Rólunk

Imádkozzunk

Keresztények, vagy másként írva keresztyének vagyunk. Egyszóval Jézus követői. Nem egy felekezetből, de reméljük, hogy egy akolból valók. Nem vagyunk jobbak, nem vagyunk különbek, mint mások. Egyszerűen, csak hívők. Hiszünk Jézus Krisztusban, hiszünk mennyei Atyánkban. Hisszük, hogy ez az Atyától kapott szolgálat nem kiváltság, hanem felelősség. Felelősség, mert az Atya megadta a szívünkbe azt a lehetőséget, hogy Jézus nevében imádkozva kapcsolatban lehetünk Ővele.

Odavihetjük a magunk és rászoruló társaink (beleértve szeretteinket, ellenségeinket, bűnösöket, hívőket és hitetleneket) baját, problémáját a legfőbb orvoshoz, a Szeretethez. Ez egy felemelő szolgálat, amiért a jutalom maga a szolgálat lehetősége.

A honlapot szeretet hozta létre, amely nem a létrehozókért van, hanem az idelátogatókért. Azt a szeretetet kívánjuk közvetíteni, amely megtart bennünket nap, mint nap. Olyan tartalmakat töltünk fel, amelyek építenek és nem rombolnak.

A közösségünk nem zárt, így hívunk mindenkit, aki megfáradt, nem leli helyét a mai taposómalomban. Álljon meg velünk egy kicsit, hagyja, hogy Jézus szeretete megérintse, átjárja, feltöltse. Itt testvérekre talál. Olyanokra, akik készek örülni az örülőkkel és sírni a sírókkal. Olyanokra, akik sok mindenen átmentek és tanúságot tudnak tenni Isten megváltó szeretetéről.

Kívánjuk, hogy élje át a kedves látogató Istenünk mindennapokban megnyilvánuló szeretetét az életében!

Szívből köszöntjük az Ige szavaival: “Kegyelem, irgalom, békesség Istentől, a mi Atyánktól és a Jézus Krisztustól, a mi Urunktól” (2Tim. 1,2)
Imádkozó Testvérek Társasága

1 Comment

  1. itsetek ha tudtok!PROBALOK SEGITSÉGET KÉRNI!!tüzelö VÁSÁSRLÁSRA kérek segitséget!!Engedjétek meg, hogy bemutatkoztam, Varga Zoltánnak hívnak, 2 gyermekemmel és beteg feleségemmel Vadnán élünk, egy komfortos kis családi házban. Becsületes keresztény emberekként nehéz helyzetünkből csak a Jóisten segíthet nekünk, ezért is gondoltam Önökre! Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 23 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemet, Csillát gondozom (vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 vagy zola67@gmail.hu/butorlap fakéreg is jo 70 518 9043// NEM PÉNZT KÉREK FÁT!!fabian lajos sajovelezd fatelep 20 958 58 52,,,kb egy honapja diabetese neuropathya allapitottak meg ill… gerinc csipö kopas ill szükület folyamatban van leszazalékolas elinditasa//ha valaki tud segiteni feleségem számla száma 116 00006 00000000 2576 6862!!tavaly majusban volt egy mütétem bocsanat leirom ,herezacskon folyamatos magas cukor miatt ,lett egy tályog ill. a lágyrészen megmütöttek ,, és a mütét után kialakult egy sipoly ,, a sipolybol 9 honapig lógott belöllem egy mütét közben bennem hagyott géz darab … a sipoly ami a lágyrészen van nem lehet emelni hajolni váladékozik még dolgozom közmunkán mindkettönk fizetéséböl von végrehajto //nagy fiamnak családja van néha ö segit ,,, a kicsi elment albérletbe//én 28 ezer ftot kapok végrehajtó két letiltást von közmunka fizetésböl ,,feleségem 37 ezer ftot kap — —
    swift bic kod:gibahuhb…iban hu8911600006 00000000
    25766862

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*