Imakérések_2015

Imakérések és visszajelzések

Barbara (2015-09-26)
Legyenek kedvesek imádkozni Édesanyám, Ildikó gyógyulásáért! Sajnos kórházban fekszik, ún. diabéteszes kómában van. Ezen kívül érszűkület miatt veszélybe került a jobb lába is. Hiszek a gyógyulásában!

Köszönöm a támogatásukat.

H.J (2015-08-30)
Áldjon meg az Úr benneteket testvéreim! Egy nagyon fontos ima kérnénk tőletek,mert jövőhéten fognak műteni pajzsmirigy nagyobbodás miatt,azért kell meg műteni mert légcsövet 1/3 nyomja és veszélyes,doki azt mondta jód hiány miatt.
Vérnyomásomért magas,hogy a műtétre is renden legyen, és a asztmáért,hogy teljesen meggyógyuljak Jézus nevében.
Minden imát nagyon nagyon szépen köszönöm áldjon meg az Úr benneteket minden áldással az Úr.

K.E (2015-08-09)
Jo napot kivanok.Megkerem imatkozzanak ertem hogy a jo Isten bocsassa meg minden bunomet es szabaditson meg az onkielegitestol ettol a megkotozottsegemtol,minden atoktol mely az eletemenn van es az almossagtol faradsagtol,levertsegtol es minden gonosz szellemtol ami bennem van es hogy a jo Isten hozza teljesenn rendbe az eletemet es aldja meg a hazassagomat es rendeljen egy egyedulallo not aki a felesegem lessz es aki mer kozeledni hozzam es nem utal es anyagialdasert es jo munkakepessegert es hogy a jo Isten aldja meg es szentelje meg a hazamat es a furdoszobamat ahol mostann lakok mert itten ebben a hazbann sok onkielegitest vegeztem.

K.E (2015-08-09)
Megkerem onoket imatkozzanak egy B. E. kedves ismerosomert is,hogy a jo Isten neki is bocsassa meg minden bunet es Jezus az O verevel mossa tisztara a szivet es teljesenn fodje be az O szent verevel es szabaditsa meg a facebook fuggosegetol es a paraznasagtol attol hogy egyedul eljarjon bulizni a ferje nelkul es csalja a ferjet es meg szabaditsa meg minden keserusegtol es banattol ami benne van es minden gonosz szellemtol ami benne van es hozza rendbe a hazassagat a kapcsolatat a ferjevel es hogy erintse meg a szivet es valtoztassa meg es nyissa meg hogy tudjon hinni es terjen meg.Kulfoldonn dolgozik Nemetorszagba tavol a csaladjatol hogy a jo Isten alljon melleje es vedelmezze hogy ne tortenjen semmi baj vele es hogy segitse meg,hogy minden sikeruljon neki amit ottan Nemetbe elgondolt es megakar valositani es hogy ottan nemetbe se csalja meg a ferjet

V.Á (2015-08-04)
Tisztelt Cím!
Nehéz anyagi helyzetben vagyok. EL vagyok adósodva. Már nem igen tudom ezt a helyzet kezelni. Szeretnék megszabadulni ettől a tehertől. Kérem szíves imatámogatást.
Isten áldja meg Önöket.

Adél (2015-06-28)
nagyon.sokat.imádkozok.és.mégis.ugy.érzem.hogy.isten.nem.szeret.engem.mindig.rossz.dolgok.tortennek.velem.mit.csináljak.