Imakérések_2016

Imakérések és visszajelzések

S. F.(2016-12-21)

Azt szeretnem kerni a joIstentol, hogy az unnepek ne teljenek rosszul, a karacsony , szilveszter , ujev mert mostanaban nalunk minden unnep horror.
Mindenkinek aldott unnepeket kivanok.

E(2016-12-18)

Nagyon kérem imádkozzanak a családomért mert már úgy szeretnék egy kicsi nyugodtan élni ,a férjemert aki mindig rossz útra tér kérem imádkozzanak érte hogy lássa már még hogy nem az ital és a barátok a fontos hanem a család Kösz

i. m. k.(2016-12-16)

Bonyolult es nehez elethelyzetek megoldasaert, a ferjemmel ertsunk egyet, es anyagi helyzetunk helyreallasaert.
Koszonom es mindenkit aldjon meg az Ur.

kpa(2016-12-16)

Szeretnélek kérni Testvéreim, hogy imádkozzatok a férjemért, akit a munkahelyén kihasználnak, nem veheti ki a neki járó szabadságát, testileg és lelkileg túl kimerítő feladatokat bíznak rá. Kérlek imádkozzatok ti is, hogy rendbe jöjjenek ezek a dolgok, a testi és lelki egészsége, élete, életünk.
Köszönöm, az Úr áldjon meg Benneteket!

Edit(2016-12-14)

Szeretném,hogy imádkozzanak a családomért. Úgy élhessünk, hogy ne szégyenkezzünk Isten előtt, békében ,szeretetben örömben, megértésben sikerekben és egészségben. Kamaszkorú gyerekeinket jó irányba neveljük és tudják, hogy most a tanulás ideje van. Szeretem az Istent, férjem, lányomat, fiamat. Tisztelem Önöket a jó Isten segítse továbbra is a munkájukat. KÖSZÖNÖM

G.L(2016-12-13)

Kérek szépen mindenkit imádkozzon a családomért hogy ne váljanak el a szüleim, nem tudnám kibírni ha ez megtörténne.

E.d.(2016-12-05)

A ferjemert kerek imatamogatast, hogy tavozzon belole a gonosz, az eves ivas, dorbezolas es terror szelleme, ujra legyen beke es csend a csaladban, legyen aldott adventunk, karacsonyunk, szilveszterunk es ujevunk, igy nagyon lehetetlen elni ilyen korulmenyek kozt.
Koszonom szepen.

Evike(2016-11-30)

Imatamogatast kerek,mert elszomorit ha latom h a gyermekem szomoru.Kerem imadkozzanak h teljes egeszebe le tudja tenni eletet az UR kezebe,hol igazi boldogsag van.Sikeruljenek mind a vizsgai es sikeresen megkapja a diplomajat.Adja oda neki az UR a hozza illo hivo tarsat,mert itt lenne az ideje de sehogy sem jon ossze…koszonom. Isten aldasa legyen a szolgalatukon….

K.B.(2016-11-27)

Üdvözlöm Önöket!

Azért írok Önöknek, mert szeretném, ha imádkoznának értem, hogy sikerüljön kapnom egy olyan munkát, ami leginkább megfelelne az elvárásaimnak és érdeklődési körömnek. Egy olyan munkát, ahol jól érzem magam. Nagyon kérem Önöket, imádkozzanak értem.
Nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: Benedek

E(2016-11-26)

Imat szeretnék a családom minden tagjáért és külön a férjemert hogy ne menjen megint a rossz barátok után és ne veszítse ell a normális utat köszönöm

R.I(2016-11-18)

Kérlek testvérek segitsetek imáitokkal, hogy megkapjam a megfelelő nyugdijat, ugyanis a legkisseb kategoriába sorolták minha a mezőgazdaságban dolgoztam volna holott én az iparban dolgoztam. Kérem az Úr bocsánatát annak aki tévedett és ha a jó Isten érdemesnek tart rá adják vissza a külömbözetet. A jó Isten áldását kérem imáitokra én is imádkozom értetek!

e.a.(2016-11-16)

A gonosz tamadasaitol szeretnek vegleg megszabadulni, most mar szunet nelkul tamad, igy nem lehet elni, minden teruletet kisajatitott maganak, a legtobbszor embereket uszit ellenem hogy lehetetlenne tegye az eletem, az anyagiakat lekototte, barhova megyek o mar elottem jar hogY osszekuszalja a dolgokat, hogy csak nehanyat emlitsek a vegtelen sokbol amit velem csinal, borzalmasan haragszik ream, h kitartok az Ur mellett radikalisan.
Koszonom h van ilyen lehetoseg, hogy imadkoznak igy ismeretlenul is.

magdi(2016-11-14)

Edesanyamert kerek imat akit gondozok,gyotro panik gondolatok kinozzak;szabadulasert, lelki bekeert,udvosegeert,kerem imadkozzanak ertem is legyen erom hozza es megszabaqduljunk minden osi atoktol.ISTEN ALDJA ONOKET KOSZONOM.

F.R.(2016-11-14)

Kedves Testvérek imáját kérem, mert már egyedül nem bírom tovább a terheket.Köszönöm a jó szándékot és a szeretetet. Az Úr áldjon meg Titeket! Köszönöm Istennek! Ámen.

Zsuzsanna(2016-11-10)

Kedves gyülekezet. Először is isten ereje támogasson titeket szolgálatotokban. Én elváltozás 21 év után 4 éve vagyok egyedül sok hitelek adósságok vannak még előttem amit kikel fizetnem sajnos az utóbbi időben elestem paráznaság egyik formájában kérlek titeket imádkozzatok értem szégyenlem a dolgot egy gyógyszert szedek gondolom az befolyásolhat . Nagyon örülnék ha vissza jelzést kapnák tőletek telefonszámom ….. nagyon sokat segítettek ezzel rajtam hogy tudjak haladni tovább az ural nagyon szépen köszönöm

Mária (2016-11-07)

Hálásan köszönöm a Teremtőnek Fiam egészségének javulását.Messze külföldön él 50.évesen,valamiért megbántódva, elfordulva a családtól.Kérem imádkozzanak kedves Testvérek, hogy meggyógyuljon a lelki betegségéből is.

G.Á.(2016-09-21)

Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Imát szernék kérni egy súlyos betegségben lévő embertársunkért.
Köszönöm az imákat.

BT(2016-09-14)

A Bódi család egyesítéséért kérem imatámogatásukat:
összetartozunk Tamás-Ilona-Tibor !!!!!

Noemi(2016-09-10)

Imajukat szeretnem kerni teljes elkeseredettsegemben,hogy meggyogyuljak sclerosis multiplexbol, mivel kis gyermekeim vannak es nagyon nagy szukseguk van ram.

Elore is koszonom szepen!

J.m.t.(2016-09-10)

Egy létfontosságu tárgy megtalálásáért, ami elveszett, ettől függ a családi béke. Csak az Úr tudja hogy hol van ez a tárgy, kérjük hogy támogassanak imában, hogy megkerüljön.

Köszönjük szépen.

d.v.(2016-09-06)

Mostanaban csupa kaosz van korulottem, minden a feje tetejere allt, a gonosz tamad minden iranybol, nem lenne eleg az oldal, hogy felsoroljam azt a sok bajt ami ert minket.

Embereket is felhasznal, hogy tonkretegyen, arra kerem az Urat, hogy szamolja fel a „nyomozoirodat es a pletykafeszket” ahol a munkaimat leblokkaltak, a hangadokat nemitsa el, akik tonkre akarnak tenni.

Az Efezus 6 ot erositse meg rajtam es csaladunkban.
A hugom hosszu utra megy az Ur vedelmet kerem rea es az egyedul maradt anyukamra.
Halas koszonet a lehetosegert Isten aldja meg onoket.

A.T(2016-08-27)

Kedves gyulekezet,nem birok mar igy elni tovabb, most jottem ra, hogy elhittem azt a hazugsagot, hogy en nem vagyok ertekes en nem erdemlek meg semmit,es velem lehet barhogy banni, nyugottan figyelmen kivul lehet hagyni, de ha szukseg van ram rogton elo lehet venni.Az utolso kapcsolatom errol szolt, paraznalkodtam, az onbizalmam teljesen elveszet. Eddig mondhatom, hogy csak tengottem az eletben, celtalanul. Azt sem tudom, ki vagyok, masokon keresztul neztem magamra. Uj eletet akarok, es ami a hatam mogott van, elhagyni! Koszonom az ima kozbenjarasukat!

WEV(2016-08-25)

az utóbbi időkben sok támadásom van, egyik a másikat éri, vagy egyszerre több is, elértem a türelmi zónám határáig, ezért szeretnék imában támogatást kérni, hogy ezek a támadások szűnjenek meg végre, tudom a tüzes kemencén át kell menni, eddig bírtam de tovább már nem bírom, egészség, házasság, férjem nőügyei, függőségei,munka, karrier, kapcsolatok minden veszélyben van. Nagyon köszönöm és Isten áldja az önfeláldozó segítségüket.

TI(2016-08-24)

Az Úr áldjon meg benneteket.szeretném kérni benneteket, hogy imádkozzatok értünk feleségem rég ota beteg én pedig nyugdijas vagyok én ugyanis örököltem egy lakást szüleimtől. Szerződés kötöttem a duna house ingatlanossal, .hogy ők majd eladják de ki kötöttem azzal feltétellel, hogy semmi kötelezettségem ne legyen azaz én is eladhassam. Ebbe bele is mentek én ugyanis szereztem vevőt a lakásra el mondtam a ingatlanosnak azt mondták nincs semmi baj. Rá két év múlva jön egy levél ügyvéd által hogy fizessek meg jutalékukat ami nem egy kis összeg én vélem hogy ez zsarolás elöre köszönöm

Gyerekeimert(2016-08-03)

Szeretném ha imádkoznának értünk nagyon súlyos anyagi gonjaink vannak két kis gyermekem van akiknek szeretnék jobb életet biztosítani. Felvettünk hitelt a tető felujítására amit összetört a jég.Csak a férjem dolgozik aki súlyos szívbeteg nagyon féltem őt de muszáj dolgoznia mert elveszítünk mindent. Semmink sincsen a házon kívül de ha nem fogjuk tudni fizetni a hitelt azt is elveszítjük. Nekem muszáj volt otthagynom a munkahelyemet hogy tudjam gondozni az idős beteg szüleimet. Nagyon sokat imádkozok a jó ISTENHEZ hogy tegyen velünk csodát legyen jobb életük a gyerekeimnek.

Kérem szépen imádkozzanak értünk hogy visszafizessük a hitelt és rendeződjenek az anyagi gondjaink, imádkozzanak kérem a férjem és szüleim egészségéért. Hálás szível köszönöm, áldja meg önöket a jó ISTEN

D.A.(2016-08-02)

Szeretnem ha imadkoznanak ertunk nagyon rossz anyagi helyzetbe vagyunk mar alig tudok mibol enni vasarolni a gyerekeimnek es az idos beteg szuleimnek kerem imadkozanak ertunk koszonom

G. B.(2016-07-24)

Imát szeretnék kérni egy kedves barátomért akit baleset ért és 2 napja közölték velem hogy meghalt. Én ezt nem tudom elfogadni mert tudom hogy Istennél semmi sem lehetetlen. Jézus képes halottat is feltámasztani és én hiszek benne és a csodákba. a mai napig imádkozok és böjtölök a csodáért. Még 9 napig benn tartják a kórházba addig még megtörténhet a csoda. Kérem segítsenek nekem az imába és hogy Isten kegyelmezzen meg neki. Én nem adom fel a reményt.

Köszönöm.

erzsebet(2016-07-20)

imat szertnek kerni Monica lanyom epilepszias betegsegebol valo meggyogyulasaert es az orvosi egyetemi vizsgajanak sikereert amelyre julius 25 -en kerul sor. Kerlek imadkozzatok a kert kegyelmekert.
Egy aggodo edesanya.

Elore is koszonom.

MA(2016-06-30)

Szeretnék imát kérni édesanyám gyógyulásáért.
Köszönöm.

NJ(2016-06-24)

SZeretnem ha imadkoznanak ertem es csaladomert.Nem tudom eldonteni jol tetteme ,hogy elhagytam a ferjemet.Regota nem vagyunk joban sokat bantalmaz szoval es durva hozzam.AZT mondta utal es nem bir mar velem lenni ,mindig serteget meg megalaz engem.En megvagyok keresztelkedve mar 4eve amit o nem tud csak erzi mert nagyon ellene van.Azert is van a legtobb baj mert mar csak ha haja ISTEN nevet arra kiakad es orditozik.Aztan tortent egy olyan dolog hogy egy semisegert elkergetett ,a lanyommal eggyutt mentunk el .2honapig alberletben voltunk aztan a lanyomnak sikerult elmenni Angliaban en meg azutan Magyarorszagra jottem idosgondozast valaltam.Itt most nyugott vagyok es van idom imadkozni meg dicsereteket halgatni is.De nem hagy nyugodni a gondolat hogy egy lezaratlan ugyem van.Nem akarol el valni abban remenykedek hatha a ferjem megvaltozik tortenik vele valami csoda,Istennel semmi nem lehetetlen es en bizok benne hogy ot is megfogja erinteni Isten szelleme.Kerem imadkozzanak ferjemet TIBORERT hogy valtozzon meg legyen alazatos ,engedekeny mert nagyon makacs meg gogos ember.Es foleg uralkodo tipus nem birtam tovabb elviselni a viselkedeset.Nagyon sokszor megbantott es ugy gondoltam hogy 55evesen nekem is kell egy kis nyugalom meg beke a szivemben, mert eddig nem nagyon adatott meg,mindig nyugtalan volt az eletem.En is imadkozok erte es a csaladomert gyerekeimet hogy adja ISTEN hogy minden a javunkra vajon es legyen mindenben ISTEN akarata. Mert tudom hogy O nem akar rosszat nekunk vsakis ami jo a szamunkra.KOSZONOM hogy imadkoznak ertunk.ISTEN aldja meg az imacsoportot

M Zs M(2016-06-02)

Imát kérek. Gyogymasszőri munkahely pályáztam és most várom a választ,kérem az ima csoportot segítsen imával 58 éves vagyok nagy szükségem van arra,hogy meg kapjam az állást.Otthonomat akarom modernizálni hőszigetelés,gázkazánt cserélni.Dolgozom mint közmunkás de jelenleg ezeket nem tudom meg oldani.Nagyon szívesen mennék Szombathely,Győr környékére dolgozni.Meg egy szerető társra is vágyom,a minden napokra.Naponta imádkozom így tudom az életemet élni mert Istenben bízom,meg a Szűz Anyába ,mi óta a szüleim át mentek az angyalokhoz nagyon egyedül érzem magam,gyakran sírok.Köszönöm mindenkinek aki mond értem imát én is fogok a csoportért imádkozni.

Vivien(2016-04-29)

TISZTELT IMA TÁRAIM SZÜKSÉGEM VAN IMÁITOKRA HOGY IMÁDKOZZATOK VELEM EGYÜTT . HOGY RENDESEN TUDJUNK BOLDOGAN ÉLNI A FÉRJEMMEL SZERETETBEN BÉKÉBEN ÉS BÁNTALMAZÁS NÉLKÜL. ÉS SZERETNÉM HA A HÁZ AMIT ÉPÍTÜNK KÉSZEN LEGYEN HAMAR .. ÉS A BABA AKIT A SZÍVEM ALATT HORDOK KISFIÚ LEGYEN …. SZERETNÉM HA IMÁDKOZNÁTOK VELEM EGYÜTT AZ ÚR-HOZ MERT SZÜKSÉGEM VAN EGY KIS IMÁRA .. KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK IMÁKKAL KÖSZÖNÖM ELŐRE IS VIVI ..

F Hajnalka(2016-04-25)

Imát szeretnék kérni a nagymamám gyógyulásáért (T. M.-né Margit). Az agyában gyorsan növő agresszív daganatot találtak, tudom az ima és a hit ereje nagy és Krisztus érte is meghalt a kereszten. Kedden lesz biopszia. Áldjon az úr mindenkit. Köszönöm

Erzsébet (2016-04-21)
Imat szeretnek kerni Monika lanyom betegsegebol valo meggyogyulasaert ,sikeres vizsgajaiert es az orvosi egyetemre valo bejutasaert.Kerlek imadkozatok hogy kereseink legyenek a jo Isten akarata szerint.

Koszonom

Vivien (2016-04-17)
tisztelt ima társaim én meg szeretném köszönni eddigi imákat amiket imádkozott értem sok ember … és köszönöm minden embernek . drága im társaim első sorban szeretnék kérni velem együtt imáitokat hogy ami bennem van kis baba az egészséges és gyönyörű kis fiú legyen … szeretnék a férjemmel egy kis fiút mert van egy szép kislányuk aki lassan 3 éves lesz és mellé egy kis fiút szeretnék kérlek titeket, hogy imádkozzatok velem együtt a babámért hogy kisfiú legyen és egészséges legyen és sima szülésem lehessen könnyen tudjam őt megszülni és az Úr legerősebb angyalai legyenek velünk és a családommal … előre is köszönöm nektek az Úr áldjon minden embert..

Név nélküli (2016-04-05)
Mozgássérült, nehezen kommunikáló, de írni tudó fiatal hívőért kellene imádkozni, akit osztálytársai kiközösítettek és csúfolnak, ezért elveszítette az életkedvét, befelé fordul, eddigi kiegyensúlyozott viselkedése eltűnt.
Lelki állapota erőteljesen romlott.
Imádkozzunk érte, a szüleiért, és az iskolai környezetéért, és hogy a hite újra megerősödjön a fiatalnak.

Köszönjük a család nevében is.

i (2016-04-01)
Szeretném önöket megkérni hogy imátkozzanak szeretteimért és értem hogy az Úr áldja meg munkánkat és tanulmányaikat hogy sikeresen menjen és könnyen boldoguljunk benne szabaduljunk ki nehézségeinkből és a rossztól.Nagyon szépen köszönöm imáikat!

d ildi(2016-03-08)
Imatamogatast szeretnek kerni anyagi bovolkodesert az imaim melle segitsenek imaikkal hogy ki fizethessem a lakashitelunket tudomtudom hogy minden lehetseges annak aki hisz koszonom a munkajukat.

K.E(2016-03-06)

Es meg megkerem imatkozzanak ertem is hogy a jo Isten szabaditson meg a kavefogyasztastol es minden felelemtol ami bennem van es hogy teljesenn hozza rendbe az eletemet es hogy tudjak megnosulni ezs hogy rendeljen egy korbann hozzamillo not aki a felesegem lesz es hogy orizze meg a munkahelyemet es hogy jol es sokat tudjak dolgozni a munkahelyemen.

d.ildiko(2016-02-26)
Anyagi aldasert szeretnem ha imdkoznanak velem nagyon nehez anyagi hejzetben vagyok de tudom hogy isten kivezet ebbol tamogassanak imaikkal koszonom a munkajukat

di(2016-02-12)
Kérem segítsenek támogatni imáikkal az anyagi életemet, hálás szívvel köszönöm, minden támogatásra szükségem van. Isten gazdag áldását kívánom mindenkinek.

K.né.(2016-01-31)
Családomért szeretnék kérni imát. Gyermekeimért,unokámért. Különösen az egyik eltévelygett gyermekemért, hogy jó útra térjen, hogy felismerje a rosszat. Munkáért és az ital elhagyásáért kérem. Az ingatlanunk is veszélyben van a bankkal szemben.Anyagi gondokkal küszködünk.Kérem imádkozzanak érettünk.
Köszönöm szépen.

V.Á.(2016-01-28)
Szia, kérlek imádkozz értem, mert lesz egy másodfokú tárgyalás számomra 2016-ban február 03-án, a bíróságon egy régi büntetőügyemben az én esetemben, kérlek imádkozz értem, hogy az Úr legyen irgalmas nekem ott a tárgyaláson, és ne kelljen bekerülnöm a börtönbe, elkerüljem a börtönt! Kérlek, imádkozzatok értem, hogy Jézus legyen a bíró a tárgyaláson, a földi bírák ne elítéljenek engem, mert az Úr irgalma örökké tart! Azt akarom, hogy legyen egy felfüggesztett ítélet ! Szűnjenek meg végleg az életemben ezek a büntetőügyek örökre! Legyen az Úr kegyelmes velem,minden ügyemben! Kérlek, imádkozzatok értem, az Úr áldjon meg benneteket! Valamint hogy valódi megtérésem legyen,változzon meg az életem,legyek engedelmes Istennek,valamint kapjak egy jó munkát és jó hivatást most! Meg kell oldani az anyagi és pénzügyi problémáimat, és fizetni ki az összes adósságomat! Ezt csak Isten tudja nekem megoldani! És imádkozzunk, hogy az Úr végül adjon nekem egy méltó társat aki hozzám illik, egy csinos, kedves, normális, aranyos, csinos, fiatal lányt, egy személyt, aki a társam és a feleségem lesz, a lehető leghamarabb! Mert nem jó az embernek egyedül lenni, kell egy társ nekem, akire szükségem van! Imádkozzatok minden kérésemre, a JÉZUS nevében,ámen! Á.

kérem(2016-01-15)
Szeretném ha a szeretteim és az én életem helyreálljon.Bocsásson meg nekünk az Úr és segítsem meg mindn ügyünkben,áldja meg életeinket.Szeretteim megtérjenek.
Köszönettel!

K.E.(2016-01-05)
Jo napot kivanok.Megkerem onoket imatkozzanak Biro Ella kedves baratnomert kogy tudjon megbocsatani nekem amiert Jezus kepet kukdtem neki a facebookon es hogy Jezus konyoruljon meg rajta es erintse meg a szivet es az eletet es valtoztassa is meg es toltse be a szivet es egessz belsejet a szeretetevel es hogy fogadja el Jezust megvaltojanak es kezdjen hinni benne es kezdje olvasni a bibliat es terjen meg es kezdjen hinni Jezusba es a bibliaba es ne haragudjon se ram se masra aki Jezusrol vagy a bibliarol beszel neki hanem terjen Jezushoz es ne szegyellje senki elott se Jezust se az ilyesmiket es kezdjen templomba jarni es kezdjek erdekelni az ilyen dolgok.

ogya (2016-01-05)
Kedves Testvérek!
Kérem imádkozzunk együtt Gyermekemért, aki SM beteg 5 éve – egyelőre külső, látható jel nélkül-,számítógép függő (játék és minden, ami másnak gép nélkül működik az életben), 16 éves korában félbehagyta a középiskolát, próbálkozott 5-ször v.még többször is fizetős képzésben befejezni,legutóbb 2-szer online, de minden próbálkozás rövid időn belül félbeszakadt. Nagy EREDMÉNY egy befejezett és egy folyamatban lévő tanfolyam – jó sok pénzért-, de ez is az imáim, lelkészem és hittestvéreim közös imája eredményeként „könyvelhető” el, amit meghallgatott az ÚR. 15 éve létezik ez az állapot, eléggé eldurvult a kommunikáció, nagyfokú a szülői tiszteletlenség. A testvére is elment itthonról, mert nem bírta elviselni a mindennapos konfliktust, aminek elviseléséhez én folyamatosan kapom az erőt, a kegyelmet a Jó Atyámtól. 1999 óta elváltan élünk. Kérem a Testvéreket velem együtt kulcsolják össze a kezüket, mert tudjuk:” „Nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének” ! A Jó Isten vezessen ki bennünket ebből a csapdából és csakis Nála keressük közösen a megoldást az élet nehézségeire, a Testvérek békéljenek meg egymással és a szeretet lakozzon szívünkben. Ámen Köszönöm