
Szeretném kérni hogy imádkozatok értem hogy szabaditson meg az Úr a gonosztól

YRY(2019-03-14)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért nagyon vágyunk egy kislány unokara de csak a jóisten tudja megadni köszönöm szépen

M.R.(2019-03-14)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg engem a gonosztól hogy újra őt tudjam szolgálni

H.I.(2019-03-14)
Kedves ima csoport,kérem imádkozzanak Andrea lányomért,hogy a JÓ ISTEN megsegitse és mielőbb meggyógyuljon,hogy semmi komolyabb baja ne legyen.Gyermeket is szeretne,de ez idáig még nem jött össze és lassan 38 éves lesz.Kérem Önöket,hogy imádkozzanak az egészségért és a gyermekáldásért.Bizom az Önök imájában és az ÚR segedelmében.ISTEN áldását kérem magukra.Kértem már imát és az meghallgatásra talált,köszönöm.

Erzsebet(2019-03-14)
Imat szeretnek kerni Monica lanyom ujbegyein levo borbetegsegenek meggyogyulasaeert, a hirtelen haragbol duhkitoresektol valo megszabadulasaert ,sok turelemert ,minden rosz ero befojasatol valo megszabadulasaert, hitenek megerosodeseert, iskolajanak sikeres elvegzeseert es egy jo munkahelyert. Koszonom szepen

Szr(2019-03-13)
Kedves imacsoport imát szeretnek kerni anyukámert 1 hete műtöttek a mellével rakos daganat volt benne, és a családomért vagyis férjemért el akar hagyni engem és a pici fiúnkat mert szeretne szorakozni …. nagyon szomorú vagyok, kérlek imádkozzatok családomért.Isten áldjon benneteket.

Böbe(2019-03-12)
Imát szeretnék kérni a fiamért Zoltánért és a menyemért Katáért, hogy bocsássanak meg egymásnak, és újra egy család lehessenek.
Isten áldása kísérje imáikat!

Marika(2019-03-12)
Tisztelt Imádkozók!
Kèrem Önöket imádkozzanak egèszsègemèrt,műtèt utáni teljes felèpülèsemèrt.Anyagi problèmám megoldásáèrt,jó munkahely megszerzèsèèrt.Biztosító minnèl előbb fizesse ki azt a pènzt amire már több hónapja várok.Ez egy beteg biztosítás amit havonta fizetek .Nagy szüksègem van rá mert egyedül èlek.Az Önök imája mindig segít ès az èn hitemmel meghallgatásra talál.Köszönöm imájukat ès Isten áldását kèrem Önökre.

&(2019-03-11)
Szerintem a jó isten saját magunkban van ha akarjuk mindig ott van és mindenkinek ott van csak szeretni kell önmagát és már meg is találta!

Inci(2019-03-11)
Tisztelt imacsoport a segitségüket ķérném hogy imádkozzúnk a férjem műtétjére . A mult évben volt egy munkahelyi balesetje és a jobb kezét nem érzi .Nagyon kérem imádkozzanak érte.Isten áldja meg önöket.

Timi(2019-03-10)
Testvéremért kérek imát Többért, h erős maradjon és megszabaduljon a gonosztól. Testileg lelkiét védelmezte az Úr. Köszönöm Jézus névében
Áldottak legyetek testvéreim Ámen. Áldott az Úr Jézus Ámen

Ildi(2019-03-10)
Sziasztok!
Kérlek titeket, imádkozzatok, hogy a fiú aki nagyon tetszik, fel figyeljen rám.. Nem tudom kiverni a fejemből, imádkozzatok, hogy egymásra tudjunk találni, a kapcsolatunk minél hamarabb elkezdjen kialakulni.
Köszönöm nektek!!

Edit(2019-03-10)
Kedves Imacsoport,

Kerlek imatkozzatok ertem mert beteg vagyok. Kerem a Joistent segitsen meg.
Jezusom bizom benned.

Koszonom

Ildi(2019-03-09)
Szeretném kérni imáikat a munkahelyi problémáim rendezéséért, kÖszÖnÖm.

B G(2019-03-09)
Sziasztok legyetek szívesek imádkozzatok anyukámért!! 80éves rákos daganatot találtak a mellén!!Sajnos úgy néz ki hogy le kell vágni!! 2 éve halt meg a bátyàm ràkban!! A bátyám halála után nagyon leépült fizikailag!! Már sajnos pelenkázni kell!! Anyagikag sem bírom már fizetni az ápolását pedig éjjel nappal dolgozom!! És az ápolása sem teljesen megoldott mert vagy van ápoló vagy nincs!! Van napokig nem alszom!! Egyedül vagyok ezzel a rettenetes problémával!! A rokonok lesem tojnak!! Kérlek benneteket imádkozzatok értünk nem tudjuk meddig bírjuk!!

O J(2019-03-08)
Kedves Imacsoport!
Tisztelettel kèrem imádkozzunk együtt egy barátomèrt aki egy rossz döntèsèvel elrontotta az èletèt. 2018. 01. 17. Óta előzetes letartóztatásban van egy kocsiból eltulajdonított egy tárgyat.2019.03.21.-èn lesz a tárgyalása. Már nagyon megbánta ezt a ŕossz cselekedetét ès megfogadta hogy soha semmilyen hasonlót nem fog csinálni. Hisz becsületesen dolgozott nem volt semmiben sem hiánya. Jó ember volt mindenkin segìtett akin csak tudott mindenki szerette.
Már jócskán megbünhődött ezért a rossz döntèsèért.
Kèrem imadkozzunk együtt hogy a tárgyalás kedvezően vègződjön ès hazaengedjèk 14 hónap után.
Köszönettel egy Jó Barát!

K Gyné(2019-03-07)
Kedves Imacsoport!
Nagyon szépen köszönöm a nővéremért, Ágotáért mondott imájukat.
Hála a Gondviselésnek és Önöknek, nem kell nővéremet megműteni.
Isten áldja meg Önöket jótéteményeikért.

N J(2019-03-06)
Kedves Imacsoport!
Segítségüket szeretném ,kérni meg találjám a társam.Soha nem volt párkapcsolatom,már régóta próbálkozok,de sajnos nem alakul ki komoly pár kapcsolat.Ebben szeretném a segítségüket kérni ,imádkoztunk együtt ,én hiszem ,hogy nekem is van társam és egymásra találunk.Köszönettel.

M L(2019-03-05)
Imátkérek nagyfiamért,hogy talaljon egy jótársat magának és,hogy szabaduljon meg a károsszenvedéjétől Jézusom bizom benned kőszőnőm

KGY(2019-03-05)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem a segítségüket.Nővérem Ágota múlt héten bekerült a kórházba, bal lábfejét nem tudta mozgatni.Kiderült, hogy gerinc sérve van.
Infúziós kezelést kapott.Jelenleg is bent kezelik.
Ha most csütörtökig nem javul az állapota, sajnos műteni kell.
Nagyon kérem Önöket imádkozzanak érte, hogy meggyógyuljon.
Mélyen hívő a nővérem, ezt a csodálatos Mai ige újságot is tőle kaptam.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus most is segítségünkre siet.
Isten áldása kísérje imáikat

N.Zné(2019-03-05)
Erika vagyok, 43 éves menyem Isten kegyelméből áldott állapotba került.
Segiséget számukra szeretnék, hogy szülővé válhassanak, terhessége gyümölcse kifejlődjön s egészséges gyermekáldással gazdagodjanak.
Köszönöm

Ák(2019-03-05)
Nehezedő anyagi helyzetemhez szeretnék segítséget kérni.Ami néha nagyon nyomasztó
isten áldja meg Önöket az imákért!

B.R.(2019-03-05)
Tegnap jöttem haza a kórházból és paranoid schizofrénia a betegségem, kérlek szépen hogy imádkozzatok értem hogy meggyógyultak az Úr Jézus Krisztus nevében.

JG(2019-03-04)
Kedves Testvéreim!Imádkozzatok ,hogy egy család újra egyesüljön.Kolléganőmtől másfélmilliot kért a Fia nem adta meg nem is beszélnek.Köszöni és kéri segítségeteket nagyon hiányzik a a Fia.Az Úr legyen veletek.Köszöni nektek és Jézusnak.Szeretné visszakapni a pénzét.

Krisztián(2019-03-04)
Tisztelet Gyülekezet.
Szeretnék imakerest kérni saját magamnak.A probléma a következő lenne.Van egy fog helye 3here húzták ki tovabbra sincs gyógyulás folyamatosan vérzik a helye és gennyes.Masikat is húzni kell mellette mert nagyon rossz.Szeretnek kérni imát hogy jöjjön helyre és ne legyen baj.Parom most ismertem meg Ö is gyülekezetbe jár.Nem szeretnék bajt komolyabbat.Imatkozzanak legyenek szívesek segítsenek imával.Köszönöm szépen. Krisztián Berhida

BA(2019-03-03)
Kedves Testvéreim!Imádkozzatok fiamért ,hogy szabaduljon a kézmosás kényszeréből.Szabaduljon a stressztől,ami a munkahelyén van ,ne csak ő végezze a legnehezebb papírmunkákat.És ne alakuljon ki betegség ebből a helyzetből,kérlek segítsetek.Imádkozzatok ,hogy letudjam tenni a középfokú nyelvvizsgat legyen időm tanulni.Kérünk áldást az életünkre.Köszönöm nektek és Jézusnak.Isten legyen veletek.

BR(2019-03-03)
Imát szeretnék kérni női problémámra vízelési ingerre.Köszönőm az imát.

Cs(2019-03-03)
8 éve tart a munkaügyi perünk.A korrupció és megaláztatás minden galádságát megtapasztaltuk.Kérlek imádkozzatok értünk, a bíróért, hogy végre kiderüljön az igazság, a munkáltató hazugságaira fény derüljön, az ördög távozzon.Kérlek imádkozzatok értünk, a családunkért, meggyengültünk a megpróbáltatások alatt.Tönkre tették az életünket a hatalmasok.Isten áldása legyen rajtuk, Jézus Krisztus nevében Ámen.

I.K.(2019-03-02)
Áldás, békesség a kedves Testvéreknek! Szeretnék imát kérni a lányomért, Natiért aki 24 éves és HPVje van. Már olyan stádiumban, hogy az orvos azt mondta meg kell műteni. Kérem hordozzák imában ezt az egészet, egyedül Jézus Krisztus gyógyító erejében hiszek.
Köszönöm Istennek a testvérek szolgálatát!
A kegyelem és békesség Istene legyen mindnyájunkkal! Ámen

&(2019-02-28)
Köszönöm istenem hogy nem tudok haragudni nem is szabad csak a buták haragszanak aki megbánt tiszta szivből kivánni kell hogy legyen önmagával békességben!

ma(2019-02-28)
Kerlek segitsetek imadkozni hogy a haragosaim bekuljenek Isten szent neveben ,az elensegeim ne tudjanak gunyolni ,a fiam megterjen es jo uton jarjon valaszon maganak egy hozza es csaladunkhoz valo part hogy ne nevesenek rajta konyorgok Istenem bocsasd meg buneimet es mindanyiunket
Isten aldjon mindenkit

km(2019-02-28)
Kerlek imadkozatok ertunk ossze omlik a csaladunk segisetek nekem
Isten fizese mindekinek a josagat
Koszonom

Marika(2019-02-28)
Tisztelt Imádkozõk!Kèrem imádkozzanak egèszsègemèrt.Gyerekkortól szenvedek a sarkamon belül ès a lábam újja alatt lévő tyúkszemektől.Műtöttèk kaparták vágták èn is ápolom de nem mùlt el.Jõ munkahelyèrt mert nincs.Több hete várok egy nagy pènz összeget minèl elöbb kapjam meg.Köszönöm imájukat ès segítsègüket az ima által.

bözsi51(2019-02-27)
A férjemet holnap temetjük. Lelki üdvéért szeretnék imát
kérni, és családja megnyugvásáért.

Köszönöm

L.E.(2019-02-27)
Kèrem imàdkozzanak az üdvössègemèrt!

Köszönöm!

FIAMÉRT(2019-02-27)
KERLEK SEGISETEK IMADKOZNI FIAMERT AKI JO KATOLIKUS ES MEGIS EL FOG CSUSZNI A PAR VALASZTASABAN SEGISETEK KERLEK IMADKOZNI ,HOGY NE RONTSA EL VEGLEG AZ ELETET,EGY AGGODO EDSEANYA ES EGESZ CSALADJA.
ISTEN ALDJA ES FIZESE MEG EGY- ALANDO IMADKOZO ELKESEREDETT EDESANYA.
KOSZONOM

&(2019-02-26)
Na most érzem azt hogy nem függök senkitől egy embertől sem még a férjemtől sem csak isten tudja mit kezd velem még sirni sem tudok nem is akarok lezártam magam mögött valamit végleg akinek mennie kell had menjen végleg!Visszatértem magamhoz!

SzB(2019-02-25)
Szeretnék imát kérni a nőgyógyászati betegségeim teljes gyógyulásáért. Nagyon köszönöm.

NJ(2019-02-25)
Kedves Tesvéreim!
Kérlek imádkozzatok értem! Úgy érzem, hogy találtam valakit aki rengeteg mindenben hasonlít rám. Ha tudnánk beszélgetni, hiszem hogy remekül kijönnénk egymással. Kérlek imádkozzatok, hogy a mi Istenünk indítsa őt a kezdeményezésre. Adja meg az Úr, hogy elkezdődjön közte és köztem egy mély kapcsolat, érzelem. Hiszek benne! Ámen.

B. Endre(2019-02-24)
Sziasztok!

Kérlek imádkozzatok értem.
Kedden nagykamionra vizsgázok angliában.

Cz(2019-02-24)
Imát kérnénk mert férjemmel, mindketten elmúltunk 40 évesek és nagyon vágyunk arra, hogy gyermekünk szülessen. Köszönjük, hogy imában hordoznak minket!

Kinga(2019-02-24)
Drága Uram!

Teljes szívemből szeretlek!
Kérlek, add, hogy édesanya lehessek!
Kérem a kedves Testvéreket imádkozzanak értem, hogy sikeres legyen az elmúlt időszak küzdelme:a lombik kezelés!
Szeretlek Benneteket!❤
Köszönöm!

Ilona(2019-02-22)
Uram segíts nekem lefogyni,vedd el tőlem az étvágyamat!

Kérlek Uram,segíts nekem,le kell fogynom 10 kilót!

Regina(2019-02-21)
Hugom melanoma beteg es attet van a tudejeben. 2gyermek anyja. Nagyon nehez elete volt es van. Gyogyulasaban hiszek es kerem imadkozzatok velunk ezert!!!
Koszonom,Isten aldjon beneteket.
Regina

K J(2019-02-20)
Kedves testvérek kérem imádkozzanak Krisztina T- ért, aki az orvosok ellenére mégis teherbe esett és szült kb. 1 éve egy gyönyörű kisfiút. Istené a dicsőség!!! ❤
Most azért kérem, hogy ha az Úr is úgy akarja, áldja meg még egy gyermekkel, hagy lehessen testvére a fiúknak. Köszönöm Istennek a testvérek szolgálatát és imáikat!

K J(2019-02-20)
Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak M.M. Krisztiért, mert egészségügyi problémái vannak, állapotos, és bármelyik pillanatban megszülhet. Kérem hordozzák imáikban, hogy minden rendben menjen a szülésnél és még utána is. Egészséges legyen a baba és anyukája. Köszönöm az imákat! Isten áldja meg szolgálatukat! ❤🙏

Sz M(2019-02-20)
Imát kérek fiam családjáért menyem változzon meg joirányba a család nekeljen kűlőn váljon .A fiam is legyen tűrelmesseb mert sokat kell tűrjőn .Kőszőnőm az értűnk elmondott imát.

L. Szné(2019-02-19)
Szeretném Kedves testvérek növéremé B. Marika nénijé imátkozni Meteg nagyon a Melkasa szoritja köhög kérlek imátkozzatok,hogy a Drága menyei Atyánk meggyogyitja köszönöm imátokat

EB(2019-02-19)
Imàt kèrek has kilàtàstalan helyzetünk megoldàsàèrt. Add Uram hogy bèkès ùton megegyezzünk pàrommal, adja vissza a szabadsàgom ès ne vegye el tölem a kisfiamat. Hàlàsan köszönöm imàikat! Dicsèrtessèk a Jèzus Krisztus!

L.E.(2019-02-18)
Üdvözlöm önöket.Szeretnèm ha imàdkoznànak az üdvössègemèrt.Ugyanis csapdàba estem ès bennt ragadtam.Tudtam hogy cdapda megis belelèptem.eveken keresztül gyötrettem demonoktol.Az ÙR par honapja csak annyit mondott hogyan aldjon meg ha mindig a vesztemet keresem.nem tudom hogyan imadkozzam a sxìvem annyira szàraz nincs bennem èlet.
Tisztelettel:E.

&(2019-02-16)
Mindig azzal foglalkozni hogy ki mit gondol már nem érdekel nem látom istent de tudom hogy van ő gyógyitott meg engem lelki betegségemből küldött hozzám valakit aki szeretek tiszta szivemből!Ettől szebbet nem kaphatam.Ne legyünk telhetetetlennek!

Most(2019-02-16)
Kedves Imádkozok! Kérlek benneteket, hogy Anyukámért imádkozzatok. Az egészségéért, jobban legyen, a fájdalmai szünjenek meg, könnyebb legyen az élete és boldogabban éljen! Hálásan köszönöm! Áldás rátok!

&(2019-02-15)
Tudom hogy szeretettel mert én is szeretlek csak szeretni lehet téged mert te mindig jó vagy hozzám és bizzol bennünk csak mi nem mindig bizzunk benned!És nem félni kellene hanem szeretni.

YEY(2019-02-14)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért nagyon vágyunk egy kislány unokara nagyon kellene a Jó Isten segítsége mert nélküle nincs semmi reménye mert ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

Sk(2019-02-14)
Imát szeretnék kérni egy 21 éves ismerõsömért Rudolfért aki jelenleg az egri börtönben van az úr kegyelme áradjon rá és hogy a büntetése enyhüljön hisz jézus az árat kifizette köszönöm az imát

Marika(2019-02-13)
Tisztelt imádkozók!Kèrem Önöket nagy műtèt utáni minèl előbbi gyógyulásèrt gyengesèg derèk fej Hát fájásom megszünèsèèrt szívem lelkem gyógyulásáèrt jól jövedelmező állásèrt szeretnèm hogy imádkozzanak, èrtem.Az Önök imája az enyèmmel együtt a jó Istennèl meghallgatásra talál.Mèg mindig segített ès meghallgatott.Nagyon köszönöm Önöknek.

K B Sz(2019-02-13)
A családomban szörnyű tragédia történt a férjem az édesanyám és a testvérem között. Sajnos a férjem megsértette őket ami rágalmazásig jutott és a rendőrségig.Békíthetetlenek egymással én pedig őrlődöm közöttük mert mindegyikőjüket szeretem.Úgy tűnik ahogyan az idő telik csak rosszabb a helyzet nem tudom mitévő legyek.Hívő templomba járó ember vagyok de ebben a helyzetben tehetetlen. Hiszem hogy Isten tud hidat építeni közöttük de,sokszor meg gyengülök sajnos én is. Kérem imáikkal segítsenek rajtunk.Köszönöm és Isten áldja meg a munkájukat

Erzsebet(2019-02-10)
Imat szeretnek kerni M lanyom egeszsegeert, ujjbegyen levo borbetegseg bol valo meg gyogyulasaert, a hirtelen haragtol ,dühkitörésektől baratja irant erzet feltekenysegbol valo megszabadulásért, hitben valo megerosodese ert . Koszonom szepen.

T. A.(2019-02-09)
Már régóta szeretnék egy saját gyermeket, nagyon sok küzdelmen vagyok túl (többek között 4 lombik programon is). Gyermekáldásért szeretnék imát kérni. Köszönöm az imát. Az Úr áldása legyen Rajtatok!

Rt(2019-02-07)
Szeretnék imát kérni, hogy változzon meg az életem, betegség, nyugtalanság, munkanélküliség .Sokat szenvedtem már szeretném,ha már jóra fordulna az Életem. Köszönöm az imát.

HR(2019-02-07)
A nászasszonyom tüdőrákos, kemoterápiára jár. Kérlek benneteket, imádkozzatok a gyógyulásáért. Köszönöm szépen. Isten áldását kérem a szolgálatotokra.

Sz. T.(2019-02-06)
Drága Istenem, mi Urunk,
Édes Jézus, mi Atyánk,
Drága Szűz Mária, mindennek Szet Anyja !

Könyörgöm…

Sajnos megint ugyanaz a helyzet.
Csak csalfa remény volt amit kaptam.
Vivi színészkedik, semmi érzelem, csak színlelés van. Persze úgy tesz mintha nem lenne semmi baj, de ez nem így van. Nagyon félek, hogy vége a kapcsolatunknak és a családunknak.
Kérlek Uram segíts Neki megváltozni, és a helyes útra térni, hogy valóban egy Boldog Család lehessünk. Adj Neki Boldogságot általunk, a családja által.
Könyörgöm segíts…
Ámen

Nádica(2019-02-05)
A leányom Monika 1 évvel ezelőtt egy fej műtéten esett át mert a szemére ismeretlen okok miatt víz került, igy utolsó pillanatban sikerült a látását valamennyire megmenteni, de sajnos nem lát tökéletesen és nagyon sok gyógyszert kell szednie hogy az állapota ne romoljon.

Megtértünk már régen még a Folyondár utcában. Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok Monikáért, hogy a látása rendbe jöjjön. Az Úr áldjon meg Benneteket.

Hné Margit(2019-02-05)
Imát szeretnek kérni a magam számára hónapok óta szűnni nem akaró hurutos kohogesre nagyon szépen koszonom

Grety térni(2019-02-05)
Szeretnek imát kérni a magam részére , sajnos már egy hónapja elmúlt ,hogy szűnni nem akar avaladekos köhögés és enyhe fulladás is kíséri nagyon kérem imajukat hogy meggyógyul hassak köszönöm szépen grety.

N. Éva(2019-02-03)
Szeretnék imát kérni 1-típusú cukorbetegségben szenvedő unokaöcsém lelkitársam állapotromlásának megállításáért gyógyulásáért, hálás szívvel köszönöm! Hiszek a közös ima erejében! Amen!

YRY(2019-02-03)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a kisebbik fiam kedden állás interjúra megy nagyon kéne a Jó Isten segítsége hogy megkapja az állást tiszta szívből köszönöm

K.H(2019-02-03)
Imát szeretnék kérni!
Mióta kamaszodok, rengeteg bőrhibám van. 3-4 éve küzdök ellenük, mindenféle krémet, kozmetikumok kipróbáltam, de semmi sem segített. Kortátrsaimnak szép bőre van, ezért még kellemetlenül érzem magamat. Tudom, hogy ez genetika is, de hiszem, hogy az imátok segíthet nekem. Nagyon szeretnék újra baba arcot.
Előre is köszönöm mindenki segítségét!

Sz M(2019-02-03)
Immát kérek fiamcsaládjának egybemaradásáért,hogy mindketten változanak meg jóértelembe .A gyermeküket eggyütt tudják felnevelni.Mindkét gyermekem szabaduljon meg a káros szenvedéjüktől.kőszőnőm azértünk elmondott immát.

J.Á.(2019-01-31)
Ma /31-én 11órakkor/ megvolt a párom gégeműtétje, amit sikeresen túlélt!
Köszönet a sok-sok ima-segítségért!

Manó(2019-01-31)
Szeretnék imakérést kérni!Már 3 éve egyedül nevelem két kiskorú gyerekemet .Nagyon jó lenne megtalálni azt az embert akit nekem rendelt Isten,hisz ö tudja hogy nem jó egyedül.

B.Lné(2019-01-31)
Imát szeretnék kérni párom alkoholizmusból való gyógyulásáért!Szeretném kérni, hogy megmeneküljön az ital rabságából!
Köszönettel.
Amen

J.Á.(2019-01-31)
Üdvözletem!
Jan 21-én irtam-kértem a párom műtétjéhez segítséget,amí úgy volt ,hogy 28-án lesz!
Különböző okok /CT…./csak ma 31-én 11 órakkor lesz! KÉRNÉK MINDENKITŐL EGY KIS SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is nagyon-nagyon köszőnöm

HA(2019-01-31)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát szeretnék kérni fiatalabb fiamért, T- ért és feleségéért, N-ért, mert nemrég kötött szentségi házasságuk válságban van. Tudják rendezni a kapcsolatukat és szeretetben, boldogságban együtt élni, ahogy a Jóistennek is megígérték.

Hálás köszönettel: egy kétségbeesett anya: Anna

S.É.(2019-01-28)
Imát szeretnék kérni hitem növekedéséért és a körülöttem levő emberekért. Hálával.

anya(2019-01-27)
Dicsertessek a Jezus Krisztus,imat szeretnek kerni,hogy a lanyom gyogyujjon meg es legyen nagyon boldog!
IMAT SZERETNEK KERNI,HOGY A LANYOM MEGGYOGYULJON ES PARKAPCSOLATA RENDEZODJON ES NAGYON BOLDOGOK LEGYENEK!

FI(2019-01-26)
Kérem fiam édesapja vegye fel velem a kapcsolatot,
családunk újra egységbe legyen.
Köszönöm teljes szívemből a Jézus nevében.

A. Zs(2019-01-26)
Imát kérek fiam teljes gyógyulásáért, hogy a gyógyszerszedésnek ne legyenek káros mellékhatásai, a párjával újra egymásra találjanak és hitben erősödve segítsék egymást, boldogok legyenek. Köszönöm.

P I(2019-01-26)
Dràga testvèreim!kèrlek imàtkozzatok a mi dràga fiunkert aki megrontott egy rosdzvèrű nő!!Rontàs alatt van!!Beleköltözött az ördög a dèmon!!Tèrjen haza szeretett csalàdjàhoz aki nagyon szeteti!!Legyen hite!!Nàzàreti jèzus nevèben!!Àmen

&(2019-01-24)
Mindent köszönök akik körülöttem vannak te küldted hozzám őket sosem fogom tudni viszaadni ami adtál csak szeretetted adni mindenkinek.

S.V.(2019-01-24)
Kérlek titeket imádkozatok értem hogy találjak munka helyet! Es helyre jöjjön párkapcsolatom!

bözsi51(2019-01-23)
Kérek szépen egy imát, hogy lányomnak gyógyuljon meg a szeme.
Köszönöm szépen.

lgy(2019-01-22)
Kérlek titeket imatkozatok az ofo mert nagy balhek vannak és a tanarnom nem nagyon bírja. És nem akarjuk öt is el veszíteni ő a 3 ofom 3 év alatt.
Nem akarjuk el veszíteni kérlek imatkozatok

J. Á.(2019-01-21)
Nem magamnak szeretnék

A páromat/Istvánt/ jan. 28-án fogják műteni:nagyon előrehaladott gégerákja van:azonnal műteni kell! Szívkatéterezés is vár rá /fullad,sűrű a vére/,de ezt sajnos nem lehet megvárni! Itt minden a JÓISTenen múlik:a kegyelmén
Kérem segítségüket!!!!!!!!

Köszönöm előre is! Jelentkezem,hogy milyen fordulatot vett a dolog!

Cs. M.(2019-01-21)
Szeretnék megszabadulni a depresziómtól, kisebbségi érzéseimről, evési kényszertól és gyenge akarattól. köszönöm

Regi(2019-01-21)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért és az én ízületi fajasom gyogyulna meg nagyon vagyunk egy kislany unokákra a Jó Istentől kérünk segítséget hogy algya meg a csaladunkat nagyon köszönöm

K.A.(2019-01-19)
Kedves Testvérek, legyen áldott az Ur, minden meghallgatott imáért, életetekért!Könyörgöm imatámogatásokért,a mi kis falunkért, és a régioban élökért.,Perbenyik községért, a megtérésunkért!Jézus nevében.köszönöm.

ILDIKÓ(2019-01-18)
DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS IMÁT SZERETNÉK KÉRNI KISLÁNYOMÉRT AKI KÜLFŐLDŐN TANUL HOGY A VIZSGÁKON SZERENCSÉSEN JÓ EREDMÉNYEKET ÉRJEN EL ÉS TOVÁBB JUSSON A TANULÁSBAN A LELKE A JÓ ISTEN SEGITSÉGÉVEL MEGGYÓGYULJON ÉS UJ ERŐKKEL SIKERESEN FOLYTASSA TANULMÁNYAIT NAGYON SZÉPEN KŐSZŐNŐM SZÉP ESTÉT MINDENKINEK
A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG MINDENKIT KŐSZŐNŐM SZÉPEN NAGYON HÁLÁS VAGYOK

Renáta(2019-01-18)
Kedves imacsoport! Szeretnék segítséget kérni imában. Tegnap kaptam a hírt, hogy a Flór Ferenc Kórházba van egy szülésznő: G. Z. Visszafordíthatatlan agyhártyagyulladást állapítottak meg. Bízom az összefogásba és az ima erejében… nem tudom mennyi időnk van… 🙏 Isten áldja önöket !

M L(2019-01-17)
Imát kérek ,hogy a két gyermekem megszabaduljon az alkohol és a szerencsejátékok rabságábol.Nagy szükségvan a kőzős immára kőszőnőm szépen az értűnk elmondott imát.

B_(2019-01-16)
Kérlek, imádkozzatok a Szerelmemért, hogy olyannak lásson engem, ahogy a Jóisten lát és tiszta szerelemmel és kitartó bátorsággal tudjon visszatalálni hozzám!
Imádkozom értetek én is, Isten áldjon mindnyájatokat!

Baba(2019-01-16)
Kérlek imádkozzatok kisfiamért, Márk egészségéért,hogy ne kapjuk el a grippát,hogy semmi baj,szerencsétlenség ne érje. Az Úr, Jézus Krisztus nevében kérem, Ámen

KE(2019-01-15)
Isten aldja meg Onoket Kerem segitsenek imadkozzanak a felnott gyonyoru es jo lanyomer aki meg akar halni mert nagy megrazkodtatas erte ot nagyon koszonom

SzB(2019-01-15)
Szeretnék imát kérni a nőgyògyászati betegségeim gyógyulásáért és a fejzúgásom gyógyulásáért.köszönöm .Isten áldjon titeket!

Cs A(2019-01-15)
Szeretnem ha imadkoznatok ertem.Lelki erom vegen vagyok.Mindeg hittem kuzdottem szerettem de soha nem sikerul semmi sem anyagi teren sem parkapcsolatban
Neha a totalis befejezes gondolata tumik a megoldasnak.Nem vagyont szeretnek csak egy normalis eletet.szeretetet csaladot.Koszonom.41 eves fiatal Marosvasarhelyrol.

Mária(2019-01-14)
Kérem, imádkozzanak, hogy ne legyen infarktusom. Zsibbad a kezem, és szúrást érzek a vállam alatt, Előre is köszönöm, Mária

FI(2019-01-14)
Imaközbenjárásukat kérem, hogy Fiam édesapja
felvegye velem a kapcsolatot és családunk újra
egy legyen. A csodát is kérem. A Jézus nevében.

Ildi(2019-01-14)
Szeretném kérni imáitokat a munkahelyi problémáim rendezéséért.

T(2019-01-14)
Kedves közössèg kèrlek imàdkozzatok èrtünk,hogy a sok nehèzsègből,bajból ,gonosztól megszabaduljunk vègleg,èletünk helyrejöjjön,nyugodalmat kapjunk mindenfelől.
Nagyon belefáraftunk a sok sok rosszba.
Nagyon szèpen Köszönöm imáitokat

K Cs(2019-01-14)
A FELESÉGEMÉRT HOGY UJRA EGY CSALÁD LEGYÜNK.

A Zs(2019-01-14)
Imát kérek gyermekem teljes gyógyulásáért, testi lelki szellemi gyógyulásáért, hogy a gyógyszerszedésnek ne legyenek káros mellékhatásai. Hogy a párjával újra egymásra találjanak, hitben erősödve boldogok legyenek. Köszönöm.

Éva(2019-01-12)
Isten áldja önöket! Szeretnék imát kérni édesanyámért,akit korházban kezelnek, nagyon erősen szédül nem tud ülni , csak feküdni a szédüléstől, 6 napja szenved, egyensúly zavara van. Kérem imádkozzanak érte hogy hadja el öt a szédülés , a gyengesség, hogy jöjenek rá hogy mi okozza ezt. Köszönettel Éva.

Erzsébet72(2019-01-12)
Kérnék egy Imát részemre!Gerinc váll fájdalom és látás romlás helyre állítására!Hiszek istenben és a csodákban hogy ez teljesül!Köszönöm

HEA(2019-01-10)
Imádkozzatok kérlek velünk, hogy az egy éves kicsi lány meggyógyuljon. A család november óta kap betegségeket, mind életveszélyes. Az Úr mindig segít meggyógyulni, de most újabb keresztet adott a kicsire. Imádkozzatok velünk!!!
Dicsőség és Hála az Úrnak a gyógyulásokért!

Teréz(2019-01-09)
Kerlek.uram.segits.oldogyanak.a.gondjaim.amen

Rita(2019-01-09)
Kérem, hogy imádkozzatok drága Édesapámért aki nagyon beteg. Kérjétek mihamarabbi gyógyulását. Köszönöm. Amen

Sz M(2019-01-06)
Imat kerek csaladomert ketfiamert ,hogy a karosszenvedelyuktol tudjanak megszabadulni .A nagyfiam tdjon szerencsesen vissza menni .CSABA csaladjanak az egybemaradasaert.Koszonom az ertunk elmondott imat.

P.H.(2019-01-04)
Imát szeretnék kérni a páromért A.-ért,hogy mihamarabb visszanyerhesse az egészségét. Valamint,hogy mindig szeretetteljesek,figyelmesek legyünk egymás iránt,ami a mai világ elnyomásában oly nehéz. Az utobbi időben úgy érzem,hogy nem fordít rám időt,ami nagyon fáj mivel szeretem. Ennek meoldásáért pedig csak Istent látom megoldásul. Kérlek testvéreim,hogy imádkozzatok értünk,ő érte.
Hálásan köszönöm

TriÁd(2019-01-04)
Imát szeretnék kérni azért, hogy megfoganjon bennem egy új , kis élet, hogy a jó Isten ajándékozzon meg engem és páromat egy egészséges gyermekkel, hogy mély, egymás iránti szeretetünket családalapítással pecsételhessük meg. Hálás szívvel KÖSZÖNÖM!

SzI(2019-01-04)
Àldàs bèkessèg.
Èn a hàzassàgunk megmentèsère szeretnèm hogy imàtkozzanak.Nagyon nehèz idõszakot èlünk àt.De èn bizom az Ùr szeretetèben.Legyen az Õ akarata szerint.
Köszönöm.

&(2019-01-03)
Mit is szeretnék kérni?Saját magamhoz őszinteséget!Olyan társakat akik csak őszinték velem semmi több!És változni az igazságra törekedni nekem ez a legfontosabb!És elsősorban bizni önmagamba!És szeretni tudni!

Ilona(2019-01-03)
Uram kérlek segíts rajtunk!

Csilla(2019-01-02)
Draga testverek!

Aldott, egeszsegben, bekessegben, szeretetben gazdag ujevet kivanok!
Imakeressel fordulnek hozzatok, megpedig a fiammal kapcsolatban. Sajnos szilveszter napjan este iszogatott egy szorakozohelyen es elhagyta vagy elloptak a penztarcajat amiben minden irata benne volt (szem.ig, lakcimkartya, jogositvany, forgalmi, taj kartya stb.) ill. a draga kabatja is eltunt amit karacsonyra kapott. Azert kernem az imaitokat, hogy valaki hozza vissza a szemelyes iratait a draga fiamnak.

Halasan koszonom az imatamogatasotokat!

Szeretettel es tisztelettel kuldom udvozletem

Csilla