Imakérések

Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania gondjait. Olyan súlyok terhelik, amelyeket szívesen megosztana másokkal. Küldje el imakérését névtelenül (monogram, vagy olyan jelzés, amelyet csak Ön ismer) és mi imádkozunk Önért.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

Imakérések és visszajelzések

Lakatos mama(2019-09-19)
Imát kérnék testvérek,hogy unokám Sttefike meggyogyuljon. Auto baleset érte. köszönöm imátokát áldjon az Úr érte egy agodo mama

F. M. Komarom(2019-09-19)
Kedves imacsoport,imadkozzanak kérem ,hogy a lányom találjon egy hozza illő társat ! Óvja meg a Jóisten a bájtol az utazása alatt is! Imadkozzanak kérem ,hogy testvérem és köztem helyreálljon a kapcsolat !Elore is koszonom!

BE(2019-09-17)
Kedves imacsoport. Szeretnék imát kérni 23 éves filmért súlyos drogfuggo küldjön az Úr olyan embert útjába aki segít neki jó útra téríti. Kristof nap hívják.Szeretnék Patti lányomat családjára imát kérni 7 éves kisunokam mellé 4. éve nem érkezik tesó. Sajnos lakást sem tudnak venni így igen drága. Hálával F.Marta

YRY(2019-09-17)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészséget hogy a draga jó Isten védjen meg őket minden bajto és gonosztol gyogyitson meg bennünket mert csak ő képes csodákra nagyon szép köszönöm

K SZ(2019-09-17)
Kérlek imádkozzatok értem, az egészségemért, a májam egészségéért, és hogy a testemben minden rossz, minden betegség meggyógyuljon.Köszönöm szépen!

K gK(2019-09-17)
Segíts uram,hogy a gyermekeim élete jóra forduljon és a soron levő munkáikon áldás legyen mert megszenvedték amíg eljutottak idáig.Sok csalódás a barátokba irigység azoktól akiktől jót vártak,visszaélés a jótett helyébe.Uram segíts ,hogy az Úrban -es egyszülött fiába vetett hitüket ne veszítsék el.

Andi(2019-09-17)
Szeretnék kérni egy -imat végre megtaláljam életem párját.Nagyon rosz egyedül karácsonykor is minden kapcsolatom vége.Szeretmek már gyereket meghitt családi életet élni

K.K.(2019-09-16)
Kerem imatkozzanak fiamert aki nehezen kezelheto, problemas kisfiu.Szeretnem hogy normalisan viselkedjen es tobb legyen az oromom benne mint a banatom.Draga Uram segits.koszonom

S.M.(2019-09-14)
Kérem imádkozzanak értem!
Nemrégen Daganatos betegséget állapítottak meg nálam. Nem vagyok kétségbe esve, igazából semmit sem érzek. Lginkább büntetésnek élem meg ezt a helyzetet. Sok bűnöm van és sok jóvátétel vár még rám.
Szeretnék meggyógyulni. Nem tudom, hogy mi a feladatom most.
Köszönettel:
M.

D É(2019-09-14)
Szeretnék imát kérni kedves élettársam egészségi állapotának javulásáért. Jelenleg Miskolcon a Megyei Kórház belgyógyászati osztályán fekszik. Nagyon szépen köszönöm! Bízok az ima gyógyító erejében. Tisztelettel D. É.

K gK(2019-09-13)
Istenem segítsd meg a fiamat,hogy ebből a nehéz helyzetből sikeresen jöjjön ki segítsd meg uram,hogy sikerüljön a szombati munkaiját elvégeznie sikeresen,hogy az ellenségei ne nevessenek rajta.Kérlek ,Uram segíts.

Ibolya(2019-09-13)
Kedves Imacsoport…Imádkozzunk édesanyámèrt és minden rákos betegért együtt ..Jézus, jóság és irgalom Istene, aki megígérted, hogy ahol ketten vagy hárman összejönnek a Te nevedben, Te ott vagy közöttük, íme, most összegyűltünk Mária testvérünk körül. Részvétedet kérjük számára és kérünk, fordítsd felé arcodat, hogy testi-lelki erőt és békét nyerjen Tőled. Szerettél áthaladni a tömegen, megállni a betegek mellett és megérinteni őket, hogy megmutasd, milyen irgalmas vagy hozzájuk. Gyakran meggyógyítottad őket, hogy a mindenki számára hozott üdvösség örömhírét terjesszék. Úrjézus, esedezve kérünk, jöjj és Te magad érintsd meg Mària testvérünket. Nézd, akit szeretsz, beteg. Érintsd meg a beteg részt és hatolj bajának gyökeréig.
Jézus, aki megnyitottad a jerikói vak szemét
-gyógyítsd meg őt
Jézus, aki a beteszdai béna emberbe új erőt öntöttél
-gyógyítsd meg őt
Jézus, aki feltámasztottad Jairus leányát
-gyógyítsd meg őt
Te mindig ugyanaz vagy, tegnap, ma és mindörökké. Amit kétezer évvel ezelőtt tettél, ma is megismételheted. Ezért esedezve kérünk, hallgass meg minket és siess Mària testvérünk segítségére. Uram, köszönjük, hogy imánk meghallgatásra talált! Ámen 🙏🙏

Vali(2019-09-13)
Kèrek imàt a gyermekeimèrt,menyemèrt ès kicsi unokàmèrt.
Orsi ès Rita gyogyulàsàèrt ès munkahelyi problèmàkèrt.
Köszönöm

Mariann(2019-09-12)
Kérlek szépen titeket segítsetek meg egy imával kövére. Szenvedélybeteg édesapám le esett lábáról én állandóan dolgozom monden kapcsolatom tönkre megy

Nati(2019-09-12)
Üdvözlök mindenkit szeretnék imádkoznátok értem minden rosz életembe minden..

KGY(2019-09-11)
Kedves Imacsoport!

Nagyon köszönöm az értünk mondott imáikat, és Istennek és Önöknek legyen hála
szépen lassan rendeződnek a dolgaink.
Most Péter fiamért kérem közbenjárásukat.
Ausztriában dolgozik. Október 15-én lejár a szerződése.
Kérem imádkozzanak érte, hogy sikerüljön egy olyan jó helyet találnia Leogangban, ahol pincérként dolgozhat, mert ott dolgozik a kedvese is, ezért ez a hely lenne számára a legideálisabb.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus most is segítségünkre siet.
Isten áldja Önöket küldetésükért.

B.R(2019-09-09)
Kérlek Istenem segíts.Adj erőt,hogy a pályát amit meg kell futnom segíts benne,legyen elég erőm hozzá. Hallgasd meg könyörgésemet.Segíts,hogy nyugott életet tudjak élni,és új életet tudjak kezdeni.Te tudod hányszor voltam száműzve,eltaposva,megalázva.Adj erőt hogy felálljak.Köszönőm az értem elmondott imát.

PM(2019-09-09)
Kérlek imádkozzatok férjem egészségéért,hogy legyenek jók a vizsgálati eredményei,és soha többet ne legyen benne rákos sejt.Köszönöm!!

mari(2019-09-08)
Kérem imádkozzanak értem, hogy Isten segítségével találjak egy másik állást. isten áldja önöket.

m cs(2019-09-08)
imátkérek gyermekem családjáért egyetértését,békéért acsaládegybemaradásáért lelkimegnyugvásért kőszőnőm

Maja(2019-09-08)
Judit és Endre, három kamaszfiús család helyreállásáért. Különösen Juditért, aki hajthatatlan.

Ibolya(2019-09-08)
Kedves Imacsoport!!!!
Imádkozunk továbbra is édesanyámèrt és minden betegért….Jèzus,te vagy a betegek orvosa…..Gyógyítsd meg édesanyámat és bocsáss meg nekünk bűnösöknek 😭..

Ima a betegekért..

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😢😢😢😢😢

Mindenható Urunk, Szent Királyunk, Aki megbüntetsz, de nem pusztítasz el, Aki megerősíted az esendőket, felemeled az elesetteket, és gyógyulást adsz az ember testi gyötrelmeire; könyörgünk Hozzád, Istenünk, látogasd meg irgalmaddal beteg szolgádat Máriát, az én drága édesanyámat , bocsásd meg neki minden szándékos és szándéktalan vétkezését. Igen, Uram, küldd le a mennyekből gyógyító erődet, érintsd meg a testét, csillapítsd a lázát, enyhítsd szenvedését és minden lappangó gyöngeségét, és légy a Te Mària,édesanyám szolgád orvosa, gyógyultan és teljes egészségben emeld fel őt betegágyából, a nyomorúság fekhelyéről; ajándékozd őt a Te Egyházadnak, hogy Néked tetsző módon szolgáljon és a Te akaratod teljesítse. Mert Te irgalmazhatsz nekünk és üdvözíthetsz minket, mi Istenünk, és Néked zengünk dicsőséget, az Atyának és Fiúnak és Szent Léleknek, most és mindenkor és mindörökkön örökké.Àmen..🙏

K gK(2019-09-07)
Köszönöm uram ,hogy megmutattad hatalmadat ismétléseim meghallgatásra találtak.

BE(2019-09-05)
Testvéremmel és annak családjával anyagi okok miatt megromlott a kapcsolatunk. Nem szeretnek senkit miatta hibáztatni .Ez nagyon faj nekem és nem tudom túl tenni magam rajta.Kerem imadkozzanak ,hogy megint helyreálljon a kapcsolatunk ! A lanyomert is kérem imadkozzanak ,hogy adjon a Jóisten neki egy hozza illő társat ! Koszonom szépen ,a Jóisten áldja meg önöket !

KGY(2019-09-04)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak Csilláért.
Tragikus körülmények között elvesztette a 3 éves kisfiát.
Teljesen összeomlott.
Imádkozzunk együtt érte, hogy az Úr Jézus gyógyítsa és erősítse meg őt, hiszen az elsőszülött fiát fel kell nevelnie.
Isten áldja meg Önöket küldetésükért.

Sza(2019-09-04)
Imádságot szeretnek kerni édesanyámert akinek agyi átetes rakja van, 58 eves fiatal meg , könyörgök mindenkinek imádkozzanak érte én is azt teszem szüntelen…..szükségem van édesanyámra!
Köszönöm

KGY(2019-09-04)
Kedves Imacsoport!

Már sokszor fordultam Önökhöz kéréseimmel, s köszönöm, hogy közbenjártak értünk.
Most újra nehéz feladat és kihívás előtt állunk.
Férjem Gyula hashártya repedése miatt most szeptember 23.-ra kapott sürgősséggel időpontot itt helyben Zalaegerszegen.
Én jobb oldali csípő protézis beültetésre kaptam tavaly időpontot 2019.október 3.-ra Tatán.
Kérem imádkozzanak értünk, hogy ezek a műtétek jól sikerüljenek, és meggyógyuljunk.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus most is segítségünkre siet.

Isten áldja meg Önöket küldetésükért.

Anna(2019-09-04)
Annamária és László párkapcsolatának erősödéséért, békességért,nézeteltéréseik megjavulásáért és az együttmaradásukért jóban, rosszban! Szétválásuk elkerüléséért kérek erős imát! Köszönettel.

Magdi(2019-09-03)
Kedves Testvérek!

A párom ALS betegségben szenved,és rohamosan gyengül.Nem tud már járni,a kezeit sem tudja használni,így etetni kell,valamint szükséges dolgait sem tudja ellátni.Kérlek Benneteket,hogy imádkozzatok megtéréséért és felépüléséét!

Az Úr áldjon meg Benneteket!
Köszönöm szépen!

Ibolya(2019-09-02)
Kedves Imacsoport…..Köszönöm minden imádságukat amit az én drága édesanyámèrt mondanak ….. továbbra is imádkozzunk együtt, édesanyámèrt, G. Màriért és minden rákos betegért….A Jó Isten gyógyítsa meg őket…és bocsásson meg minden bűnünkért, hiszen mi emberek rosszak, hálátlanok és bűnösek vagyunk…Uram, bocsàss meg nekünk….Uram, Jézus Krisztus vigyázz édesanyámra,gyógyítsd meg kérlek ….Uram, Jézus Krisztus köszönünk mindent amit adsz nekünk ….Isten áldja Önöket küldetésükért….🙏🙏🙏❤❤

Etelka(2019-09-02)
Dicséertessék a Jézus Krisztus.Kérek szépen imát a családomért,a kisfiam kezdi a harmadik osztályt az ő jótanulmányi eredményeiért szeretnék imát kérni.A lelki testi egészségéért a neki szükséges összes kegyelmekért.Isten áldja meg önöket minden imájukért nagyon szépen köszönöm.Hálás szeretettel Etelka

Etelka(2019-09-02)
Dicsértessék a Jézus Krisztus Imát szeretnék kérni a családomért,a kisfiamért aki harmadik osztályt kezdi ,az ő tanulmányi eredményeiért.Azért is ,hogy a számitógépezés helyett inkább olvassunk vagy hasznossabb időtöltést csináljunk.A jó Isten fizesse minden imájukat én is imátkozom önökért.Békesség Istentől.

Re(2019-09-01)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak a házasságunk,házaséletünk meggyógyulásáért.
45.éve vagyunk házasok. Nagyon boldogan,szeretetben éltünk 35 évig,egészen addig amíg engem meg kellett műteni a csípőmet.2008 év elején csípőprotézis műtétem volt.Ezután öt hónapig járókerettel kellett járnom,mert csontritkulás miatt puhább volt a csontom és a műtőorvos utasítása az volt házaséletet sem lehet élni ez idő alatt,nehogy elmozduljon a beültetett protézis. Műtétkor majdnem elvéreztem ez is komoly fejtörést okozott az orvosoknak és nekem is.
Ez idő alatt a férjem sajnos elkezdett pornózni és önkielégítést,maszturbálást végezni magán. Annyira belejött ebbe a tevékenységbe,hogy már mint nő,feleség nem számítok neki. Én a földszinti szobában maradtam a műtétem után,férjem pedig az emeleti közös hálószobánkban maradt továbbra.Mikor vissza akartam menni,elutasított,nem lehet mondta.amikor pedig bementem a hálószobánkba szinte kizavart,”ne, zaklass,kint tágasabb,csukd be az ajtót”” stb, mondta. Ha a fürdőszobába voltam,amikor zuhanyozott,mit nézel,ez nem kirakat mondta. Elhitette velem,hogy neki nem kell a házasélet,a szex. Merevedési zavara van. Ezt én elhittem. De a valóság nem ez,hazudott,szándékosan félrevezetett,miközben intenzíven”dolgozott magán rendszeresen.maszturbált.pornófilmek nézése közben éjszaka..Férjem amatőr rádiós is,össze barátkozott 20 évvel fiatalabb nővel,akivel naponta többször beszélgetett,reggel 6 és fél 8 között,délben, 16 órakor és még este is.Ez már kb. fél éve így ment..Erről én semmit nem tudtam,amíg a nő el nem jött március végén személyesen megismerni a férjemet Délelőtt rádión hívta a páromat,hogy jön ide .Férjem szaladgált,hogy jön XY. nevű nő személy.Úgy örült,,mint majom a farkának Kérdeztem ki az,én ilyen személyt nem ismerek.. Kapuban várta az állítólag a szolgálati kocsiját műszaki vizsgára vivő nőt,legalábbis ezt állították. Kimentem mert már soknak találtam azt az időt,amíg nem érkezik meg. közben ők jóízűen tereferéltek a kert előtt véletlenül sem a házuk előtt,hogy ne is lássam én őket.Szaladt hozzám a nő bemutatkozni,de nem a nevét mondta,hanem a rádiója nevét. Én csodálkoztam ezen és kértem,hogy legyen szíves az anyakönyvezett nevén bemutatkozni,nehezen,de elárulta.Közben fény derült arra is,hogy már január 2-án el lett küldve a nő porfóliója,fényképsora a férjemnek,amit egy másik férfi e-mail címéről érkezett. Ezt is eltitkolta. vajon miért ?
Közben véletlenül tudtam meg a pornózását és az addiktív viselkedési zavarát,függőség és kényszeresség az önkielégítés terén,szexuális kényszeres mechanizmus ami jellemzi őt. Rajta kaptam kétszer is a pornózáson és önkielégítésén.Azt mondta ez neki jó így ,jár neki ,ez a szükséglete. Mondtam neki erre itt vagyok én,élő ember,nem virtuális szex partner. ha nekem ez így nem jó menjünk külön és hozzak magamnak csődört,bikát,aki jól megb………..engem.Közben többször próbálkozott velem is házaséletet élni,kevés sikerrel,mert nagyon türelmetlen. semmi előjáték,csak tokostól menjünk be a házba módszerrel.
Férjem titkolódzott,hazudozott nekem,merevedési zavara van,amit a vérnyomáscsökkentő okozhat/másik gyógyszert iratott fel magának,még a férfiak potencia növelő teáját is megvette. a teát két hónapja issza sikerrel,ő maga veszi a hasznát,élvezi. Nekem csak az jut,hogy készítsem el. Szinte követeli naponta. Mikor kérdeztem tőle használ-e azt válaszolta kevésbé,hókusz pók ez az egész.
Különben más téren jól kijövünk ez az, egy dolog,amiben miatta gondok vannak. Műtétem előtt aktív volt a házaséletünk,szexuális téren semmi problémánk nem volt e téren.
Szeretném Őt visszakapni,a régi szerető férjemet,mert még mindig nagyon szeretem és kívánom Őt tiszta szívből.
Az igazság az,hogy nem vagyunk már fiatalok,de akkor is jár nekünk a boldogság én úgy gondolom.
Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt,sajnos majdnem öngyilkos lettem a férjem viselkedése miatt. Állandóan megaláz nőiességemben. Engem okol,mindenért. Neki szükségletei vannak mondja.
Kérem imádkozzanak értünk!Rajtunk csak a jó isten segíthet egyedül.

Medina(2019-09-01)
Adósságok rendezéséért házunk eladásáért, banki hiteltől való megszabadulásunkért, testi és lelki gyógylásunkért, fiúnk életéért
új élethelyzetért /7 éve nem tudtuk elhagyni pénz és munka hiány miatt a házat csak alkalmi munkák erejéig pedig tanult emberek vagyunk/
megmenekülésünkért. Imáink ereje győzedelmeskedjen a Sátán fölött!
Istenbe vetett feltétlen hitünk és reményünk vezessen bennünket egy valódi élethelyzet felé…mert ami van az nem az!
Köszönjük mindenkinek aki imájával segíti az életünket.

Laci(2019-08-31)
úr őt és mindenèt örökre.
Sikeres legyen szakmájában,boldog legyen az úr útján ès az èletben bölcs,soha el ne vesszen!!
Áldja vèdje meg az úr őt és mindenèt,èljen békében,egészségben,szabadúljon meg gondjaitól.
Köszönöm szèpen imáitokat!!!!

K gK(2019-08-30)
Imádkozzunk együtt,hogy a lányom utazása szerencsés legyen és a siker örömével örvendeztessen meg minket.

TK(2019-08-27)
Drága Mazsi kutyánkért, akit jövő héten műtenek emlődaganattal, és ezzel egy időben ivartalanítást is végeznek. Óvja meg a jó Isten, nekünk ő egy családtag. Összetörnénk, ha elvesztenénk.

K gK(2019-08-27)
Uram tudom útjaid kiszámíthatatlanok ,agy csodát és rendek a fiamnak egy jó társat ,akivel eltudja kezdeni az életet.

MA(2019-08-26)
Kedves Testvék! Kérem, imátkozzatok a családomért. Anyukám egészségéért, gyermekem boldogságáért. Nekem az ügyeim rendeződjenek, orvosi, magánéleti és szakmai ügyeim is. Áldás az Imátkozokra! Köszönöm szépen!

K gK(2019-08-26)
Imádkozzunk együtt,hogy a lányomnak sikerüljön a vizsgája ,segítse a Jó Isten minden lépését

Mse(2019-08-25)
Kedves Imacsoport
Kérem imádkozzanak édesanyámért Magdolna ,műtét során pénteken szeptikus sokkot kapot ( vérmérgezést), jelenleg életveszélyes állapotba van 😞
Kérlek imádkozunk érte a gyógyulásért!
Nagyon szeretem és rettegek hogy elvesztem 😞
Köszönöm az érte elmondott imát ❤️🙏

Isten áldja Önöket küldetésükért

Uram gyógyítsd meg! 🙏🙏🙏

NZs(2019-08-23)
Kedves Testvérek! Sokat imádkozom a Fiam családjáért, ima támogatást szeretnék kérni.A fiam sajnos megcsalta a párját és nagyon nagy szerelem és szenvedély alakult ki a nővel aki munkatársa.Van egy egy éves gyermekük.Kérem imádkozzunk, hogy Isten tegyen csodát az életükbe, a Menyem tudjon megbocsátani a Fiamnak és a Fiam tudja befejezni ezt a parázna kapcsolatot és a családját válassza.Szeretetben, megértésben , boldogságban tudják felnevelni kisfiukat. Isten gyógyítsa meg a szerelmi életüket.

Köszönöm az értük mondott imákat, Isten Áldja meg Önöket.

YRY(2019-08-22)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészségéért hogy szabaduljon meg a függőségtől mert csak a jó isten tudja meg szabadítani gyogyizsd meg istenem az egész családot az édes anyámat nagyon nagyon sokat szenved szabadics meg a gonosztol könyörögve kérlek nagyon köszönöm

Ibolya(2019-08-21)
Kedves Imacsoport…Segítsenek továbbra is az imáikkal….imádkozzanak az én drága édesanyámèrt, G. Máriáért,aki daganatos beteg …két hét múlva kell vissza menni az orvoshoz aki műtötte ….újabb vizsgálatra….annyira bízunk abban hogy csoda történik és meg gyógyul…Köszönöm az imáikat….Köszönöm Istennek hogy, most jobban van…🙏 Uram, kérlek bocsáss meg nekünk mert rosszak vagyunk és bűnösek… Kérlek , ne enged el édesanyám kezét és gyógyítsd meg, hiszen látod milyen erőss….és mennyire bízunk abban hogy meg segited és meg gyógyul!!!!!Uram, Jézus Krisztus,tudom hogy te vagy az édesanyám orvossa….csak te tudod meg gyógyítani.. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

K.P.(2019-08-21)
A családomért kérem az imát.
Szeretném ha újra egy boldog család lehetnénk!

R.Á.(2019-08-20)
Kedves Imacsoport!

Imát kérek,hogy elhagyott anyaként nagyon gyors anyagi megoldás legyen,hogy ne tegyen ki a tulaj engem és 2 Gyermekemet a lakásból.Ma közölte velem,hogy a napokban meg kell oldódnia a dolognak.Nagyon félek….

Sz.j(2019-08-19)
Imatámogatást szeretnék kérni 25 éves F.M-ért, aki motorbaleset miatt éberkómában van. Nagyon köszönöm!

RG(2019-08-19)
Szeretnék imát kérni a kapcsolatunkra. GM mel sajnos szèt kellet menjünk mert a családja nem fogadott ell és én sajnos csúnyán megbántottam amit bánok már utólag. Kérem önöket hogy imádkozanak értünk hogy ha isten úgy látja jónak segítsen meg hogy megbéküljön velem és hogy vmi mondja legyen hogy együtt lehessünk. Ha nem akkor segítsen abban hogy könnyebb legyen elengedni. Köszönöm szépen.

GR(2019-08-19)
A gyerekeimért kérem az imákat, a férjemmel válás közben vagyunk, ellenem hangolja őket! A fiam 4, a közèpső lány 7 es 14 a nagylány! Kérem, h imáitokkal segítsetek begyógyítani a sebeiket amiket az évek soran szereztek, es a mostani extrem helyzetben minden percben elszenvednek! Uram gyógyítsd meg őket!

Andi(2019-08-19)
ima kérés ertem meg a lànyom ért..mert majd nem meghaltam de az ur csodàlatos és kőszőnőn az uj életem

sz m(2019-08-17)
Imátkérek kisebbik fiam családjáért legyen békesség a családjukba,egyetértés,szeretet.Mind a kétfiam szabaduljon meg a káros szenvedéjüktől.
kőszőnőm az értünk elmondott imát.

KGY(2019-08-16)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak férjemért, Gyuláért.
46 éve dolgozik fizikai állományban.
Sajnos hashártyarepedést kapott, műtétre kér majd előjegyzést.
Segítsenek, hogy sikeresen megműtsék, és az Úr szabadítsa meg őt ettől a munkahelytől.
Már nagyon elfáradt a sok munkában.

Köszönettel

Isten áldja Önöket küldetésükért.

KGY(2019-08-16)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak egy nagyon kedves rokonom Kató néni gyógyulásáért.
Szívinfarktust kapott, Istennek legyen hála már jobban van, de a kórházban elesett.
Imádkozzanak érte,hogy felépüljön.

Köszönettel

Isten áldja Önöket küldetésükért.

KGY(2019-08-16)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak keresztanyáimért.
Egyikük otthonban van, egy nehéz természetű nénivel egy szobában, aki nagyon kihasználja őt, szinte a cselédjének tekinti.
Törékeny kis alkat a keresztanyám, és most a lelki egyensúlya is felborult, övsömört kapott.
Kérem imádkozzanak , hogy a szobatársát tegyék át, és helyette egy olyan nénit tegyenek, akivel ki lehet bírni.

Másik keresztanyám pedig évtizedek óta sclerosis multiplex betegségben szenved.
Az állapota sajnos egyre rosszabb.
Kérem imádkozzanak érte, hogy az egészségi állapota ne romoljon tovább, és tudja magát ellátni.

Köszönettel

Isten áldja meg Önöket küldetésükért.

szh(2019-08-13)
Kedves Imacsoport!
Közbenjárásotokra már sokszor megsegített az Úr, mindig hálát adok ezért.
Most ismét kéréssel fordulok hozzátok.
Imádkozzatok a testvéremért és családjáért, én is ezt teszem nap mint nap!
Változásokra volna szükség, hogy szeretetben, békességben, nyugalomban élhessenek. Adja a Jóisten, hogy legyenek egymáshoz megértőbbek,türelmesebbek, szeressék egymást,legyen egészségük!Ez visszaadná az én nyugalmamat is.
Hiszem, hogy közös imánk meghallgatásra talál!
Köszönöm, hogy az Úrnál közbenjártok értünk! Isten áldjon Benneteket!

Xyz(2019-08-13)
Imádkozzanak a férjemet aki több hónapja szenved a labfajassal és nem tud dolgozni és hogy vissza tudjon találni a mi Urunkhot aki meghalt értünk és felvalalta a mi buneinket. Koszonom

Rubinom(2019-08-13)
Áldás békesség!Imádkozzunk unokámért és barátnőjéért. Mind ketten küldölre szeretnének menni tanulni. Jelesen érettságíztek. Mind ketten Istenfélő, Istenszerető rendes, segítőkész gyerekek. Kérjük az Urat, hogy vezesse őket azon az úton, amit ő jelölt ki és oltalmazó kezét ne vegye le róluk. Isten áldását kérem munkátokra, köszönöm imáitokat.
Mária

Rubinom(2019-08-11)
Jo estét!
Azzal keresemel fordulok önokhoz hogy imatkozonak edesapamert mert nagyon roszalapotba van.azt mogya h halotakal almodik meg h fel otthol lenni magaba meg raszokot az alkoholra is kerem segicsenek rajta kerem !!!
En magamis meg vagyok terve de szüksegem van ra h imatkeresekrá karolynak hivjak 48 éves elöre is koszonom..

M. Noemi(2019-08-08)
Kerlek imatkoszunk a menyemert csaszar lesz holnap nagyon vårjuk a kis onokamot uram segicsd meg hogy minden rendben legyen es ovdmeg oket minden veszenytol. Koszonom szepen Åmen..
Kèrlek Istenem holnap csåszåronyåk aMenyemet ad hogy sikeres legyen ovd meg minden bajtol admeg uram epen es egèsègesen a kis onokamot lègy veluk uram mert csak tebened biszunk koszonom szèpen hogy mindenkinek tejesujon a vagya Amen..

I.K.(2019-08-08)
Kedves Testvérek az Úrban, köszönök minden egyes imát, amit értünk elmondtak, és köszönöm az Úrnak, hogy létrehozta ezt az imakört, és mindent köszönök Uram! Szeretnék kérni újra imát, most a barátnőm lányáért Alexandráért, hogy végleg tudjon elválni a barátjától, aki bántalmazza, és visszaadja az összes saját holmiját neki. Hiszem és vallom, hogy az Úr meghallgatja a hozzá könyörgőket. Krisztus Isten legyen mindannyiunkkal az Ő Szentlelkével! Ámen. ❤🙏

YRY(2019-08-07)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget gyogyuljanak meg legyenek nagyon boldogok mert ők jelentik nekem az eleletet a jó Isten segítségével hogy meg ajándékozok bennünket egy kislány unokával csak te vagy képes csodákra drága jó Isten oltalmaz meg a gonosztol könyörögve kérlek nagyon szépen köszönöm

Ilona(2019-08-06)
Megköszönni szeretném a draga jo istennek hogy egeszseges szep kisbabat adott nekünk, szüléskor is velünk volt óv es vigyazz ránk. Nagyon köszönöm.Kivánom higy mindenkinek teljesüljön a kérése.

Baba(2019-08-06)
Kérlek imádkozzatok értem, egészségem nagyon megromlott, és nagyon félek. Leginkább attól félek, hogy hétéves kisfiam árva marad.
Kérlek imádkozzatok értem, hogy ne legyek rákos és szenvedéseim megszűnjenek, vagy legalább legyen valami megoldás problémáimra. Köszönöm
Ámen

O.D.(2019-08-05)
Tisztelt Imacsoport
Közeli ismerősöm gyógyulásáért kérném a segítségüket.Különböző egészségügyi problémákkal küzd(emésztőrendszeri és nőgyógyászati).Nagyon közel áll a szívemhez és szeretném ha minden problémája megszűnne.Kérlek imádkozzanak érte és az ő egészségéért.Köszönöm szépen a segítségüket.
Az Úr áldja meg Önöket!

Julianna(2019-08-03)
Demens Édesanyánk júl.23-án elesett és összetört az arccsontja.Jelenleg kórházban az intenzív osztályon fekszik.Sajnos még geric problémái miatt is nagy fájdalmai vannak,csak jobboldalán tudott aludni,most hanyatt majdnem ülve kell feküdnie,teljesen merev.Református,hitben járók vagyunk.Sok bíztató igét kaptunk a gyógyulásra,de bennünket is átjár a lelkifájdalom,hogy látjuk az ő szenvedését.Kérem önöket,hogy imáikkal támogassanak minket

Sz(2019-08-02)
Kislányomnak ma 2019 08 02 án sziv katéterezése lesz ezért kérném az imát.köszönöm

Valéria(2019-08-01)
Jo estet kivanok szeretnek imat kerni maguktol kerem imatkozonak a zúrhoz a testverem nek nagyon sugsege van a Jezsusunkra ..kerem magukat nagyon surgos anyukank már nincsen kösztunk ….kérem legyen vele a zúr Jeszus Krisztus …elore is koszonom szepen maguknak

K g(2019-07-31)
Kérlek uram segítsd a gyermekemet,hogy a munkája gyümölcsét tudja ma learatni a cséplőgép gyúljon be -es működjön jól.Uram segítsd.sok munka van benne amit az Úr jézushoz való imádsággal csinált.

Ibolya(2019-07-30)
Nagyon köszönöm hogy imádkoznak az én drága édesanyámèrt….Hála az Istennek jobban van,a látása az meg romlott…még 5 sugár van hátra a 30 -ból….Annyira bízok a Jó Istenben hogy utánna is minden rendben lessz….Nem kapunk biztató szavakat de mi nem adjuk fel….Az Isten kezében van minden….ő meg tudja gyógyítani és meg is fogja gyógyítani….Annyira erőss édesanyám….Büszke vagyok rá….mindig mondja….A Jó Isten meg fog segíteni és meg gyógyulók….Kérem imádkozzanak továbbra is érte…..Isten segítsen mindenkit….🙏🙏🙏

B.R.(2019-07-30)
Hit testvérek kérlek szépen titeket hogy Imádkozzatok értem és családokért én 2005óta Paranoid Skizofrén betegségben szenvedek amiről a múltban én is tehetek de tavaly óta Hit Gyülekezetébe járok és most sem könnyű szeretnék meggyógyulni és szeretném ha anyagilag is jobb lenne a helyzetem nekem és a családomnak is egészséges szeretnék lenni a családommal együtt kérlek szépen járjatok közben értem és a családomért az Imákat előre is köszönöm.

KGY(2019-07-28)
Kedves Imacsoport!

Nagyon köszönöm, hogy kérésemre mindig imádkoztak szeretteimért.
Istennek és Önöknek legyen hála, imáik meghallgatásra találtak.
Most szomszédomért, Jankáért kérem segítségüket.
Tavaly vesztette el édesanyját,testvéreitől, édesapjától és nagynénjétől távol, egyedül él.
Lelki betegsége miatt jelenleg is kórházban van.
Anyagi gondokkal is küszködik.
Kérem imádkozzanak érte, hogy helyzete és rokoni kapcsolatai javuljanak.

Köszönettel

Isten áldja Önöket küldetésükért.

B. R(2019-07-28)
Imát szeretnék kérni lelki békéért.Szeretném ha Jézus bele lépne az életembe rajtam már csak ő segíthet, és gyógyítson meg engem az állandó pisilesi ingerbol. Kérlek Atyam segíts rajtam, csak te tudsz rajtam segíteni. Nagyon keseru életem van. Munkahelyem sincs, nincs megélhetésem.Semmi jövedelemmel nem rendelkezem. Senkim sincs aki mellettem állna.Vigyél engem olyan helyre ahol lelki békét kaphatók. Köszönöm

T.A(2019-07-27)
Kérem imádkozzanak értem,nagyon nehéz sorsba kerültem,elválunk a férjemmel,az en hibambol viszont van egy 4 honapos babank. Alberletbe kell mennem es senkim nincs gyakorlatilag,kerem imadkozzanak ertunk,hogy rendezodjon a sorsunk!
A Gondviselo Jo Isten legyen velunk!

N Z Erika(2019-07-26)
Tisztelt Imacsoport!

Közeli ismerősöm, volt kolléganőm gyógyulásáért kérem a segítséget. Rövid idővel ezelőtt daganatos betegséggel műtéten esett át, a szövettani diagnózis szerint 4. stádiumú rákbetegséget állapítottak meg nála. Hatalmas Istenünkhöz az Ő gyógyulásáért kérem az imát.

Isten áldását kérem mindnyájuk számára. Köszönöm

Marika(2019-07-26)
Tisztelt Imádkozók!
Kèrem Önöket imádkozzanak egèszsègem kitartásom ès jó munkahelyèrt.Hètfőn utazok Nèmetországba dolgozni ,egy hónapra váltok egy hölgyet aki utazik haza.Szeretnèk helyt állni tisztelettel ès megèrtèssel lenni a munkám során.Idős gondozókènt dolgozom szeretem az idős embereket.De ez úgy jó ha oda vissza működik .Szeretnèk már úgy dolgozni hogy engem is èrtèkeljenek ès ne legyen anyagi gondom.Kèrem Önöket imádkozzanak ès szerencsèsen èrjek oda vissza.Köszönöm imájukat Isten áldásával.

OJ(2019-07-26)
Kerem imadkozzanak a fiamert,hogy a baratnoje veronika visszaterjen hozza,es nagyon boldogok legyenek.Lelkileg nyugodjon meg ezt ketem koszonom.

G. M.(2019-07-25)
Férjem 3 éve megcsalt. A szeretője levelét most találtam meg. Azóta már volt köztük vita e miatt, és ő azt mondta hogy nem csalt meg. Szeretném ha imádkoznátok velem hogy tényleg csak engem szeressen. És a szeretője tűnjön el az életünkből. Köszönöm szépen.

K g(2019-07-24)
Kérlek imádkozzunk együtt,hogy a gyermekeimnek soha ne legyen balesete és másnak se.Legyen szerencséjük az autókhoz és legyen egézségük életkedvük,-es találják meg az életbe a helyüket.

p h(2019-07-23)
Tisztelt imacsoport.kerem imadkozzanak a kis csaladomert. 4 gyereket nevelünk nehez korulmenyek kozt.egy rossz szoba konyhas hazban lakunk alberletben amit csak az Ur tart össze a fejünk felett.teatuzhelyen vagy villanyrezson fozok, kezen mosok,mert gepem sincs, se centrim.eleg nehez igy.kerem imadkozzanak a helyzetunk javulasaert.halas vagyok az imajukert.elore is koszonom. Az Ùr áldja meg önöket.

K g(2019-07-23)
Kérlek imádkozzunk együtt,hogy a fiam anyagi gondjai megoldódjanak és a lelkiállapota kiegyensúlyozódjon,találjon egy jó társat maga mellé.

Lakatos mama(2019-07-22)
testvérim unkám Stefánia nagyon beteg. vérzika a gyomra 10 éves Kérlek imátkozzatok érte,hogy a Jó Isten segitségével meggyogyuljon Köszönöm szépen az imátokat

MM(2019-07-22)
Kérem imádkozzatok két fiamért, hogy találják meg a párjukat minél hamarabb,és boldogok legyenek.Hálás köszönet

K.R.(2019-07-21)
Kérem imádkozzanak hitem növekedéséért . Isten áldja meg Önöket !

I.K.(2019-07-21)
Kedves testvéreim az Úr Jézus Krisztusban, kérlek titeket, hogy imádkozzatok egy kedves barátnőmért Z.Adriennért, aki 4. gyermekét hordja a szíve alatt és kedden császárral veszik ki a babát. Imádkozzatok velem együtt, ha indít az Úr, hogy ne kelljen vérátömlesztést kapnia, mert nagyon rossz a vérképe, hemoglobinja. Az Úr Jézus Krisztus Isten legyen mindnyájunkkal! Legyen minden rendben a szülésnél, operációnál, és egészséges legyen a baba és anyukája. Isten Szent Fiáért, a mi Urunkért kérlek! Ámen❤

Ibolya(2019-07-21)
🙏🙏🙏😢😢😢 Kérem imádkozzanak az én drága édesanyámèrt,G.Màriàèrt….Az Úr Jézus Krisztus gyógyítsa meg,mert csak Ő tudja meg gyógyítani….az orvosok fel készítettek a legrosszabbra….de mi mindig hittünk Istenben és most is hiszünk….tegye rea a gyógyító kezét, gyógyítsa meg ettől a csúnya betegségből…💔💔💔💔💔Össze tört szívű vagyok…nem akarom el veszíteni….Szegénykém, kezdett el fáradni….éjjel nem tud pihenni, nagyon fáj a feje….Ó, Istenem, te tudod hogy a keresztje édesanyámnak nem volt könnyű ….könyörgök, ne hagyd el…adj hitet,erőt, türelmet, hogy tudja le győzni a betegségèt….Nem tudom hogyan tudjak segíteni, mit csináljak hogy meg gyógyuljon, nem akarom szenvedni látni….akarom hogy éljen, adj nekünk Uram időt még, làtod ès tudod hogy milyen igazi harcos ès erőss az én édesanyám…ne vedd el tőlünk, gyógyítsd meg….add vissza az egèszsègèt ….Istenem ,könyörgök és kérlek, legyél vele …
Tegyél csodát Uram…őt gyógyítsd meg ,egészen, teljesen és inkább add nekem azt a keresztet amit neki szántál hogy vigyem én tovább helyette….. Isten áldja Önöket amiért imádkoznak édesanyámèrt…Ugy-e vannak csodák???? Meg fog, igaz gyógyulni????? Meg fog segíteni a Jó Isten….Meg fogja halgatni a kérésünket…. Ő egy csodálatos édesanya, egy igazi erőss nő, aki még szeretne élni….Annyira szeretem….

YRY(2019-07-21)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget az édesanyám ért hogy a draga jó Isten védjen meg a gonosztol bennünket nagyon szépen köszönöm

H. Klaudia(2019-07-20)
Imat tesvereimert csaladert gyerekekert szuleimert aldast szeretetet

E.M.(2019-07-20)
Imát szeretnék kérni gyógyulásért és lakásgondok megoldásáért.

N.N. Ildiko(2019-07-20)
Imàt szeretnék kérni edesanyam felépülésért lelki erőt isten ovja meg .

VN(2019-07-20)
Kérem imádkozzanak a férjemért, hogy visszataláljon Istenhez. Be tudja engedni a szívébe és engedelmeskedni tudjon akaratának. Az önzését elengedve újra szeretet legyen a szívében.

Köszönöm szépen

Ibolya(2019-07-19)
Kedves Imacsoport!!!!!
Imát kérek az én drága édesanyámèrt, aki rákos beteg, végső stádium……Tudom hogy csak a Jó Isten tudja meg gyógyítani……Urunk Jézus Krisztus, szükségünk van rád…..

K.O(2019-07-18)
Kedves ima csoport szeretnem kerni imáikat a párom sajnos nyitott gerinc serve van es meg szeretnenk nagyon egy kis babat de sajnos nem jon osze imádkozunk hogy minden rendbe legyen betegsegbol kigyogyuljon es vegre lehesen kis babank.Isten aldja meg onoket segitseguket koszonom amen 🙏🙏🙏

Ibolya(2019-07-18)
😭😭😭😭😭😭Kedves Ima csoport….Kérem imádkozzanak……A drága jó édesanyám rosszindulatú agydaganattal küzd, 4 stádium😭😭😭😭😭😭….. G. Márianak hívják 56 éves lessz,május 21 én műtötték, most kemozzàk és sugarazzàk……..Hisszünk Istenben, tudjuk ,hogy csak Ő tudja meg gyógyítani…Nem akarom még el veszíteni 😭😭😭😭😭 mert nagyon szeretem és szükségem van rá, még élni szeretne édesanyám is….Minden nap kérem a Jó Istent hogy gyógyítsa meg…

Isten áldja Önöket …..

K g(2019-07-18)
Imádkozzunk együtt,hogy fiam találjon társat magának,találjon jó munkahelyet és legyen jó dolga a lelkének.

K g(2019-07-18)
Köszönöm uram ,hogy imáim meghallgatásra találnak.

B. Margit(2019-07-18)
Kedves testvérek.
Kérlek benneteket ha akartok,imádkozzatok a bátyám fiáért,Józsefért,aki dializis alatt áll,vesére várva,szeretném ha imátokba foglalnátok,hogy gyogyúljon meg a veséje,az Ur cserélje ki,Ő adjon neki egy új vesét.Csak azok imádkozzanak akik hisznek,igazán.Köszönöm a Jézus Krisztus Hatalmas Nevében.Jézus ma,holnap és mindörökké ugyanaz.

Évi(2019-07-18)
Kislányomnak 2019 07 19 én szivkatéterezése lesz kérhetnék imát köszönöm

Marika(2019-07-15)
Tisztelt Imádkozók!
Kèrem Önöket imádkozzanak egèszsègemèrt gerinc fejfájás ágyèkcsigolya rossz közèrzet fáradság megszünèsèèrt.Bocsásson meg a jó Isten ha sokszor megbántom.Egyedül èlek sokszor őt hibáztatni ha valami nem sikerül pedig ő mindig jót akar.Szeretnèk egy jó fizető állást kapni Nèmetországban nyugodt csendes szemèlyt aki èrtèkeli a szemèlyemet munkámat .Nèmetben dolgozok gondozókènt szeretnèk már anyagi biztonságot,ès megszabadulni a tartozásaimtól.Mindig nehèz Munkát ès szemèlyt kapok.Szertnèk már sokat keresni ès egy kedves öreg beteg embert ápolni amilyet megèrdemlek,mert nem vagyok rossz ember.Köszönöm imájukat isten áldásával.

K gK(2019-07-15)
Kérlek imádkozzunk együtt hogy a fiamnak legyen egészsége és sikerüljön az áhított munkahely megszerzése

A. E.(2019-07-14)
Üdvözlöm én abban szeretném a segítséget kérni hogy a fiam 20 éves és csalódott mert a csajok eddig kihasznaltak és ha van egy lány akit tetszik neki akkor csak barát de ő pedig komoly kapcsolatot keres.

K GY(2019-07-13)
Kedves Imacsoport!

Köszönöm az áldozatos imáikat.
Hála a Gondviselésnek és Önöknek, Péter fiam hazaérkezett Ausztriából.
Holnap utazik vissza vonattal, mert úgy határozott ne vigyek el őt a férjemék.
Úgy sajnálom, mert mire összepakolt tele lett a nagy bőröndje, meg egy nagy táska.
Súlyos.
Többször is át kell szállnia a vonaton.
Reggel 8 órakor indul a vonat és délután 4 óra fele érkezik meg.
Kérem imádkozzanak érte, hogy azokkal a súlyos csomagokkal rendben oda érjen, és minden rendben legyen a magán életében, munkahelyén és az egészségében.
Isten áldja Önöket.

sz m(2019-07-12)
imátkérek kisebbikfiam családjának egybemaradásáért ,lelkibékéért,hogy a menyem és a fiam is változanak meg midketten jo értelemben.legyen egymáshoz tóbb türelmük.Kőszőnőm az imacsoportnak az értünk elmondott imát.

Ildi(2019-07-12)
Kérem imádkozzanak egy nyugodt munkahelyért. Isten áldja Önöket!

FA(2019-07-11)
Imát szeretnék kérni 7 hónapos kislányomért, Grétáért, hogy testben és lélekben növekedjen, elfogadjon minden nemű táplálékot. Imádkozzatok, hogy betegségeiből kigyógyuljon,és Jézus adjon nekem, az édesanyjának lelki erőt, hogy minden nap mellette legyek és segítsem Őt a nehéz napokon.

K g(2019-07-11)
Imádkozzunk együtt,hogy a lányomnak sikerüljön a vizsgája és a soron levő vásár jó legyen és szerencsés.

Erzsebet(2019-07-09)
Szeretnék imát kérni Monica lanyom iskolajanak sikeres elvegzeseert es egy jo munkahelyert valamint szeretnem ha megszabadulna az erkocstelen eletol a nem torodomsegtol a hazugsag fogsagabol es a hitettlenseg fogsagabol es kerjetek kerlek hogy az elo hitt kegyelme bolcsesege , szeretette tolcse be elmejet ,gondolatait, szivet , lelket , eletett a Nazareti Jezus neveben . Imatokat elore is koszonom

KGY(2019-07-09)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak egy ismerősömért M.Ottóért.
Nagyon rossz lelki állapotban van. Sorozatosan érik a bajok. Jelenleg is táppénzen van, ráadásul eldurrant egy ér a lábán.
Pénzügyi problémái miatt többet dolgozik, mint szabadna.
Segítségüket előre is köszönöm.

Isten áldja meg Önöket küldetésükért.

KGY(2019-07-08)
2019.július 4-én segítségüket kértem Péter fiamért. Nagyon köszönöm a közbenjárásukat, mert Istennek legyen hála és Önöknek , rendeződött a kapcsolata a barátnőjével, kibékültek.
Most csütörtökön érkezik haza Ausztriából, és a hét végén utazik vissza, mert egy új helyen kezd 15-től.
Kérem Önöket, imádkozzanak, hogy szerencsésen hazaérkezzen,és szerencsésen visszavigyék őt a férjemék.
És mivel nem egy helyen dolgozik a barátnőjével, idővel ez is megoldódjon, és az új helyen is jól beilleszkedjen a fiam.
Annyira szeretném, ha egyenesbe kerülne az élete, hiszen 34 éves.
Nagyon szeretetre méltó jó fiú.
Sajnos sokat dohányzik, kérem imádkozzanak érte, hogy kevesebbet dohányozzon, és továbbra is folytassa a józan életmódot.

Kérem imádkozzanak kisebbik fiamért Rolandért és az ő barátjáért Róbertért.
Nagyon jóravaló fúk mindketten.
Sajnos egyiküknek sincsen barátnője. Olyan társtalanok.
Nagyon féltem őket, nem szeretném, ha az alkoholban keresnék a boldogságukat.
Segítségüket köszönöm.

Isten áldja Önöket ezért a csodálatos küldetésért.

T E(2019-07-07)
Imát kérnék a házasságomért,mert nagyon megromlott,és a férjemért,hogy szabaduljon meg az alkohol utáni vágytol🙏és szeretetben éljünk

TT(2019-07-05)
Szeretnék imát kérni, testi lelki gyógyulást. Azonali változásokért az életembe. A holnapi napra Isten jóságos kegyelméért,segítségéért. KöSzönöm!

KGY(2019-07-04)
Tisztelt Imacsoport!

Sokszor fordultam Önökhöz imakéréssel. Nagyon köszönöm, hogy segítettek eddig is.
Most nagy bajban vagyok.
Péter fiam hazajött Ausztriából, a barátnőjével összeveszett.
Holnap tervezi, hogy kiutazik hozzá. Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak érte, hogy Isten legyen hozzá irgalmas, és ha Ő is úgy akarja béküljenek ki.
Nagyon fáj, hogy szenvedni látom a fiam, és úgy szeretném ha újra boldog lenne és kapcsolatuk rendeződne.

Isten áldja meg Önöket küldetésükért

Sz. Edit(2019-07-03)
Imát szeretnék kérni amiért én is már egy éve minden nap imádkozok a saját szándékomért. Hálásan köszönöm és a Jó Isten segítsen meg mindenkit!

N.N. Ildiko(2019-07-03)
Hatalmas urunk szeretnék imàt idös édesanyàmért elesett erött hamarabb gyogyuljon meg àldàs.

Iby(2019-07-03)
Abban Szeretném kérni a segítségét hogy a férjem le tudjon szokni az alkoholrol imatkozatok erte

MM(2019-07-03)
Szeretnék imát kérni fiaimért,hogy találják meg minél hamarabb párjukat,és legyenek nagyon boldogok.Hálás köszönet.Ámen

KGY(2019-07-02)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak szomszédomért Jankáért.
Egyedül él, tavaly elhunyt édesanyja, két testvére pedig máshol lakik.
Folyamatosan gyógyszert kell szednie.
Kérem imádkozzanak érte, hogy Jézus őt is meggyógyítsa.
Isten áldja Önöket

M zs R(2019-07-01)
Imátkérnék a férjemért gyogyulásáért és a sok akadályok lekuzdéséért hogy erősicsen meg minket Jézus kérlek imátkozatok érettünk. Köszönöm.

Andrea(2019-06-30)
Szeretnem ha imatkoznanak 12 eves kislanyomert akinek verzesi rendellenesege van. Voltunk mar 4 orvosnal es tobb fajta gyogyszert is szedd es szedet. Es meg mindig verzik. Aprilis 23.-tol.koszonom az imat elore is

B.R(2019-06-30)
Szeretnék imát kérni, hogy a Jóisten állítsa helyre az életem, és gyógyítson meg engem. Testileg és lelkileg is össze törtem .Egyre rosszabb a sorsom. Kérem a Hit testvéreket hogy járjonak értem közben a Jóistennel.Köszönöm az értem elmondott imát

K gK(2019-06-30)
Imádkozzunk együtt,hogy gyermekeim találják meg a megfelelő társat maguk mellé ,jó munkahelyet és főleg egészségük legye,hogy bírják elviselni az élet nehézségeit.

K g(2019-06-29)
Imádkozzunk együtt,hogy barátaim ne irigykedjenek ram és találjunk egymásra jóindulattal és tiszta lélekkel.

L cs(2019-06-29)
Imát kérek kétfiamért,hogy megtudjanak szabadulni az alkohol és a játékgép rabságábol.KIsebbik fiam családjának egybemaradásáért .JÉZUSOM bizom bened

K g(2019-06-29)
Segítsetek az imámba ,hogy férjem testvére térjen az alázat útjára és kérjen bocsánatot bátyától az ellene elkövetett sérelmekért és megalázásokért.

KGY(2019-06-28)
Kedves Imacsoport!

Nagyon köszönöm Péter fiamért mondott imáikat.
Szerencsésen hazaérkeztek férjemmel Ausztriából.
Jelenleg itthon van. Remélem nem véglegesen szakított a barátnőjével. Tudom a kapcsolatuk rendezése nem megy egyik napról a másikra.
Nagyon kérem Önöket imádkozzanak értük. Ha Isten is úgy akarja jöjjön rendbe a kapcsolatuk.
Még nem sikerült új munkahelyet találni, kérem imádkozzanak, hogy az is rendeződjön, és újra rendbe jöjjön az élete.
Nagyon sokat dohányzik,alig eszik valamit. Féltem, nehogy az egészsége rovására menjen.
Isten áldja Önöket küldetésükért.

Etelka(2019-06-28)
DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS.KÉREM SZÉPEN AZ IMÁT LELKI BÉKÉÉRT AKARATLANUL HIBÁZTAM ÉS SZERETNÉM JÓVÁ TENNI.BIZOK AZ IMA EREJÉBEN ÉS ABBAN HOGYHA IMÁTKOZNAK ÖNÖK ÉRTEM RENDBEN JÖNNEK A DOLGAIM.ISTEN FIZESSE MINDANNYIUK IMÁJÁT.HÁLÁS SZERETETTEL ETELKA

RW(2019-06-27)
Dícsértessék!

Egyik barátnőm aggódik,hogy vidéken nem talál munkát,mert kevés a lehetőség,és visszautasításokat kapott több helyről és nagyon kétségbeesett emiatt!
Kérlek,imádkozzunk,hogy találjon egy megfelelő munkahelyet,hogy otthont tudjon biztosítani a gyermekének!
Köszönöm.

N-né Erika(2019-06-27)
Istem áldásával üdvözlőm Önöket!

Már tavasszal kértem segitséget 43 éves, áldott állapotban lévő menyem s fejlődő unokám részére. Örömmel tudatom, már 5 hónapos , egészséges kislány fejlődik méhében Isten kegyelméből.
Most idősebb fiam részére szeretnék segitséget: hosszú ideje adóságokkal, függőségekkel küzd. Családi élete tönkrememt. Én szülőként nem találtam meg az utat, hogyan segithetném . Isten kezébe tettem a problémánkat. Kérem segitsenek imájukkal a helyes út megtalálásában.
Isten áldása kisérje életüket, szolgálatukat!

Erika

BSZ(2019-06-27)
Hálaadó imát szeretnék a drága nagyobik fiamert, akit az Úr felemelt az elesett állapotából és gyógyírt küldött neki. Uram halatelt szívvel koszonom. Tied a dicsőség mennyen és földön. Amen.

KL(2019-06-27)
Imakerest kérnek drága fiamert, aki bipolaris depresszióval nagyon szenved, kezelés alatt van, munkából is ki kell maradni több alkalommal, most is nagyon padlón van, konyorgok imádkozzunk közösen, hogy legyen elviselheto az állapota. Az Úr legyen mindnyájunkal. Amen

KA(2019-06-27)
Kedves lelki testvéreim, kérlek imádkozzunk közösen depressziós kezelés alatt vagyok, és nagyon zaklatott és rossz gondolatokkal kell nagyon megkuzdenem.Bízok az áldott orvos gyógyító erejében, és hogy az ima meghalgattatik.Az Úr kegyelme legyen mindnyájunkal. Amen

Enikő(2019-06-26)
Kérlek imádkoztatok hogy édesanyám mielőbb meggyógyuljon és hogy ne szenvedjen. Ámen

Medina(2019-06-26)
Kérem az imasegítséget. adósságaink kifizetéséért, vállalkozásunk beindításáért, igazságos döntésekért segítségért fiúnk megmentéséért.
köszönöm

T E(2019-06-26)
Istenem bocsásd meg büneimet,és kérlek a férjem is tudjon meg bocsájtani nekem és jöjön hejre a családi életünk,mert sajnos naprol napra romlik és nagyon bele fáradtam Amen

VV2019.jún26.(2019-06-26)
Imákat kérek egy fiúért aki még nem ismeri az Urat. Nagyon sok gondal küzd rég óta. Kábitószer. Mi lassacskán megöli őt. Nem enged senkit sem magához.És a helyzete ahogy telik az idő csak súlyosbodik. Egyre rosszabb minden. Szeretném ha kérésem több helyre is eljutna. És amennyien csak tudnak imátkoznak érte!

F GY(2019-06-26)
Hálaadó imát szeretnék ,hogy eddigi kéréseim meghallgatásra találtak az Úristennél!

T E(2019-06-25)
Nagyon szépen kérem imadkozanak a gyerekeimért,hogy óvja meg a jó isten .minden bajtól öket,és a férjemért aki nagyon el távolodot tölem és szeretném ha újból szeretö házastársak lenénk mert a szeretet az nagyon hiányzik az ő részéröl Istenem segits meg minket Amen

YRY(2019-06-25)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget hogy a drága Jó Isten gyogyitsa meg és védjen meg még a gonosztol bennünket nagyon szépen köszönöm

K.Gy.-né(2019-06-25)
Dicsértessék Jézus Krisztus!Kedves Imacsoport! Kétségbe esve kérem Önöket,mondjanak közös imát egy nagyon sùlyos beteg fiatal lányért,Evelinért,akin már csak ISTEN segíthet.Ő harmadéves orvostanhallgató a Pécsi egyetemen.Agydaganata van,és sajnos csak pár hete van az életben az orvosok szerint.Műtét után újból növekedésnek indult a daganat.Hiszem,hogy a közös ima Jézus igérete szerint segít!Könyörögve kérem Önöket sürgősen mondjanak imát,és kérjék a drága Szüzanyát és Szent fiát Jézus Krisztust,tegyenek csodát,és gyógyítsák meg Evelint.Adjanak vígasztalást a szüleinek,akiknek ő az egyetlen gyermekük.ISTENEM! Kérlek gyógyitsd meg Evelint,hogy hatalmadat és jóságodat látva az egész család és rokonság a Hit igaz útjára térjen,és Dícsőitsünk TÉĢED mindörökké Ámen! Hálásan köszönöm !

Zs(2019-06-25)
Imát kérek fiam testi lelki gyógyulásáért szabaduljon meg a szorongásaitol depressziótól, legyen boldog a párjával. A másik fiam boldogságaert is kerek imát, találja meg azt a lányt akit Isten szánt neki.

KGY(2019-06-24)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak Péter fiamért.
Ausztriában dolgozik, volt egy barátnője, de a mai napon telefonált, hogy holnap férjem menjen el érte, haza akar jönni, a barátnőjével szakított, és egyelőre itthon kíván lenni.
Nagyon féltem.
Kérem imádkozzanak, hogy szerencsésen hazaérkezzenek, és az Úr Jézus adjon neki erőt a fájdalmának elviseléséhez, és segítse meg, hogy ne az alkoholba öntse bánatát.
Állítsa újra talpra.Tudom mindig is óvta és vigyázott rá, most is nagyon kérem a segítségét.

Isten áldja Önöket küldetésükért.

BR(2019-06-24)
Szeretnék imát kérni,hogy a sorsom jóra forduljon,nincs semmi féle bevételem,nincs munkahelyem,az egész életem romokban,szellemileg,lelkileg őssze vagyok tőrve,akár hova jelentkezek sehonnan nem kapok visszajelzést,állandó vizelési ingerem van,ami az egész életem megkeseríti,félelemben élek.Ezekért szeretnék imát kérni.Köszönőm az értem mondott imát.

D.E.(2019-06-24)
Dicsértesék a Jézus Krisztus!Imát szeretnék kérni a testvéremért akinek súlyos anyagi problémái vannak,hogy megoldódjanak!Köszönöm!!

Valéria(2019-06-24)
Kérem imatkozonak ertem es a 2gyermekemert ….szeretnem ha meg szabadulnak a a rosz besedról ..es a felelem töl …es meg a egesegemert is meld sugsegem van a gyogyulasra ….es a anyagi hejzedben is es a párom eleg makacs ember kérem hogy a zúr valtoztasa meg ötet kérem imatkozonak ertunk nagyon szépen koszonom maguknak ….

KGY(2019-06-24)
Kedves Imacsoport!

Kérem imádkozzanak Péter fiamért.Ma kezd Ausztriában egy új szállodában.
Sajnálatos módon múlt héten elhagyta a telefonját. Ez nagy baj.
Segítsenek imáikkal, hogy ez is rendeződjön, és a barátnője is hűen, szeretetben kitartson mellette élete végéig.
Isten áldja küldetésüket.

Etelka(2019-06-23)
Dicsértessék Jézus Krisztus.Imát kérek a családomért.Kisfiamnak és nekem van egy nagyon fontos szándékunk és erre a szándékra kérjük hosszú távra az imájukat.Isten fizesse mindannyiuk imáját.A jó Isten áldja meg Önöket

Br(2019-06-21)
Kérlek imatkozzatok értem, hogy lelkemben béke legyen és ne félelem, hogy a vizelettartasi betegség elhagyjon És kapjak munkát, Köszönöm az imát

F Gy(2019-06-20)
Kérlek testvéreim imádkozzunk együtt,hogy fiamnak sikerüljön a vizsgája -es jöjjön egyenesbe az élete.

KGY(2019-06-20)
Péter fiam ma ünnepli a 34. születésnapját.
Kérem imádkozzanak érte és barátnőjéért és boldog szeretetteljes kapcsolatukért, jó egészségükért.
Roland fiam 29 éves. Ő érte is kérem imádkozzanak, hogy ő is találkozzon azzal a kedves lánnyal, akit Isten neki választott, és jó egészségéért is.

Isten áldja Önöket.

Marika(2019-06-19)
Kèrem Önöket imádkozzanak egèszsègemèrt.Nagyon fáj az ágyèk csigolyám a hasam alatt,gyógyítása meg a Jó Isten ne legyen anyagi gondom jöjjön rendbe az èletem.Mèg egy napot kell dolgozni Nèmetországban pènteken utazók haza Legyen szerencsèm vezessen haza a Jó Isten èpsègben egèszsègben.Kapjak már vègre egy jó fizető állást .A papa nagyon rossz demences a mama szeleburdi ès iszik.Az Önök imája talán hatni fog.Köszönöm Önöknek.

Melinda(2019-06-19)
Kérem imádkozzanak édesanyámért Anikó-ért akit most vitek a műtőbe !
Őrök hálám!

Andrea(2019-06-18)
Kerek mindenkit aki olvassa imadkozzanak a kisebb lanyomert aki ikrekkel terhes es nagyon nehezen viseli a terhesseget. Koszonom.

Anna(2019-06-18)
Imát szeretnék kérni anyukám gyógyjlásáért.Combnyaktörésből nagyon nehezen gyógyul nem tud menni és nagyon gyenge.Kérem imátkozzanak érte.Hálásan köszönöm.

O.Zs.(2019-06-18)
Nagyon szépen kérem minden kedves embernek hogy imádkozzon a családomért hogy vissza találhassunk istenhez!

T.T.(2019-06-17)
Keddves TESTVÉREIM, ha lehet ilyet kérni segítséget imát szeretnék kérni a testvéremért, akinek holnap lesz megint bírosági tárgyalása ,pszihés beteg gyógyszer és drogfüggő, azért szeretnék kérni imát, hogy a bírót és mindenki mást aki ott lesz Isten irányítsa az ő kegyelme legyen ott és a gyógyulás útjára lépjen Tibi és szabadítsa meg a jó Isten Tibit a sok démontól hiszen ez nem ő … hogy a legjobb itélet szülessen és elvonora pszihiátriára küldjék… ha a Jó Isten ezt akarja.. köszönöm az imát , Áldottak legyetek Jézus nevében. Ámen.

lag(2019-06-17)
Kérlek imádkozzatok,hogy unokáim és fiam újra visszataláljanak hozzám és lányom boldogságra leljen.

G M(2019-06-16)
Drága Mennyi Atyám! Kérlek, hogy segítsd meg a Fiam, hogy megtalálja a boldogságot, ellenálljon az alkoholnak,és minden káros szenvedélynek, és add meg Uram, hogy egészségben helyt álljon a munkahelyén. Hálát adok neked Istenem, köszönöm, hogy gondot vise ész rólunk. Dicsőség neked Uram!

e.Jo.(2019-06-16)
Négy gyerekes anya vagyok.Néhány hónapja a legkisebb gyermekem születése óta depresszió, szorongás és félelmek gyötörnek. Kérem, ha lehet imádkozzanak értünk, a családunk lelki békéért, az Úr Jèzussal való kapcsolatom helyreállításáért!Isten áldja Önöket!

K. SZ.(2019-06-16)
Kérem, hogy imádkozzanak értem, a nőgyógyászati betegségem gyógyulásáért, fájdalmaim elmúlásáért és térdeim gyógyulásáért. Isten segítségével. Nagyon szépen köszönöm!

KGY(2019-06-16)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak szomszédom ikertestvéréért U.Zsófiért, aki csontvelő gyulladásban szenved, és G. Anitáért, akinek levették a mellét az ő gyógyulásukért.
Isten áldja Önöket.

KGY(2019-06-16)
Kedves Imacsoport!
Nagyon köszönöm Önöknek Péter fiamért mondott imáikat.
Hála a Gondviselésnek és Önöknek, szerencsésen visszaérkezett Ausztriába.
Majd csak június 24-én kezd az új helyén.
Kérem Önöket imádkozzanak érte, hogy az új helyét hamar megszeresse és őt is megszeressék, úgy mint az előző helyén.
Kérem egészségéért és barátnőjével való jó kapcsolatáért is imádkozzanak, meg azért, hogy az anyagi helyzete is javuljon.

Isten áldja Önöket ebben a csodálatos küldetésben.

m cs(2019-06-15)
Imátkérek fiamcsaládjáért,hogy változzanak meg a dolgok jóirányba.A fiam is és a menyem is legyen kóztük egyetértés és békesség.Jézusom bizom benned kószónóm azértünk mondott imát.

Csilla(2019-06-15)
Szeretnék imát kérni az anyukámért mert nagyon beteg. Isten áldjon mindenkit!

sz m(2019-06-14)
Imatkérek családomért kétfiamért a kissebikfiam csalládjáért,hogy a joutrol netérjenekle ,károsszenvedéjük megszabadulásáért,egésszségért,szeretetért és eggyetértését.Jézusom bizom benned.Kószónóm az értünk elmondott imát.

Marika(2019-06-14)
Kèrem az Önök imáját segítsen meg a Jó Isten a munkamban mèg egy hetem van Nèmetországban dolgozom.Nagyon sok a munka idegessèg.Nagyon fáj a derekam a hasam alatt a csípőm fáradt nvagyok ès kimerült.Adjon a jõ Isten erőt kitartást egèszsèget.Èrjek haza egèszsègben a hazámba.Ès kapják ettől sokkal jobb ès könnyebb állást Nèmetországban legközelebb.Köszönöm az imájukat ès várom Isten segítsègèt.

Visszajelzés – Enikő(2019-06-13)
Nagyon köszönöm a segítségeteket! Januárban kértem segítséget, hogy a fiam megtalálja a párját. Hála Istennek, fiam, László megtalálta a párját.
Köszönöm!

MM(2019-06-13)
Kérem imádkozzatok férjem egészségéért,hogy a vérvételek eredményei is jók legyenek.Soha többet ne legyenek benne rákos sejtek.
Hálás köszönet!

T. B.É.(2019-06-12)
A lányomért kérek imát, hogy végre megtalálja a helyét a világban, olyan lehetőségre lenne szüksége ami segítségével a számára leg megfelelőbb kereseti lehetőséget találna.Olyat ami boldoggá teszi! Előre is köszönöm!

KovR(2019-06-12)
Kérem Imádkozzanak értem és másokért , akik gyónni és áldozni készülnek , hogy lelkileg megerősödjünk .

TKH(2019-06-11)
Kérem imádkozzanak unokám sikeres vizsgájáért, és másik unokám műtétjének sikeréért. Hálásan köszönöm segítségüket, kérem a Jóisten áldását az imádkozókra.
Dicsértessék a Jézus Krisztus

F GyIk(2019-06-10)
Kérem az kapcsolódtok imádkozzunk együtt,hogy a férjem lába meggyógyuljon.
Előző imáim is meghallgatásra találtak.Az áldott orvos közeleg a drága főpap Jézus!!

Rt(2019-06-10)
Imát szeretnék kérni, hogy minden gonosz szellem hagyjon el engem, és találjak munkát. Köszönöm az imát

Kz(2019-06-10)
Kérlek imádkozzatok édesanyám~rt, aki súlyos alvászavarral.fájdalmakkal, gyengeséggel küzd. Adjon az Úr neki erőt és szünjenek a fájdalmai. Köszönöm nektek!

Valaki15(2019-06-08)
Kérlek benneteket imádkozzatok értünk, hogy helyre tudjuk hozni a párommal a kapcsolatunkat a Jó Isten segítségével!

Marika(2019-06-08)
Tisztelt Imádkozók!
Kèrem imádkozzanak egèszsègemèrt teljesen nyerjen vissza.Nagyon sokat dolgozok állandóan fáj a derekam,sokat emelgetek.A bácsi nagyon nehèz demences agresszív a felesège rohan egèsznap este iszik.Most ez a Munkám.Könnyítse meg a Jó Isten idegileg nagyon megvisel.De szüksèges az anyagi támogatás mert tele vagyok adóssággal.Segítsen a Jó Isten könnyítsen rajtam legyen már szerencsèm.Köszönöm várom az áldást az Önök imája mindig segít

YRY(2019-06-07)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget az édesanyám ért és hogy gyogyuljon meg a lábam mert nagyon fáj nagyon szépen köszönöm

Viragne(2019-06-07)
Kèrem imádkozzanak egèszsègemèrt.KitartásèrtEgy demences embert ès egy italozó nőt vállaltam nèmetországban nagyon nehèz munka.Hogy vègig tudjam vinni egy hónapot vállaltam mèg 2hèt adjon a Jó Isten szerencsèt jó megèlhetèst ès anyagi segítsèget hogy megszabaduljak az adósságaimtól ès legyen vègre pènzem.Tudjak spórolni ès magamra jobban figyelni.Köszönöm

Viragne(2019-06-05)
Ferjem hasnyalmirigy gyulladasb van tobb epekove hiszem a csodat ehez kerem a segitseget imaba

LA(2019-06-05)
Kérem segítsenek imádkozni férjem és öcsém gyógyulásáért.Isten áldja az értük imádkozókat. Köszönöm.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

BT(2019-06-05)
Imàdkozzanak kèrem csalàdomèrt, különösen kisfiamèrt ès az èdesapjàval valò viszonyunk javulàsàèrt. Add Uram hogy bèkès ùton megegyezzünk ès kisfiam tovàbbra is velem maradhasson. Hàlàsan köszönöm imàjukat!

Etelka(2019-06-05)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Imát kérek szépen a családomért ,lelki testi egészségünkért a büneink bocsánatáért a nekünk szükséges kegyelmekért.Elhunyt szeretteink lelki üdvükért.Nem utolsó sorban hálából a sok sok kegyelemért.Isten fizesse imájukat. Etelka

Gy k(2019-06-04)
Kérem a kedves kapcsolódtok,hogy imádkozzunk együtt,hogy a családom minden tagjának egészsége legyen,tudják megjavítani a gépeket és elvégezni a soron levő mezőgazdasági munkát

KGY(2019-06-04)
Kérem Önöket, hogy imádkozzanak Roland fiamért.
29 éves nagyon jóképű, kedves fiú.
Sajnos még eddig nem sikerült egy hozzáillő kedves lányt találnia.
Kérem segítsenek, hogy megtalálja azt a lányt, akit Isten neki választott.

Isten áldja Önöket.

KI(2019-06-04)
Ima szóljon a leki és testi gyógyulásomért, férjem igaz hitéért az Úrban és Jézus Krisztusban, bűneivel való szakításért és gyermekeim Istenhez való közeledéséért. Elhunyt szeretteim lelki üdvéért. Ámen. Dícsértessék a Jézus Krisztus!

Éva(2019-06-03)
D. Ildikô 43 éves 1 éve állapitották meg a csontvelő rákot.
Több kemóterápia és transzplantáció után csak 30 % ban tūnt el a rák.
Hiszūnk, és nagyon bizunk a teljes 100 % ban, a gyógyulásban
Köszön az ima támogatást !

N. G.(2019-06-01)
Édesanyám ma került kórházba, 40 éven át nem is tudta mi az ,nem akart menni.Ma sztrokkal, remélem időben vittem. Kérlek!! Egy imát érte!!Nagyon egyedül maradok. 61 ÉVES, DE NAGY SZERETET VÁRJA ITTHON

R M(2019-06-01)
Üdvözlöm ! Kedves imatarsak kérem imadkozzanak csaladomert ,Dorina,lányomért ,egeszsege ,boldogsaga,hosszu élete legyen ,az Ur oltalmazza őt minden bajtól ,ártó és rossz dologtól ,köszönöm ,ámen ,Dicsőség az Urnak mindörökké

KGY(2019-06-01)
Kedves Imacsoport!

Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak nagyobbik fiamért Péterért.
Egy vidám, jókedvű fiú volt eddig, de mostanában sajnos az ellenkezője.
Nagyon féltem az egészségét is, mert sokat dohányzik, sokat köhög.
Alig eszik, valami nincs rendben a lelkével úgy érzem.
Kérem Önöket imádkozzanak a lelki békéjéért, egészségéért, boldogságáért.
Holnap utazik vissza vonattal Ausztriába.
Új munkahelyen kezd keddtől.
Kérem imádkozzanak azért is, hogy minden rendben legyen, sikerüljön ott is jól beilleszkednie.
Van egy német barátnője.
Kérem imádkozzanak , hogy szeressék és megértsék egymást, és ez a kapcsolat boldog és tartós legyen.

Köszönöm közbenjárásukat.

Isten áldja Önöket küldetésükért.

lgy(2019-06-01)
Kérlek imádkoztak értem hogy semmi se gátolja meg hogy el tudjak menni gyakorlatra és hogy el tudjam végezni az osztalyal kérlek imádkozzatok értem és hogy minden rendbe menjen
Köszönöm

Sz.M.I.(2019-05-31)
Áldja meg az Isten,aki csak egyszer is,értem imádkozott!

Gabor(2019-05-31)
A fijamért szeretnék imát kérni önőktöl 17 -éves.és mindegyre megszokta hogy a foldre le köpdös és engem nagyon agaszt.hogy ez kimerülés vagy mirajta kérem imátkozanak ezért.És az egész családomértt köszönőm Isten álgya önöket.

Ilona(2019-05-30)
Hálát szeretnék mondani a draga jó Istennek , és köszönöm hogy egészséges gyönyorű kis fiú unokám született. Köszönöm hogy megsegitette őket, köszönöm az egészségét. Köszöm az imákat és hogy meghallgatatok..

Marika(2019-05-30)
Tisztelt Imádkozók!Kèrem az Önök imáját.Kaptam egy nagyon nehèz demences beteget.Sokat kell dolgoznom de talán az Önök imája segít .Nagyon nehèz ez a beteg ember viselkedèse .Birjak rá hatni,ès tisztessèggel el tudjam látni.Egy hónapot vállaltam gondozókènt Nèmetországban.Az ègèszsègemèrt ès a bèrt emeljèk meg mert nagyon keveset akár a munkáltató fizetni.Tisztelettel köszönöm Istennek ès Önöknek.

N.N. Ildiko(2019-05-28)
Gyógyító imàt szeretnék kérni édesanyàmnak aki fejfajàssal vérnyomàsemelkedéssel korhàzban fekszik lanya szüntelenül imàdkozik érte Àmen

km(2019-05-28)
Kérlek imádkozzatok édesanyám gyógyulásáért, aki egyre nehezebben mozog és fájdalmakkal küzd!Köszönöm nektek!

AÉ(2019-05-28)
Szeretném kérni ,hogy imádkozzanak ,hogy sikerüljön a lányom záró vizsgája,tudom,hogy ez mind jelentéktelen mások problémáival szemben,de nekünk ez is fontos,hiszen az életben való küzdelem,a megélhetés nem utolsó dolog az életünkben,ahhoz hogy tudjon érvényesülni,muszáj a vizsga is. Köszönöm.

R. Edina(2019-05-28)
már régóta nagyon erős hányingerem szokott lenni van gyógyszerem de sajnos nem mindig használ. Ez a nagyon erős hányinger megkeseríti a mindennapjaim
köszönöm! Isten áldjon titeket!

Ksz(2019-05-27)
Kérlek imátkozzatok értem és a szerdai sikeres államvizsgámért.

F.GY(2019-05-27)
Kérlek testvéreim imádkozzunk együtt,hogy a fiam találjon egy jó feleséget.köszönöm

DM(2019-05-27)
Kélek titeket segítsetek imátkozni lányomért, aki nem talál társat.

lgy(2019-05-26)
Imatkozatok értem holnap megyek vizsgaltra és nagyon félek ezen múlik a nyarigyakirlatom kérlek imatkozatok hogy minden rendben menjen és hogy a gyakorlatot el tudjam kezdeni időben és hogy végezni tudják az oszatlysartsaimal és kérlek imatkozatok a vizsag mert hogy amit tudok azt hasznosítani tudjam és hogy siker élményem legyen köszönöm

R. M. Zs(2019-05-26)
Férjemért gyogyoljonmeg fiatal rengeteg gyoszert szed de hiszem hogy Jézus meggyogyitja és ne enged uram azta sok akadályt ami nehézség előttük van, kérlek imátkozatok köszönöm.

YRY(2019-05-26)
Drága testvéreim kérlek imatkozzatok a két gyermekemért hogy a Jó isten vigyázz az életüket és gyogyitsa meg algya meg őket gyermekel mert csak a Jó isten képes csodát tenni az egész családot végye meg a gonosztol nagyon szép köszönöm

Andrea(2019-05-26)
Imát akkor kérni a Jóisten hogy legyen egy kisbabát hogy terhes legyek

lgy(2019-05-25)
Kérlek imatkozatok értem már nem bírom hétfőn vizsgálat és az dönti el hogy mehetek gyakorlatra vagy nem kérlek imatkozatok értem hogy minden rendben menjen és hogy mehessek az oszatlysartsaimal gyakorlatra és hogy minden rendbe menjen és hogy pot vizsaga nélkül át tudják meni 12 be köszönöm

Maplewood(2019-05-25)
Kérem, imádkozzanak kisebbik fiamért, aki már 8 éve az Egyesült Államokban él, és talán lenne lehetősége Európába jönni, ha egy bizonyos állást a barátnője Ausztriában elnyerne. Nagyon boldog lennék, ha ennyi év után közelebb kerülne hozzám, mert így évente csak egyszer láthatom!
Köszönöm mindenkinek, aki elmond egy imát ezért!
Eszter

M. Zita(2019-05-25)
Kérem, imádkozzanak velem édesanyám gyógyulásáért.

Mária(2019-05-24)
Kérem imádkozzanak értem, hogy ne kapjak büntetést a közlekedésben elkövetett szabálytalanságért, amiben nem vagyok biztos, hogy szabálytalanság volt. Előre is köszönöm, Mária.

Andrea(2019-05-23)
Szeretnék imát kérni egy 20 éves lánynak aki mèly altatásban van és máj donorra vár. Köszönöm szépen.

Sz.M.I.(2019-05-22)
Nincs áldás az életemen.

Vardaikr(2019-05-20)
Kedves testvérek! Egy jó barátom testvére nagyon beteg! Kérlek benneteket, imádkozzunk érte!

Jézusom! A ruhád szegélyének érintésétől meggyógyult a vérfolyásos asszony! Hiszem, hogy meg tudod gyógyítani őt is. De ne az legyen, amit én akarok, hanem rád bízom őt! Hiszek jóságodban, szeretetedben és irgalmadban! Kérlek adj békét a testvére szívébe, hiszen nagyon szereti őt, és mérhetetlen a fájdalma.
Köszönöm Uram a reményt!
Hálás vagyok, hogy Hozzád tartozom! Kérlek vonzd magadhoz barátomat is! Adj neki is a Te békédből! Ámen

Ilona(2019-05-20)
Szepen kérem imátkozzunk együtt a napokban születendő unokámért és lányomért. Adjon nekik a jó isten erőt egészséget, a szülésnél türelmet és és áldást.Nagyon köszönöm hogy eddig is kitartottak és egészségben fejlődtek, kérem hogy kerülje őket minden rossz, nehogy baktérium vagy bármi gondja legyen. Kérem szépen vigyazz rá, segíts meg drága jó istenem. Kérlek irányítsd az orvosokat, legyenek a segítségukre. Nagyon köszönöm

T E(2019-05-19)
Kérem imádkozzanak a házaságomért a férjemel nagyon megromlott kapcsolatunk és szeretném ha hejrejönne nert nagyon szeretem mindenünk meg van de ö valamiért nem tud engem szeretni és ez nagyon hiányzik,nagyon sokat veszekedünk már elég rég Istenem üzd ki a gonosz az életünkböl

Marika(2019-05-19)
Kèrem imádkozzanak egèszsègem teljes vissza szerzèsèèrt testi lelki fájdalmaim megszűnèsèèrt.Megkaptam az állást.Szerencsèsen èrjek oda vissza egèszsègben.Alljak helyt tisztessèggel kapjam meg a bèrem jöjjön rendbe az anyagi gondom.A derèk fájásomèrt is imádkozzanak ne okozzon gondot a munka vègzèsnèl.Tisztelettel köszönöm imájukat.Isten áldásával.

MD(2019-05-19)
Imát kérek fiam testi lelki szellemi gyógyulásáért szabaduljon meg szorongásaitol a depressziótól, legyen erős hite az élet nehézségeivel megküzdeni. Imádkozzunk unokahugom gyógyulásáért, legyen jó az eredménye. Imádkozzunk együtt az én egészségemert is. Köszönöm.

Bp(2019-05-17)
Patrikert kérek imát hétfőn és kedden lessz a hegesztő vizsga. Kérem a Jóistent avatkozzon bele a vizsgába,hogy átmennyen. Köszönöm az érte mondott imát

Rt(2019-05-17)
Imát szeretnék kérni.Már régóta kérem a Jóistent,hogy kapjak munkát nincs miből megelnem, és sok a kifizetni való. Kérlek imatkozzatok értem, hogy Kapjak munkát.Köszönöm az imaitokat.

lgy(2019-05-17)
Kérlek imatkozatok értem Jövő héten orvosi vizsgálat lesz és nem tudom hogy beteg vagyok vagy valami vagy ha az akkor ki ürül addigra szervezetembol kérelem imatkozatok értem nagyon félek kérlek imatkozatok értem tudom hogy egy kicsit zavaros de A lényeg hogy egesegesnek kell lennem

T.G.V.(2019-05-17)
Kérlek imádkozzatok Dávid fiamért, hogy sikerüljenek a gépgyártás technológiai technikusi vizsgái. Ma tudja meg az előző vizsgái eredményét. Kérjük együtt a JÓISTENT, hogy jó eredményekkel térjen haza. Az Atya, Fiú, Szentlélek nevében, ámen. Köszönöm a segítséget.

MD(2019-05-16)
Kedves testvérek! Kérlek imádkozzunk együtt gyermekem testi és lelki gyógyulásáért, szabaduljon meg szorongásaitol, legyen boldog a párjával. Add Uram, hogy unokahugom meggyógyuljon, jók legyenek az eredményei. Add uram hogy a családomat a Te bèkéd töltse be. Köszönöm

p.v.(2019-05-16)
drága istenem szabadits meg minden bajtól és gondtól adj egészséget és erőt legyen már békesség nyugalom körülettem szabadits meg bennünket L. Mónikátol ne keseritse az életünk tovább költözzön ki a házunk bol és menjen el jó messzire még hírétse haljuk

ZZSB(2019-05-16)
Kérlek, imádkozzatok azért a munkahelyért amit az ÚR az én ISTENEM elkészített a számomra, hogy minél hamarabb beállhassak abba a hivatásba és hogy küldjön számomra segítséget, adjon vezetést hozzá! Kérlek imádkozzatok családtagjaim megtéréséért is! Köszönöm szépen.

z.katolina(2019-05-16)
Kerem a lanyomat skociaban fogva tartjak.prostitukciora kenyszeritik.dzszenifer.a neve.hatosag nem segit.nincs penz utana menni.kerem hogy erös imat mondjanak erte.hogy haza tudjon joni.a nazazeti neveden.amen

Edit(2019-05-16)
Dràga imàtkozó testbèreim. B. Istvànèrt imàdkozzunk a fèrjemèrt
El akar vàlni. De èn nem akarom. Imàdkozzunk egy akaraton. Megtagadom a vàllàst.
A Jèsus nevèben. Àmen

lgy(2019-05-14)
Kérlek imatkozatok értem kB 3 hét múlva vizsgázok és még nem tudok Semit és még nem is dolgoztam ki a tételeket Kérlek imatkozatok értem hogy ki tudjam dolgozni és hogy még tudjam tanulni és ha a vizsgára kerül a sor akkor a tanultakat hasznosítani tudjam és hogy jól le tudják vizsgázni a tudásom szerint. És kerelek imatkozatok értem mert alkalmassági vizsgálatra megy és kérlek imatkozatok hogy ne legyen semi felé betegségem és hogy engedelyezek a gyakorlatom elkezdeset.
Köszönöm

Enikő(2019-05-14)
Kérlek imádkoztatok hogy vissza találjak Istenhez és hogy az életem rendben jöjjön . Istenem segíts meg. Ámen.

Medina(2019-05-14)
Kérem segítő jólelkű embertársaim imáját családom anyagi helyzetének javulásáért, vállalkozásunk fellendüléséért, adósságaink kifizetéséért, 7 éves kínlódásunk utáni új életünkért. Jézus hite, Mária Magdolna ereje legyen velünk, és minden értünk is imádkozó emberrel.
köszönöm

Klné(2019-05-14)
imát szeretnék kérni az unokák jó tanulásáért, és a nagyobbiknak jól sikerüljön a kémia érettségi, és vegyék fel az orvosi egyetemre

köszönöm mária

YRY(2019-05-11)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészséget az egész családert hogy a drága Jó Isten hallgassa meg az imainkat és védjen meg a gonosztol bennünket és bocsasa meg a bűneinket nagyon szép köszönöm

KGY(2019-05-11)
Kedves Imacsoport!

Meg vagyok győződve arról, hogy az imának ereje van.
Nagyon csodálatraméltó az Önök küldetése.
Istennek legyen hála, családunkat Isten áldása kíséri.
Csak az a nagy fájdalmam, hogy a sátán is nagyon próbál törni,zúzni és rombolni.
A kisebbik fiamat támadja jelenleg.Nagyon jóra való helyes értelmes srác a Roland.
Próbál férjemmel is minduntalan összeugrasztani.
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak Roland fiamért és férjemért .
Péter fiamért is kérem imádkozzanak, hogy a jelenlegi párjával egy életre szóló boldog kapcsolatban éljenek.
Isten áldja meg Önöket ezért nemes küldetésért.

K gK(2019-05-10)
Kérlek imádkozzunk együtt hogy s férjem látása rendbe jöjjön -es gyógyulón ki minden betegségéből.Jézusnak minden lehetséges!

K.R.D.(2019-05-10)
Kérlek titeket, hogy imádkozzatok azért, hogy rám találjon a szerelem. Nagyon magányosnak érzem magam évek óta és próbálok türelmes lenni. Kérjük együtt az Urat, hogy adjon kitartást, reményt és szerelmet!
Köszönöm szépen! SDG!

N.V.T.(2019-05-09)
Kedves Imádkozók , köszönöm ha imádkoztok testi lelki ,szellemi erősödésemért . Én is imádkozom mindenkiért ,aki rászorul.

KA(2019-05-08)
Szeretnék imát kérni egy kilátástalan anyagi helyzet miatt.Egy gerinctelen csaló bizonyítékokat megsemmisítve követel tőlünk már megfizetett pénzt.Várom hogy az Isten mégis közbelép.Küszönök minden imát!

Marika(2019-05-08)
Tisztelt imádkozók!Kèrem imájukat 5hónapja vagyok mütèt útán egèszsègem teljes visszaszerzèsèèrt.Anyagi biztonságom mèg nem dolgozom, jó munkahely amit most intèzek sikerüljön ès ezáltal adósságom rendeződjön.Kèrem a jó Istent az Önök imája segítsègèvel hogy lelki ès fizikai erőm vissza tèrjen. Állandó hőhullámok izzadás fejfájás rossz közèrzet gyötör,remèlem az imájukkal meggyógyulok.Áldott legyen az Isten áldott legyen az ő szent neve Köszönöm ès jó egèszsèget kívánok Önöknek.

M.R.(2019-05-07)
Szeretném ha megkérdeznétek az Úrat hogy miért nem szabadit meg a démonoktól egyszer már igéretet tett egyik barátomnak aki keresztény de úgy lágyszik kamuzott a választ szeretném ha meg írnátok emailben ja és most tényleg irjátok meg mert már töbször kértem persze ti már biztos azt gondoljátok hogy számonkérő vagyok meg követelöző de nem akarok egész életembe szenvedni mert már eleget szenvedtem meg azt se értem hogy miért nincs szabaditás már több mint egy éve megszálott vagyok

K.E.(2019-05-07)
Szeretnek imat kerni toletek, hogy visszajojjon hozzam az aki nagyon-nagyon szeretek. Ne most, kesobb mikor mar tesileg es lelkileg is kesz leszek ra. Kerlek titeket mondjatok egy imat ertem.

Mnearcsi(2019-05-07)
Keressel fordulok.. sajnos nem talalom a szavakat.. nem tudom de gondolataim csaponga ak ossze vissza.. eltereli figyelmem imarol sok aprosag.. hala Istennek rul vagyok tetd protezis muteten es meg elek… jo lenne pihenni csendben imadkozni.. de nyugtalan szivem… koszonom lehetoseget. Aldas bekesseg

Zs D(2019-05-06)
Kedves testvérek! Imát kérek gyermekeim egészségéért, boldogságaert, hitbeli megújulásaért. Unokahugom gyógyulásáért. Köszönöm.

SZERETET(2019-05-06)
Kérlek imádkozzatok az Unokámért Erikért, aki ma 6 napos,hogy a fehérvérsejtek száma elérje a normál szintet. A baktérium távozzon a szervezetéből. Édesanyjáért, hogy legyen tápláló teje továbbra is. Adjon a jó Isten Nekik és Családjuknak jó egészséget, boldogságot és örömöt az ÉLETBEN.
Isten áldja meg az Imacsoportot, és hálásan köszönöm a segítségüket-
M.

DB(2019-05-06)
Szeretnek imat kerni hogy a munkahelyem hosszu ideig megmaradhasson.
Koszonom szepen

Mnea(2019-05-03)
Par nappal ezelott ter protezis muteten estem at. Tegnap hazahozhattak korhazbol. Sajnos sehogy se vagyok se erom se kedvem semmihez… csak fekszem celtalan a kinjaimmal… fazott szivwm lelkem… szeretnek imadkozni mellettem biblia es ero es skarat elillant belolem…vagy talsn meg au eletkedv kuzdes is… 12 eve vartuk es tudtuk szukseges ez a mutet tul vagyok es megis nem meg ima es hala… csak vagyok mint s nagy semmi mint msreknyi por… talam konnyebb lenne egeszet igy itt most befejezni…harmat gyenge vagyok… es egyedul… van ferjem van 3 nagy gyermekem..de nekik feladataik vannak… csak en vagyok tavol a szivuktol…. de ISTENHEZ SZERETNEK KOZELEBB KERULNI…….KOSZONOM A MEGGHALLGATAST ES IMA KERES LEHETOSEGET….. AMEN

lgy(2019-05-03)
Kérlek imatkozatok értem
1 hónap múlva vizsgázok és még kB nem tudok Semit és ezen múlik az év végén kérlek imatkozatok értem hogy legyen erőm meg tanulni és a tudásom alapján jól Le vizsgázni köszönöm

gács(2019-05-01)
Tisztelettel és szeretettel köszöntelek Bennetek! Lehet őnzőség, de magamért szeretnék elsősorban imát kérni Tőletek. Két éve műtöttek vastagbél daganattal.Semmi kórházi kezelést nem fogadtam el. Férjem most veszitettem el, február 12-én. Isten segitségét kérve, imátkozással és alternativ módszerekkel gyógyitom magam. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen barátnőm és két felnőtt fiam mellettem állnak. Két, három olyan barát segit nekem, akikről, tudom, önzetlen szeretettel vannak irántam. Tudom, még sok minden vár rám itt e földön, amit meg kell oldanom, s hiszem, hogy jó uton haladok, mert a betegségem révén ugy érzem, sokkal jobb ember lettem. Nincs bennem, sem harag, sem neheztelés senki iránt, de a szeretet adás és elfogadás felé még nyitnom kell. Alázattal és hálával köszönöm imádságotok, melynek erejében hiszek. Kérem Isten Áldását! Köszönöm

M.R.(2019-05-01)
Sziasztok szeretném ha megkérdeznétek az Úrat hogy miéet nem szabadit meg a démonoktól ha kaptatok választ tőle akkor légyszives irjátok le nekem emailbe.

K.T.M.(2019-04-30)
Imát kérek hogy az Úr áldjon meg gyermekkel és gyogyitson meg hatalmas keze. Isten fizesse!

Manó(2019-04-30)
Világtalan nagynéném kért meg hogy kérjek imát a fiáért aki 40 évesen zülött életet folytat, nem gondoskodik rolla rendesen. Az apja nyomdokaiba jár.

Mária(2019-04-30)
Kérem, imádkozzonak lányom egészségéért. Szűnjön meg a hosszan tartó arc és homloküreg gyulladás okozta fejfájása, fülzú és fejzúgása. Előre is köszönöm, Mária.

kné(2019-04-29)
imát szeretnék kérni meghalt férjem lajos lelki üdvéért, a kisunokák jó tanulásáért,és a nagyobbikat vegyék fel az orvosi egyetemre, és végül értem is ,hogy legyen jobb a hallásom.

NJ(2019-04-28)
Házasságomért szeretnék imát kérni, hogy a férjemmel visszataláljunk egymáshoz.

K gK(2019-04-28)
Kérlek imádkozzunk együtt,hogy a férjem szeme meggyógyuljon és vissza nyerje a látását.Isten és Krisztus nevében igaz hit által minden lehetséges

Szbebt(2019-04-27)
Szeretettel koszontolek titeket testvereim az Urban! Kerlek imatkozzatok velem hogy ne vesszen el a dokumentacio amit ki kellett kuldenem kulfoldre ahol a lanyom dolgozik es kellene neki az iskolaxtatasara amit meg akar kezdeni de le kellett fordittatni es hitelesiteni ami nem keves penzbe kerult es mar 3 hete elkuldtem es nem erkezett meg! Bizom Isten josagaban es hiszem hogy csak lelassult valahol a levelszallitas! Nagyon fontos dokumentaciok es tudom hogy Isten meghallgat de ahol 2 vagy 3 imatkozunk kozos akarattal ott Isten is koztunk van ! Isten aldjon benneteket

V.E(2019-04-27)
Az én helyzetem a következő!
Egy számomra teljesen távol álló tantárgyat( programozást)tanulok..
Egyszerűen nem megy(Nem tanulás szügséges hozzá, hanem gondolkodásmód,logika..) ! Lehet nem imátkoztam érte eleget! Most titeket is erre kérlek , mert ahol ketten hárman összegyűlnek.. Nemsokára kezdem a korrepetálásomat. Isten segítségével a ti közbenjárásotokkal remélem sikerül teljesítenem az évet. Előre is köszönöm!

Eva(2019-04-26)
Szèpen megkèrek mindenkit mondjon egy imat anyukàmèrt akinek van a fejen egy daganat,hogy sikeruljon a mutet es gyogyuljon meg ,hogy ott tudjon lenni az eskuvomon. Nagyon koszonom!

YRY(2019-04-26)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a Jó Istenhez hogy gyógyítani meg bennünket a gyermekeimet mert csak ő tud csodát tenni és megvédeni minden gonosztol nagyon szépen köszönöm bízom benne hogy a drága Jó Isten meghallgatja az imankat

SK(2019-04-26)
Családunk egységéért,hogy férjem visszatérjen a családjához,megtérésért,gyógyulásért, megbocsájtásért.

Nikolett(2019-04-26)
Kedves Imatársaim!

Kérlek imádkozzatok a házasságomért, hogy Isten megmentse. Imádkozzatok a férjemért, hogy meglássa rossz irányba megy, hogy el tudja engedni az egóját, hogy újra úgy tudjon szeretni, mint amikor Istennel járt, imádkozzatok, hogy el ne vesszen. Kérlek titeket ne hagyjatok az imáimmal egyedül. Segítsetek nekem.

Köszönettel:
V. Nikolett

Timea(2019-04-26)
Sziasztok, a gyerekeimért szeretném hogy imádkozzatok,gyógyítsa meg az újszülött kisfiamat,adjon neki erőt, egészséget,győzze le a vírusfertőzést és gyógyítsa meg a kislányomat is,győzze le a tejfehérje érzékenységet.Ámen

NJ(2019-04-26)
Nagyon szeretnék még egy kisbabát, de nem akar sikerülni. Van már egy 6 éves kisfiam, a második terhességem elvetélt sajnos. Kezdek hitben elgyengülni, mert már 42 éves vagyok és az orvosok sem biztatnak. Ezért szeretnék imát kérni. Köszönöm!!!

R M(2019-04-24)
Üdvözletem ,kislányomert szeretnék imakérést ,minden fényképen háttérbe arcok,alakok megfigyelhetők ami a kislányról készül fotó,kislányom nem tud rola ,nem szeretnem ha megijedne ,ő nem vette eszre halistennek ,kérném a hiveket ,hogy az Úr Jézushoz imádkozzanak kislányomért hogy minden gonosz arto lénytől óvja es szabaditsa meg az Úr .Az Úré a dicsőség ,mindörökké .Az Úrnak minden lehetséges .Áldjon meg mimdenkit az Isten gazdagon .

Zoltán(2019-04-23)
Sziasztok szeretném nagyon ha meg segitene az Úr nagyon depressziós vagyok köszönöm hogy imatkosztok értem!
Legyen Áldott az Úr neve! Ámen

Rt.(2019-04-23)
Szeretnék imát kérni, hogy forduljon Jóra a sorsom. Nagyon el vagyok keseredve, nincs munkám, semmi megélhetésém nincs. Már nem tudom mit csináljak. Senkim nincs. Kérem a Jóistent,hogy segítsen nekem Munkára van szükségem És szeretném ha meggyógyitana,hogy ne kelljen állandóan a wc re járni pisilni. Köszönöm az értem elmondott imát

sz(2019-04-23)
Imátkérek gyogyulásomért mivel rohamoskőhőgés tőrrám és már mindennel probáltam de nemhasznál,fiaimért hogy a rossztol távoltudjanak maradni kőszőnőm

Á…(2019-04-20)
Kedves Imacsoport!
Szeretnék imát kérni, hogy kimásszak a depresszióból, ami egy szakítás miatt uralkodott el rajtam. 1 éve hagyott el a szerelmem és még mindig nem tudom túltenni magam rajta, a megszállottja vagyok és ez már beteges tudom. Bárcsak visszakaphatnám őt! Segítsetek!!!

Ilona(2019-04-20)
Nagyon szépen kérem a JóIstent gyermeket irányítsa a boldogság felé,szeretném ha boldogságban tudna élni párjával és jövendő gyermermekével. Kérem imázkozzunk ezért, találják meg egymásban és saját magukban a szeretet az elfogadást a megértést. Kérem a Drága JóIstent segítse őket. Adjon segítséget. Köszönöm köszönöm köszönöm. Köszönöm hogy eddig is meghallgatott és egészségesek vagyunk, egészséges kisbabát adott nekünk aki nemsokára világra jön.köszönöm . Köszönöm ha kérésemet imába foglaljátok és beteljesedhet.

RT(2019-04-19)
Imát szeretnék kérni munka lehetőségért .Feladtam egy nagy csomó állás hirdetést, elküldtem az önéletrajzomat,de sehonnan nem kapok vissza jelzést. Kérem imatkozzanak értem hogy találjak állást. Nagyon szépen köszönöm az imát

SJ.r(2019-04-17)
Rossz indulatú daganatot találtak csontjaimban. Kérlek benneteket, imádkozzatok gyógyulásomért! Köszönöm.

Alita(2019-04-16)
Dicsőség az Úrnak,hogy megtalaltam ezt a lehetősèget. A fiamért kérném az imát. Felnőtt,szenved a hangoktól,úgy érzi állandóan fenyegetik.kérve kérem az imádkozók mmielőbbi segítségét,hogy az Úr által a lelki béke,egeszséges bölcs gondolkodás áldása szálljon reá.köszönöm szépen Dicsőség az Úrnak

H.I.(2019-04-16)
Tisztelettel kérem önöket,hogy imádkozzanak a lányomért, akinek már volt egy mütéte és most megint kaptak cisztát .Imájukon keresztül remélem megsegit a JÓ ISTEN és nem kerül sor megint mütétre.Előre is hálásan köszönöm az imát.

Zs(2019-04-16)
Unokahugom gyógyulásáért kerek imát, jó legyen a szövettani eredmény, egészséges legyen. Köszönöm

KGY(2019-04-15)
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzanak férjemért, K.Gyuláért.
46 év óta dolgozik a TUNGSRAMBAN TMK lakatosként. Élenjáró munkás volt mindig is.Odatette magát maximálisan a munkához.
A nyugdíjig még majdnem 5 évet kellene dolgoznia.
Most feliratkozott, hogy ha végkielégítést kap, elmenne a cégtől.
Nagyon elfáradt már szegény, és úgy sajnálom.
Kérem imádkozzanak érte, hogy a Mennyei Atya, Jézus és a Szentlélek Isten megszabadítsa és végre pihenhessen.
Isten áldja meg az Önök küldetését

YRY(2019-04-14)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a két fiam egészséget és az egész családert hogy aJo Isten gyógyítani meg bennünket könyörögve kérem nagyon szépen köszönöm

M.R.(2019-04-12)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozatok értem hogy az Úr szabaditson meg a gonosztól már 1éve kérem ezt de még nem szabaditott meg

&(2019-04-11)
Tudom hogy nem jól gondolkodok de szeretnék tiszta szivből igazi barátja lenni egy embernek olyan nekem ő mint egy védelmezőm aki megtanít az igaz szeretetre! TE küldted őt hozzám tudom érzem!Nem is kell nekem ezt megköszönni mert ő maga a szeretett!

Édesapámért(2019-04-11)
Szépen kérlek benneteket és az urt imatkozzatok édesapámért aki rákos beteg.köszönöm

M.R.(2019-04-07)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok értem hogy az Úr szabaditson meg a gonosztól a sátántól a démonoktól

Marika(2019-04-05)
Tisztelt Imádkozók!Kèrem imádkozzanak egèszsègemèrt állandóan zsibbad a jobb karom a bal is mèg az ágyban is alvásnál munkaközben is.Jó munkahely megszerzèsèèrt anyagi gondjaim megszünèsèèrt.Tisztelettel köszönöm minèl előbb segítsen a Jõ Isten az imájukon keresztül.

K gK(2019-04-04)
Kérlek testvéreim imádkozzunk együtt hogy férjem -es testvérei között legyen béke a szeretet győzze le az anyagiakért dúló háborút a kicsi testvér térjen az igazság és szeretet utjára

I.K.(2019-04-04)
Testvéreim az Úr Jézus Krisztusban! S.O.S imakérést szeretnék kérni egy édesanyának, B.B.Orsinak, aki nagyon beteg. Krónikus hasnyálmirigy gyulladása van, nagyon nagy fájdalmakkal szenved. Nem tudja megéri e a jövő hetet, mert az orvosok nem tudják mitől van, nem találják a gyógymódot, és van egy pici kislánya, és férje.
Kérem a testvéreket segítsenek, imádkozzanak érte!!!
KÖSZÖNÖM🙏❤

MR(2019-04-04)
Sziasztok szeretném kèrni hogy az Úr Jézus szabaditson meg engem a démonoktól meg a sátántól

Rt(2019-04-01)
Imát szeretnék kérni gyógyulásomért,bátorságért,félelem távozásáért,külföldi munkáért. Köszönöm az értem elmondott imát

Gy f(2019-04-01)
Imádkozzunk együtt hogy a fiam találjon egy neki megfelelő munkahelyet

Erzsébet(2019-03-25)
Imát szeretnék kérni a vakságom gyógyulásáért.

Kati(2019-03-25)
Szeretnék imąsegitséget kérni gyermekemért aki otthagyott a gyerekkel a férje. Munkahelyét a japànok felszàmoljàk. Egyedúl neki nem akarnak azért mert a női főnōk nem akarja alàirni. Gyerekszúlés utàn sem akarta visszavenni. Segitségeteket kōszōnōm. fizetni.

&(2019-03-25)
Szeretném a jó istent kérni hogy nővéremnek sikerüljön amit szeretnének anyagi gonddal küszködnek bizzom benne hogy jól döntenek!Szeretném hogy ők is bizzanak magunkban és istenben.

B. Jó(2019-03-25)
Nevelőszülö szeretnék lenni, 56 éves vagyok, kérlek segíts Jézus hogy az lehessek, mindenki csak hiteget, azt mondod a te ígédben,ha valaki befogad egy nevelő otthonbol egy gyereket, Téged fogad be. Legyen meg a Te akaratod. Köszönöm Atyam, hogy gondod van rám,és a betegsegembol is kigyogyitasz. Amen

BR(2019-03-25)
Kérlek Atyam segíts rajtam, kicsuszott a talaj a lábam alol, végy meg engem a gonosz gondolatoktol és a világ rám sugárzott hatasaitol ,rajtam csak te tudsz segíteni Amen

Erzsébet(2019-03-25)
Imat szeretnek kerni Monica lanyom ujbegyein levo borbetegsegenek meggyogyulasaeert, a hirtelen haragbol duhkitoresektol valo megszabadulasaert ,sok turelemert ,minden rosz ero befojasatol valo megszabadulasaert, hitenek megerosodeseert, iskolajanak sikeres elvegzeseert es egy jo munkahelyert valamint Hannacska unokam nyugodt ejszakai alvasert a hirtelen haragtol , hangulat valtozastol valo megszabadulasaert es hogy tudja meg szokni mas gyerekekel a jatszast.Koszonom szepen

ve(2019-03-25)
kedves ima csopor szeretnék imát kérni azért hogy az úr adjon férjemnek gusztávnak egy álando jol fizető munkát 5 gyerekűnk és most költőztűnk egy új lakásb és sok a ki adás ráadásul még van egy nagy adoságunk ami csak kamatol ezért kérem segitsetek 1 imával hogy az úr jézus csodával anyagi modon áldon meg minket előreis köszönöm

Rt(2019-03-24)
Szeretnék imát kérni ,hogy munkat kapjak, a vizelettartasi betegségbol szeretnék meggyógyulni ,és a félelem ből is szeretnék helyre állni.Köszönöm az imát

SK(2019-03-24)
Sziasztok imakérésem lenne a fiamért Krisztiánért mostanában rosszullétek jönnek rá magas vérnyomás és sziv ritmus zavar pedig csak 18 éves Jézus nevében az ellenség munkája törjön meg felette köszönöm szépen áldjon az úr.

K.N(2019-03-24)
Szeretnek a férjemert imát kérni. Nagyon vàratlan ès nehèz dolgon megy keresztül.,mellette kèrem èrtem is imatkozzatok, kènyszer gondolataim kiujjultak,amitől csak a jóisten fog megmenteni. Előre is nagyon szépen köszönöm

MÁRIA(2019-03-24)
imát szeretnék kérni meghalt férjem lelki üdvéért, a kisunokák jó tanulásáért, és a nagyobbikat vegyék fel az orvosi egyetemre

Brigitta(2019-03-22)
Kedves Imacsoport! Segítséget szeretnék kérni B. Benjáminért, a barátnője vagyok. Ma 2hete, hogy elütötte őt egy autó és kómában van. Kérlek titeket imatkozzatok érte Mennyei atyánkhoz, Úr Jézus Krisztushoz, Szentlélek Istenhez, hogy meggyógyuljon, felébredjen, és a mi drága Jézusunk az ő vére által és gyógyító ereje által meg gyógyítsa őt! Ámen! Köszönöm.

L J(2019-03-21)
Szeretném kérni az Imacsoportot,hogy imádkozzanak azért, hogy letudjam küzdeni a magánytól való félelmemet, ami teljesen megbetegít!
Köszönöm szépen!
Én is szeretnék ehhez a csoporthoz csatlakozni, hogyan tehetem meg?

lgy(2019-03-20)
Kérlek szépen imatkozatok értem tudom hogy ez gáz de egészségügyi gondjaim vannak és nagyon félek kérlek imatkozatok értem
Koszonom

v e(2019-03-20)
kedves ima csoport szeretnelek beneteket hogy imatkozatok edesanyam zsuzsa betegseger tudeebe talaltak valamit nem akarjaelmondani hogy miis az igazan 22en kel menie cetere kerlek titeket imatkozatok erte hogy tiszta legyen a tudeje es minden mas betegsege elmujon jezus neveben koszonom imatokat

Gy K(2019-03-19)
Szeretnék imat kérni gyermekeim egészségéért és szerencsés párkapcsolatukért

&(2019-03-18)
Szeretnék bocsánatot kérni a rossz gondolataimért sokszor azt sem tudjuk mit gondolunk mit beszélünk szeretném hogy józanságal gondolkodjunk ami a világban mindenkinek szüksége volna.

BM(2019-03-18)
Kedves Imacsoport! nagyon szépen kérlek benneteket ,hogy a fiamért Miklósért imádkozzatok!Sajnos nagyon sok problémája volt és van most is 2016-ban kapott egy agyvérzést amiből HÁLA ISTENNEK TELJESEN FELÉPÜLT .Viszont egy évvel ezelőtt kapott egy epilepsziás rohamot . Hála ISTENNEK ennek ellenére jól van ,de nagyon sok lelki problémája van ,és nem tudja senkivel megosztani nem akarja .így sajnos a félelmeit .nehézségeit az alkohollal csillapitja Sajnos függő lett .Nagyon rosz igy látni és tehetelenűl nézni .Én mindennap imádkozom érte de hiszem hogy minéltöbben imádkozunk érte annál nagyobb az ima ereje.Kérlek hogy imáitokkal segitsetek neki elfogadni az ÚR JÉSUST AKI SZABADULÁST TUD NEKI ADNI . Segiségeteket köszönöm

M.R.(2019-03-15)
Szeretném kérni hogy imádkozatok értem hogy szabaditson meg az Úr a gonosztól

YRY(2019-03-14)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért nagyon vágyunk egy kislány unokara de csak a jóisten tudja megadni köszönöm szépen

M.R.(2019-03-14)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg engem a gonosztól hogy újra őt tudjam szolgálni

H.I.(2019-03-14)
Kedves ima csoport,kérem imádkozzanak Andrea lányomért,hogy a JÓ ISTEN megsegitse és mielőbb meggyógyuljon,hogy semmi komolyabb baja ne legyen.Gyermeket is szeretne,de ez idáig még nem jött össze és lassan 38 éves lesz.Kérem Önöket,hogy imádkozzanak az egészségért és a gyermekáldásért.Bizom az Önök imájában és az ÚR segedelmében.ISTEN áldását kérem magukra.Kértem már imát és az meghallgatásra talált,köszönöm.

Erzsebet(2019-03-14)
Imat szeretnek kerni Monica lanyom ujbegyein levo borbetegsegenek meggyogyulasaeert, a hirtelen haragbol duhkitoresektol valo megszabadulasaert ,sok turelemert ,minden rosz ero befojasatol valo megszabadulasaert, hitenek megerosodeseert, iskolajanak sikeres elvegzeseert es egy jo munkahelyert. Koszonom szepen

Szr(2019-03-13)
Kedves imacsoport imát szeretnek kerni anyukámert 1 hete műtöttek a mellével rakos daganat volt benne, és a családomért vagyis férjemért el akar hagyni engem és a pici fiúnkat mert szeretne szorakozni …. nagyon szomorú vagyok, kérlek imádkozzatok családomért.Isten áldjon benneteket.

Böbe(2019-03-12)
Imát szeretnék kérni a fiamért Zoltánért és a menyemért Katáért, hogy bocsássanak meg egymásnak, és újra egy család lehessenek.
Isten áldása kísérje imáikat!

Marika(2019-03-12)
Tisztelt Imádkozók!
Kèrem Önöket imádkozzanak egèszsègemèrt,műtèt utáni teljes felèpülèsemèrt.Anyagi problèmám megoldásáèrt,jó munkahely megszerzèsèèrt.Biztosító minnèl előbb fizesse ki azt a pènzt amire már több hónapja várok.Ez egy beteg biztosítás amit havonta fizetek .Nagy szüksègem van rá mert egyedül èlek.Az Önök imája mindig segít ès az èn hitemmel meghallgatásra talál.Köszönöm imájukat ès Isten áldását kèrem Önökre.

&(2019-03-11)
Szerintem a jó isten saját magunkban van ha akarjuk mindig ott van és mindenkinek ott van csak szeretni kell önmagát és már meg is találta!

Inci(2019-03-11)
Tisztelt imacsoport a segitségüket ķérném hogy imádkozzúnk a férjem műtétjére . A mult évben volt egy munkahelyi balesetje és a jobb kezét nem érzi .Nagyon kérem imádkozzanak érte.Isten áldja meg önöket.

Timi(2019-03-10)
Testvéremért kérek imát Többért, h erős maradjon és megszabaduljon a gonosztól. Testileg lelkiét védelmezte az Úr. Köszönöm Jézus névében
Áldottak legyetek testvéreim Ámen. Áldott az Úr Jézus Ámen

Ildi(2019-03-10)
Sziasztok!
Kérlek titeket, imádkozzatok, hogy a fiú aki nagyon tetszik, fel figyeljen rám.. Nem tudom kiverni a fejemből, imádkozzatok, hogy egymásra tudjunk találni, a kapcsolatunk minél hamarabb elkezdjen kialakulni.
Köszönöm nektek!!

Edit(2019-03-10)
Kedves Imacsoport,

Kerlek imatkozzatok ertem mert beteg vagyok. Kerem a Joistent segitsen meg.
Jezusom bizom benned.

Koszonom

Ildi(2019-03-09)
Szeretném kérni imáikat a munkahelyi problémáim rendezéséért, kÖszÖnÖm.

B G(2019-03-09)
Sziasztok legyetek szívesek imádkozzatok anyukámért!! 80éves rákos daganatot találtak a mellén!!Sajnos úgy néz ki hogy le kell vágni!! 2 éve halt meg a bátyàm ràkban!! A bátyám halála után nagyon leépült fizikailag!! Már sajnos pelenkázni kell!! Anyagikag sem bírom már fizetni az ápolását pedig éjjel nappal dolgozom!! És az ápolása sem teljesen megoldott mert vagy van ápoló vagy nincs!! Van napokig nem alszom!! Egyedül vagyok ezzel a rettenetes problémával!! A rokonok lesem tojnak!! Kérlek benneteket imádkozzatok értünk nem tudjuk meddig bírjuk!!

O J(2019-03-08)
Kedves Imacsoport!
Tisztelettel kèrem imádkozzunk együtt egy barátomèrt aki egy rossz döntèsèvel elrontotta az èletèt. 2018. 01. 17. Óta előzetes letartóztatásban van egy kocsiból eltulajdonított egy tárgyat.2019.03.21.-èn lesz a tárgyalása. Már nagyon megbánta ezt a ŕossz cselekedetét ès megfogadta hogy soha semmilyen hasonlót nem fog csinálni. Hisz becsületesen dolgozott nem volt semmiben sem hiánya. Jó ember volt mindenkin segìtett akin csak tudott mindenki szerette.
Már jócskán megbünhődött ezért a rossz döntèsèért.
Kèrem imadkozzunk együtt hogy a tárgyalás kedvezően vègződjön ès hazaengedjèk 14 hónap után.
Köszönettel egy Jó Barát!

K Gyné(2019-03-07)
Kedves Imacsoport!
Nagyon szépen köszönöm a nővéremért, Ágotáért mondott imájukat.
Hála a Gondviselésnek és Önöknek, nem kell nővéremet megműteni.
Isten áldja meg Önöket jótéteményeikért.

N J(2019-03-06)
Kedves Imacsoport!
Segítségüket szeretném ,kérni meg találjám a társam.Soha nem volt párkapcsolatom,már régóta próbálkozok,de sajnos nem alakul ki komoly pár kapcsolat.Ebben szeretném a segítségüket kérni ,imádkoztunk együtt ,én hiszem ,hogy nekem is van társam és egymásra találunk.Köszönettel.

M L(2019-03-05)
Imátkérek nagyfiamért,hogy talaljon egy jótársat magának és,hogy szabaduljon meg a károsszenvedéjétől Jézusom bizom benned kőszőnőm

KGY(2019-03-05)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem a segítségüket.Nővérem Ágota múlt héten bekerült a kórházba, bal lábfejét nem tudta mozgatni.Kiderült, hogy gerinc sérve van.
Infúziós kezelést kapott.Jelenleg is bent kezelik.
Ha most csütörtökig nem javul az állapota, sajnos műteni kell.
Nagyon kérem Önöket imádkozzanak érte, hogy meggyógyuljon.
Mélyen hívő a nővérem, ezt a csodálatos Mai ige újságot is tőle kaptam.
Hiszem, hogy Jézus Krisztus most is segítségünkre siet.
Isten áldása kísérje imáikat

N.Zné(2019-03-05)
Erika vagyok, 43 éves menyem Isten kegyelméből áldott állapotba került.
Segiséget számukra szeretnék, hogy szülővé válhassanak, terhessége gyümölcse kifejlődjön s egészséges gyermekáldással gazdagodjanak.
Köszönöm

Ák(2019-03-05)
Nehezedő anyagi helyzetemhez szeretnék segítséget kérni.Ami néha nagyon nyomasztó
isten áldja meg Önöket az imákért!

B.R.(2019-03-05)
Tegnap jöttem haza a kórházból és paranoid schizofrénia a betegségem, kérlek szépen hogy imádkozzatok értem hogy meggyógyultak az Úr Jézus Krisztus nevében.

JG(2019-03-04)
Kedves Testvéreim!Imádkozzatok ,hogy egy család újra egyesüljön.Kolléganőmtől másfélmilliot kért a Fia nem adta meg nem is beszélnek.Köszöni és kéri segítségeteket nagyon hiányzik a a Fia.Az Úr legyen veletek.Köszöni nektek és Jézusnak.Szeretné visszakapni a pénzét.

Krisztián(2019-03-04)
Tisztelet Gyülekezet.
Szeretnék imakerest kérni saját magamnak.A probléma a következő lenne.Van egy fog helye 3here húzták ki tovabbra sincs gyógyulás folyamatosan vérzik a helye és gennyes.Masikat is húzni kell mellette mert nagyon rossz.Szeretnek kérni imát hogy jöjjön helyre és ne legyen baj.Parom most ismertem meg Ö is gyülekezetbe jár.Nem szeretnék bajt komolyabbat.Imatkozzanak legyenek szívesek segítsenek imával.Köszönöm szépen. Krisztián Berhida

BA(2019-03-03)
Kedves Testvéreim!Imádkozzatok fiamért ,hogy szabaduljon a kézmosás kényszeréből.Szabaduljon a stressztől,ami a munkahelyén van ,ne csak ő végezze a legnehezebb papírmunkákat.És ne alakuljon ki betegség ebből a helyzetből,kérlek segítsetek.Imádkozzatok ,hogy letudjam tenni a középfokú nyelvvizsgat legyen időm tanulni.Kérünk áldást az életünkre.Köszönöm nektek és Jézusnak.Isten legyen veletek.

BR(2019-03-03)
Imát szeretnék kérni női problémámra vízelési ingerre.Köszönőm az imát.

Cs(2019-03-03)
8 éve tart a munkaügyi perünk.A korrupció és megaláztatás minden galádságát megtapasztaltuk.Kérlek imádkozzatok értünk, a bíróért, hogy végre kiderüljön az igazság, a munkáltató hazugságaira fény derüljön, az ördög távozzon.Kérlek imádkozzatok értünk, a családunkért, meggyengültünk a megpróbáltatások alatt.Tönkre tették az életünket a hatalmasok.Isten áldása legyen rajtuk, Jézus Krisztus nevében Ámen.

I.K.(2019-03-02)
Áldás, békesség a kedves Testvéreknek! Szeretnék imát kérni a lányomért, Natiért aki 24 éves és HPVje van. Már olyan stádiumban, hogy az orvos azt mondta meg kell műteni. Kérem hordozzák imában ezt az egészet, egyedül Jézus Krisztus gyógyító erejében hiszek.
Köszönöm Istennek a testvérek szolgálatát!
A kegyelem és békesség Istene legyen mindnyájunkkal! Ámen

&(2019-02-28)
Köszönöm istenem hogy nem tudok haragudni nem is szabad csak a buták haragszanak aki megbánt tiszta szivből kivánni kell hogy legyen önmagával békességben!

ma(2019-02-28)
Kerlek segitsetek imadkozni hogy a haragosaim bekuljenek Isten szent neveben ,az elensegeim ne tudjanak gunyolni ,a fiam megterjen es jo uton jarjon valaszon maganak egy hozza es csaladunkhoz valo part hogy ne nevesenek rajta konyorgok Istenem bocsasd meg buneimet es mindanyiunket
Isten aldjon mindenkit

km(2019-02-28)
Kerlek imadkozatok ertunk ossze omlik a csaladunk segisetek nekem
Isten fizese mindekinek a josagat
Koszonom

Marika(2019-02-28)
Tisztelt Imádkozõk!Kèrem imádkozzanak egèszsègemèrt.Gyerekkortól szenvedek a sarkamon belül ès a lábam újja alatt lévő tyúkszemektől.Műtöttèk kaparták vágták èn is ápolom de nem mùlt el.Jõ munkahelyèrt mert nincs.Több hete várok egy nagy pènz összeget minèl elöbb kapjam meg.Köszönöm imájukat ès segítsègüket az ima által.

bözsi51(2019-02-27)
A férjemet holnap temetjük. Lelki üdvéért szeretnék imát
kérni, és családja megnyugvásáért.

Köszönöm

L.E.(2019-02-27)
Kèrem imàdkozzanak az üdvössègemèrt!

Köszönöm!

FIAMÉRT(2019-02-27)
KERLEK SEGISETEK IMADKOZNI FIAMERT AKI JO KATOLIKUS ES MEGIS EL FOG CSUSZNI A PAR VALASZTASABAN SEGISETEK KERLEK IMADKOZNI ,HOGY NE RONTSA EL VEGLEG AZ ELETET,EGY AGGODO EDSEANYA ES EGESZ CSALADJA.
ISTEN ALDJA ES FIZESE MEG EGY- ALANDO IMADKOZO ELKESEREDETT EDESANYA.
KOSZONOM

&(2019-02-26)
Na most érzem azt hogy nem függök senkitől egy embertől sem még a férjemtől sem csak isten tudja mit kezd velem még sirni sem tudok nem is akarok lezártam magam mögött valamit végleg akinek mennie kell had menjen végleg!Visszatértem magamhoz!

SzB(2019-02-25)
Szeretnék imát kérni a nőgyógyászati betegségeim teljes gyógyulásáért. Nagyon köszönöm.

NJ(2019-02-25)
Kedves Tesvéreim!
Kérlek imádkozzatok értem! Úgy érzem, hogy találtam valakit aki rengeteg mindenben hasonlít rám. Ha tudnánk beszélgetni, hiszem hogy remekül kijönnénk egymással. Kérlek imádkozzatok, hogy a mi Istenünk indítsa őt a kezdeményezésre. Adja meg az Úr, hogy elkezdődjön közte és köztem egy mély kapcsolat, érzelem. Hiszek benne! Ámen.

B. Endre(2019-02-24)
Sziasztok!

Kérlek imádkozzatok értem.
Kedden nagykamionra vizsgázok angliában.

Cz(2019-02-24)
Imát kérnénk mert férjemmel, mindketten elmúltunk 40 évesek és nagyon vágyunk arra, hogy gyermekünk szülessen. Köszönjük, hogy imában hordoznak minket!

Kinga(2019-02-24)
Drága Uram!

Teljes szívemből szeretlek!
Kérlek, add, hogy édesanya lehessek!
Kérem a kedves Testvéreket imádkozzanak értem, hogy sikeres legyen az elmúlt időszak küzdelme:a lombik kezelés!
Szeretlek Benneteket!❤
Köszönöm!

Ilona(2019-02-22)
Uram segíts nekem lefogyni,vedd el tőlem az étvágyamat!

Kérlek Uram,segíts nekem,le kell fogynom 10 kilót!

Regina(2019-02-21)
Hugom melanoma beteg es attet van a tudejeben. 2gyermek anyja. Nagyon nehez elete volt es van. Gyogyulasaban hiszek es kerem imadkozzatok velunk ezert!!!
Koszonom,Isten aldjon beneteket.
Regina

K J(2019-02-20)
Kedves testvérek kérem imádkozzanak Krisztina T- ért, aki az orvosok ellenére mégis teherbe esett és szült kb. 1 éve egy gyönyörű kisfiút. Istené a dicsőség!!! ❤
Most azért kérem, hogy ha az Úr is úgy akarja, áldja meg még egy gyermekkel, hagy lehessen testvére a fiúknak. Köszönöm Istennek a testvérek szolgálatát és imáikat!

K J(2019-02-20)
Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak M.M. Krisztiért, mert egészségügyi problémái vannak, állapotos, és bármelyik pillanatban megszülhet. Kérem hordozzák imáikban, hogy minden rendben menjen a szülésnél és még utána is. Egészséges legyen a baba és anyukája. Köszönöm az imákat! Isten áldja meg szolgálatukat! ❤🙏

Sz M(2019-02-20)
Imát kérek fiam családjáért menyem változzon meg joirányba a család nekeljen kűlőn váljon .A fiam is legyen tűrelmesseb mert sokat kell tűrjőn .Kőszőnőm az értűnk elmondott imát.

L. Szné(2019-02-19)
Szeretném Kedves testvérek növéremé B. Marika nénijé imátkozni Meteg nagyon a Melkasa szoritja köhög kérlek imátkozzatok,hogy a Drága menyei Atyánk meggyogyitja köszönöm imátokat

EB(2019-02-19)
Imàt kèrek has kilàtàstalan helyzetünk megoldàsàèrt. Add Uram hogy bèkès ùton megegyezzünk pàrommal, adja vissza a szabadsàgom ès ne vegye el tölem a kisfiamat. Hàlàsan köszönöm imàikat! Dicsèrtessèk a Jèzus Krisztus!

L.E.(2019-02-18)
Üdvözlöm önöket.Szeretnèm ha imàdkoznànak az üdvössègemèrt.Ugyanis csapdàba estem ès bennt ragadtam.Tudtam hogy cdapda megis belelèptem.eveken keresztül gyötrettem demonoktol.Az ÙR par honapja csak annyit mondott hogyan aldjon meg ha mindig a vesztemet keresem.nem tudom hogyan imadkozzam a sxìvem annyira szàraz nincs bennem èlet.
Tisztelettel:E.

&(2019-02-16)
Mindig azzal foglalkozni hogy ki mit gondol már nem érdekel nem látom istent de tudom hogy van ő gyógyitott meg engem lelki betegségemből küldött hozzám valakit aki szeretek tiszta szivemből!Ettől szebbet nem kaphatam.Ne legyünk telhetetetlennek!

Most(2019-02-16)
Kedves Imádkozok! Kérlek benneteket, hogy Anyukámért imádkozzatok. Az egészségéért, jobban legyen, a fájdalmai szünjenek meg, könnyebb legyen az élete és boldogabban éljen! Hálásan köszönöm! Áldás rátok!

&(2019-02-15)
Tudom hogy szeretettel mert én is szeretlek csak szeretni lehet téged mert te mindig jó vagy hozzám és bizzol bennünk csak mi nem mindig bizzunk benned!És nem félni kellene hanem szeretni.

YEY(2019-02-14)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért nagyon vágyunk egy kislány unokara nagyon kellene a Jó Isten segítsége mert nélküle nincs semmi reménye mert ő képes csodákra nagyon szépen köszönöm

Sk(2019-02-14)
Imát szeretnék kérni egy 21 éves ismerõsömért Rudolfért aki jelenleg az egri börtönben van az úr kegyelme áradjon rá és hogy a büntetése enyhüljön hisz jézus az árat kifizette köszönöm az imát

Marika(2019-02-13)
Tisztelt imádkozók!Kèrem Önöket nagy műtèt utáni minèl előbbi gyógyulásèrt gyengesèg derèk fej Hát fájásom megszünèsèèrt szívem lelkem gyógyulásáèrt jól jövedelmező állásèrt szeretnèm hogy imádkozzanak, èrtem.Az Önök imája az enyèmmel együtt a jó Istennèl meghallgatásra talál.Mèg mindig segített ès meghallgatott.Nagyon köszönöm Önöknek.

K B Sz(2019-02-13)
A családomban szörnyű tragédia történt a férjem az édesanyám és a testvérem között. Sajnos a férjem megsértette őket ami rágalmazásig jutott és a rendőrségig.Békíthetetlenek egymással én pedig őrlődöm közöttük mert mindegyikőjüket szeretem.Úgy tűnik ahogyan az idő telik csak rosszabb a helyzet nem tudom mitévő legyek.Hívő templomba járó ember vagyok de ebben a helyzetben tehetetlen. Hiszem hogy Isten tud hidat építeni közöttük de,sokszor meg gyengülök sajnos én is. Kérem imáikkal segítsenek rajtunk.Köszönöm és Isten áldja meg a munkájukat

Erzsebet(2019-02-10)
Imat szeretnek kerni M lanyom egeszsegeert, ujjbegyen levo borbetegseg bol valo meg gyogyulasaert, a hirtelen haragtol ,dühkitörésektől baratja irant erzet feltekenysegbol valo megszabadulásért, hitben valo megerosodese ert . Koszonom szepen.

T. A.(2019-02-09)
Már régóta szeretnék egy saját gyermeket, nagyon sok küzdelmen vagyok túl (többek között 4 lombik programon is). Gyermekáldásért szeretnék imát kérni. Köszönöm az imát. Az Úr áldása legyen Rajtatok!

Rt(2019-02-07)
Szeretnék imát kérni, hogy változzon meg az életem, betegség, nyugtalanság, munkanélküliség .Sokat szenvedtem már szeretném,ha már jóra fordulna az Életem. Köszönöm az imát.

HR(2019-02-07)
A nászasszonyom tüdőrákos, kemoterápiára jár. Kérlek benneteket, imádkozzatok a gyógyulásáért. Köszönöm szépen. Isten áldását kérem a szolgálatotokra.

Sz. T.(2019-02-06)
Drága Istenem, mi Urunk,
Édes Jézus, mi Atyánk,
Drága Szűz Mária, mindennek Szet Anyja !

Könyörgöm…

Sajnos megint ugyanaz a helyzet.
Csak csalfa remény volt amit kaptam.
Vivi színészkedik, semmi érzelem, csak színlelés van. Persze úgy tesz mintha nem lenne semmi baj, de ez nem így van. Nagyon félek, hogy vége a kapcsolatunknak és a családunknak.
Kérlek Uram segíts Neki megváltozni, és a helyes útra térni, hogy valóban egy Boldog Család lehessünk. Adj Neki Boldogságot általunk, a családja által.
Könyörgöm segíts…
Ámen

Nádica(2019-02-05)
A leányom Monika 1 évvel ezelőtt egy fej műtéten esett át mert a szemére ismeretlen okok miatt víz került, igy utolsó pillanatban sikerült a látását valamennyire megmenteni, de sajnos nem lát tökéletesen és nagyon sok gyógyszert kell szednie hogy az állapota ne romoljon.

Megtértünk már régen még a Folyondár utcában. Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok Monikáért, hogy a látása rendbe jöjjön. Az Úr áldjon meg Benneteket.

Hné Margit(2019-02-05)
Imát szeretnek kérni a magam számára hónapok óta szűnni nem akaró hurutos kohogesre nagyon szépen koszonom

Grety térni(2019-02-05)
Szeretnek imát kérni a magam részére , sajnos már egy hónapja elmúlt ,hogy szűnni nem akar avaladekos köhögés és enyhe fulladás is kíséri nagyon kérem imajukat hogy meggyógyul hassak köszönöm szépen grety.

N. Éva(2019-02-03)
Szeretnék imát kérni 1-típusú cukorbetegségben szenvedő unokaöcsém lelkitársam állapotromlásának megállításáért gyógyulásáért, hálás szívvel köszönöm! Hiszek a közös ima erejében! Amen!

YRY(2019-02-03)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a kisebbik fiam kedden állás interjúra megy nagyon kéne a Jó Isten segítsége hogy megkapja az állást tiszta szívből köszönöm

K.H(2019-02-03)
Imát szeretnék kérni!
Mióta kamaszodok, rengeteg bőrhibám van. 3-4 éve küzdök ellenük, mindenféle krémet, kozmetikumok kipróbáltam, de semmi sem segített. Kortátrsaimnak szép bőre van, ezért még kellemetlenül érzem magamat. Tudom, hogy ez genetika is, de hiszem, hogy az imátok segíthet nekem. Nagyon szeretnék újra baba arcot.
Előre is köszönöm mindenki segítségét!

Sz M(2019-02-03)
Immát kérek fiamcsaládjának egybemaradásáért,hogy mindketten változanak meg jóértelembe .A gyermeküket eggyütt tudják felnevelni.Mindkét gyermekem szabaduljon meg a káros szenvedéjüktől.kőszőnőm azértünk elmondott immát.

J.Á.(2019-01-31)
Ma /31-én 11órakkor/ megvolt a párom gégeműtétje, amit sikeresen túlélt!
Köszönet a sok-sok ima-segítségért!

Manó(2019-01-31)
Szeretnék imakérést kérni!Már 3 éve egyedül nevelem két kiskorú gyerekemet .Nagyon jó lenne megtalálni azt az embert akit nekem rendelt Isten,hisz ö tudja hogy nem jó egyedül.

B.Lné(2019-01-31)
Imát szeretnék kérni párom alkoholizmusból való gyógyulásáért!Szeretném kérni, hogy megmeneküljön az ital rabságából!
Köszönettel.
Amen

J.Á.(2019-01-31)
Üdvözletem!
Jan 21-én irtam-kértem a párom műtétjéhez segítséget,amí úgy volt ,hogy 28-án lesz!
Különböző okok /CT…./csak ma 31-én 11 órakkor lesz! KÉRNÉK MINDENKITŐL EGY KIS SEGÍTSÉGET!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is nagyon-nagyon köszőnöm

HA(2019-01-31)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát szeretnék kérni fiatalabb fiamért, T- ért és feleségéért, N-ért, mert nemrég kötött szentségi házasságuk válságban van. Tudják rendezni a kapcsolatukat és szeretetben, boldogságban együtt élni, ahogy a Jóistennek is megígérték.

Hálás köszönettel: egy kétségbeesett anya: Anna

S.É.(2019-01-28)
Imát szeretnék kérni hitem növekedéséért és a körülöttem levő emberekért. Hálával.

anya(2019-01-27)
Dicsertessek a Jezus Krisztus,imat szeretnek kerni,hogy a lanyom gyogyujjon meg es legyen nagyon boldog!
IMAT SZERETNEK KERNI,HOGY A LANYOM MEGGYOGYULJON ES PARKAPCSOLATA RENDEZODJON ES NAGYON BOLDOGOK LEGYENEK!

FI(2019-01-26)
Kérem fiam édesapja vegye fel velem a kapcsolatot,
családunk újra egységbe legyen.
Köszönöm teljes szívemből a Jézus nevében.

A. Zs(2019-01-26)
Imát kérek fiam teljes gyógyulásáért, hogy a gyógyszerszedésnek ne legyenek káros mellékhatásai, a párjával újra egymásra találjanak és hitben erősödve segítsék egymást, boldogok legyenek. Köszönöm.

P I(2019-01-26)
Dràga testvèreim!kèrlek imàtkozzatok a mi dràga fiunkert aki megrontott egy rosdzvèrű nő!!Rontàs alatt van!!Beleköltözött az ördög a dèmon!!Tèrjen haza szeretett csalàdjàhoz aki nagyon szeteti!!Legyen hite!!Nàzàreti jèzus nevèben!!Àmen

&(2019-01-24)
Mindent köszönök akik körülöttem vannak te küldted hozzám őket sosem fogom tudni viszaadni ami adtál csak szeretetted adni mindenkinek.

S.V.(2019-01-24)
Kérlek titeket imádkozatok értem hogy találjak munka helyet! Es helyre jöjjön párkapcsolatom!

bözsi51(2019-01-23)
Kérek szépen egy imát, hogy lányomnak gyógyuljon meg a szeme.
Köszönöm szépen.

lgy(2019-01-22)
Kérlek titeket imatkozatok az ofo mert nagy balhek vannak és a tanarnom nem nagyon bírja. És nem akarjuk öt is el veszíteni ő a 3 ofom 3 év alatt.
Nem akarjuk el veszíteni kérlek imatkozatok

J. Á.(2019-01-21)
Nem magamnak szeretnék

A páromat/Istvánt/ jan. 28-án fogják műteni:nagyon előrehaladott gégerákja van:azonnal műteni kell! Szívkatéterezés is vár rá /fullad,sűrű a vére/,de ezt sajnos nem lehet megvárni! Itt minden a JÓISTenen múlik:a kegyelmén
Kérem segítségüket!!!!!!!!

Köszönöm előre is! Jelentkezem,hogy milyen fordulatot vett a dolog!

Cs. M.(2019-01-21)
Szeretnék megszabadulni a depresziómtól, kisebbségi érzéseimről, evési kényszertól és gyenge akarattól. köszönöm

Regi(2019-01-21)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok gyermekeim egészségéért és az én ízületi fajasom gyogyulna meg nagyon vagyunk egy kislany unokákra a Jó Istentől kérünk segítséget hogy algya meg a csaladunkat nagyon köszönöm

K.A.(2019-01-19)
Kedves Testvérek, legyen áldott az Ur, minden meghallgatott imáért, életetekért!Könyörgöm imatámogatásokért,a mi kis falunkért, és a régioban élökért.,Perbenyik községért, a megtérésunkért!Jézus nevében.köszönöm.

ILDIKÓ(2019-01-18)
DICSÉRTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS IMÁT SZERETNÉK KÉRNI KISLÁNYOMÉRT AKI KÜLFŐLDŐN TANUL HOGY A VIZSGÁKON SZERENCSÉSEN JÓ EREDMÉNYEKET ÉRJEN EL ÉS TOVÁBB JUSSON A TANULÁSBAN A LELKE A JÓ ISTEN SEGITSÉGÉVEL MEGGYÓGYULJON ÉS UJ ERŐKKEL SIKERESEN FOLYTASSA TANULMÁNYAIT NAGYON SZÉPEN KŐSZŐNŐM SZÉP ESTÉT MINDENKINEK
A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG MINDENKIT KŐSZŐNŐM SZÉPEN NAGYON HÁLÁS VAGYOK

Renáta(2019-01-18)
Kedves imacsoport! Szeretnék segítséget kérni imában. Tegnap kaptam a hírt, hogy a Flór Ferenc Kórházba van egy szülésznő: G. Z. Visszafordíthatatlan agyhártyagyulladást állapítottak meg. Bízom az összefogásba és az ima erejében… nem tudom mennyi időnk van… 🙏 Isten áldja önöket !

M L(2019-01-17)
Imát kérek ,hogy a két gyermekem megszabaduljon az alkohol és a szerencsejátékok rabságábol.Nagy szükségvan a kőzős immára kőszőnőm szépen az értűnk elmondott imát.

B_(2019-01-16)
Kérlek, imádkozzatok a Szerelmemért, hogy olyannak lásson engem, ahogy a Jóisten lát és tiszta szerelemmel és kitartó bátorsággal tudjon visszatalálni hozzám!
Imádkozom értetek én is, Isten áldjon mindnyájatokat!

Baba(2019-01-16)
Kérlek imádkozzatok kisfiamért, Márk egészségéért,hogy ne kapjuk el a grippát,hogy semmi baj,szerencsétlenség ne érje. Az Úr, Jézus Krisztus nevében kérem, Ámen

KE(2019-01-15)
Isten aldja meg Onoket Kerem segitsenek imadkozzanak a felnott gyonyoru es jo lanyomer aki meg akar halni mert nagy megrazkodtatas erte ot nagyon koszonom

SzB(2019-01-15)
Szeretnék imát kérni a nőgyògyászati betegségeim gyógyulásáért és a fejzúgásom gyógyulásáért.köszönöm .Isten áldjon titeket!

Cs A(2019-01-15)
Szeretnem ha imadkoznatok ertem.Lelki erom vegen vagyok.Mindeg hittem kuzdottem szerettem de soha nem sikerul semmi sem anyagi teren sem parkapcsolatban
Neha a totalis befejezes gondolata tumik a megoldasnak.Nem vagyont szeretnek csak egy normalis eletet.szeretetet csaladot.Koszonom.41 eves fiatal Marosvasarhelyrol.

Mária(2019-01-14)
Kérem, imádkozzanak, hogy ne legyen infarktusom. Zsibbad a kezem, és szúrást érzek a vállam alatt, Előre is köszönöm, Mária

FI(2019-01-14)
Imaközbenjárásukat kérem, hogy Fiam édesapja
felvegye velem a kapcsolatot és családunk újra
egy legyen. A csodát is kérem. A Jézus nevében.

Ildi(2019-01-14)
Szeretném kérni imáitokat a munkahelyi problémáim rendezéséért.

T(2019-01-14)
Kedves közössèg kèrlek imàdkozzatok èrtünk,hogy a sok nehèzsègből,bajból ,gonosztól megszabaduljunk vègleg,èletünk helyrejöjjön,nyugodalmat kapjunk mindenfelől.
Nagyon belefáraftunk a sok sok rosszba.
Nagyon szèpen Köszönöm imáitokat

K Cs(2019-01-14)
A FELESÉGEMÉRT HOGY UJRA EGY CSALÁD LEGYÜNK.

A Zs(2019-01-14)
Imát kérek gyermekem teljes gyógyulásáért, testi lelki szellemi gyógyulásáért, hogy a gyógyszerszedésnek ne legyenek káros mellékhatásai. Hogy a párjával újra egymásra találjanak, hitben erősödve boldogok legyenek. Köszönöm.

Éva(2019-01-12)
Isten áldja önöket! Szeretnék imát kérni édesanyámért,akit korházban kezelnek, nagyon erősen szédül nem tud ülni , csak feküdni a szédüléstől, 6 napja szenved, egyensúly zavara van. Kérem imádkozzanak érte hogy hadja el öt a szédülés , a gyengesség, hogy jöjenek rá hogy mi okozza ezt. Köszönettel Éva.

Erzsébet72(2019-01-12)
Kérnék egy Imát részemre!Gerinc váll fájdalom és látás romlás helyre állítására!Hiszek istenben és a csodákban hogy ez teljesül!Köszönöm

HEA(2019-01-10)
Imádkozzatok kérlek velünk, hogy az egy éves kicsi lány meggyógyuljon. A család november óta kap betegségeket, mind életveszélyes. Az Úr mindig segít meggyógyulni, de most újabb keresztet adott a kicsire. Imádkozzatok velünk!!!
Dicsőség és Hála az Úrnak a gyógyulásokért!

Teréz(2019-01-09)
Kerlek.uram.segits.oldogyanak.a.gondjaim.amen

Rita(2019-01-09)
Kérem, hogy imádkozzatok drága Édesapámért aki nagyon beteg. Kérjétek mihamarabbi gyógyulását. Köszönöm. Amen

Sz M(2019-01-06)
Imat kerek csaladomert ketfiamert ,hogy a karosszenvedelyuktol tudjanak megszabadulni .A nagyfiam tdjon szerencsesen vissza menni .CSABA csaladjanak az egybemaradasaert.Koszonom az ertunk elmondott imat.

P.H.(2019-01-04)
Imát szeretnék kérni a páromért A.-ért,hogy mihamarabb visszanyerhesse az egészségét. Valamint,hogy mindig szeretetteljesek,figyelmesek legyünk egymás iránt,ami a mai világ elnyomásában oly nehéz. Az utobbi időben úgy érzem,hogy nem fordít rám időt,ami nagyon fáj mivel szeretem. Ennek meoldásáért pedig csak Istent látom megoldásul. Kérlek testvéreim,hogy imádkozzatok értünk,ő érte.
Hálásan köszönöm

TriÁd(2019-01-04)
Imát szeretnék kérni azért, hogy megfoganjon bennem egy új , kis élet, hogy a jó Isten ajándékozzon meg engem és páromat egy egészséges gyermekkel, hogy mély, egymás iránti szeretetünket családalapítással pecsételhessük meg. Hálás szívvel KÖSZÖNÖM!

SzI(2019-01-04)
Àldàs bèkessèg.
Èn a hàzassàgunk megmentèsère szeretnèm hogy imàtkozzanak.Nagyon nehèz idõszakot èlünk àt.De èn bizom az Ùr szeretetèben.Legyen az Õ akarata szerint.
Köszönöm.

&(2019-01-03)
Mit is szeretnék kérni?Saját magamhoz őszinteséget!Olyan társakat akik csak őszinték velem semmi több!És változni az igazságra törekedni nekem ez a legfontosabb!És elsősorban bizni önmagamba!És szeretni tudni!

Ilona(2019-01-03)
Uram kérlek segíts rajtunk!

Csilla(2019-01-02)
Draga testverek!

Aldott, egeszsegben, bekessegben, szeretetben gazdag ujevet kivanok!
Imakeressel fordulnek hozzatok, megpedig a fiammal kapcsolatban. Sajnos szilveszter napjan este iszogatott egy szorakozohelyen es elhagyta vagy elloptak a penztarcajat amiben minden irata benne volt (szem.ig, lakcimkartya, jogositvany, forgalmi, taj kartya stb.) ill. a draga kabatja is eltunt amit karacsonyra kapott. Azert kernem az imaitokat, hogy valaki hozza vissza a szemelyes iratait a draga fiamnak.

Halasan koszonom az imatamogatasotokat!

Szeretettel es tisztelettel kuldom udvozletem

Csilla