Rólunk

Imádkozzunk

Keresztények, vagy másként írva keresztyének vagyunk. Egyszóval Jézus követői. Nem egy felekezetből, de reméljük, hogy egy akolból valók. Nem vagyunk jobbak, nem vagyunk különbek, mint mások. Egyszerűen, csak hívők. Hiszünk Jézus Krisztusban, hiszünk mennyei Atyánkban. Hisszük, hogy ez az Atyától kapott szolgálat nem kiváltság, hanem felelősség. Felelősség, mert az Atya megadta a szívünkbe azt a lehetőséget, hogy Jézus nevében imádkozva kapcsolatban lehetünk Ővele.

Odavihetjük a magunk és rászoruló társaink (beleértve szeretteinket, ellenségeinket, bűnösöket, hívőket és hitetleneket) baját, problémáját a legfőbb orvoshoz, a Szeretethez. Ez egy felemelő szolgálat, amiért a jutalom maga a szolgálat lehetősége.

A honlapot szeretet hozta létre, amely nem a létrehozókért van, hanem az idelátogatókért. Azt a szeretetet kívánjuk közvetíteni, amely megtart bennünket nap, mint nap. Olyan tartalmakat töltünk fel, amelyek építenek és nem rombolnak.

A közösségünk nem zárt, így hívunk mindenkit, aki megfáradt, nem leli helyét a mai taposómalomban. Álljon meg velünk egy kicsit, hagyja, hogy Jézus szeretete megérintse, átjárja, feltöltse. Itt testvérekre talál. Olyanokra, akik készek örülni az örülőkkel és sírni a sírókkal. Olyanokra, akik sok mindenen átmentek és tanúságot tudnak tenni Isten megváltó szeretetéről.

Kívánjuk, hogy élje át a kedves látogató Istenünk mindennapokban megnyilvánuló szeretetét az életében!

Szívből köszöntjük az Ige szavaival: „Kegyelem, irgalom, békesség Istentől, a mi Atyánktól és a Jézus Krisztustól, a mi Urunktól” (2Tim. 1,2)
Imádkozó Testvérek Társasága

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*