Imakérések

Kedves Imádkozók és Imakérők!

Imádságos szívvel kérjétek az URat, hogy kegyelmesen tekintsen kéréseitekre, amelyet itt is megfogalmazhattok. Ha lehetséges, akkor egymásért is imádkozzatok, mert a mai világban nagy szükség van a szívből jövő imádságokra.

Név - Csak monogram! (kötelező)

Tárgy

Imakérés

Üzenet

Oldalon való megjelenéshez: (kötelező)
 Hozzájárulok Nem járulok hozzá

KGY(2023-06-01)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzunk együtt György és Adrián gyógyulásáért.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

Sz M(2023-05-31)
Imatkerek csaladom mindegyik tagjáért, békességért egyetértésért és egészségért. Köszönöm az értünk elmondott imát.

E.Bence(2023-05-31)
Kedves testvérek a Jézus Krisztusban. Nagyon megszeretnék kérni mindenkit, hogy imádkozzanak az Ifiközösségért, mert kirándulásra megyünk egy messzi helyre és segítsen a Mi Urunk ezen az úton, hogy épségben oda érkezzünk.
Imádkozzunk minden emberért a Földön.

K.R.(2023-05-31)
Imát szeretnék kérni öcsémért, hogy meggyógyuljon. Istennek legyen hála !

RAZs(2023-05-30)
Kedves Testvérek!

Számomra nagyon kedves barátaim érdekében szeretnék imát kérni. A házasságuk megmentése érdekében, a család egyben maradásáért kérem hogy imádkozzatok. Hálásan köszönöm!

KCS(2023-05-30)
Kérem imáitokat a súlyos tumoros betegségben szenvedőkért, közöttük a 70 és a 73 éves nőrokonaimért is. Köszönöm szépen, Isten fizesse meg segítő közbenjáró imáitokat!

B.K.(2023-05-30)
Kedves imádkozó csoport! Már két éve, hogy fáj a lábam.Egy nagy seb van rajta,amely nem akar begyógyulni.Szeretném,hogyha imàdkoznànak értem.Nagyon szépen köszönöm előre is.Isten áldja meg magukat.

A.B.(2023-05-29)
Kedves imátkozó testvérek! Ismét hozzátok fordulok,hogy megkérjelek imatkoztatok a szüleimért illetve szeretném,ha az életem úgy alakulna ,ahogy a Jó Isten szeretné. A barátom nagyon sok alkoholt fogyaszt az utóbbi időben adjon neki erőt,hogy letudjon mondani a rossz társaságról ismerje fel , hogy Isten nélkül nem ér semmit az élete,hogy tudjon velem szebben beszélni,ne bántson fizikailag, szellemileg.Tudjunk neki tetszően élni.Én is nagyobb hittel próbálok imátkozni. Adjon nekünk erőt ,hogy tudjunk nemet mondani a sátán kísértésnek, az internet csapdáinak,a pénz rabságának. Tudjuk együtt tovább nevelni a közös gyereküket ,ha ez a terve a Úrnak. Hálásan köszönöm.

Gb(2023-05-29)
Szeretném a mai szentmiseket felajanlani imát kérek csaladomert a testvérem. Megtalalja a megfelelő munkát és a békéért hálásan megkoszonom

Feri(2023-05-29)
Úgy érzem az életem hullámvölgybe került. Két éve elhunyt idős édesanyám, azóta egyedül élek, mert a bátyám és családja messze lakik, ritkán találkozunk. Magányos vagyok, nincs igazán kivel megbeszélnem a gondjaimat, problémáimat. Ráadásul szeretek egy kedves gyengéd asszonyt, aki szintén magányos mint én, de vele is csak ritkán láthatjuk egymást, mivel távol élünk. Nemrégiben ráadásul inogni kezdett az állásom, a szerény megélhetésemet biztosító munkahelyem is. Nemcsak magányos vagyok, hanem be kell vallanom, hogy félek a jövőtől. Rendszeresen imádkozom, de nem tudom feljutnak-e az Égiekhez. Sokszor segítettek már rajtam, de néha úgy érzem az én imáim már nem elegendőek és méltatlan vagyok a jóságukra. Ezért fordulok Önökhöz kérem, imádkozzanak testvéremért Péterért és családjáért, Andreáért az asszonyért akit teljes szívemből szeretek, hogy vigyázzanak rájuk és oltalmazzák őket és értem, hogy megtaláljam a helyes utat, a célomat, hogy ki tudjak lábalni ebből a mélységből, amiben most vagyok, hogy meg tudjam őrizni a munkámat és hogy helyt tudjak állni a mindennapokban. Kérem segítsenek!

M.Richárd(2023-05-29)
Imádkozzatok légyszives azért hogy sátán ne támadjon köszönöm

P.M.(2023-05-29)
Kedves Imádkozó csoport tagok!
Szeretettel kérlek imádkozzatok édesanyámért, aki 11 éve súlyos beteg! Imádkozzatok keresztlányomért, hogy találjon magának egy tisztaszívű és lelkű fiatalembert, aki hű társa lenne !
Én is imádkozom minden nap értük és a többi családtagomért, de a közös ima nagyobb erejű!
Köszönettel!

K.Z.(2023-05-27)
Tisztelettel fordulok Önökhöz. Szeretnék imát kérni Anyukám részére, hogy túl tegye magát a régi sérelmeken, amit okoztak neki, és boldogan tudjon élni. Magam részére azért kérnék imát, mert nagy vívódásban vagyok. Válaszút elé érkezett az életem. Szeretnék kérni útmutatást, és segítséget, hogy melyik lenne a helyes út. Szeretnék boldog lenni, és letenni a képzeletbeli “hátizsákot”. Köszönöm.

M. Richárd(2023-05-26)
Sziasztok imádkozatok azért hogy jézus adjon erőt köszönöm

M. Richárd(2023-05-22)
Sziasztok szeretnék imát kérni hogy jézus adjon erőt a munkába köszönöm

V.P.(2023-05-20)
Sziasztok!

Kérlek imádkozzatok a kisfiamért aki 2.5 éves. a Semmelweis kórházban van . Sajnos rossz a májfunkciója.immádkozok értetek is . hallgasson meg mindanyiotokat az Úr!
Isten áldjon benneteket!

KGY(2023-05-19)
Kedves Imacsoport!

Hálásan köszönöm, hogy imádkoztak Péter fiamért.Február 28-án kértem a segítségüket.
Istennek legyen hála és Önöknek is,7 hónap eltelte után újra kint dolgozik Ausztriában.
Kérem imádkozzunk együtt és kérjük Mennyei Atyánkat Jézus nevében, hogy sikerüljön Péternek egy új, szenvedélybetegségtől mentes életet kezdeni, s egy hűséges társra lelni.
Isten áldja meg Önöket küldetésükben.

T.T.(2023-05-17)
Kedves testvéreim, imádkozzatok testvéremért, akinek holnap lesz a tárgyalása. Hadd legyen ott a Szentlélek, és a lehető legjobb ítéletet kapod. Isten szerint mi a legjobb neki. orvosi kezelés. köszönöm, hogy imádkoztál. Aludj jól, Ámen. Áldott legyen a beszélgetés Jézus nevében, Ámen.

L.K.(2023-05-16)
Sziasztok! Szeretnék imát kérni azért, hogy felismerjem a talentumaimat, és hogy milyen feladatra szán a jó Isten. Köszönöm!!!

Z.F.A.(2023-05-16)
Tisztelt Közösség!

Szeretnék kérni egy imát a sógorom részére, akit ma műtenek gégerák miatt. Kérjük Isten gyógyító kegyelmét, hogy hordozza őt a műtét alatt és a felépülés során, és vezesse az orvosok kezét és szívét.

Köszönöm!

Gb(2023-05-14)
Dicsertessek a Jézus Krisztus szeretnék imát kérni rendes munkát és megélhetéséert könyörgök az úr konyoruljon és segítsen rajtam hálásan koszonom

M. Richárd(2023-05-14)
Sziasztok szeretnék imát kérni azért hogy jézus szabadítson meg a tegnap ért átoktól köszönöm

M. Richárd(2023-05-13)
Sziasztok szeretnék imát kérni azért hogy isten állitsa helyre az ér rendszeremet köszönöm szépen

DE(2023-05-13)
Satanistak zaklatnak, azert kerek imatamogatast hogy az Ur szabaditson meg toluk. Koszonom.

M. Richárd(2023-05-12)
Szeretnék kérni imát azért hogy erőt adjon a munkába jézust fontos lenne a kitartás

Erzsike(2023-05-11)
Dicsertessek a Jézus Krisztus imakat szeretnék kérni egy beteg plébános felerosodesert családom testi lelki egészségéért és hálát adok mindenért kapott kegyelme kért koszonom

K.B.(2023-05-11)
Kedves Imádkozó!
Egy nagyon fontos dologban lenne szükségem az imádra. Nem is magam miatt, hanem a barátnőm miatt, aki most az én nagy ballépésem miatt próbál mindenféle módszerekkel vetélést előidézni, hogy ne legyen gyereke miattam. Nagyon felelőtlenül viselkedtem és 15, 16 éves létünkre nagyon nem szeretnénk hogy gyerek legyen, és főleg azt nem szeretném hogy őt érje trauma, főleg azt nem hogy abortuszra kelljen kerüljön a sor. Magamat nem féltem, mert az én hibám, és minden következményt bátran viselek mert ez most csakis miattam és az akaratosságom miatt történt. Úgyhogy abban kérem az imádat, hogy mivel nem is biztos a baj, de van rá esély kérlek velünk együtt kérd Istent, hogy ne történjen megfogantatás vagy ha történik akkor utána legyen belőle vetélés. Ez egy kényes téma tudom és keresztény emberként nem kellett volna ilyen hibába esnem, de a sátán sajnos megint legyőzött. Én is imádkozom rendületlenül, ezért kérlek hogy te is támogass minket imáiddal.

Izu(2023-05-09)
Kérem az Uristent,fejezze be a 15 éve tartó nyomásgyakorlást, lejáratásait és bodításait,könyörtelenségeivel együtt a per… életében,ha velem van problémája!!

M. Richárd(2023-05-09)
Sziasztok szeretném kérni hogy imádkozzatok azért hogy jézus erőt adjon hogy kitartsak a munkahelyemen köszönöm

B. Norbert(2023-05-08)
Kérlek titeket, hogy imádkozzatok a házasságunkért. Az exe átkot rakatott ránk, hogy külön váljunk és ne legyünk boldogok. Külön élünk sajnos. Szeretnénk boldog kiegyensúlyozott házasságban élni. Kérünk titeket, hogy imádkozzatunk értünk. Nagyon köszönjük. B. Norbert, B. Norbertné K. Beáta

Kné Ági(2023-05-08)
Kérlek benneteket imádkozzatok értem . Orbáncos a bokám, nagyon fáj. Jöjjön úgy helyre mint azelött volt.
Köszönöm

M. Richárd(2023-05-07)
Sziasztok szeretnék imát kérni azért hogy szünjőn meg bennem az átkozodás és mások se tudjanak leátkozni köszönöm

Marta F.(2023-05-07)
28 eves fiamert E. Kristofert uj munkahelyere aldast! Uj kapcsolatara Krisztinaval hogy hazasodjanak ossze es aldas legyen rajtuk. Es hogy jo utra terjen es negtalalja az Urat! Halas koszonet az imacsoportnak.Ezt szeretnenk kerni tisztelettel! Az Ur aldasat kuvanom Onoknek!

Zoltán(2023-05-07)
imát kérek  tüdöbetegség   szivbetegség cukorbetegség miatt  befagyott váll miatt  20%ban  nem mozog bal váll varga zoltán//feleségemnek vargáné szűcs csilla   petefészekben vesén daganat van … még élelmiszerért   számlák kifizetéséért!!  imát kérek ezekért is
varga zoltán vadna szabadság tér 15   
 segitsenek semmi nincs!!

SZERETNÉK ÉLELMISZER CSOMAGOT KÉRNI) Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 16 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemeLL(vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 diabetese neuropathya allapitottak meg ill… gerinc csipö kopas ill szükület //ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!! volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab … a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto//zv7195371@gmail.com

Bettina(2023-05-04)
Dicsertessek a Jézus Krisztus szeretném heti rózsafüzér felajanlani azokért akik imádkoznak értem családom bekejeert lelki megújulásaert egészség javulasaert és alakasom rossz állapota miatt rég várt segítség miatt kérem az imakat hálásan köszönöm

SB(2023-05-03)
Kedves Imacsoport!

Imát szeretnék kérni mielőbbi felépülésemért,hogy jól működjön a szívem és a keringésem.Továbbá férjem egészségéért és kisebbik lányom sikeres érettségi vizsgájáért.A jó isten áldja meg Önöket!!!

Ilona(2023-05-02)
Kedves imacsoport.
Imát szeretnék kérni egy kedves ismerősömért Karcsiért aki súlyos rák beteg!
A jó Isten segítségével tudjon meggyógyulni, és lelkét töltse be a mi Urunk , békességgel és örömmel.
Áldást kívánok mindenkire !
Köszönöm szépen.

Sz m(2023-05-01)
Imátkerek családomért, hogy legyen békesség és szeretet.Ket gyermekemért, hogy szabaduljanak meg a káros szenvedélyüktől, kisebbik fiam cssaladjaban legyen békesség és egyetértés. Köszönöm az értünk elmondott imát .

Csaba(2023-04-30)
Kedves tesók.
Tönkre ment az autóm ami a munkámhoz kell.
Kérlek titeket imában támogassatok, hogy legyen a leégett öreg autóm helyett egy egy sokáig használható, strapabíró új.
Előre is köszönöm.

Olga(2023-04-30)
Imát szeretnék kérni bántalmazó kapcsolatban élő nővéremért. Már 25 éve ebben él,párszor sikerült eljönni,de a bántalmazó mindig visszacsalogatta hamis igéreteivel. Sajnos egyre nehezebb eljönnie,mert egyre rosszabb a helyzet. Lelkileg,szexuálisan,pszichológiailag és szociálisan is bantalmazza. Féltjüka nővéremet,mert egyre gyengébb lelkileg és fizikailag egyaránt.  Nagyon hálás vagyok önöknek a lehetőségért.
Isten áldja életüket.
Nagyon köszönöm.
Szeretettel,Olga

Ágota(2023-04-30)
DJK
Imádkozzatok, hogy 46 éves öcsém, aki a tegnap balesetett szenvedett, azóta inrenzív osztályon megfigyelik fejsérüléssel és gerinctöréssel minnél hamarább felgyógyuljon.
Isten a tiszta szívvel imádkozót meghallgatja.
Isten fizesse meg imáitokat.

Diana H.(2023-04-29)
Szeretnék imát kérni a férjemért,aki alkohol és más egyébb problémával küzd!Előre köszönom!

DE(2023-04-29)
Egy gyogyszer mellekhatasakent meghiztam, most le kellene fogynom de nem sikerul, ezert kerem az imatamogatasukat hogy az Ur segitsen lefogyni. Koszonom szepen.

Veronika(2023-04-28)
Kérlek imádkozzatok a férjemért, hogy a szent Lélek kimunkálja benne a megtérést és megismerje Jézus Krisztust mint megvàltójàt a bűneiből. Köszönöm

B.I.(2023-04-27)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért ,hogy Isten áldása kísérje minden lépésüket!

Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz és kétszínű nőtől ,aki csak ki használja és minket sem tisztel pedig befogadtuk családi hajlékunkba!
Istenem segíts!!

Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!Ámen

Icu(2023-04-26)
Imátkozzanak értünk,az életünk minden területén a rossz dolgok jora forduljanak,amik már lehetetlenek olyanok lenni,mint 15-évvel ezelött,se kar se lábbaink se becsületünk,igazságtalan dolgokért,minden eltünt dolgaink vissza kerüljenek,ha igazság van!Igéretbeváltó Istenek hála mindenapon 2014-töl!

Tudom ugy is meghalja az Egy igaz biróm igeretbeváltom

Erzsébet(2023-04-25)
Dicsértessék Jézus Krisztus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám testi lelki gyogyulásáért és a gonosz távozásáért! Isten fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus!

Erzsébet(2023-04-23)
DJK Imát szeretnék kérni Ferenc testvérünk gyogyulásáért és a gonossz távozásáért!Isten fizesse ! DJK

S.I(2023-04-23)
Kedves imacsoport.Imat szeretnék kérni férjem gyógyulásáért,akinél agydaganatot regisztráltak.A férjem életem értelme rajta kívül senkim nincs,O a szerelmem,barátom,társam,mindenem.

55(2023-04-18)
Egy elveszett targy megtalalasaert kerek imatamogatast, nagyon fontos targyrol van szo. Koszonom szepen a lehetoseget.

K.R.(2023-04-18)
Imát szeretnék kérni saját szándékra .

Sz B(2023-04-16)
Egy jó barátom, kérését szeretném tolmácsolni, aki elmondta, hogy nevelt kislánya egyik étkezéskor félrenyelt, amikor is majdnem megfulladt. Nagy valószínűséggel halálfélelme támadt, mivel azóta nem hajlandó semmilyen táplálékot magához venni. Kérlek benneteket imádkozzatok a kislány szabadulásáért

L I(2023-04-13)
Imát szeretnék kérni beteg édesanyámért. Műtétre lenne szüksége a gyógyulásához, de ahhoz túl gyenge. Mindenható Istenem adj erőt, hitet, kitartást számára.
Köszönöm az imákat.

DE(2023-04-11)
Imát szeretnék kérni testvéremert, hogy az életében a rossz dolgok jóra forduljanak.
Köszönöm szépen!

Kadosa(2023-04-06)
Tisztelt Imatársak Szeretnék imát kérni gyógyulásomért, ma derült ki hogy prosztata daganatom rosszindulatú nagyon elvagyok keseredve, nagyon kérem a jó Istent segítsen meg megköszönöm az imáitokat kadosa

Kne(2023-04-05)
Imát szeretnék kérni, hogy a szövettani eredményem jó legyen

Köszönöm Mária

E.C.(2023-04-05)
Kedves Imacsoport!
Imát szeretnék kérni, hogy megismerhessem azt a leányt, akivel Isten szeretetében és áldásával együtt lehetünk, családot alapíthatunk. Mindez ne az én akaratom szerint történjen, hanem Jézus kegyelme által!

Köszönöm az imát!

N.Éva(2023-04-04)
Imát szeretnék kérni nagyon nehéz a légzésem sokat vagyok oxigénen ebből való gyógyulásé kérem imádkozzanak köszönöm szépen

LBM(2023-04-02)
Tisztelt Imádkozók !
Köszönöm az eddigi imáitokat,közbenjárásotokat !
Kérlek benneteket , most egy Csilla nevű kismamáét és anyukáért imádkozzatok,hogy bírja kihordani terhességét a kellő időig , bár császáros lesz,legyen rendben minden a szülésnél.anyukával és babával is,utána is örvendhessenek jó egészségnek !
Zsanett nevű háromgyerekes fiatal anyukáért is kérlek imádkozzatok .daganatos betegség miatt már kemoterápiás kezelést kap ,Istennél nincs lehetetlen,teljes gyógyulásáért kérlek imádkozzatok !
Eddigi imakéréseimnél , kétszer gyógyulást kaptunk ajándékba,egyszer sajnos nem,de hitben ,megbékélve távozott úgy hiszem ,akiért imádkoztatok!
Imát kérek még Angéla nevű anyósomért,daganatos beteg,földi segítség nincs,ha lehet gyógyuljon meg,enyhüljenek testi,lelki fájdamai,legyen kész amikorra visszahívják !
Köszönöm imáitokat !

Kadosa(2023-03-30)
Nagyon köszönöm Istenem jó leleteimért.
Köszönet Istenem
mindenkinek köszönöm az imát
Köszönettel: Kadosa

Éva(2023-03-30)
Tisztelt Gyülekezet!
Szeretnem kerni, hogy imadkozzatok edesanyamert(B. Ferencné)találtak egy foltot a tüdejében, hetfon kell befeküdnie kórházba.
Hiszünk a gyogyulasaban teljes szívunkből.
Édesanyám igaz keresztény hívő , csakúgy mint én.

Nagyon szepen koszonom

N.L.(2023-03-28)
Tisztelt Cím,

Kérem, hogy imával segítsék nehézségeink leküzdését. Több éve már nagyon nehéz sors kísért, anyagilag, szerencsében, munkában, ami napról napra csak nehezebb és nem javul. Mintha elátkoztak volna, mi sem segítene rajtam jobban, mint az imádság, mely feololdozna az átkok és bűnök alól. Kérem, hogy egész családomért, feleségemért, 3 hónapos kisfiamért és értem imádkozzanak, hogy boldogan, nyugalomba, jobb élet reményében élhessünk és szolgálhassunk a jó Istent, itt föld létünk alatt. Köszönöm előre is!

V.J(2023-03-27)
Kedves Testvérek!Szeretnék a testvérektől imatámogatást kérni egy 3 gyermekes édesanyáért,akinek alkohol problémái vannak.Nagyon szépen köszönjük.Az Úr legyen mindnyályunkkal!

B.I.(2023-03-26)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért ,hogy Isten áldása kísérje minden lépésüket!

Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz és kétszínű nőtől ,aki csak ki használja és minket sem tisztel pedig befogadtuk családi hajlékunkba!
Istenem segíts!!

Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!

🙏

H.Á.(2023-03-25)
Kedves Imacsoport Tagjai!
Kérem Önöket, hogy két nagyon jó Ismerősömért imadkozzanak. Egyikük kemoterápiás kezelést kap. A másikuk tegnap került intenzív osztályra stroke-al, kisagyban vérrög keletkezett.
Kérem, hogy a Gyógyulásukért imádkozzunk, hogy a jó Isten segítse meg őket és fogadja kegyelmébe mind a kettőjüket a gyógyulás útján!
Előre is köszönöm és Isten áldását kívánom a szolgálatukra.

Fzs(2023-03-24)
Szép napot!
Elvesztettem szüleimet kérlek imádkozzatok, hogy még több erőt kapjak én és a családom.
Minden jót nektek, köszönöm

❤

GM(2023-03-24)
Kedves Imacsoport Tagjai! Kérném, szíveskedjenek imádkozni fiam és unokáim egészségéért, békességükért, szeretetükért. A volt feleség már hét éve talál ki valamilyen érthetetlen, kegyetlen dolgot és azt a mai gyermekjóléti szolgálatosok, esetmenedzserek támogatják is, mert a volt feleség is esetmenedzserként dolgozik és a “barátnők”, munkatársnők össze dolgoznak, ha kell a gyermekek ellen is. Kérném imádkozzanak a volt feleségért is, mert ennyi gonoszság nem lehet természetes eredetű. Attól tartok, valami sátáni erő van benne, mert kifogyhatatlan a gonoszságok kitalálásában, és hihetetlen erővel bír. Családunk érthetetlenül és védtelenül áll a dolgok előtt.
Kérlek még Titeket, imádkozzatok a drága gyermekekért, mert csak látszatvédelem folyik. Bajban vannak az ártatlan gyermekek is. Rajtunk csak Isten segíthet a Ti imáitokon és az én imáimon keresztül. Nagyon-nagyon köszönöm! Egy elkeseredett nagymama.

Sz Emese(2023-03-24)
Kedves imacsoport
Kérem szépen imádkozni a csaladomert édesanyám a lányom férjem és magam egéségéért
Köszönöm szépen
Dicsertesek a
Jézus Krisztus

Kadosa(2023-03-24)
Imát szeretnék kérni gyogyulásomért
Köszönőm

Agnes(2023-03-24)
Imakerest kérnék szükségem van rá

Tamás(2023-03-23)
Üdvözlöm!
Ismerem az ima erejét. Főleg, ha sokan imádkoznak együtt.
Jelenleg van egy gyulladásos vastagbél betegségem, amiből szeretnék meggyógyulni.
Ezúton kérem, hogy imádkozzanak gyógyulásomért, hogy újra egészséges lehessek!

Köszönettel:

Tamás

S.R(2023-03-21)
Jó napot! Én imakérést szeretnék kérni gyermek áldás miatt a férjemmel már 6 éve leszünk idé együtt és nem jön össze a baba voltunk orvosoknál és megálapitották hogy a férjemnél van a probléma nagyon gyengék az ondoi és azok kellenének hogy megerösödjenek nagyon szeretnénk babát, szeretnénk szülöké válni, és a lombik program nehezen jön össze már volt két beültetésem és nem sikerült, áprilistól kezdjük újból és szeretném ha imádkoznának értünk. Nagyon hálásak lennénk önöknek. Az Úr áldja meg önöket.
Hisszük hogy az Úr által össze fog jönni a baba.
Köszönjük.

N Éva(2023-03-21)
Imakérést szeretnék kérni holnap fekszek be szanatóriumba évek óta van COPD aszmám nos egyhónapja gyanítják a TBC a jobb tüdőmön.kérem imádkozzanak hogy gyógyuljon mert ez segít a Jézus Nevében.köszönöm.

GM(2023-03-19)
Kedves Imacsoport!
Kérlek Benneteket továbbra is imádkozzatok a fiamért és az unokáimért. Nagyon-nagyon lehet érezni imáitok erejét, hatását. Köszönöm! Mély gondok között már néha látszik egy kis remény fény. Isten áldását kérem Rátok és munkáitokra, imáitokra! Minden jót Nektek is!

KB(2023-03-17)
Kedves Testvérek!

Martos Balázs püspök atyáért kérnék szépen imákat!
Köszönöm!
B

B.P.(2023-03-17)
Kedves Imacsoport!
Szeretnék egy imát kérni műtét előtt álló nagyapámért, hogy minden rendben legyen.
Köszönettel,
B.P.

VA(2023-03-14)
Lajos szívbetegségéből való gyógyulásáért, életbenmaradásáért, felépüléséért.
Köszönöm.

T.B.(2023-03-13)
Kedves Közösség!
Kérem imádkozzanak velem együtt, hogy a mi Mindenható Urunk áldja meg a testvéreméket egy kisbabával. Több éve várjuk az egész családdal az áldást.
A Jó Isten kísérje és segítse továbbra is munkájukat!
Áldja az Úr imáinkat!

Szilvi(2023-03-12)
Kedves Csoporttagok! Kérlek Titeket, mondjatok egy imát férjem egészségéért! Hálásan köszönöm!
Segítsen meg Titeket és kedves Családotokat a Jóisten, ezt kívánom. Ámen!

GM(2023-03-10)
Szeretném, ha imádkoznátok értünk, a fiamért és gyermekeiért, mert egy kegyetlen, gonosz válás megvisel bennünket, és úgy érzem, hogy csak Isten és a ti imátok segíthet rajtunk. Előre is köszönöm! Már többször kértem imáitokat és mindig érzem a hatását. Nagyon-nagyon köszönöm! Kérem imáitokra, munkáitokra, egészségetekre Isten Áldását!

B.I.(2023-03-10)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért ,hogy Isten áldása kísérje minden lépésüket!

Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz és kétszínű nőtől ,aki csak ki használja és minket sem tisztel pedig befogadtuk családi hajlékunkba!
Istenem segíts!!

Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!

FERENC(2023-03-09)
Kedves Testvérek!
Kérem, hogy segítsenek imáikkal a házasságom megmentésében!
Nagyon szépen köszönöm!

Megváltó Krisztusom!

Kérlek, hogy bocsájtsd meg a feleségemnek amit most tesz! Jelenleg ő nem önmaga. Én tiszta szívből megbocsájtok neki, kérlek, hogy Te is bocsáss meg nekünk! Ha büntetés jár a cselekedetéért, kérlek, hogy oszd meg közöttünk a büntetést és a nagyobb részt én kapjam, csak mentsd meg őt és a házasságunkat!

Kérlek, hogy világosítsd meg az elméjét, nyisd ki újra a szívét felém! Ő most úgy érzi, hogy emelkedik egy jobb, többet ígérő, érdekesebb, értékesebb élet felé, valójában azonban egy sötét örvény húzza lefelé.
A szerető férje ott áll, nyújtja a kezét, hogy megmentse, de ő durván ellöki magától a kezet, amelyik kéz az elmúlt tíz évben mindig a segítségére volt, ahogy az ő keze is mindig segített mindenkin.

Belesétált és beleragadt az internetes megmondóemberek csapdájába, nem látja, hogy ez a legtöbb esetben csak biznisz, amit anyagi érdekből hirdetnek botcsinálta „szakemberek”.
Természetesen vannak tiszta szívű, hozzáértő, valóban segíteni tudó és akaró emberek is ezen a felületen, de ezekre a hangokra most teljesen süket. Új ember, királynő akar lenni, nem látja, hogy valójában eddig volt királynő. Igaz, hogy csak a panel negyedik emeletén, de én és a családom, a barátaim királynőként tiszteltük önzetlenségéért, kedvességéért, hűségéért, csodálatos egyéniségéért. Ezeket a gyémántokat most mind eldobálja egy kétes kimenetelű kapcsolatért, az új varázsáért, a talmi csillogásért.

Naponta ezer halált halok, de nem tudom eldobni az izzó vasat, mert szeretem őt és Szent Ágoston szavaival élve, az a szeretet, amely valaha is elmúlik, sohasem volt igazi. És mert arra esküdtünk a színed előtt, hogy jóban, rosszban kitartunk egymás mellett és most a rossz van, de nagyon rossz… Kérlek, mutasd meg, hogy nem hiábavaló a hitem és a pusztába kiáltott szó is fölszáll a magasodba.

Könyörülj rajtunk, Krisztusom!

E(2023-03-09)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám testi lelki gyogyulásáért és a gonosz távozásáért Isten fizesse l Dicsértessék Jézus Krisztus!

T.M.(2023-03-07)
Kedves imacsoport!
Kérem imádkozzanak anyukámért.Gondozott egy idős hölgyet, akivel 20 éves barátságban voltak.Hölgy akarata volt hogy kössenek eltartási szerződést, ami meg is történt.Másfél éve elhunyt a hölgy, de a lánya aki sosem törődött vele felbukkant és kéri a részét,amit meg is tehet mivel a megbízott ügyvéd nem megfelelően írta meg a szerződést. Bírósági ügy lett a vége. 8 millió forintot kellene megfizetnie, de viszont annyi pénze nincsen, hitelt nem adnak neki. Kérem imátkozzanak azért, hogy megoldódjon a probléma, és megoldás szülessen.Köszönöm szépen.

Krisztián(2023-03-07)
Tisztelt gyülekezet.
Szeretnék imakéréssel fordulni önökhöz.Mostanàban sokat fogytam sajnos mondjuk amúgy sem voltam kövér.Fekélyes vastag bél gyulladásom van és szív ritmus zavar.Rengeteget stresszelek ez miatt és mindenre apróságra ideges leszek.Szeretnék imakéréssel fordulni önökhöz kérem imátkozzanak értem,hogy ne legyen komolyabb bajom és kezdjek el kicsit hízni.
Tisztelettel köszönöm a segítséget.
Krisztián

GM(2023-03-04)
Kedves Ima Csoport! Kérlek Titeket imádkozzatok továbbra is fiamért és unokáimért. Kegyetlen, gonosz volt feleség hihetetlen dolgokat talál ki és a rendszer és a hatóságok mindent elhisznek neki. Nem hittem, hogy léteznek sátánok, de már tapasztalom is. Nem tudom, de úgy gondolom a volt feleségért is kellene imádkozni, hát ha egyenes, és tisztességes, emberséges utat választana, hogy békén hagyná végre a volt férjet és a gyermekeit. Mindig érzem az imátok erejét. Sok évüket és éveinket tette tönkre, jó lenne már nyugalomban élni. Előre is köszönöm! Isten áldását kérem Rátok és a munkátokra, az imátokra!

Zoltán(2023-03-03)
SZERETNÉK ÉLELMISZER CSOMAGOT KÉRNI) Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 16 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemeLL(vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 diabetese neuropathya allapitottak meg ill… gerinc csipö kopas ill szükület //ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab … a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto//zv7195371@gmail.com))tel 30 101 6583 vadna   szabadság tér 15

B.I.(2023-03-02)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért!!Imát szeretnék a nagy fiamért. hogy Isten áldása kísérje minden lépését!
Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz és kétszínű nőtől aki csak ki használja és minket sem tisztel pedig befogadtuk családi hajlékunkba!Istenem segítsd!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!

K.Gy.(2023-02-28)
Kedves Imacsoport!
Nagyon kérem Önöket, hogy imádkozzunk együtt Péter fiamért.
Önszántából bevonult a kórházba, elvonókúrára.Nemrég hoztuk haza utókezelésről.
Sajnos újra elkezdett inni.Kérjük együtt Jézus nevében Mennyei Atyánkat, hogy szabadítsa meg a sátán gonoszságától,mert Istennek semmi sem lehetetlen.Hiszem, hogy csak Ő tud rajta segíteni.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

I.H.L(2023-02-27)
Szép jo napot kivanok.
Az Úr álgya meg.
Egy ima kérést szeretnek édesapámért V. Istvánért Romaniabal nagyon de nagyon sulyos állapotba van nehezen tud lélegezni es éjszakákot nem tud aludni nm tud piheni egyaltalan mikkor éri el a köhögés ájul el zarodik el a legzése kérem imátkozon édesapámért hogy gyogyuljon meg látogasa meg az ur és érincse meg az ö gyogyitó erejével ma is vitte édesanyám korhazba meg kérém szépen szoljon több pásztornak hogy imátkozanak édesapmámért elöre is nagyon- nagyon szépen köszönöm. Ma mondta el Apukám leányt tesvére hogy mi elöt az édesanyuk V. Irma el hunyt nagyon -nagyon csuf anyai attkot szolot ki édesapám életere kérem ezért is imátkozanak hogy édesapam kapjon belöle áttörét az attoktol hogy szábadljon meg tőle

B.I.(2023-02-25)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért!!
Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz nőtől aki csak ki használja és minket sem tisztel pedig befogadtuk családi hajlékunkba!!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!

Ámen!

BVR(2023-02-24)
Kedves Imacsoport!
Imát szeretnék kérni a házasságom megmentéséért,hogy 27 év házasságban eltöltött évek után a férjem találja meg a hozzánk visszavezető utat

Köszönöm imátokat.!

Erzsébet(2023-02-22)
Dicsértessék Jézus Kriszstus!Imát szeretnêk kêrni unokám testi lelki gyogyulásáért és a bajtol valo szabadulásért!Isten fizzles Dicsertessé Jézus Krisztus

K.Gy(2023-02-22)
Kedves Imacsoport!
Kérem imádkozzanak Péter fiamért.
Alkoholproblémákkal kezelték. Úgy éreztem, hogy meggyógyult, és sajnos ma elcsábította a sátán.
Holnapután menne vissza Ausztriába dolgozni.
Nagyon féltem.
Kérjük együtt Mennyei Atyánkat, Jézus nevében, hogy szabaduljon meg ettől a rabságtól.
Szülessen újra Krisztusban.
Köszönöm az érte mondott imákat.
Isten áldja Önöket küldetésükben.

M.L(2023-02-22)
Imát kérek a gyermekemért hosszú útra indul es érkezzen meg szerencsesen,semmi baj ne érje. Tudjon meg szabadulni a káros szenvedélyektol ,imatkozzunk együtt a Jóisten segítséget kérve. Köszönöm az értünk elmondott imát.

Sz m(2023-02-20)
Imát kérek családomért saját magamért és a két gyermekemért hosszú utra indulnak a Jóisten segítséget kérve, hogy balesetmentesen érjek el céljukat. Köszönöm az értünk elmondott imát.

KB(2023-02-19)
Kedves Testvérek!
Imákat szeretnék kérni az Engesztelő Kápolna ügyének haladásáért.
Köszönettel
Balázs

Baba(2023-02-19)
Kérlek imádkozzatok drága kisfiamért, Márkért, hogy ne betegedjen megint meg, adjon az Úr neki egészséges testet.
Ámen

ME(2023-02-17)
Kedves Imatársak!

Kérlek benneteket, hogy imádkozzaok az elülső keresztszalag műtététem sikeres legyen és meggyógyuljak. Teljesen egyedül vagyok. Hálásan köszönöm Nektek!

GM(2023-02-16)
Kérlek Titeket még mindig imádkozzatok gyermekemért és unokáimért! Mindig érzem, hogy segítitek az igazságot kideríteni és megtartani. Hálásan köszönöm!

I K család(2023-02-16)
A testvéremnek a házassága redbehozatalaert kérek szépen imadsagot.
Isten fizesse

M.F.K(2023-02-16)
Kedves Imádkozók! Nagyon-nagyon fontos kéréssel fordulok hozzátok. Barátnőmnek a hasnyálmirigyében egy vérvétel alkalmával tumort találtak. Nemsokára megy MR-vizsgálatra. Az lenne a kívánságom, hogy velem együtt imádkozzunk most egy darabig minden nap, hogy meggyógyuljon. Egy nyolc éves kislányt kell még felnevelnie és szerető férje sem akarja elveszíteni. Kérjük Jóatyánkat, legyen meg az ő akarata ebben a helyzetben is. Dicsőség neki! Köszönöm szépen segítségüket.

H István(2023-02-15)
Kedves testvérek! Kérlek Imádkozzatok egy kedves kolléganőmért, Tündinek hívják. Kérlek titeket imádkozzatok hogy Isten meggyógyitsa Őt. Köszönöm Nektek! Isten áldjon meg Titeket.

G M(2023-02-15)
Kedves Imacsoport!
Kérlek Titeket imádkozzatok fiam és unokám lelki gyógyulásáért, jó kapcsolatuk helyreállításáért, boldogságukért, hogy lássák, érezzék, hogy a szeretetnél nincs fontosabb.
Életüket több éve egy gonosz nő sátáni ereje naponta teszi tönkre, és már kimerültünk idegileg. Ha lehet kérnem ilyet, akkor imádkozzatok azért is, hogy ezek a sátáni erők csökkenjenek, vagy végleg tűnjenek el az életünkből. Mindig érzem imáitok hatását, amit nagyon-nagyon köszönök!
A Ti életetekre kérnék áldást, mert Ti igazán megérdemlitek! Minden jót Nektek és minden igaz embernek!

KA(2023-02-15)
“Ahol ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” Mt 18,20

Kedves Csoport, ezúton kérem a közös ima hatványozó hatását Tőletek. Kérem, erősítsétek imám egy kedves kolléganőm férjének felépüléséért, gyógyulásáért.

Köszönettel

Ricsi(2023-02-14)
Imádkozzatok értem és a családomert

Mama(2023-02-14)
Kedves Imatársak!
Ismét kérem, imádkozzatok értem, hogy a holnapi nap minden ügyben sikeres legyen számomra. Imát kérek a gyógyulásomért, az emberi kapcsolatok helyreállításáért, a megértésért és az önzetlen segítségért. Legyen minden ember segítőszándékú. Adja Istenünk, hogy meggyógyuljak és én is újra segíthessek másokon. Bocsásson meg Istenünk azoknak, akik hálátlanul hátbadöfnek saját magukat dicsőítve és ellenem fordítva szeretteimet. Urunk tegyen igazságot!
Köszönöm!
Tiszta szívből szeretettel a jókért!

B.I.(2023-02-13)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért!!
Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg ettől a gonosz nőtől akit csak ki használja!!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

Csilla(2023-02-12)
Draga Testverek!

Imakerest szeretnek kerni a, draga fiamert Mihalyert, felesegeert Enikoert es a draga gyermekukert a, 2 eves Matekaert a kis unokamert mert elkaptak az influenzat,hanyassal es magas lazzal.
Halas szivvel koszonom!!
Isten aldja meg a huseges szolgalatotokat!!

ZG(2023-02-12)
Kedves Imatársak!
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy imádkozzon drága Édesanyám gyógyulásáért, felépüléséért. Szükség van még rá az életben, hiszen nagyon szeretjük. Édesapám is nemrég költözött el az örök hazába. Isten áldása legyen Mindenkivel.

Szilvi(2023-02-12)
Kedves Emberek! Egy számomra kedves személy vizsgázik a holnapi napon, kérem a ti imátokat is a sikeréért! Hálásan köszönöm! Áldjon meg Benneteket és Családotokat az Úr!

🙏

Sz B(2023-02-12)
Kérjük ISTEN végtelen Irgalmát a következőkért:Tisztaságért, békéért, keresztény politikusokért, családomért, abortuszpártiak, különösen a “keresztény” abortuszpártiak megtéréséért; még B.,H.,C.,P. megtéréséért is; akik most az abortuszt dicsőítik, dicsőítsék egykor ISTEN végtelen Irgalmát, amely meg tudja menteni a lelküket; békéért, Magyarország védelméért, a magyar, amerikai, orosz, ukrán, EU-s, NATO-s politikusokért, főleg P, Z, B, L, K, S, L.ért,tanárokért, diákokért, a gender-és LMBTQ-propaganda megállításáért, áldozataiért

Mama(2023-02-11)
Kedves Imatársak!
Köszönöm, hogy imádkoztok értünk. A Párom már sokkal jobban van. Részben én is javultam. A fő betegség engem továbbra is kínoz és sajnos lelkileg teljesen egyedül kell küzdenem vele. Kérlek segítsetek imátokkal, hogy megértésre, segítségre találjak. Urunk mutasson utat, merre induljak a gyógyulásom és a lelki nyugalmamért.
Köszönöm.

55(2023-02-09)
Egy satanista zaklat engemet, az Ur szabaditson meg tole. Koszonom.

GM(2023-02-09)
Kedves Imacsoport!
Kérlek Titeket imádkozzatok a húszonhárom éves unokám vizsgájáért. Mindig érezhető az imádságotok ereje. Kérem még, hogy imádkozzatok a fiamért és az unokáimért is. Megint sokat segítettek rajtunk a Fenti erők, amit Ti kértetek számunkra. Hálásan köszönöm! Legyen áldás imáitokon, rajtatok! Minden jót Nektek!

N Éva(2023-02-09)
Tisztelt imacsoport .imát szeretnék kérni asztmás vagyok most kaptam egy tüdő gyulladást .tenyérnyi a fehér pontok a jobb tüdőmön röntgenen voltam onnan tudom.Az Isten áldja meg magukat.A Jézus Nevében köszönöm szépen az Imát.

Etelka(2023-02-09)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérem szépen imádkozzanak értem ,ma lesz autó vezetésből a gyakorlati vizsgám ,hogy a a jó Isten segítsen meg.Hálásköszönettel Etelka.

K. Klementina(2023-02-08)
Kérlek szépen imádkozzatok elettarsam alkohol függőség betegsége meggyogyulasaert,hogy tudja nevelni kisfiát!köszönöm

A.V.(2023-02-07)
Imát kérnék a sikeres vizsgáért! Köszönöm

GM(2023-02-07)
Kedves Imacsoport!
Kérlek Titeket imádkozzatok azért, hogy a fiam találja meg a lelki békéjét, legyen sokkal több önbizalma. Legyetek szívesek, kérjetek erőt, összetartozást számára és gyermekei számára, hiszen nagyon szereti őket. Jelenleg a volt feleség kegyetlen szülői elidegenítést folytat. Nem tudjuk ennek mikor lesz vége. Határozottan érzem, hogy nagyon sokat segít az imátok!
Hálásan köszönöm! Isten segítsen Titeket is!

B. I.(2023-02-07)
Imáitokat szeretném kérni a fiaimért!!
Kérem imáitokat,segítsetek, hogy a kisebbik fiam szabaduljon meg a nőtől akit csak ugy a házunkban hozott!!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

Mama(2023-02-06)
Kedves imatársak!
Köszönöm az eddigi imáitokat a nehéz helyzetemmel, egészségi problémáimmal kapcsolatban.
Kérem tovább is imádkozzatok értem: a holnapi sikeres ügyintézésért, a gyógyulásomért, a jó emberi kapcsolatokért, a lelki békémért.
Köszönöm.

Bandi(2023-02-05)
Kedves Testvéreim az Úrban! Ima kérésem lenne!B. András ès Ilonka akik imát kèrünk.Kb.egy hete valami vírusos ,influenza szerű betegség fogott meg bennünket.Nem covid,de néha volt lázunk,utána eltűnt,de köhögés kiséri és szédülés is jelentkezik néha.Nagyon kellemetlen érzés.Étvágyunk sincs.Nèha hányinger is jelentkezik.Andrásnak a légutakkal egyèbbkènt is èvek óta gond van.A lerakódás nem bír kitisztulni.Köhögès irritálja.Már máskor is kértünk tőletek imát ès mivel Vajdaságból vagyunk,voltunk Budapesten Istentiszteleten,El kell,hogy mondjam,hogy Isten áldását nagyon èszre veztük az èletünkön,de az utóbbi időben valahogy sok rossz dolog történt velünk kapcsolatosan.A kítűzött tervek sem úgy alakulnak,mint azelőtt.Pl.nem sokkal azután,hogy belefogtunk a dánieli böjtbe, világos nappal,míg munkán voltunk feltörték a lakásunkat.A tetteseket még most sem sikerült előkerîteni.Igyeszünk imáinkban Isten igéjét megvallani.Jézus vérével hintjük magunkat is otthonunkat is,sőt munkahelyünket is.A gyülekezetünk is ahová járunk,stagnál.Sokan elhagyták.Vannak akik külföldre mentek,vannak,akik vissza a világba.Ezek a dolgok elgondolkodtatók a számunkra.Kèrünk benneteket,hogy imáitokkal járuljatok közbe,hogy a helyzet megváltozzon.Tisztelettel B. család.

Feri(2023-02-05)
Sziasztok imàt kèrnèk h jèzus ujrq velem legyen keresztêny vagyok

Csaba S(2023-02-04)
Kedves Testvérek
Szeretnék imát kérni.
Január elején nagyon beteg voltam és akkor kértem imát előszőr. Dicsőség Istennek az Úr meggyógyított. De úgy vélem hogy támadás alatt vagyok. Egy héttel gyógyulásom után véres lett a székletem. Sajnos nagyon sok vérrel telítve. A vérzés elmúlt másnapra de azóta, most már 17 napja szüntelenül fáj a hasam. Folyamatosan imádkozunk a családommal, és napokon át böjtöltem is de sajnos a hasi fájdalom nem múlt el. Ezért kérlek imátkozzatok értem hogy az Úr könyörüljön meg rajtam és hozzon áttörést az életembe hogy megtudjak gyógyúlni.
Nagyon köszönöm.
Az Úr áldjon meg benneteket!
Csaba S

H. István(2023-02-04)
Kedves testvérek! Kérlek Imátkozzatok hogy a feleségem térde meggyógyuljon és én minél hamarabb kigyógyuljak covidból. Köszönöm!

Sz m(2023-02-02)
Imát kérek családomért saját magamért,lelki békéért, családba legyen egyetértés szeretet Gyermekeim szabaduljanak meg a káros szenvedélyüktől. Gyógyulásomért ,a gyermekeimert ,hogy épen érjenek haza a hosszú útról. Köszönöm az értünk elmondott imát.

P.P(2023-02-01)
Függőségeimért kérek imát.
Hogy bizalmam erősödjön az Úrban.
Egy baráti kapocs rendeződéséért kérlek imádkozzatok!
Hálából.

KB(2023-02-01)
Kedves Testvérek!

Imákat szeretnék kérni egy pszichés beteg, Anita gyógyulásáért.
Köszönöm!

Imával
Balázs

Etelka(2023-02-01)
Dicsértessék a Jézus Krisztus.Kérem szépen imádkozzanak értem ,hogy tudjak sikeresen jól vizsgázni február 9-én autó vezetésből.Isten fizesse mindenki imáját.Én is imádkozom mindenkiért ,mindenki szándékára.Szeretettel Etelka.

B.I.(2023-02-01)
Kedves imacsoport. Imát kérek családomért ,2. fiamért .az Úr vigyázzon ránk és legyen meg az Ő akarata!Ámen!Isten áldása kísérjen!
Hálásan köszönöm!

🙏
🙌

K.E.(2023-02-01)
Kedves Imatársak!
Kérlek benneteket imádkozzatok az egy hét múlva esedékes szigorlatom sikeréért. Nagyon nehéz vizsga előtt állok és állunk – az évfolyamtársaimmal egyaránt – küzdünk külön- külön.

Szívem mélyéből kérem az Urat, adjon összeszedettséget, bizalmat, bátorságot. Álljon mellettem és adjon a szívembe bölcsességet. Azoknak a tanároknak is, akik vizsgáztatni fognak. Legyen a szívükben irgalom, megértés. Nagyon szeretnénk túljutni rajta , és továbbmenni azokkal a tudnivalókat, amelyekre szükségünk lesz a hivatásunkban.

Köszönöm szépen mindenkinek!

🙏

Ámen.

Mama(2023-02-01)
Kérem, imádkozzatok, hogy a mai és a holnapi ügyintézés párom számára és számomra sikeresen végzödjön. Isten segítsen meg bennünket orvosaink és embertársaink általi segítségével is!

É.E.S.(2023-01-31)
Békesség Istentől!
Szeretnék imát kérni, de nem saját magam számára. Az országban , ahol élek egy súlyosan beteg kisfiúnak imákra van szüksége . Alig három éves és egy tumort találtak a fejében , de rengeteg pénzre van még szüksége a műtéthez . Kérlek imádkozzatok érte, kérjetek neki az Urtól kitartást , míg össze nem gyűlik a műtéthez szükséges pénz és imádkozzatok a családjáért is , hiszen nagyon megterhelő lehet számukra mindez .
Köszönöm.

Rm(2023-01-31)
Imát! Kérnék csaladomert gyerekeimert gyogyulaser szenvedeset szeretetert emberekért káros szenvedelyekert. Köszönöm értünk elmondot imát óvd családom minden rosztol szenvedestől!!

Sz m(2023-01-29)
Imát kérek családomért, saját magam gyógyulásomért, hogy a fiam baleset mentesen érkezzen haza a messzi távolból, családi békességért szeretettért ,káros szenvedélyek szabadulásáért. Köszönöm az értünk elmondott imát.

M.E.D.(2023-01-28)
újszülött unokanert szeretnék imát kérni hogy szabaduljon meg a betegségtől amiban most van köszönöm szépen

Erzsébet(2023-01-27)
Imát szeretnék kérni Monica lányomnak szülés utáni félelemtől,rossz hangúlatol,rossz közérzetétől való megszabadulásáert valamint kicsi 7hetes unokám has fajásatol való megszabadulàsáért. Köszönöm szépen.

B.I.(2023-01-27)
Kedves ima csoport.
Imáitokat szeretném kérni a fiamért!! Kérem imáitokat,segítsetek, hogy szabaduljon meg a fiam a nőtől akit csak ugy a házunkban hozott!!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

Mama(2023-01-26)
Kedves Imatársak!
Kérlek benneteket, imádkozzatok értem és a páromért, hogy meggyógyuljunk.
Köszönöm!

55(2023-01-24)
Az a keresem az URtol hogy rejtsen el es szabaditson meg az ellensegem elol. Koszonom.

Kadosa(2023-01-24)
Imát szeretnék kérni feleségem egészségéért.
Nagyon köszönöm

Manyi(2023-01-23)
Tisztelettel és szeretettel kérem a közbenjáró imádságot a Fiam, a Férjem, és a Testvérem gyógyulásáért!

Hálásan köszönöm.
Dicsőség Istennek

S É(2023-01-22)
Gyermekem próbaidejét tölti a munkahelyén. Igyekszik ott megfelelni. Kérlek bennetek imádkozzatok velem, hogy jelenlegi munkájában megmaradhasson. Sok igazságtalan szenvedés áll már a háta mögött.

Ili(2023-01-22)
Kedves testvéreim az Úrban!
Imádkozzatok kérlek szépen értem, hogy kapjak tiszta levegőt, és eltűnjön az orromból minden tünet.
Köszönöm szépen, Isten áldjon benneteket.

Vica(2023-01-21)
Kedves Imatársak!
Lányom testi -lelki felépüléséért, gyógyulásáért szeretnék imát kérni.
Hiszek az ima erejében,
Isten segítségében.
Köszönöm.

L Katalin(2023-01-20)
Kedves Imacsoport! Imát szeretnék kérni nehéz sorsban kerülő családomèrt.Az anyagi helyzetünk sajnos nagyon rossz. Kilátástalan a helyzetünk tehetetlen vagyok ès már nem tudom ,hogy mit tegyek.Lelkileg – idegileg kimerült vagyok, testi tüneteim vannak mellkasi fájdalom, szédülés,szorongás, félelem érzése sőt halál gondolata is kísért.Össze roskadok… egyszerűen nem bírom tovább, bárhogyan próbálkozok és az igyekezett mindig a legrosszabb módon alakul. Köszönöm

B.I.(2023-01-20)
Kedves imacsoport. Imát kérek családomért ,2. fiamért .az Úr vigyázzon ránk és legyen meg az Ő akarata!Ámen!Isten áldása kísérjen!

N Iné(2023-01-19)
Kedves imacsoport!A vőm gyógyulásáért szeretnék kérni tőletek imát,nagy fájdalmai vannak .Nagyon nehéz ez az időszak a családnak.Bizom hogy a jó Isten megsegít.Hálásan köszönöm.

S. Csaba(2023-01-19)
Kedves imacsoport. Ma reggel nagyon véres lett a székletem. Délután is meg ma este is véres volt. A doktorhoz nem szeretnék menni mert biztosítás nélkül a kórházi ellátás iszonyú magas. Ugyanis Amerikában élek és sajnos nincs egészségbiztositásom. Kérlek imátkozzatok értem hogy az Úr könyörüljön meg rajtam.
Nagyon köszönöm!

Kné(2023-01-18)
Imát szeretnék kérni unokák jó tanulásáért, és, hogy az Aliz unokámat vegyék fel Gimnáziumba, sikerüljön a felvételije.

Köszönettel

Mama(2023-01-18)
Kedves Imatársak!
Kérlek, imádkozzatok értem és páromért, hogy meggyógyuljunk.
Amit tudtunk, megtettük. A többit a jó Istenre bízom. Ez a teher már nagyon sok. Kérjétek imátokban, hogy vegye le rólunk a terheket Istenünk! Hittem, hogy az orvosok által segít Urunk. Sajnos nincs javulás. Adjon erőt és pozitív változást!
Minden imatársamnak és az egész Földön mindenkinek kívánok nagyon jó egészséget!
Köszönöm!
Isten áldása mindenkire!!!

Sz.B.(2023-01-17)
Imát szeretnék kérni, anyukám, mamám, a barátom és az én gyógyulásomért.
Köszönöm szépen

Rami(2023-01-17)
Kedves imacsoport
Kis menyemért kérem az imátokat.Terhes és belázasodott, még kovidos is.Kérlek imádkozzatok, mert most félidős,hogy ne legyen semmi baja neki sem és a babának sem.
Hálás vagyok minden fohászért.
Köszönöm.

N Éva(2023-01-17)
Fiam házassgáé kérem imádkozzanak válásban két gyermek sini a válást nemtörődömség és romogban minden köszönöm szépen az Imát a Jézus Nevében.

B.I.(2023-01-16)
Kedves ima csoport. Imáitokat szeretném kérni a fiamért!! Kérem imáitokat, hogy szabaduljon meg a fiam a nőtől akit csak ugy a házunkban hozott!!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

Sz m(2023-01-16)
Imát kérek családomért saját magamért, hogy a betegségemből gyógyuljak meg. Két gyermekemért, hogy a karosszenvedelyuktol ,tudjanak szabadulni .Köszönöm az értünk elmondott imát.

N Éva(2023-01-16)
Nagyon szépen kérem imádkozzanak értem gyógyulásé . Már két hete hogy hallom lüktet a fülem mindha a szivem lüktetne benne a pulzusom száz száztíz nagyon magas.Köszönöm hogy imádkoznak értem a Jézus Nevében.

GM(2023-01-15)
Köszönöm, hogy imádkoztatok a fiamért és az unokámért! Sokat segítettetek! Kérem, hogy továbbra is imádkozzatok értük! Sátáni erő közéjük állt és hatalmas erejét csak az imádság gyengítheti.
Kívánom, hogy soha ne érezzetek ehhez fogható tehetetlen, érthetetlen fájdalmat! Az Úr áldása segítsen minden igaz embert, a gonosz kísértései ellen legyen oltalmunk!

SB(2023-01-13)
Imát szeretnék kérni a családom minden tagjáért.A Jó Isten segítsen meg bennünnket ebben az Új évben!

SB(2023-01-13)
Imát szeretnék kérni azért,hogy meggyógyuljak,jó orvosok kezébe kerüljek!

Erzsébet(2023-01-12)
Dicsértessék Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni unokám gyógyulásáért és a gonosz távozásáért!ISTEN fizesse! Dicsértessék Jézus Krisztus!

SzV(2023-01-12)
Kedves Testvérek! Kérlek imádkozzatok velem súlyosan pszichés beteg édesanyámért és súlyos beteg keresztapámért.
Nagyon szépen köszönöm!
Kérlek Istenem gyógyítsd meg mindkettejüket a Jézus Krisztus nevében. Ámen!

F I(2023-01-12)
Most megyek másodjára kresz vizsgára egyszer már meg buktam és azt szeretném kérni hogy isten segítségével sikerüljön és hogy legyen velem ezen a hosszú úton

H.Zs.I(2023-01-11)
Kedves Testvérek! Dávid, fiatal férj, leendő apa, szerető gyermek, ezen a héten már másodjára kapott sztrókot, szerencsére az utóbbi a klinikán vizsgálat közben érte. Annak ellenére, hogy időben történt a beavatkozás, lélegeztető gépen van, a késő esti CT biztató … A következő 24 óra kritikus …
Isten áldása legyen rajtatok minden imárét.
Köszönöm

B.I.(2023-01-10)
Kedves ima csoport. Imaitokat szeretném kérni a fiamért..segítsetek!!Egy nőt hozott a házunkban aki alig 2 hét után már követeli,hogy vegye feleségül. Kérem imáitokat, hogy szabaduljon meg ettől a nőtől !!!
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

GM(2023-01-10)
Kérem, legyenek szívesek imádkozni fiam és unokám újbóli egymásra találásáért, hogy unokám lássa, érezze ki szereti őt őszintén.
Sajnos a gyermek sokszor félrevezethető. Az “édes anya” szülői elidegenítést folytat.
Nagyon köszönöm!

Ildikó(2023-01-10)
Kedves Testvérek!
Imát kérnék a házasságunkért,főleg hogy megértésre jussunk mindenben!
És teljes megtérésünkért, teljes bizalomért Istenben! Munkánk áldásáért ,testi lelki egészségért nekünk és öt gyermekünknek!
Isten áldjon meg beneteket az értünk mondott imáért! Köszönöm!

Sz K(2023-01-09)
Imát szeretnék kérni. Nehéz helyzetbe kerültem, pajzsmirigybeteg lettem és nagyon rosszul érzem magam,fogynom kellene, de így nem tudok. Elveszetettem az állásomat. Kérem szépen, imádkozzanak az egészségemért, azért, hogy találjak másik állást és Isten áldását szeretném kérni egy munkámra. Írtam egy regényt, amiből most készítek hangoskönyvet és nehézségek vannak a kivitelezést illetően.
Kérem imádkozzanak, nagyon köszönöm!

Erzsébet(2023-01-09)
Kérlek Dràga Istenem! Szügségem van ràd! Kérlek bocsásd meg a büneimet és vétkeimet! Kérlek Jézusom gyogyisd meg a dràga koleganömet,barátomat!Kérlek ved le rolla eszt a nagy betegséget! Könyörögve Kérlek hallgasd meg az imàmat! Dràga Jézusom!Àmen!

Még olyan fiatal,agy neki esélyt hogy legyen Anya,feleség ês Boldog!Ámen!

CSE(2023-01-09)
Kedves Imatársak!
Kérem szépen Önöket, hogy imádkozzunk együtt, hogy párom megbékéljen és visszatérjen hozzám bizalommal!
Az Úr áldása legyen mindannyiunkkal!

DE(2023-01-08)
Egy egezsegugyi problema megoldasaert, a rossz labor eredmenyek jora fordulasaert, a labcsontjaim gyogyulasaert, kerek imatamogatast.Koszonom szepen.

Mama(2023-01-07)
Kedves Imatársak!
Imádkozzatok értem és a páromért,hogy mielőbb meggyógyuljunk. Testi -és lelki egészségben, egyetértésben élhessünk együtt.
Isten segítsen minden betegnek a gyógyulásban.
Köszönöm!

KB(2023-01-07)
Kedves Testvérek!

Júlia ( Feleségem) és Andrea gyógyulásáért (covid) kérnék imákat. Köszönöm!

Balázs

HZ(2023-01-06)
Édesanyám Anna gyógyulásáért könyörgöm.

H. István(2023-01-06)
Kedves Ima csoport! Kérlek Imátkozzatok, hogy rendbejöjjön a feleségem dereka mert sokat fáj neki, továbbá azért hogy áttudjam aludni az éjszakákat.!Köszönöm! Isten áldjon benneteket!

C.M(2023-01-05)
Bellusnak sikerüljön a mai vizsgája.

V. Jné(2023-01-05)
Férjemért és fiamért kérnék imádkozást, hogy Isten munkálkodjon az életükbe , hogy Ők is befogadják Jézust mint megváltójukat a szívükbe és merjék életüket az Úrra bízni. Köszönöm szépen.

B.I.(2023-01-03)
Kedves ima csoport. Imaitokat szeretném kérni a fiamért..segítsetek!!Egy nőt hozott a házunkban aki alig 2 hét után már követeli,hogy vegye feleségül. Kérem imáitokat, hogy szabaduljon meg ettől a nőtől és ne higyjen neki.
Minden elmondott imáért Istennek legyen hála és köszönet!
Ámen!

F.M.(2023-01-03)
Szep napot! Imat kernek magamaert uj kaocsolatomert K. Istvanert ozvegy vagyok 59 eves psrim 9 eve hakt neg. Ugy ereztem 3 honao utan lelkitsrsra talaltam benne de nem nagyon jekentettem neki semmit. De kuzdenek erte tovabb mert nagyon fontos nekem tudnam e jo utra teriteni Istennel kozos akaraton. Menekul az erzelmek elol de miert? Segiteni szeretnek neki ha hagyna? Koszonom. Isten aldasat onokre!

Ilona(2023-01-02)
Szemem minden betegsége meggyògyuljon.

MK(2023-01-02)
Kedves Imatársak!
Kérem, hogy imádkozzatok velem Olivérért, hogy képes legyen megtalálni és megélni a lelki erejét és békéjét, a saját lábára álljon, és önálló otthonba költözzön. Kérem a Megváltó Jézus Krisztust, hogy vezesse az igaz úton őt, támogassa és erősítse őt. Dicsőség az Úrnak!

Cs.I.(2023-01-01)
Kérem szépen imátkozzanak értünk, hogy párom mielőbb visszatérjen hozzám!
Istennek legyen hála!
Áldott, boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!