Imakérések_2018

Imakérések és visszajelzések

Marika(2018-12-29)
Imakérés édesanyám lelki békéjéért aki öregotthonban van és nagy nyugtalanságot érez! Kérnék magamért is imát hogy megtaláljam és tudjam meglépni azt az utat ami Krisztusnak tetsző és egészségem is megerősödjön , gyermekemért és családjáért hogy legyen békesség és hit a családban! Köszönöm-áldott új évet ķívánok mindnyájuknak!

S.F(2018-12-29)
Imát kérek azért hogy visszakapjam a barátomat akit nagyon szeretek és hogy keressen meg engem és tegyük jóvá a dolgokat, Hadd legyek újra boldog, engedj be Jézus a szívedbe. Köszönöm

S A(2018-12-29)
Kedves testvérek! Gyermekem gyógyulásáért kérek szabadító, gyógyító imát. Adja Isten, hogy hamar meggyógyuljon és ne legyen más betegsége, a jelenlegiből pedig Jézusnak köszönhetően teljes gyógyulást nyerjen . Köszönöm

Sz. T.(2018-12-29)
Édes Istenem, mi Atyánk
Édes Jézus, mi Urunk
Drága Szűz Mária, mindennek Szent Anyja!

Könyörgöm!
A mi családunk összetartó láncai széttörtek.
A Párom Vivien 7 év boldog együttélés után, engem és fiunk, egy másik férfi miatt elküldött.
Azt mondta, az életét nem tudja velem elképzelni.

Kérlek adj erőt Neki, hogy ezt a döntését, amiről Ő is tudja, hogy hibás, de a zavarodottsága nem engedi láttatni neki, Revideálja, és fogadjon minket vissza, ezáltal ismét egy boldog család legyünk, és elmondhassuk egymásról, hogy egy párként mint egy boldog család neveljük a fiúnk.

Kérlek hallgasd meg könyörgésem,
és adj erőt nekem, türelmesen kivárni, míg Vivi elméje kitisztul, és meghozza a helyes döntést, amely újra összekovácsolja a családunk.

Ámen

Be.(2018-12-27)
Imát szeretnék kérni, hogy hagyjon békén, felejtsen el egy zaklato személy, legyünk boldogok a családommal és szülessen egy egészséges gyerekünk. Köszönöm.

Sz. T.(2018-12-27)
Édes Istenem, mi Atyánk!
Édes Jézusom, mi Urunk!
Drága Szűz Mária, mindennek Szent Anyja!

Könyörgöm!

Családi válság ütötte fel a fejét.
Párom Vivien beleszeretett valakibe, emiatt engem és a fiúnk, elküldött, ezzel szétzúzva a családi köteléket.

Mint megtudtam, tud róla, és bizonyos abban, hogy hibásan döntött, és hibázik, de ennek ellenére megtette romboló döntését.

Uram, még nincs későn, még nem lépett félre, és mivel tudja, hogy döntése hibás, kérlek vezesd vissza a helyes útra.

Sajnos jelenleg hajthatatlan és a döntése helyességében bízik, de a legbensőbb énje tudja, hogy hibás a döntése.

Oly szépen éltünk, és már megteremtettük, az erkölcsi és anyagi egzisztenciánk, ami pár nap széthullott a hibás döntése miatt.

Ez a döntése nagyon megviselte a fiunk, és engem is.
Lassan már megrendülök magában a hitben.
Már az élet eldobásának lehetősége is megfordult a fejemben, ami tudom, nem egyeztethető össze a keresztényi élettel, és értékrenddel, de nem látok más kiutat ebből a reménytelen helyzetből.

Kérlek segíts Neki, és adj erőt Neki, hogy revideálja a döntését, és térjen vissza a családjához.

Tudom, hogy kissé elhanyagoltuk egymást, de úgy érzem, hogy mindketten ki tudnánk javítani ezt a hibát.

Adj erőt, és bölcsességet Neki, hogy megtalálja a helyes utat, amely a szerető családjához vezet.

Mivel emberi beavatkozás már nem segít, kérlek segíts emberfeletti erőddel, és tégy csodát, hogy újra szerető és gondoskodó család lehessünk.
Mi várjuk vissza a közös gyermekünkkel.

Ámen

Sz. T.(2018-12-26)
Könyörgöm!
Maradjon egybe a mi kis családunk Vivivel és Gotival!
Adj erőt ahhoz, hogy Vivit ki tudjam engesztelni, és újra megbízzon bennem, és higgye el, hogy tényleg ki tudunk mászni a gödörből.
Kérlek lágyítsd meg a szívét, és kérlek saját akaratából költözzünk le együtt a saját kertesházunkba, K-re.

Nagyon kérlek, hogy segíts ebben, mivel ide már az emberi erő kevés, csak a te csodatévő erőd alkalmas erre.

Én cserébe minden erőm arra fogom fordítani, hogy ezt véghez tudjam vinni, és visszanyerjem a bizalmát, miáltal újra egy boldog család lehessünk.

Gy(2018-12-26)
gyermekeimért és unokáimért kérem imát hitben és egészségben és szófogadásban éljenek köszönöm szépen

Zsó(2018-12-26)
ima kérés elhunyt nászomért és élő családtagjaiért köszönöm

D Z(2018-12-26)
Imát kérek súlyos depresszióbol való szabadulásèrt, gyermekem teljes testi és lelki gyógyulásáért. Hadd legyen újra boldog, engedje be Jézust a szívébe. Köszönöm

Zs D(2018-12-26)
Imát kérek fiam lelki testi gyógyulásáért, szabaduljon meg a félelmektől, szorongásoktól. Ne kelljen sokáig gyógyszert szednie, ne legyenek káros mellékhatásai a gyógyszerszedésnek. Erős hitet , boldogságot, lelki békét adj neki és családom tagjainak.

Sz. T.(2018-12-24)
Maradjon egybe a mi kis családunk K. Vivivel és Gotival!
Adj erőt ahhoz, hogy Vivit ki tudjam engesztelni, és újra megbízzon bennem, és higgye el, hogy tényleg ki tudunk mászni a gödörből.

Én minden erőm arra fogom fordítani, hogy ezt véghez tudjam vinni, és újra egy boldog család

Regi(2018-12-24)
Drága testvéreim kívánok mindenkinek a Jó Istentől megáldott boldog karácsonyt és kérlek hogy imatkozatok a nagyobbik fiam szemutetje lesz 27.12 2018 nagyon féltem előre is köszönöm

N.K.A.(2018-12-23)
Szeretnék férjem felgyógyulásáért imát kérni. Nagyon súlyos az állapota csak az Úr segíthet rajta. Hálás köszönetem.Áldott békés Karácsonyt.

Marika(2018-12-22)
Tisztelt Imádkozók!Közeleg az èv talán egyik legszebb ünnepe.Nagyon szeretnèm ha eltudnèk menni a templomba ès hálát adni a Jó Istennek azèrt a sok jóert amit egèsz èvben kaptam.Kèrem Önöket imádkozzanak továbbra is egèszsègem ès minèlelöbbi gyógyulásom ,anyagi gondom megoldásáèrt termèszetesen az összes családtagjaimèrt.
Köszönöm az Önök fáradhatatlan imáit ès kívánok Önöknek Áldott bèkès Karácsonyt ès meghitt boldog örömteli Ünnepeket.Tisztelettel Marika.Köszönet ès hála.

K-t(2018-12-20)
Drága testvèrek ima támogatást szeretnék kérni egy barátért aki sullyos izom sorvadásban szenved, gyógyulásáèrt kérném családunkra és az egèsz teremtett világra előre is köszönöm soli deo gloria.

Sz. Vera(2018-12-19)
Szeretnék imát kérni és megkoszonom az eddigi imáikat,hogy Isten adjon mellém szeretö embereket nagyon sokszor szomoru vagyok es majdnem a mely depresszio rám tör hogy magamnak is ártanék és gyogyuljak meg ebböl a betegségböl köszönöm az imakat

Anna(2018-12-18)
Kedves Imacsoport! Anyukámért Máriáért szeretnék imát kérni,hogy a sarkàn lévő felfekvéses seb meggyógyuljon és ne kelljen kivágni.A Jóisten segítse meg,hogy újra tudjon járni a műtétje után és ne fájjon a lába.Hálásan köszönöm az imáikat.

G. Eva(2018-12-18)
Tisztelt gyülekezet kerem imadkozanak fiamert gaboret szül 1987agusztus21
Lanyom 1984 november10 szül
Atokbol rontasbol valo szabadulasert
Köszönöm elöre is

Eva(2018-12-18)
Tisztelettel kerem önöket imadkozanak lanyomert evaert aki1984nov 10 en szül kisvardan
Sajnos lebetegedet ebböl kifolyolag munkajat is elvesztette es a parja is valasra szolitotta fel munkahejre is szüksege lenne.
Kerem segtsegüket elöre is köszönöm

Marika(2018-12-17)
Tisztelt Imádkozók kicsit!Kèrem Önöket folytassák imájukat egèszsègemèrt minnèl előbbi gyógyulásomèrt.A mütèt utáni fájdalmak erösödtek ès gyenge vagyok.Imádkozzanak családom nővèrem egèszsègèrt.Kicsit a hangulatom a fájdalom miatt a fej fájás miatt kicsit lehangoló.Anyagi gondjaim is szomorúvá tesznek de nem akarok szomorkodni.Az Önök imája meghallgatásra talál az enyèmmel együtt a jó Istennèl.Tisztelettel köszönöm Marika.

Regi(2018-12-16)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok a gyermekeim egészségéért és az én ízületi fajasom gyogyulna meg mert alig tuduk járni csak a jó Isten segítségével fogok meggyógyulni nagyon szépen köszönöm

Sz. V. (2018-12-14)
Szeretnek imát kérni
21 éves nő vagyok van egy kislányom aki most lesz két éves
A mellkasomban és a tudomben találtak valamit és a nyirokcsomóm vannak megnagyobbodva ma vettek szövettani a mellkasombol a szövettan nem tudom mikor jön meeg
Nagyon Nagyon félek szeretném felnevelni a kislányom nagyon fiatal vagyok a családom itt van mellettem de szeretnem ha unatkoznak értem
Nem szeretnék beteg lenni
Szeretnek meggyógyulni
Előre is köszönöm Sz. Vanessza, Csorna

Baba(2018-12-13)
Imát kérek Márk kisfiamért, hogy a JóIsten segítségével múljon el a megnőtt mirigy a kis nyakáról. Adjon az Isten neki egészséget és hosszú boldog életet. Ámen

Baba(2018-12-13)
Imát kérek drága gyermekemért, Márkért, hogy legyen egészséges, ne találjanak nála semmi jelét bármilyen betegségnek. Nagyon sokat volt már beteg, a JóIsten áldására nagy szükségünk van.
Kérlek imádkozzatok Márk egészségéért, egy nyugodt, boldog életért. Ámen

&(2018-12-12)
Már nem haragszok semmiért legyen meg a te akaratod köszönöm!Buta voltam bocsánat.

Mikor(2018-12-12)
Kedves Imádkozó Testvéreim! Munkára és pénzre van szükségem, kérem imátokkal Isten segítségét, hogy megtudjak élni! Köszönöm szépen! Áldás mindenkire!

Gyermek kérése Istenhez(2018-12-12)
Imát szeretnék kérni. Édesanyám Mária 43 éves orvosok szerint pszichés beteg, de én hiszem hogy a lelki problémák és természetesen minden betegség gyógyítója a Mi dicsőítő Jézus Krisztusunk és az atya!! Kérlek benneteket testvéreim imádkozzatok edesanyámért, mert az ördög hatalmába kerítette őt. Szükségem van rád Istenem! ??

Szabadulás(2018-12-11)
Tisztelt imacsoport ujra kérem az imát önöktöl mert sajnos miota a fiam nemnagyon javul én is ezáltal depresszioba estem és semmi nemsikerül árvezezik a házunkat egyre méjjebre süjedünk mindennap imadkozom a Jézus erejét kérve szabaditson meg minket a gonosztol a depressziotol köszönettel Ti

Böbe(2018-12-11)
imat szeretnek kerni csaladomert unokaimert es a sikeres jovoert a munkamert koszonom istenem segits meg

Anya kérése(2018-12-11)
Kedves imaközösség,kérlek imádkozzatok ,hogy a diplomás informatikus fiam találjon munkát a szakmájában és ujra akarjon a szakmájában dolgozni.
Hálásan köszönöm imáitokat érte

NÁ(2018-12-11)
Tisztelt Imádkozók! Imakéréssel fordulok Önökhöz. Egy édesanyáért (D.Éva a neve) szeretnék imát kérni, akinél nemrég áttétes rákot diagnosztizáltak. A gyógyulásáért szeretnék imát kérni. Nagyon köszönöm. Az Isten áldja meg Önöket! NÁ

Marika(2018-12-11)
Tisztelt Imádkozõk!Köszönöm az Önök sok imáját amit a Jó Isten meghallgatott.Továbbra is kèrem Önöket az ima folytatására.Sokat erősődök de nagy műtèt volt, az eredmènyeim hála Istennek jók.Drága testvèrem nővèrem gondoskodik rólam áldja meg èrte a jó Isten.Szeretnèk neki is ès kedves családomnak köszönetet mondani.Most egy kicsit ő is megfázott köhög.Kèrem Önöket Imádkozzanak èrte ès az összes család egèszsègèèrt.Nekem konkrètan nincs családom de nagyon jõk hozzám nagyon szeretem őket.Szeretnèk minèl előbb meggyógyulni megerősödni ès dolgozni.Az Önök imája csodát tett mert meghallgatásra talál.Köszönöm a Jó Istennek ès Önöknek az ima által a közvetítèst tisztelettel Marika.

Mária(2018-12-10)
Kérek imát rokonomért Tamásért, hogy a depresszióból gyógyuljon meg

Anna(2018-12-09)
Dicsértessék a Jèzus Krisztus! Anyukámért szeretnék imát kérni legyen újra egészséges.Nagyon gyenge nem tud felkelni a combnyaktörés után.A műtét után szélütést kapott.Kérem imájukat érte.Nagyon köszönöm.Jézus Szent Szíve Remélek és Bízom Benned.

B.I.(2018-12-09)
Kitti lanyomert szeretnek imat kerni,aki tul van egy hosszu de nem tul jol alakult kapcsolaton,es most szeretne megismerkedni egy fiuval/Kristof/,aki szimpatikus neki.Mar a fiu is adott nemi visszajelzest,szimpatiat illetöen a lanyom fele, de eddig meg semmi konkret dolog /talalkozas,beszelgetes /nem törtent közöttük.Szeretnem ha legalabb irna neki ez a fiu egy üzenetet,hogy vegre elindulhasson kettöjük között vmi kapcsolat,es a lanyom ne szomorkodjon tovabb!Nagyon köszönöm ha imadkoztok ertünk!En is ezt teszem minden nap,de hiszem hogy a közös ima erejevel,hamarabb celba erünk.Amen!

Józsi(2018-12-08)
Kérlek imádkozzatok értem hogy az Úr megszabaditson a démonaimtol. Pornófüggő vagyok. Útálom magam már rég próbálok de nem tudok szabadulni. Úgy érzem hogy valami nem enged szabadulni. Egyszer álmombol ébredve szólitottam az Úr nevét és éreztem valami sötét jenlétet a szóbámban. Ez után minden sokkal jobb lett, de pár hónappal később ismét visszaestem.

Emese(2018-12-08)
Drága Testvéreim! Segitségeteket kérem az UrJézus Krisztus által,a Szentlélek segedelme által hogy ki tudjak gyógyulni a depresszióból, légszomjból,pánikbetegségból, szociális fóbiából. Ámen.Imádkozzatok kérlek értem, hogy egészséges legyek cselevő szeretetben. Nagyon köszönöm.

Ancsa(2018-12-07)
Dràga testvėreim!
Kėrlek imàt kozzatok ėrettem ės a csalàdomėrt.Nehėz egyedūl a terhet cipelnem, de a hitem erős.Egėszsėget kėrek ės boldogsàgot.köszönöm.Isten àldàsa.

T.T.E.(2018-12-05)
Drága Testvéreim!
Egy délvidéki magyar 19 éves kislány életét,volt diáklányomért imádkozzunk,aki két agytumor eltávolítása után újra kiújult agytumorral küzd!
Két hete már csak tàpvízen él és erős fájdalmai vannak!
Imádkozzunk érte és édesanyjáért,aki szintén rákkal küzd!
A Jóisten áldjon meg minden keresztény testvért

Anna(2018-12-05)
Kérem imájukat anyukám gyógyulásáért,mielőbbi felépüléséért.Nagyon nincs jól a műtéte után./combnyaktörés/.Istenem hallgasd meg könyörgéseinket anyukámért.Szűzanyám légy irgalmas,segíts meg minket.Jézus Nevében.Amen.Köszönöm.

Somina(2018-12-04)
Imát szeretnék kérni,családom egészségéért,lelki békémért,hitben való megerösödésemért.

SBCS(2018-12-04)
Imát szeretnék kérni megannyi gondomra, de elsősorben szeretném visszakapni a lányomat és unokáimat, 3 éve nem törödnek velem sem a testvéreivel, teljesen elfordult töllünk, a férje csalásja az etalon.Nagyon zaklatott vagyok, aggodom a férjem viselkedése miatt, az anyagi gondok miatt.Isten mindig velem van, probálok mindent elviselni de nagyon egyedül vagyok.Elfáradtam.Isten adjon nektek boldog karácsonyt, nyugalmat biztonságot és békességet és kegyelmezzen minden szenvedőnek!Ámen…és köszönöm

Mikor(2018-12-03)
Kedves Testvéreim! Munkára és pénzre van szükségem, kérem imátokkal Isten segítségét, hogy megtudjak élni! Köszönöm szépen! Áldás mindenkire!

Rt(2018-12-02)
Imát szeretnék kérni a bal hónaljamban van egy nagy csomó, én is imátkozom,de nem tünik el onnan.Az anyagiakban is szeretnék imát kérni, hogy történjen változás, mert semmilyen ellátásban nem részesülok. Tudom, hogy Jézusnak gondja van rám, de semmi megélhetésem nincs. Kérem imatkozzanak értem, hogy a betegség, és a penztelenseg hagyjon el. Történjen valami csoda. Tudom Jézusnak semmi sem lehetetlen

Szne(2018-11-30)
Kerem imatsagukat gyermekeimert ferjemert

Most(2018-11-29)
Kedves Testvéreim! Se munkám, se pénzem, kérem imátokkal Isten segítségét! Áldás rátok! Köszönöm szépen!

Ari(2018-11-28)
Szívem mélyéből kérem imádkozzanak gyermekemért Renátáért,hogy az egyetemi tanulmányi csoportban jó barátnőkre találjon,ne rekeszék ki a társaságból és szeressék és elfogadják. Kérem segítsenek imájukkal,hogy sikeres vizsgái legyenek.
Nagyon elkeseredett vagyok miatta,sokat sír,nincsenek barátnői,lelkileg nagyon megviseli hogy a társaság nem fogadja el,nagyon retteg a közelgő vizsgák miatt,kérem kérjék a jó Istent velünk együtt lányomért!
Isten áldása Önökre!
Egy elkeseredett anyuka!

Marika(2018-11-28)
Köszönetem tiszteletem kifogyhatatlan Önök iránt.Hálával tartozom a sok gyógyító imáèrt kèrem további imájukat minèl elöbbi felèpülèsemèrt.Jõ egèszsègem anyagi biztonságomat is segíti.Mert dolgoznom kell hogy fenntartsam magam a Jó Isten segítsège egèsz èletemet vègig kisèrte.Csak az ember nem veszi èszre.Sokszor őt tesszük felelőssè a törtèntekèrt de a megoldást segítsèget is tőle várjuk.Gondolom megbocsát ès az ima által megbocsátást nyerünk.Mindig benne biztam.
Köszönöm ès minden tiszteletem az Önökè.Kèrem imádkozzanak

elli(2018-11-28)
Imat kerek testi lelki meg nyugvasra egy 97 eves neninek nagyon nincs az esze a hejen Istenem segits nyugodjon meg szuzmaria a te kozben jarasodal kerem hogy kerjed szent fiadot jezust adja visza az ep elmet es nyugodjon meg . draga jo istenem segits meg hogy teljen el konyen ez a harom heti munkam koszonom

Változás(2018-11-27)
Istenem változtass a jelenlegi helyzetemen, neked ez semmi. Nekem a jó irányú változás az élet, a minden, a boldogság, a megélhetés, a jó kapcsoltat a párommal, kibékülés. Elég volt a szenvedésből megtanultam a leckét! Te is tudod! Köszönöm.

T I(2018-11-25)
Az édesanyám az apám halála óta lelkében állandó nyugtalanság és mások bántása vádolása rejlik
nem enged közel magához és ez felőről engem

naponta imádkozom érte kérem tegyék meg önök is hátha az isten meghallgatja

hálás köszönettel

Ov(2018-11-25)
Kérem imatkozzanak hogy ujra ram találjon az a személy akit nagyon szeretek, hogy boldoggá tudjam tenni ot mert nagyon szeretem es elfordult tollem csak ugy egyik naprol a másikról nem keresett es nagyon hiányzik , es azert szeretnem hogy imatkozanak hogy keressen minnel elobb hívjon fel vagy írjon köszönöm szépen

HEA(2018-11-25)
3,5 éves keresztfiamért imádkozom szüntelen,aki életveszélyes állapotban van. Kérem imádkozzanak érte!

PJ(2018-11-25)
Kerem imatkozanak a leanyomert Jennyfer mert roszutra tert es Istenbe valo hitetis eldobta 17 eves es rosz baratnökel baratokal van körulveve tineger kök lazadasat eli nemszeretek ha bajba esne kerem imatkozanak kozanak hogy kapjam vissa az Istenbe vettet hitet es hogy legyen aldot a tanulasba az iskolaba köszönöm

Miért?(2018-11-24)
Kedves Testvéreim! Kérek imát, életem jó irányú változásáért. Munkám, párkapcsolatom, egész életem alakuljon át, boldog és gondtalan élet adjon Isten, jó egészségben! Megérdem már a jót, annyi szenvedés után. Köszönöm! Áldás mindenkire!

Marika(2018-11-24)
Tisztelt imádkozók!Köszönöm az eddigi imájukat.De kèrem Önöket imádkozzanak továbbra is.A műtèt megvolt hála Istennek ès Önöknek az imáèrt.Szerdán műtöttek nagy műtèt volt.Egy15-16 kg OS cisztát ami vízzel együtt a víz 5 l kb a ciszta kb 9 -10kg volt.Minèl előbbi gyógyulásomèrt egèszsègemèrt ès mèg a hiányzó eredmènyek amire várni kell ne legyen semmi probléma.idáig minden rendben
Gyenge vagyok lelkem sèrült de a Jó Istenben vetett hitem erős.Kèrem Önöket imádkozzanak továbbra is egyedül èlek de 2 jó testvèrem van.Mivel anyagilag sem állok jól mert a betegsèg miatt az èven 5 napot dolgoztam az anyagi gondok is megviseltek.A Jó Isten biztos ebben is segít mindenben ahol szüksèg van rá.Köszönöm imájukat tisztelettel Marika.

Anna(2018-11-24)
Imát kérnék anyukámért, hogy kitisztuljon az agya mert állandóan alszik nem eszik.Nem lehet vele értekezni, amióta megműtőtték.Kérem imájukat , hogy Jézus Krisztud Nevében a betegség haggyja el.Jézus segíts!Köszönöm.

Tünde(2018-11-24)
Imát szeretnék kèrni anyukámért ,hogy a Jó Isten gyógyitsa meg és bízom benne, hogy az imàk amit érte mondunk meghallgatásra találnak, köszönöm.

Ibolya(2018-11-24)
Kedves imádkozók! Imát kérek fiamért, hogy a jó Isten segítse meg nehézségeiben, valamin az egész családomért.

a.i.(2018-11-24)
Isten áldását kérem a fiamra, meg családomra. Imát kérek, hogy a jó Isten segítse öt nehézségeiben, tanulásában, valamint vágyai teljesülésében.

Kata(2018-11-24)
Kedves Imatársak!
Kérlek imádkozzatok egy kislányért aki az én óvodai csoportomba jár. Nagyon rossz körülmények között laknak, szeretetet nem kap otthonról.Az óvodában is kiközösítik, nem fogadják be. Öten vannak testvérek.
Kérlek imádkozzatok Ti is, hogy megismerjék Jézus Krisztust a Megváltót és megismerhessék az igazi agapé szeretetet.
Köszönöm Nektek!
Az Úr Áldását kívánom nektek a mindennapokra!

Elz(2018-11-24)
Imát kérek a két fiamért , hogy a Jó Isten segítse őket munkájukban , tanulásban, valamint vágyaik beteljesülésébe.Nekem pedig egészséget , kitartást a nehéz családi életemben.

Zita(2018-11-22)
Szeretnék imát kérni, hogy adjon a Jóisten erőt a mindennapos feladataim ellátásához és a munkahelyi problémáim oldódjanak meg.

Regi(2018-11-21)
Drága testvéreim kérlek titeket imatkozatok édesanyám ért hogy a Jó Isten gyogyitsa meg és a gyermekeim egészséget nagyon bízom benne hogy imajim meghalgatasra találnak nagyon szépen köszönöm

Ili(2018-11-21)
Kérem imádkozzanak gyermekemért, mert beszédfejlődési problémái vannak.Kérjék velem együtt Jézust, hogy segítsen,és hallhasam a gyermekemet hosszan, egészségesen beszélni. Köszönöm!

Tünde(2018-11-21)
Anyukám teljes gyógyulásáért szeretnék imát kérni combnyaktörésből.Istenem adj neki erőt,hitet, kitartást,gyógyulást a Jézus Krisztus Nevében.Ámen! Köszönöm.

P.Anna(2018-11-21)
Anyukámért kérnék imát,akit most műtöttek meg combnyaktörés miatt.Kérem Jézust hogy az anyu gyógyuljon meg minél hamarabb és nyugodjon meg .Mi is állandóan imátkozunk.Hálásan köszönöm imáikat.Dicsértessék a Jézus Krisztus!

🙁 R(2018-11-21)
Kérem imatkozzanak értem, mert nagyon beteg vagyok. Nem értem hogy Jézus miért nem gyógyít meg. Hiába kérem imatkozok de semmi, miért nézi vegig a szenvedesem

B.J(2018-11-20)
Édesanyámért szeretnék imát kérni,hogy a betegség haggya el Jézus nevében.Szorongás,idegeskedés,pánik,fáradékonyság,lábfájás,vérnyomás,már az éjszaka se alszik reggel leverten kell.A munkahelyén nyugodt légkör vegye körül és ne apró pénzért dolgozzon.És olyan területen dolgozzon ahol nem neki kell a másikokra rádolgozni.Köszönőm az imáikat.

Gyöngyvér(2018-11-20)
Férjemet szeretnék imakeres mert nagyon megszalta a gonosz lélek és nem tud szabadulni a démonok annyira hatalmuk alatt tartják hogy nagyon gonosz lett és ő egy áldott jó ember volt kérem imádkozzanak érte mert én is imádkozom és bízom ha közösség imádkozik érte nagyobb lesz a démon elleni hatás és eltavoznak tőle és a férjem újból visszatért tiszta szívvel és hittel a családjához ok 8

Rita(2018-11-19)
Kérem imátkozzanak értem .Én is minden nap imátkozom,de sikertelenül.A hónaljamban van duzzanat, dudor nagyon fáj,gyenge vagyok tompa érzést érzek a fejemben,a testem is tele van kiütéssel, már nem bírom ezt az életet élni.Munkám sincs semmilyen ellátásban nem részesülök pénz nélkül vagyok.Kérem jézus vegye át az életem írányítását.Köszönőm az imát.

KLné(2018-11-17)
Imát szeretnék kérni elhunyt férjem lelki üdvéért és értem, hogy könnyebb legyen elviselni az egyedüllétet.
Kérek imát még az unokáimért, hogy járjanak el templomba, térjenek meg, és jól tanuljanak.

RT(2018-11-17)
Szeretnék imát kérni, kérem hogy Jézus szabadítson meg a betegségtöl,fuggosegemtol, És szeretném ha kapnék munkát vagy tanfolyamnak is örülnék.Kérem hogy Jézus avatkozzon bele az életembe .Köszönöm az Imát

Edina(2018-11-17)
nincs mit ennünk nem kapunk munkát mert elmúltunk 50 évesek, fiúnkon segítsetek imákkal
itt elértek 06 28404840

M L(2018-11-17)
Imat kerek hogy a fiam szerencsesen haza erjen a mesziutrol es ne a baratok es a kocsma legyen az elso hanem a szulei.A joisten orizze meg minden rosztol koszonom az ertunk elmondott imat

TriÁd(2018-11-16)
Imát szeretnék kérni azért, hogy megfoganjon bennem egy új , kis élet, hogy a jó Isten ajándékozzon meg engem és páromat egy egészséges gyermekkel, hogy mély, egymás iránti szeretetünket családalapítással pecsételhessük meg. Hálás szívvel KÖSZÖNÖM!

Marika(2018-11-15)
Tisztelt imádkozók!Kèrem imádkozzanak èrtem a műtèt pár napot mèg csúszik.A mütèt sikerèèrt egèszsègemèrt jó eredmènyekèrt lelki bèkèm kitartásom minèl előbbi gyógyulásomèrt.Èn is kèrem a Jó Isten segítsègèt imádkozom ès hiszek az imában ès gyógyulásban.Tisztelettel köszönöm Marika.

MI(2018-11-14)
Kérlek imádkozzatok lányomért. Szeretném, ha jó ember lenne belőle, szeretném ha visszatalálna a hitünkhöz és visszatalálna hozzánk is. Túl sok probléma ért az utóbbi időben, úgy érzem elfogyott az erőm. Rég óta kérem a Jóistent. Már nem bírok többet.

SzE(2018-11-14)
Kedves imádkozók!imát szeretnék kérni,hogy a Szűzanya hallgassa meg kérésemet amiért minden nap imádkozok. Köszönöm nagyon szépen és segítsen a jo Isten mindenkit!

Marika(2018-11-13)
Kèrem imádkozzanak èrtem nagy műtèt előtt állok,1-2nappal.Egèszsègemèrt minèl előbbi gyógyulásomèrt pozitív eredmènyekèrt az operáció sikeres elvègzèsèèrt.Hitem ès az Önök imája Jó Isten segítsège nagyon fontos .Önök imája biztos meghallgatásra talál.Tisztelettel köszönöm.Marika.

Regi(2018-11-13)
Drága testvérem kérlek imatkozatok a kisebbik fiam holnap megy munka interjúra a jó Isten segítségével remélem meg kapja az állást a nagyobbik fiam alkohol problémája a jó Isten adjon neki erőt hogy ne gondoljon az italra és gyogyisa meg nagyon szépen köszönöm

M.R.(2018-11-13)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg a gonosztól mert paraziták vannak a fejemben

GK. 11.11.(2018-11-12)
Katalin.Ima kérést azért szeret nék ,mert nem sikerült a munkahely és most tanulni fogok az Istentől kapott ajándékomat a virágok szeretetét, elhatároztam, hogy virágkötő leszek és ebben is dolgozni megmosolyogtak az én koromban (55) de Isten segítségével minden lehetséges! Köszönöm.

S. B.2422(2018-11-10)
A munkahelyem megtartásáért szeretnék imát kérni, hogy a jövő év során is megmaradhassak munkakörömben. Hálásan köszönöm.

M.R.(2018-11-10)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg az ortodox papoktól ez egy vallásos szellem már hónapok óta kérem az úrat hogy szabadítson meg de semmi változás

AE(2018-11-09)
Kérem az imát és a Jóságos Jézust a családtagok megtéréséért és Dávid meggyógyúlásáért.
Hála mindenért.

M.R.(2018-11-08)
Sziasztok szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg a démonoktól már több hónapja ezt kérem az Úrtól de semmi változás nem értem miért nem szabadít meg nem szeret vagy mi van

Aranka(2018-11-08)
Kérem imádkozzanak drága gyermekemért,Renátáért,hogy ereje és egészsége legyen tanulni.Hogy sikeres vizsgái legyenek! A Jóisten óvja és védelmezze minden csalódástól és bánattól. Az Úr segítse álmai megvalósításában.

Kérem értem (Aranka) is imádkozzanak hogy erőm és egészségem legyen,a depresszióm gyógyulás felé haladjon.Hogy hamarosan újra legyen munkahelyem,ahol megmutathatom szorgalmam és dolgozni vágyó szándékom.Kérem segítsenek imájukkal kérni a Jóisten áldását és segítségét hogy helyesen cselekedjek,hogy szeressenek,megbecsüljenek és kedveljenek az emberek a munkahelyemen és a mindennapi életben.

Kérem imádkozzanak drága anyukám testi és lelki egészségéért,a Jóisten óvja és védelmezze tegye szépé az időskori napjait.

Munka(2018-11-07)
Kérek, imát állásomért. Alakuljon jól a beosztásom elsajátítása. A kollégákkal jó emberi kapcsolatom legyen. Köszönöm szépen!

Én(2018-11-07)
Kedves Imádkozok! Kérek, imát páromért, hogy együtt legyünk minden nap,egészségben, boldogságban, bőségben. A múlt ne vessen árnyékot, a jelenre. Hálás köszönetem!

M.R.(2018-11-05)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabaditson meg a démonoktól amelyek benne van az egész testemben hiszen csak az Úr tud megszabadítani

Cs L(2018-11-05)
Imatkozzunk eggyutt ket gyermekemert , hogy szabaduljanak meg az alkoholtol es a jatekgepek rabsagabol koszonom

én(2018-11-04)
imát szeretnék kérni a páromért hogy szerethesük egymast joban rosszban betegségben egészségben boldogságban

GK(2018-11-04)
Az új munkahelyünkkért kérek imát férjem és és magam számára.Tudjuk hamar megtanulni meglegyenek velünk elégedve jól tudjuk elvégezni amit ránk bíznak és hogy sikerüljön már az első napunk is és egy jó helyre kerüljünk ne okozzunk semmi problémát.Nagyon köszönöm.

B. E(2018-11-03)
Imát szeretnék kérni magamért és a férjemért. Magamért azért, mert hamarosan születik a kisbabám és a szülés problémamentes legyen és mindketten egészségesek legyünk. És hogy Isten rendeljen ki a páromnak munkát mivel nincs miből megélnünk. Előre is köszönöm!

Regi(2018-11-01)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok édesanyám ért el törött a forgoja nagy fajasa van a jó Isten tudja csak meggyógyítani és a gyerekek egészségét óvja meg őket a jó Isten minden bajtol köszönöm tiszta szívből

Sz P(2018-10-31)
Imát szeretnék kérni az új munkahelyemért,ahol 6 hete dolgozok,hogy tudjam legyőzni a félelmeimet,hogy ne rettegve menjek dolgozni. Hogy hamar megtanuljam az új dolgokat,a kollégáimmal jó kapcsolatom legyen. A feletteseim lássák szorgalmamat és a munkámmal mindenki elégedett legyen. Nagyon köszönöm!

Én(2018-10-29)
Kedves Imádkozok! Kérek imát, páromért. Kedvesem legyen velem mindennap. Boldogan éljünk együtt, egészségben, békességben, bőségben. Köszönöm szépen!

Munka(2018-10-29)
Kérek imát, hogy a munkakörömet hamar megtanuljam és ügyesen végezzem a dolgomat. A kollégáimmal jó emberi kapcsolatom legyen. Vezetőim lássák, szorgalmamat. Munkámmal mindenki elégedett legyen. Köszönöm szépen.

Gergő R(2018-10-28)
Kérem imádkozzanak értem és a nőert akit szeretek sajnos nem működik köztünk a dolog külső körülmények miatt kérem önöket kérjèk istent hogy fájdalom mentesen tudjuk elengedni egymást! Köszönöm! Isten áldja meg önöket

KK(2018-10-28)
Kedves Imádkozok! Kérek imát, Anyukám egészségéért. Add Istenem, hogy fájdalmai csökkenjenek, szünjenek meg. Könnyebb legyen az élete, olyan jó ember megérdelmi, hogy ne fájjon a dereka, a lábai, tudjon járni, mozogni rendesen. Hálás köszönetem az imáért.

T.B.(2018-10-28)
Kérlek imádkozzatok azért hogy a párom vissza jöjjön hozzám és szeressen és hogy boldogok legyünk együtt! Nagyon szépen köszönöm!

L CS(2018-10-28)
Immat kerek egy jodszandekert hogy az UR hallgassa meg keresem es adjon lelkibeket az egessz csaladom reszere es a gyermekeimnek adjon jo gondolkodast hogy jo dontest tudjanak hozni koszonom

K gK(2018-10-28)
Uram segítsd meg a gyermekeimet hogy sikerüljön munkát taglalni.

Én(2018-10-27)
Kedves Imádkozók! Kérek imát, kapcsolatomért. Kedvesem legyen velem. Ő az életem párja, összetartozunk. A problémákra mindig van megoldás. Add Istenem, hogy vele éljem életem, jó egészségben, békességben, boldogságban. Köszönöm szépen. Áldás az imátkozókra!

Ati(2018-10-26)
Kérem imádkozzanak értem,hogy az Úr szabaditson meg a gonosztol engem.

Kata(2018-10-25)
Életem minden területen érzem h Isten munkalkodik csak a magam életembe már nagyon sok ideje h nem érzek változást kérlek imádkozzatok ertem h megtaláljam lelkitarsamat.
Isten fizesse imáitokat D.A J.Kr

M Sz(2018-10-25)
Imat kerek hogy az unokam maradjon az apjanal mert ugy sokkal jobb lessz neki minden szempontbol sajnos ha az annyanal marad hanyatott sorsa lesz az o joleteert imatkozzunk eggyut koszonom

Enikő(2018-10-24)
Kérlek imádkoztatok értem hogy vissza találjak az Istenhez vezető útra és meg találjam a hozzá vezető utat. Kérem a jó Isten hogy hallgassa meg könyörgésemet és segítsen . Ámen

Én(2018-10-24)
Kedves Imádkozok! Kérek, imát a kapcsolatomért, párom legyen velem. Legyen bátorsága, és tisztázzuk a helyzetet. A szeret erősebb mindentől, éreznie kell, hogy Isten nem véletlenül küldött az útjába. Köszönöm szépen.

N.A.(2018-10-23)
Sziasztok.Egyik ismerősöm, SZ. Ági szellemi helyreállásáért, az alkohol és drogból való szabadulásáért és legfőképpen az agydaganatából való meggyógyulásáért kérnék imát.Magamnak pedig a depresszióból való teljes szabadulásért.

BT(2018-10-23)
Kérlek imádkozzatok értem, hogy a Jó Isten adja meg, hogy jó legyen a CT eredményem.

M.R.(2018-10-23)
Sziasztok ismét kérem hogy imádkozatok értem hogy az Úr Jézus szabadítson üldöze el a démonokat a fejemből hisz csak ő képes rá előre is köszönöm

U.G.(2018-10-22)
Kedves Testvéreim! Kérlek Benneteket, imádkozzatok, hogy két nap múlva be tudjam fizetni albérletunk összegét,rendeződjenek végre anyagi gondjaink tisztességgel és akivel élek, az még jobban szeressen, legyek az igazi biztos pont az életében mindig !
Hálásan köszönöm Mindenkinek,boldogság és béke legyen Mindenkivel ! Áldás !

M.R.(2018-10-22)
Sziasztok szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabadítson meg a démonoktól az ördög kezéből tudom vannak bűneim pl káromkodom parázna gondolatok is kisértenek de szeretnék megszabadulni tőle hogy az Úr tegyen csodát hisz ö csoda tevő csak ő benne reménykedem

Marcell(2018-10-22)
Daganatos beteg a 4 éves drága kis unokánk. kérem mondjanak imát a gyógyulásáért. A Jóisten áldását kérve mondok köszönetet.

Mária(2018-10-21)
imat kerek csaladomert,egesegert szeretetert,istenben valo hitert

KLné(2018-10-21)
kérek imát Luca unokámért, jól sikerüljön a pénteki emelt szintű érettségije, hogy felvegyék az orvosi egyetemre. A kisebb unokákért is kérek jól tanuljanak az általános iskolában

köszönettel Mária

Regi(2018-10-20)
Drága testvéreim kérlek titeket hogy imatkozatok édesanyám és az egész családnak az egészségéért és a nagyobbik fiam alkohol problémája hogy többé ne is gondoljon az italra a kisebbik fiam találjon munkát tudom jol, csak te tudol meg segíteni nagyon szépen köszönöm tiszta szívből

Én(2018-10-20)
Kedves Imádkozok! Kérek szépen imát, kedvesemért, hogy együtt éljünk, boldogan. A munkahelyemen minden ügyem alakuljon jól és a kollégáimmal remek emberi kapcsolatom legyen. A családom egészséges legyen. Köszönöm szépen

Elz(2018-10-20)
Fiamat kérek imát, hogy a Jó Isten segítse meg munkaheyén, a kisebbiket pedig a tanulásban, hogy az évvégi vizsgái sikerüljenek , nekem pedig kitartást, türelmet kérek , a Jó Isten világositsa meg az elmémet, hogy mindezekután a nehéz harcban a férjemmel pozitívan tudjak dönteni.köszönöm

Mi ketten(2018-10-19)
Kedves Imátkozok! Kérek szépen imát kedvesemért, legyen velem és egészségben boldogságban éljünk mindennap! Hálásan köszönöm!

BA Z(2018-10-18)
Szeretnék imát kérni, hogy az új munkahelyemen megálljam a helyem és, hogy sikerüljön beilleszkednem.

köszönöm szépen!

Marika(2018-10-18)
Szeretnèm ha imátkoznának èrtem.Hasi vizet találtak nálam citológiát vettek holnap pedig CT vizsgálatra megyek.Mèg a citológiát nem ismerem de az orvos nem mondott jó dolgokat ezzel kapcsolatban nagyon megvisel mert úgy èrzem nem èlek úgy hogy 62.èvemet most töltöttem be bármi rosszat tettem volna.Egyedül èlek jó Istenem kívül nem igazán Számíthatok senkíre.Imájukkal biztos jó rá fordul minden.Mèg nem voltam soha beteg de talán az utóbbi időben sok volt a stressz a magány ez kiválthatja.Kèrem az Önök imáját ès egy kís problèmán kívül minden vizsgálati eredmèny rendben lesz.Isten segítsègèvel.Nagyon köszönöm .Maradok tisztelettel Marika.

M.R.(2018-10-18)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabadítson meg a gonosztól nevükőn ortodox papoktól

H E(2018-10-17)
Leányom családjáért egyetértésért békességért szerencséjért ájon hejre az életük arra kérem a JO ISTE

BT(2018-10-17)
Kérlek imádkozzatok a gyermekemért,hogy a Jó Isten áldja meg őt gyermekkel. Én is imádkozom értetek. Kösz.

M.R.(2018-10-16)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy Jézus szabadítson meg a démonoktól

Pe(2018-10-16)
Kedves Testvérek! Kérlek Titeket imádkozzatok lányomért, aki terhes. Ma megy viszgálatra, hogy minden rendben találjanak nála és a magzatnál és egészséges gyermeket szülhessen. Köszönöm!

Pe(2018-10-16)
Megtérésemért kérem imáikat.

V.T.(2018-10-14)
Szeretnék imát kérni , hogy találhassak munkát és egy megszakadt barátságért.

T.V(2018-10-14)
Szeretném kérni hogy imádságban vigyék önök is az Úrhoz a kapcsolatomat a volt párommal aki sajnos kiábrándult belőlem, mivel hibàt követtem el(nem csaltam meg), számomra pedig ő a legfontosabb ember az életemben, nagyon szenvedek nélküle. Uram add hogy újra szerethessük egymást és lelki támaszai lehessünk egymásnak. Szeretném helyrehozni és vele leélni az életem,az Úr útján.
Köszönöm előre is aki megteszi értem,hálás vagyok.

Vb(2018-10-14)
Szeretnék a nagyfiamért imát kérni hogy megszabaduljon az alkohol függöségéből lányomért mert lázadozik minden ellen és értem kedves testvéreim mert én is függöségben szenvedek a cigaretától szeretnék megszabadulni köszönöm

Anikó(2018-10-14)
Kedves testvérek!Kérlek Titeket imádkozzatok a gyógyulásomért.Hálát adok istennek hogy meg mutatta ezt az oldalt.Májusban hólyag daganatot találtak ami sajnos rossz indulatú. Azóta meg műtöttek ,kaptam 6 BCG kezelést. Okt 25. kell vissza mennem tükrözésre,átnézik a hólyagot,hogy vissza tudták e? szorítani a rákos sejteket.Istenbe van minden reményem hittem!Hiszem hogy ebből a mélységből ki segít meg gyógyít!Jézus meg hallt értem!Fel vitte a Golgotai keresztre az én betegségemet minden fájdalmamat.Az Ő sebeiben meg gyógyultam! ÁMEN!Egyedül vagyok az imámmal, de akkora erőt kapok nap mint nap, hogy újra, és újra fel álok! hiszem ha 2 vagy 3 imádkozunk az úr itt van köztünk! Imádkozzatok a teljes gyógyulásomért ! Köszönöm ! Áldjon meg az Úr titeket!Anikó

M.R.(2018-10-13)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus Krisztus szabadítson meg a démonoktól a halál küszöbén állók köszönöm szépen

Ica(2018-10-13)
Imát szeretnék kérni a nagy fájdalmamért és hogy meggyógyuljak és a férjem térd gyógyulásáért ! Én is imádkozom értetek ! Szép napot mindenkinek !

M.R.(2018-10-12)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr kötözze meg a bennem rejlő démonokat köszönöm szépen

Edina(2018-10-12)
Kérlek, aki ezt olvasod mondj egy imát értünk.
Végrehajtás a házunkon autónkon életünkön. a csodáért
a megmenekülésért segítő ember jóbarát küldéséért házvevőért imádkozz
értünk.
köszönjük Edina és családja

M-né Sz. I.(2018-10-11)
Kedves Imádkozók!

Kérem,hogy imádkozzatok K.L-né Erzsike teljes gyógyulásáért.

Másfél hete operálták miómával. Hamar hazaengedték,jól és gyorsan
gyógyul.
Viszont van egy agydaganata is,most ez okoz rosszulléteket.
Szédül,étvágytalan,hányt is.
Tegnap már majdnem bevitték a kórházba.
Nagyon le van gyengülve.
Imádkozzatok legyetek szívesek,hogy meggyógyuljon,ne is kelljen újabb
műtét!
Köszönjük!

B.I.(2018-10-10)
Kérlek imádkozzatok a kisfiamért, akit társai bántalmaznak és kiközösítenek, és a bántalmazókért is, hiszen tudom, hogy mind lelkileg sérült gyerekek.
köszönöm szépen

M.R.(2018-10-10)
Szeretném ha imádkoznátok azért hogy az Úr töltsön be a Szent szellemmel nagyon fontos lenne köszi

Baba(2018-10-10)
Kerem szepen imadkozzanak draga ferjemert, hogy ugyeljen ra az UR, es gyogyuljon meg a konyoke. Koszonom, Amen

Én(2018-10-09)
Kedves Imátkozók! Kérek szépen imát állásért. Legyen jó munkám, megélhetésem, rendes kollégáim. Családom legyen egészséges. Életem változzon jó irányba. Aki eltévedt találjon vissza hozzám. Ne bántsanak engem ok nélkül emberek és sem teszem ezt senkivel. Istenem hallgass meg engem.
Hálásan köszönöm!

BT(2018-10-09)
Kérlek Titeket imádkozzatok a további gyógyulásomért. Köszönöm.

P.Á.(2018-10-09)
Imádkozzunk Tiborért, az ő boldogulásáért!Ámen

M.R.(2018-10-08)
Szeretném ha az Úr megszabadítani engem tudom vannak büneim és az agyamat körbe veszik a demonok kérlek imádkozzatok értem hogy az Úr megszabadítson szeretném az úrat szolgálni

K.G.(2018-10-08)
Úgy érzem gyermekeim zsákutcába tapogatnak kérlek imádkozzunk együtt a sorsuk jobbrsfordulásáért munkahelyét és párkapcsolatukért Istenem segíts!

SZ. M.(2018-10-07)
Immat kerek ketfiamert hogy a jatekgepektol megszabadulhassanak es az alkoholtol meg a rosztarsasagtol koszonom az ertunk elmondott immat

&(2018-10-07)
Köszönöm hogy meghalgattál már nem érzem azt amit kellene nem gondolom hogy másoknak is azt kell érezni amit nekem még ha közel is áll hozzám mindenki azt szeret akit akar én sem tudok kényszerből szeretni valakit add jó istenem hogy érezzem hogy kit kell szeretnem Köszönöm!

&(2018-10-06)
Nem akarok én a férjemmel veszekedni csak függni nem akarok tőle tudom hogy egy nagyon jó ember én hol állok tudásban hozzá néha egy kicsit megviccel de szeretem.Szeretném ha több időnk lenne egymáshoz!

M.R.(2018-10-06)
Szeretném ha imádkoznának értem hogy az Úr Jézus megszabadítson engem a démonoktól szeretném istent szolgálni

KK(2018-10-06)
Kedves Imádkozok! Kérek imát, a szerdai állás interjúra és újra legyen állásom. Dolgozni akarok. Családom tagjai egészségesek legyenek. Anyukámnak könnyebb életet kívánok. Kedvesem velem legyen. Köszönöm szépen!❤

Á(2018-10-05)
Tisztelt Olvasók!
Szeretnék imát kérni, hogy a szerelmem, aki szakított velem visszatérjen hozzám.

Ica(2018-10-05)
Hálás köszönet mindenki imájáért ! Többször kértem ima segítséget. Tudjátok meg oly jó látni hogy vagyunk akik számíthatunk egymásra. Minden nap ha tehetem elolvasom a mai igét. Nagy erőt ad. Bizzom benne hogy a jó isten ma is tartogat csodát a számomra és a számunkra ! És meghallgatja imáinkat. Szép napot mindenkinek !

Regi(2018-10-04)
Kedves testvéreim kérlek hogy imatkozatok édesanyám ért mert elesett és eltört a forgoja nagyon nagy fajasa van kérem a joistent konyoruljon rajta egész életében szenvedett nagyon köszönöm tiszta szívből

K.V.(2018-10-03)
tisztelt ima kérők . meg tisztelnétek hogy imádkozztok velem együtt a babaámért hogy egésséges legyen és kisfiu legyen mert szeretném ha kisfiam legyen mert van már két lányom és nagyon szeretnék egy fiut is : ugy hogy arra kérlek titeket hogy . imátkozzatok értük hogy isten megagyanekük a boldogságot .. kösszönöm elöre is nektek .. az úr álgyon beneteket

Baba(2018-10-03)
Kérem imádkozzanak kisfiamert, 5 napja kórházban fekszünk, biciklibaleset következtében megütötte a hasát, máját, és a vérkép eredmények nem jók.
Kérlek imádkozzatok érte

Katy(2018-10-02)
Kedves Imátkozok! Szeretnék kérni imát állásomért, megélhetésemért nagyon fontos, hogy dolgozzak hamarosan. A családom tagjai mind gyógyuljanak meg. Aki eltévedt jöjjön vissza hozzám. Megbocsájtok mindenkinek, aki ellenem tett bármit. Hála és köszönet!

KK(2018-10-02)
Kedves Imádkozók! Kérek szépen imát, munkáért. Istenem legyen hamar állásom. Dolgozni akarok újra. Egészséges legyen a családom. Kedvesem hű legyen hozzám. Köszönöm szépen!?

Ildikó(2018-09-30)
Szeretnék imát kérni a gyogyulasomert!Rosszinduatu daganatot diagnosztizáltak a mellemben! és a tüdömön is van valami ami nem odavalo.Nem tudják pontosan de áttétesként kezelnek.Csütörtöktöl kapom a kemoterápiát.Ugy tervezik h utána mütét és utána megint kemoterápia.Nagyon szertnék meg gyogyulni és élni egészségesen.Nagyon szeretném h az Ur avatkozzon be és gyogyitso meg és ne kelljen meg csokintani és tünjön el a dagaganat!Köszönöm szépen az imákat! Ildikó

n.á.r. kicsilag angel11972 (2018-09-29)
kérem a joistent szeplötelen szuz mariát édesanyukámat halter gyulánét mentsék meg akis családunkat vele egyött éngem is akiscsaldunkrol példát vehet mindenki az igazi szeretet anyaji féltés és agodásban magányban szomoruságban van az én jo édesanyukámsötét erök a kis családunkat uraljákminden tuon fohászkodunk a joistenhez az ujtajinkon a féltés az agodás ott van velünk minden uton kis családunkrol példát lehetne venijük az utolso pilntban is meg küdünk egymásért ugy ahogyan én édesanyukámáért a kirtusi igaz szeretben és porbáljuk tul élni ahogyan a sötét erök bántalmaznak miket igazi szeretböl védjuk egymást és mentsuk a világot mindazért hogy tul éjuk szentség árában a gyülötet a kapzsiságot a féltéknységet vele mindazt ahogyan én meg küzdök mindenkiért az országnan hogy senkinek sem sikerülöjön meg fuladni föleg édesanyukámat hogy megint meg küdve szentégben uj igazi kicsalád legyünk

Pné.B.(2018-09-27)
Isten áldjon mindenkit nekem sok ima kérésem lenne?de ami a legfontosabb h meg térjen az összes családom és együtt legyek velük a mennyben köszönöm szépen az imát legyetek áldottak❤

N.M.(2018-09-25)
Szeretnék imàt kérni hogy lányomnak és vejemnek ajándékozzon a Úr egy kisbabát . Már régóta várják . ???

BB(2018-09-25)
A lelki békénk miatt elköltözünk, de egyre több akadály kerül utunkba a kiszemelt ház megvásárlásával kapcsolatban. Kérjünk együtt segítséget, hogy sikerüljön elköltözni minél előbb.
Köszönöm!

M J(2018-09-24)
Immatkozzunk eggyutt a nagyfiam megszabadulhasson az alkohol es a jatekgepek megszabadulasatol Isten segitsegevel koszonet az elmondott imakert

KR(2018-09-23)
Szeretném segítségüket kérni a párkapcsolatom helyreállításáért.
Párom megcsalt – ha nem is konkétan létesített szexuális kapcsolatot, de erotikus fényképet küldött és intim beszélgetéseket folytattak. Miután ez kiderült számomra, és látta, hogy mennyire megbántott, azóta teljesen elzárkózik a probléma megbeszélésétől. Szeretnék neki megbocsátani, de úgy gondolom, ha nem nézünk szembe a problémával, nem fogjuk tudni megoldani.
Családom és én is imádkozom a helyreállításáért, azért hogy párom ne menekülés felé forduljon, hanem bízva bennem, Istenben és a megbocsátásban, szembe tudjon nézni a felmerülő problémánkkal.
Jelen pillanatban a kommunikáció közöttünk szinte teljesen megszűnt, külön költöztünk (így a mindennapokban sem tudom erősíteni benne a megbocsátásom), erőszakos azonban nem szeretnék lenni.

Aniko(2018-09-23)
Szeretnek visszatérni újra az isten útjára és szeretni elfelejteni a múltat azt a sok rosszat ami történt velem .

B.R.(2018-09-23)
Paranoiás schizofrénia a fő betegségem amihez kapcsolódott év elején mániákus depresszió is amikre gyógyszereket is szedek ezekből szeretnék kigyógyulni teljes mértékben hogy munkaképes lehessek.
Uram szeretném ha megszabadítanál a Paranoid schizofréniától és a Mániákus depressziótól és a cigarettától.Kérlek imádkozzatok értem az Úr Jézus Krisztus Hatalmas nevében.Uram kérlek tegyél csodát hogy pénzkeresésben is sikeres legyek.

&(2018-09-21)
Előbb saját magamat kell megtalálnom és utána szeretnék a templomba menni addig csak képmutatás az egész.El kell felejtenem amit el kell!

E,cs(2018-09-21)
Kérlek uram teljesítse kérésemet,csak azt szeretném hogy páromat egy babával még hogy léphessen még! Hogy szulhessek még! Mert ez sajnos mindennapjaik megkeseríti hogy nem jön! Uram tégy csodát csak te segíthet az!

W.R.(2018-09-20)
Azért fordulok Önökhöz, mert lelkes olvasójuk vagyok és mert a barátnőm mély depresszióba esett és én imádkozom érte, de tudom, hogy a több ima jobb 🙂 Elhagyta a volt férje 2 kisfiúval, most egy anyaotthonban él és aggódik, hogy júniusra biztosan nem talál semmi lakhelyet, pedig dolgozik rendesen. Az állapotára még rátett, hogy a volt férje egy új feleséget kerített, ettől méginkább kevésnek érzi magát, sőt rossz anyának, pedig kedves, a gyermekeinek mindent megadó anyukáról beszélek. Azt szereteném, ha újra az a kedves és bájos nő lenne, aki volt és esetleg egy új és szerető társra találjon, mert szüksége lenne rá. 🙂
Szeretném még továbbá az imát kérni a célból, hogy édesapám idősek otthonában van és szeretne munkát és lakást találni, hogy ezekben erősítse a JóIsten!
Továbbiakban én is nyugodt otthonra vágyom a kislányommal, egy nyugodt helyen!
Köszönöm mindenkinek és Áldás Békesség.

M L(2018-09-20)
Kérem imatkozanak értem hogy az életem könnyebb legyen és az anyagi helyzetem javuljon, a lelki békém meglegyen egészségem. Köszönöm szépen

HIT(2018-09-17)
Uram, Remelem te tudsz a bajomrol ami szomorit, amitol nem tudok rendebe jonni. Kerlek Jezus nevere , hogy jojjek rendbe, legyek jol minden szempontbol es tudjak gyumolcsot teremni
Segíts meg szándékomban Istenem!

Ati(2018-09-17)
Nem tudom démonnak vagy gonosznak nevezzem ami lakik bennem.Az az érzésem hogy ennek köszönhetően még depresszióba is estem. Kérem szabadulásért imádkozzanak értem.(KÖSZÖNÖM)

T(2018-09-17)
Kérem imádkozzanak értem,hogy az életemben lévő dolgok jobbra forduljanak és a körülményeim megváltozzanak.Munkát találjak,függetlenedni tudjak!
Imáikat szívből köszönöm!

H M MÁRIA(2018-09-17)
IMÁT kérnék magamért gzerekeimért eltávolodtk tőlem haza jőjenek békeség szeretet legyen .büneinktől testi lelki fájdalmainktol multunkat jézus vére mosa tisztára ,gonosztol szabaditson meg tarsa távol tőlunk adjon egéséget helyébe.fiamnakadjon saját családot.szemőveget letegyem őrőkre ,reomás izőletektől szabadijon meg ,aranzértől , gyuladásoktol sebektől gerinc fájdalomtol. őseink büneitől mosson tisztára bennünket az egész emberiséget.köszönöm szépen tisztito tüzben szenvedö lelkekért megtérésért.dicsöség legyen az uré amen.

&(2018-09-16)
Ne haragudjon az az ember rám aki irát nem ugy éreztem csak szeretettre vágyom bocsánat!Megbróbálom a gondolataimait a férjemre terelni csak nehezen tudja az érzelmeit kimutatni.

M R(2018-09-15)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr Jézus szabadítson meg a démonokat ól hogy teljes szabadulásom legyen az Úrban

SZ M(2018-09-15)
Immat kerek Csaba csaladjanak egybemaradasaert.Jezusom te mindent megtehetsz bizom benneb , hogy a gyermekem csaladjanak is tudsz seggiteni jo utra es a helyes gondolkozasra terelni , hogy a gyermekuket eggyutt neveljek fel koszonom mindenkinek az immat amit a csaladunkert mondanak el Istenem hallgasd meg keresunket

M J(2018-09-15)
Immat kerek Csaba csaladjanak egybemaradasaert.Jezusom bizom benned te mindent meg tehetsz nagyon sok emberen segitettel segisd meg az en gyermekemet is eggyutt tudjak felnevelni gyermekuket Nagy szukseg van a segitsegedre Jezusom bizom benned koszonom

Elz(2018-09-14)
Imát kérek két filmért, hogy a Jó Isten mutassa meg nekik a jó utat nekik, nekem pedig kitartást, türelmet a nehéz családi életemben

T Lajosné(2018-09-13)
Imádságot szeretnék kérni a nagyobbik öcsémért, aki sajnos az alkohol rabja.Hálás szívvel köszönöm.

Laura(2018-09-13)
KÉRLEK IMÁTKOZZATOK ÉRTEM SULYOS BETEG VAGYOK EGYEDÜL VAGYOK MÁR A MUNKAHELYEMRŐL IS ELBOCSÁTOTTAK!!

T.T.E.(2018-09-13)
Drága keresztény Testvéreim!
Imádkozzunk két falumbeli fiatalért,akik súlyos agydaganattal küzdenek!
Az egyik fiatal 19 éves volt diáklányomat másodszor műtötték, többször nem lehet!Az édesanyjának rosszindulatú daganatot távolítottak el a melléből!
Most további kezelésekre vár!
Egy másik negyvenes férfi szintén agydaganattal küzdenek hónapok óta!
Imádkozzunk értük drága Testvéreim! Imádkozzunk a délvidéki magyarság megmaradásáért,megtéréséért!
Köszönöm szépen!
Isten áldása Mindenkin

Gabi(2018-09-12)
Imátkozni szeretnék a jobb forgalomért ,gyermekeimért ,a kétségbeesés és betegség elkerüléséért ,Ámen

Lyz(2018-09-11)
Kedves Testvérek!

Kérlek imádkozzatok, hogy a közel 5 éve tartó válóper,vagyonmegosztás,jelentgetések,bizonytalanság,három gyermekem elvesztése mint próbatétel 2018.szeptember 13.-án délelőtt 10 órakor az Úr segítségével véget érjen. Kérem az Urat, hogy adjon elég erős hitet a bírói döntés elviseléséhez, ahhoz, hogy maradjak meg a szeretet,igazság, becsületesség útján, úgy , hogy az ellenem lévők lelkéért tudjak tiszta szívből imádkozni. Köszönöm.

SzJuci(2018-09-11)
Aldasert imadkozzunk,a Szentlelek toltson el mindanyiunkat,hogy ugy tudjuk fogadni a nehezsegeket ,hogy az javunkat szolgalja.Amen

Laszlo(2018-09-11)
Kerem as Urat,kozbenjaro imadsag antal, hogy as egyetlen testverem fejezze be a gyulolkodest ellenem,ès ne uszitsa a beteg anyankat is ellenem,nem tudok roluk semmit mert ok nem hivnak en meg nem tudok kapcsolatba lepni,kerem valtozzon meg a szivuk iranyomban Amen koszonom

MSZ(2018-09-07)
Immat kerek ket fiamert szabaduljanak meg a jatekgepektol es a rossz baratoktol .A kissebbik fiam csaladjanak egybemaradasaert.Jezusom bizom benned koszonom.

Szr(2018-09-07)
Imádságot szeretnek kerni az édesanyámert akinél rákos daganatot tálalták, és kemoterápiát kell csináljon január végéig, imádkozzunk érte , hogy tudja végig csinálni a kezelést, én hiszem , hogy Jezus Krisztus meg gyógyítja és nem kell műteni, bízom benne.Isten áldjon mindenkit.

N80(2018-09-07)
Imajukat szeretnem kerni, mert gyogyithatatlan betegsegben szenvedek, es 3 kis gyermeknek van nagyon nagy szuksege ram.Koszonon szepen!

Reka(2018-09-07)
Jónapot kívánok , én egy imádságot szeretnek kerni édesanyámert Márianak hivjak,akinél mell daganatot tálalták és kemoterápiát is kell kapjon, nagyon szepen kerem imadkozzanak erte, mi keresztenyek vagyunk es sokat imadkozunk .Hiszem hogy Jezus meg gyogyitsa .Nagyon szepen koszonom .Nekem anyukamon kivul nincs senkim nem szeretnem el vesziteni.Halasan köszönöm előre is.

N:P:A(2018-09-04)
Imát szeretnék kérni egy komoly ügyben kérlek benneteket imátkozzatok hogy sikerüljön a kölcsön ügyletem és megtudjam menteni és tartani ingatlanunkat.Imátkozzatok hogy enyhüljön a bank és az ügyvédi iroda hogy sikeres megegyezés szülessen és ne keljen földön futóvá válnunk.

K.F.(2018-09-03)
Súlyfelesleggel küzdök évek óta,lassan aggódni kezdtem egészségemért, le szeretném adni a felesleges kilókat. Kérlek imádkozzatok értem, hogy küzdelmem eredményes legyen.

M.R.(2018-09-02)
Szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr szabadítson meg a démonoktól hogy küldje el a Szent szellemet szabadítóúl

F Gy(2018-09-02)
Kerek imadkozzatok lanyom vizsgájának sikeréért mert csak a csodatevő Isten segítve Jézus Krisztus közbenjárásával.Kérlek Uram segíts.

Sz M(2018-09-02)
Imat kerek ket gyermekemert, meg szabadulhassanak a jatekgep es a rossz batatoktol.Terlyenek jo utra Isten segitsegevel koszonom

BB(2018-09-02)
Imádkozzatok kérlek,mert nem tudok megszabadulni a pornófüggéstől. Szabad akarok lenni. Szívemben is alakuljon ki a végleges döntés,hogy valóban letegyem. Tiszta szeretnék lenni. Szolgálni Jézust tiszta lelkiismerettel. Szabaduljak meg a képektől is,amik belémivódtak.

Regi(2018-09-01)
Drága testvéreim könyörögve kérlek titeket imatkozatok édesanyám egészségért és a nagyobbik fiam alkohol függőségbol meg gyogyuljon az egész család egészségéért mert csakis a Jóisten tud segíteni rajtunk köszönöm tiszta szívembő

MPL(2018-08-31)
Kérem imádkozzatok azért, hogy gyűlölet helyet szeretet támadjon két-három ember szívében egymás iránt, akik mind közel állnak a szívemhez, és nagyon fáj az ellenségeskedés közöttük. Köszönöm: Ámen

Endre(2018-08-31)
Sajnos össze törtem valaki szívét és ezáltal a magamét is és ezt csak az tetézi hogy egy helyen is dolgozunk a wc be sirok és nem tudok dolgozni
Köszönettel

bafiam(2018-08-28)
Hálás köszőnet mindenkiimájáért, Szeretnék imát kérni a fiamért,hogy isten gyogyitsa meg az alkohol függőségtől adepressziotol 4 honapos házi fogság vár még rája ezért ideges és elkezdett alkoholt fogyasztani,tegyen csodát a joistenhogy joutra térjen és vezesse ki az ősszegyülemlett bajbol,Akár hogy akarja hogy jo legyen valamiért mindig nemsikerül neki Kérek minden testvért hogy imátkozzanak a gyerekem gyogyulásáert es hogy mielőbbkijusson a bajbol hogy az ő élete is márjo utra kerüljőnNagy szüksége van támogatásra mert ugy érzi hogy minden amit csinál reménytelen segitsetek rajta Hálásan kőszőnőm

SzB(2018-08-28)
Kérem imádkozzanak értem hogy teljesen meggyogyuljak .Sajnos tobb mint1 honapja folyton hanyingerem es faj a hasam es hoemelkedesem van.Nagyon szeretnek meggyogyulni. Koszonom szepen

BK(2018-08-28)
Férjemmel alig 1 éve házasodtunk, de a szakadék szélén állunk, fél lépésre a válástól. Én már szinte beletörődtem, de következménye lett a depresszióm. A férjem nem tudom hogy van, nem beszélgetünk már őszintén. Kérlek imádkozzatok, hátha csoda történik. Köszönöm.

Baba(2018-08-28)
Kérem szépen, hogy imádkozzanak drága kisfiam egészségéért, tegnap jöttünk haza a kórházból, de még mindig nincs jól. A JóIsten segítségére van szükségünk, hogy Márk visszanyerje egészségét,erejét. Ő a mindenünk. Ámen

H.j 54(2018-08-27)
Kedves hivek,kérlek Titeket imàdkozzatok értem,hogy megszabaduljak a nikotin függőségtől

V.M.(2018-08-25)
Kedves hivek imat kernek a lanyom egeszsegeert es a boldogtalan hazassagaert,adjon az Ur neki kitartast es hitet.a fiamat pedig a drog fuggosegebol szabaditsa ki a Mindenhato Isten.koszonom az imakat.

Veronika(2018-08-25)
Dicsertessek a Jezus krisztust.imat szeretnek kerni magamert,depressziombol,szorongasaimtol valo szabadulasomert,hogy a jo Isten segitsen meg,hogy ujra tudjak boldog lenni,hogy tudjam a munkamat jo kedvel becsuletesen vegezni ugyanis betegapolokent dolgozom es gyermekeimert a hithez valo visszateresukert,es csaladi bekeert.koszonom imaikat,Isten fizesse meg mindnyajuknak.

F Gy(2018-08-23)
Drága testvéreim az úrban kérlek imádkozzunk együtt drága leanyom vizsgájának sikeréért,szerencsés utazásáért ,elszállásolásáért ,egészségéért ,hogy amikor végére ér a hajszának tudja mondani az Úr Jól vagyon jó -es hű szolgám!

Erzso(2018-08-23)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!Imát kérek a zúgivó férjemér,hogy megszabadúljon az ital rabságából.és a haugságaitól.Hálásan köszönöm.

k.e.(2018-08-22)
kérlek Uram küldj vevőt aki legalább egy részletet kifizet a házunkra

Ica(2018-08-22)
Dícsértessék a Jézus Krisztus ! Oly hálás vagyok mindenkimért és mindenemért amim van. Hálás vagyok a jó Isten nagy szeretetéért ! És mindazok imájáért akik imádkoznak imáim meghallgatásáért ! Továbbra is kérem a jó Istent .hogy az én férjem legyen a régi jó kedvű és ne italozzon. Az én fiutestvérem gyógyuljon meg.hogy lehesen a családja mellett. Az én hugomnak szülessen gyermeke és kössenek házaságot !!! Hogy a szüleim is boldogok legyenek ! A mama jókedvű legyen. A gyermekeim érjék el a céljukat ! Hálás köszönet mindenki imájáért ! Mindenkinek csodás napot kívánok !!! Úram hallgasd meg minden ember imáját !

Erzsébet(2018-08-20)
kérem a hiveket hogy imatkozzanak a jobb sorsomert es a bisztosabb jovomert minden imát halas szivvel megkoszonok

Laura(2018-08-20)
sulyos beteg vagyok meg AKAROK gyogyulni ehhez kérek imát

C.Zs(2018-08-19)
Imát szeretnénk kérni egy komoly ügyben hogy sikerüljön vagyis megkapjam a kölcsönt és vissza vásároljam a ingatlanunkat a ingatlan irodától amely majdnem elárverezték és az a kölcsön nem banki volt.De sikerüljön a banki kölcsön és becsületesen fizessem a havonta.Első sorban a drága Mennyei Atyámnak és az Úr Jézus Krisztusunknak tartozom köszönettel hogy együtt közösen találtunk megoldást amely a drága Szentlélek adott útmutatást.De most is útmutatását kérem a Szentlélektől hogy jó sikerüljön a kölcsön fel venni és rendszeresen vissza fizetni

L.JÁNOSNÉ(2018-08-19)
Tisztelt imádkozó segítő emberek! Imádkozzatok a férjemért kiderült, hogy húgyhólyag daganata van valószínű rosszindulatú, kétségbe vagyok esve a műtétre kell várni mert olyan sokan várnak elötte Kérem imátkozzatok hogy leküdje ezt a betegséget és még sokig élhessen velünk.Köszönöm szépen az imákat.

U.R.(2018-08-18)
Kedves Imádkozó testvérek!!Szeretnélek megkérni titeket hogy imádkozatok értem,hogy mutassa meg Isten mi az ő akarata az életemben.Nagyon fâj a szivem,szeretnék egy férjet,akit Isten ad nekem,nem tudom elképzelni az életem egyedül.

M.R.(2018-08-18)
Sziasztok szeretnék megszabadulni a démonoktól szeretném ha ezért imádkoznátok

K.H.(2018-08-17)
Kérlek segítsetek abban nekem, hogy a lányom letérjen arról az „ösvényról,”
amin most jár. Azért imádkozok, hogy a szeretet és a bölcsesség útját kezdje el járni. Megtalálja végre az utat, amin kell járnia! Jézus Krisztus nevében Ámen!

Köszönettel
K.H.

Tímea(2018-08-17)
Szabadítson meg Jézus engem és szeretteimet minden bajtól,gonosztól,adjon nyugodalmat és védelmet nekünk mindenfelől.
Köszönöm imáitokat értünk.

MI(2018-08-15)
Férjem gyógyulásáért.Tünjön el a testèből a rosszindulatú sejtburjánzás. Prosztatájából és ha még máshol is lenne onnan is. Kérem istent hogy még hagyja meg mellettem a páromat had csodáljuk ezt a gyönyörű világot és családunkat együtt.
Mindennap hàlás vagyok az életemért és a sok-sok jóságért Istennek.Nem tudnék a párom nélkül élni
Könyörgök Amen

M.R.(2018-08-15)
Sziasztok szeretném ha imádkoznátok értem hogy az Úr szabadítson meg a démonoktól vannak büneim de meg bántam és szeretem az Úr Jézust az életem függ tőle

K gK(2018-08-14)
Imádkozzunk együtt lányom vizsgájának sikeréért mert a sok munka és tanulás gyümölcse Isten segedelmével a vizsga sikerével tud beérni.köszönöm hogy együtt imátkozhatunk

g.g(2018-08-14)
Kedves imádkozó testvérek. Kérlek imádkozzatok a gyermekem és a férje nehéz problémájuk , Isten akarata szerinti megoldásáért! És Isten árassza el őket , az Ő békéjével. Köszönöm hogy imádkoztok értünk.Isten áldjon mindannyiunkat. Én is imáimba foglallak titeket!

M.R.(2018-08-13)
Sziasztok szeretném ha imádkoznátok értem paraziták vannak az agyam körül szeretnék megszabadulni tölük

Ti(2018-08-13)
Egy elkeseredett édesanya vagyok imakérésel fordulok önökhöz a beteg fiamért aki 17 éves drogproblémái voltak többször volt korházban de már nemfogadják öt sehová mert mentális viselkedése miatt elutasitanak depreszios is személyiségzavara is lett mintha nemis ö lenne van egy lányom 15 éves őt is teljesen megviseli ez az életkörülmény mi a férjemmel nagyon szép életet éltünk de mára teljesen tönkre ment a családunk a fiam betegsége miatt imádkozunk mindennap hisszük hogy a jóisten az aki rajtunk segiteni fog köszönettel t.i

S Ě (2018-08-12)
Kérlek titeket,imádkozzatok a fiamért.Águsztusban lesznek még vizsgái,kérjétek a Jóistent, hogy sikeruljon mindegyik. És azért is imádkozzatok, hogy visszanyerje Istenbe vetett hitét. Egy anyának nagyon fájó azt látni,ha a gyermeke reményvesztett a sok csalódástól,és már nem beszélget Istennel,mert a fiamat idézem: „úgy sem hallgat meg, nem torodik velem, nem segít”. Én hiszek a kozos ima erejében,kérlek imádkozzatok velem,és biztos vagyok benne, hogy imáink meghallgatásra találnak. Ámen, és nagyon koszonom!

Zoltán testvér(2018-08-09)
Kedves Imaközösség !

Szeretnék kérni magamra illetve családomra szabadító-gyógyító imát a gyülekezet által,
amennyiben ez lehetséges.

Sajnos annyi irigyeink és rosszakarónk van akik folyton csak átkozódni tudnak, hogy
egyre több kudarc, és rengeteg betegség zúdult ezáltal az életünkre.
Jómagam és családom katolikus vagyunk, ezért éreztem úgy, ez az erős Hittel
megáldott csoport talán tud rajtunk segíteni.

Remélem kérésem meghallgatásra talál.

Isten áldja meg gazdagon munkátokat és az egész gyülekezetet !

Köszönettel:

Zoltán testvér

Ádi(2018-08-09)
úgy hiszem az ima amelyeket hívő testvérek,és pásztorok mondanak az úrnak azt meg halgatja az úr jézus,kérlek titeket testvéreim imádkozzatok értem és a többi betegért hogy a gyógyulást meg kapjuk jézustol köszönőm áldott az úr hatalmas neve

Marika(2018-08-09)
Szeretnék imát kérni júliusban elhunyt férjemért, és értem, nagyon egyedül maradtam 48 év házasság után. Hirtelen ment el, elbúcsúzni sem tudtunk.Nagy félelem van bennem, mindig előttem van, amikor rosszul lett, minden percben rá gondolok.
Az Ő lelki üdvéért, az én megnyugvásomért kérem az imát. Nagyon köszönöm.

Ildikó(2018-08-09)
Szeretnék imát kérni, hogy Isten gyógyítsa meg a fiam alkohol főggőségétől .
Kérek minden testvért, imádkozzanak a gyermekem gyógyulásáért!
Nagy szükség van a segítségre, támogatásra.
Hálásan köszönöm az imáitokat
Köszönöm!

Robert(2018-08-08)
Drága testvéreim kérlek hogy imatkozatok,hogy rendezogyon az eletem az anyagi problemak.

F.G.(2018-08-06)
Draga tesvereim kerlek imadkozatok fiunkert Attilaert,legeloszor is az udvosegiert,es a gyogyulasaert mert rakos beteg!Ma ment Kolozsvara kemora,hogy az Ur tegyen egy csodat vele!!!Amen!Koszonjuk az imaitokat!!Az Ur aldjon meg benneteket!!!

F.A.(2018-08-06)
13 éves vagyok autoimmun beteg lettem, lupuszos.
Imádságokat szeretnék kérni, hogy Isten maradék nélkül gyógyítson meg ebből a betegségből.

Elza(2018-08-05)
Imatkozzanak velem nem tudom adolgokat rendes helyes utra terelni a gyermekeim sorsa is mindig kisiklik ezert kernem az Urat nehagyjon el es legyen segitsegemre koszonom Istenem

zs(2018-08-02)
Draga testvereim kerlek eggyutt imatkozzunk a csaladom egeszsegeert,es boldogsagaert.kőszőnőm a segitsegeteket.

Varga Zoltán(2018-08-02)
pROBALOK SEGITSÉGET KÉRNI!!tüzelö VÁSÁSRLÁSRA kérek
segitséget!!Engedjétek meg, hogy bemutatkoztam, Varga Zoltánnak hívnak, 2
gyermekemmel és beteg feleségemmel Vadnán élünk, egy komfortos kis
családi házban. Becsületes keresztény emberekként nehéz helyzetünkből
csak a Jóisten segíthet nekünk, ezért is gondoltam Önökre! Sajnos
saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem
fizetéséből havi 23 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű
segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán
vagyok, beteg feleségemet, Csillát gondozom (vizes láb, lábszárfekély),
de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul
Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír,
fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a
segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben!
Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 vagy fabian lajos
sajovelezd fatelep 20 958 58 52
zola67@gmail.hu/butorlap fakéreg is jo 70 518 9043// NEM PÉNZT KÉREK
FÁT!!f,,kb egy honapja diabetese
neuropathya allapitottak meg ill… gerinc csipö kopas ill szükület
folyamatban van leszazalékolas elinditasa// vargáné szücs csilla erste bank 116 00006 0000000025766862
amennyiben lehetséges feleségem részére tudnának küldeni
növér vagy alfa c tablettakat? vashianyos vérszegénységre//vagy
maltofer tablettat ha lehet vvalamelyikböl 2
dobozzal//közgyogyigazolvany megszünt nem is fogjuk kapni mert
1000 ftal több a jövedelmünk!!köszönm vARGA ZOLTAN VADNA SZABADSAG tér vargazoltan243@gmail.com

M.R.(2018-08-02)
Szeretnék megszabadulni a démonoktól szeretnék megtisztulni kérlek imádkozatok értem

Ica(2018-08-02)
Imát szeretnék kéni tőletek.az én férjemért.hogy legyen a régi vidám és szerető édesapa.a hugomért és a rossz kerűlje el az én jó családomat!
Én is imátkozom mindenkiért. Mindenkinek szép napot !

M.R.(2018-08-01)
Szeretném ha imádkoznának értem mert fogva tart egy démon nevén ortodox papok szeretnék megszabadulni tőle

Regi(2018-08-01)
Drága testvéreim könyörögve kérlek hogy imatkozatok édesanyámert elesett eltört a forgoja nagy fajasa van csak a Jóisten tud segíteni rajta hogy meggyógyuljon és a nagyobbik fiam alkohol függőségbol való meggyógyuljon könyörögve kérlek titeket imatkozatok értünk köszönöm szépen az imákat

Edina(2018-07-30)
Kérem a hívek imáját, hogy aug 10-ig adjanak foglalót a házunkra.Ugyanis a házhitelbe belebuktunk ahogy az egész életünkbe, a bank a jussát követeli. Az nem számít hogy 4-szeres jussát, de sajnos az jár neki.
Hogy megmeneküljünk ki kell fizetnünk.
Nagyon rövid határidőre nagyon sok pénzt.
De ha ez az ára a szabadulásunknak, akkor megadjuk nekik.
sok ima sok energiát ad, és talán bekopog még időben a megfelelő vevő
a házunkra, ami rég óta már csak ház, nem otthon.
köszönöm Isten áldjon benneteket! Edina és családja

M. Éva(2018-07-30)
Kedves Imaközösség!

Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok párom, K. József felépüléséért, aki csontáttétes prosztatarákkal jelenleg kórházban fekszik.

Teljes szívemből hiszek az ima erejében, és abban, hogy meghallgattatásra talál.

Minden imát hálás szívvel, nagyon szépen köszönök!!!

Priszka(2018-07-30)
Gyermekem egészségét, tűrelméért,es gondjai mielőbbi megoldásáért.Unokáim egészségéért és megsértéséért. Köszönöm!

CsP(2018-07-29)
Dícsértessék a Jézus Krisztusnak!Egy éve súlyos depressziòban szenvedek.Öngyilkosságot is követtem el.Távol kerültem Istentől.Nincs semmi kilátásom.A családomtòl is eltávolodtam és magamtòl is nagyon nem ismerek magamra mintha nem is én lennék.Kérem imádkozzanak értem a lelkem megtisztulásáért.

v99(2018-07-29)
Imádkozzunk családomért erőben,egészségben és boldogságban. Nem utolsó sorban azért a nőért aki sokat jelent nekem. S imádkozzunk azért hogy visszajöjjön életembe a fent említett nő hogy együtt lehessek vele.

Edina(2018-07-27)
Kérem a hívek imasegítségét a következőben: bank bedőlt házhitelünk megfizetésére aug végéig adott haladékot.
Azon múlik a megmenekülésünk hogy addig vevő érkezik-e és letesz-e nagyobb foglalót.
Egy három tagú család kéri Istenünk és a Ti segítségeteket akik imádkoztok másokért.
köszönöm

BM(2018-07-27)
Drága Testvéreim!
Kérlek szépen benneteket, mondjatok el egy imát a fiamért és a két unokámért. 7 éve egyedül neveli a két kisfiát mert a bíróság úgy látta, hogy a fiam alkalmasabb rá mint a volt feleség. Boldogan élnének de a volt feleség nem hagyja, mindent megtesz, hogy bosszút álljon. Békét és nyugalmat szeretnék a családomban, azt kívánom, hogy senkinek ne tudjon ártani a szerencsétlen anyuka, aki sajnos nem becsüli sem a gyerekeit sem senki mást. Csak azt szeretném, hogy nyugodjon bele abba amit saját magának köszönhet és elégedjen meg azzal ami törvény szerint neki jár. Elég már a zaklatásokból, békét szeretnék és szeretetet a családomban. Köszönöm annak aki megérti szomorúságomat és imátkozik a családomért.

Ildikó(2018-07-26)
Hálás köszönet mindenki imájáért
szeretnék imát kérni, hogy Isten gyógyítsa meg a fiam alkohol főggőségétől , tegyen csodát az ő életében is, ahogyan már sokaknál megtette.
Kérek minden testvért, imádkozzanak a gyermekem gyógyulásáért!
Nagy szükség van a segítségre, támogatásra.
Hálásan köszönöm az imáitokat
Köszönöm!

Ádám(2018-07-25)
Kedves Testvérek!

Könyörgöm imádkozzanak értem, mert Isten megmutatta számomra, hogy istentelen és istenellenes életem miatt a pokolra fog jutni a lelkem!
Egész életemben csak bűnöket halmoztam gátlástalanul, istentelen életet éltem, elutasítva Isten igéjét, nem olvastam a Szentírást és a Katekizmust.

A.D.(2018-07-25)
Tegnap az unokahúgomat elütötte egy autó. Életveszélyes állapotban van. Kérlek benneteket imádkozzatok érte!

SCsné (2018-07-24)
Imát kérek Tőletek, mert hiszek a Jóistenben, hogy megsegít és hiszek a hívek imáinak meghallgatásában. Összetett a problémám. Házvásárlás előtt állunk és sürget az idő (8éve szivességi lakáshasználók vagyunk), hogy megvegyük a saját első házunkat a férjemmel és két gyermekemmel. Bölcs döntést kellene hoznunk. A mai ingatlan árak mellet pedig a Jóisten közbenjárásának, hogy jó áron, jót vegyünk és ne adósodjunk el. Továbbá én ezt a házat úgy szoktam kérni a Jóistentől, hogy úgy adjon nekünk házat, hogy ne csak szép, jó, alkalmi vétel legyen, hanem férjem hite megerősödjön a Jóistenben és az új házat nézve ne csak a szája maradjon tátva, hanem hatódjon meg, hogy a mi Istenünk az egyetlen Úr, akiben hinnünk kell és hatódjon meg, hogy az Isten a SZERETET. (Mivel nem hisz, nem jön velem templomba csak én és a gyerekeink és szeretném ha hinne, míg él.) Természetesen eszembe szokott jutni, hogy én azt vallom a pénz nem boldogít és nem érdelek és itt nem a ház a lényeg, hanem együtt lakjunk abban a házban hitben és szeretetben és üdvözöljünk ha a földi testünket itt kell hagynunk. Az még hab a tortán, hogy a második gyermekünk agyi rendellenességgel született és szeretném ha fejlődne és boldogságban élne velünk, nem idegeskedésben. Nem sokat fog fel, bár tud 1-2 dolgot. Nem jár 4 éves, alig van 1-2 szava, de fejleszthető. Szeretném, ha a Jóistent felfogná, hogy Ő jobb, mint én és szeretni kell nagyon. És hogy a mi -istenünk Jézus nevében csodákra képes a napjainkban is. És a legutolsó… Hogy főleg gondolatban vagyok parázna, ami tudom bűn, meg mivel elhidegültem én is férjem is egymástól ezért néha önkielégítést is végzek, Útálom is magamat érte. Ez az én fő bűnöm, szeretném ezt elhagyni. Köszönöm, ha imáddal segítesz. Dicsőség az Úrnak. „Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen”

&(2018-07-24)
Kérlek benneteket! Nem tudom aludni. Imádkozzatok értem, hogy tudjak aludni este 10 kor.Köszönöm dràga Istenem, kedves testvéreim. Zsuzsa ❤ Ámen

&(2018-07-23)
Már nem érdekel ki mit gondol bátran nézzek szembe vele nem tartom magam többre másnál az vagyok akit az isten szeretne és így a legjobb ha valamit nem tudok megkérdez e m nem fogom szégyelni miért szégyeljem ha valamit nem tudok majd tőle megtudom és legyen méltó magára hogy segíthetett.

Magdika(2018-07-23)
Kedves Testvéreim az Úrban,

kérek mindenkit aki csak olvassa ezt az üzenetet, hogy imádkozzon velem az Úrhoz a Keresztanyukám életéért!

Egy nagyon gyorsan terjedő daganatos betegség ragadta meg néhány hete, amit csak is az Úr tud meggyógyítani. Én hiszem és tudom, hogy ha akarja az Úr, akkor ad még a keresztanyukámnak időt, melyet itt a földön tölthet még velem és gyermekeivel, testvéreivel.

Én így imádkoztam:

Drága Istenem, Te Aki Ura vagy a földnek és a Mennynek! Hozzád imádkozom a Keresztanyukámért. Hozzád Uram, akinek a hatalmában van az élet és a halál. Hozzád Uram, akinek nincs lehetetlen!

Tudom, hogy Te VAGY az egyetlen, Akinek hatalmában áll életet adni. Kérlek Istenem, ha Te is úgy látod jónak, akkor adj még időt a Keresztanyukámnak itt a földön.

Kérlek adj még időt Keresztanyukámnak itt a földön, időt, amit emberi méltósággal tölthet itt még. Add meg Uram a számára, hogy tudja még mosolyával, nevetésével megtölteni a házat a családtagjai örömére….add meg Uram neki, hogy tudjon enni a Keresztanyukám és az étel amit elfogyaszt Áldásoddal adjon neki energiát és gyógyítsa őt! Add Uram, hogy az Áldott ételeidet együtt fogyaszthassák el.

Nem magam miatt kérem Tőled ezt, hanem elsősorban a lánya miatt. A lánya miatt, mert tudom, hogy milyen mérhetetlen nagy feladat vár rá akkor, ha már nem lesz anyukája….tudom, mit jelent az, hogy a kis öccsét az anyukája már a gondjaira bízta….és én tudom milyen nagy és nehéz feladat ez. Gondoskodni a testvérünkről nem ugyan az, mint gondoskodni a gyermekünkről.

Adj időt Uram a Keresztanyukámnak, adj időt, hogy a Lánya és a fiai fel tudjanak készülni,…. már amennyire fel lehet erre készülni.

Kérlek adj a számukra bölcsességet, hogy a kapott időt hogyan és hol töltsék el egészségben, szeretetben, békességben!

Ha még is úgy döntesz Uram, hogy a közeljövőben szólítod magadhoz a Keresztanyukámat, akkor kérlek adj erőt, bölcsességet az unoka húgomnak, hogy el bírja viselni a fájdalmat és tudjon az öccséről úgy gondoskodni, hogy a párjában megtalálja a megértő, kitartó, szerető társat.

Uram, Te azt ígérted igéidben, hogy amiért imádkozunk, azt meg is kapjuk…..” Higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek.” ( Márk 11:24) -Én tudom, hogy Te megtartod az ígéretedet! Te Isten VAGY, nem ember, aki olykor elbotlik! Hálásan Köszönök Neked Uram minden időt, napot, hetet, évet, – amit csak adsz a Keresztanyukámnak.

Uram, Istenem! Mindenek előtt legyen meg a TE akaratod! Te tudod, mi a legjobb a Keresztanyukámnak. Legyen minden a Te döntésed és akaratod szerint!

Jézus Krisztus, az én Atyám nevében kértem és kaptam – Ámen!
Hálásan Köszönöm!Köszönöm! Köszönöm! és ezerszer is Köszönöm, Uram!

Hálás vagyok mindenkinek, aki a mannacentral@gmail.com-ra is elküldi hozzám a saját imáját. Köszönök Nektek minden imába foglalt szót!

Hálásan Köszönöm Istennek, hogy TI Vagytok!!!!

Isten Áldjon és Óvjon Titeket!

Szeretettel: V. Magdolna

Regi(2018-07-21)
Draga testvereim imatkozatok az edesanyamert mert eleset es eltort a fogoja nagyon nagy fajasa van csak a Jo Isten tudja meggyogyitani nagyon Köszönöm

Ildikó(2018-07-20)
Szeretnék kérni megszabaditó imát a fiam alkohol főggőségétől
Nagyon szépen köszönöm

Anya(2018-07-20)
Üdvözlöm anyukámért szeretnék kérni segitséget mert az orvosok szerint már nem sokáig él sajnos a külseje ezt igazolja de a szívébe lelkébe nagyon szeretne meg velünk lenni kérném az önök segitségét hogy imádkozzunk az úrhoz tegyen vele csodát hogy hogy gyogyuljon meg elöre is köszönöm

T.Zs(2018-07-19)
2011-ota kulon elek a gyerekeimtol,mert az anyukajuk ossze allt a szomszeddal,igaz egy evet birt ki mellette a szomszed is.De az anyanak all meg igy is feljebb es csak kethetente adja ide a gyermekeimet.Szeretnem tobbet latni oket es,ha itt vannak nalam jol erzik magukat velem.Az anyuka sajnos maganak valo.A kislanyom otevesen megmondta,hogy anya azert nem enged tobbet hozzad,mert irigy kutya.Otven eves vagyok munkahelyem mindeg volt es szeretek dolgozni.De erzem kezdek kiegni,mert nem sikerulnek a dolgaim.Karos szenvedelyem nincs.Nem dohanyzom es nem iszom alkoholt es kabito szereket se probaltam soha.Lenne meg egy masik ima keresem is.Sajat lakasban elek.De a tavasszal kineztem egy zartkertet magamnak egy csendes kis helyen.Ahol tudom jol ereznem maga.Tele fakkal es tiszta levego van ott.De meg a penzt nem tudtam osszeszedni hogy megvegyem.De a lakasom ezert nem akarnam eladni hogy megvegyem Csak hetvegi haznak kellene egyenlore.De erzem es tudom,hogy a Jo Isten is azt akarja hogy az enyem legyen!Mert ő vezenyelte az utam hogy arra menjek es meglassam.Mar el is terveztem,ha az enyem lesz,akkor egy feszuletet fogok tenni a kert egy csendes reszeben.Ahol csak en latom es azok akik ellatogatnak oda hozzam!Koszonom elore is hogy imadkoznak ertem.

Latom az itt kert imakereseteket,betegsegekre!!!Akar gyomor vagy parazitak problemakra probaljatok ki a kristalygombat!Evek ota iszom es a belso szerveket tisztitja es megvedi a rakos sejtek burjangzasaitol.Valakinek kell megadom az elerhetosegemet.Meg a tejsavot is iszom nap mint nap.Azt is ajanlom belsoszervi problemakra.Csak hinni kell bennuk.

Richàrd(2018-07-19)
Szia Én azért kérném az imát hogy a családom minden tagja megtérjen JÉZUSHOZ. és engemet Pedig erősítsen az Ő szeretetével és külön imát szeretnék kérni a nyakamért hogy meggyógyuljon . köszönöm hogy imàtkoztok Legyetek áldottak Jézus nevében !

B I(2018-07-18)
Szeretném ha velem imatkoztatok a férjem gyogyulasaert aki kórházban fekszik súlyos hasnyalmirigyyulladassál küzd kérjuk együtt isten segítő kegyelmet az életére

M.R.(2018-07-17)
Sziasztok szeretném ha imádkoználak értem hogy isten meg gyógyitson engem mert paraziták vannak bennem

Marika(2018-07-16)
Szeretnèk imát kèrni.Gyógyulásèrt gyomrom hasam mindig megvan puffadva megnőtt kellemetlen emiatt a közèrzetem. Èvek óta nincs fix munkahelyem anyagi bizonytalanságban èlek,egyedül,anyagi gondokkal.Szeretnèk anyagi biztonságot szeretetet ègèszsèget. Kèrem imádkozzanak tisztelettel köszönöm.

Mne(2018-07-16)
Hogy a férjem,ne hadjon el 43 év után.

abi(2018-07-15)
Én szeretnék ferjhezmeni de nem hiszem hogy valaki belém szeretne én szeretném családot gyermekeket és egy férjét aki szeret és elfogadott úgy ahogy vagyok nem tudom meddig kell várnom és hogy Isten választ adjon az imamra de varok, kerlek imatkozatok hogy türelmesen tudják leni és hogy még lasam a lehetőségeket és hogy tudjak figyelni Isten szavára, hivasar koszonom

S I.(2018-07-15)
Kérlek benneteket imádkozzatok párom gyógyulásáért!Sorsfordító pilanat előtt állunk,idáig is a JÓ ISTEN TARTOTTA életben!Köszönöm Nektek!!!!

Mne(2018-07-15)
Családi békéért, a kibicsaklott bokám, milolőbbi gyógyulásáét, hogy tudjak templomba menni,megköszönni a kapott kegyelmet.

Regi(2018-07-14)
Nagyon szépen kérlek titeket drága testvéreim hogy imatkozatok a kisebbik fiam ért nagyon hosszú út előtt áll hogy a Jóisten vigyaza a hosszú úton hogy épségben haza érjen és az egész család egészségéért tiszta szívemből köszönöm

M. R.(2018-07-14)
Szeretném ha imádkoználak értem hogy az úr Jézus ki üze belölem a démonokat és a sátáni

Ildikó(2018-07-13)
A fiam alkohol főggőségétől megszabaditó imát szeretnék kérni

Nagyon szeretnék imát kérni, hogy Isten gyógyítsa meg, tegyen csodát az ő életében is, ahogyan már sokaknál megtette.
Kérek minden testvért, imádkozzanak a gyermekem gyógyulásáért!
Nagy szükség van a segítségre, támogatásra.
Hálásan köszönöm az imáitokat
Köszönöm!

Edina(2018-07-12)
Kérlek benneteket imádkozzatok értünk. Családunkért megmenekülésünkért.
végrehajtótól hitelezőtől házunk új tulajdonosa /vevő/ találjon ránk és lépjünk tovább. köszönöm

Baba(2018-07-11)
Kerlek imadkozzatok ertem az UrJezus neveben, hogy ne rakos megbetegedest kapjanak nalam. Kerlek imadkozzatok gyogyulasomert. Amen

Edina(2018-07-10)
Imádkozzatok anyagi gondjaink megoldásáért. új életünkért.
Fiamért férjemért hogy tartsanak ki és bízzanak!

Csilla(2018-07-10)
Szeretettel üdvözöllek benneteket. A drága 26 éves fiamért kérnék imát.
Ausztriában dolgozott 4 évig a barátnőjével, de idöközben összevesztek és mind a ketten jönnének haza. Az albérletért magas kauciót tettek le és szerződés is van, és sürgősen kellenne albérlő folytatólagosan találniuk a helyükre. Ezért kérnék imát,hogy minél hamarabb találjanak albérlőt maguk után. A másik dolog ami miatt kérnék imasegitséget hogy a fiam szabaduljon meg az alkohol iránti vágyból. Sajnos szokott inni bár nem rendszeresen, de olyankor nem tudja, hogy mit csinál ill. legyen köztük békesség, szeretet és ha együtt akarnak továbbra is élni, akkor házasodjanak össze.
Isten áldjon és őrizzen benneteket minden utaitokban!

Hálásan köszönöm az imáitokat
Tisztelettel üdv.:

K.E.H.(2018-07-10)
A végrehajtás elől úgy menekülünk meg, ha valaki a héten foglalózza a házunkat. Kérem az imasegítséget hogy megmeneküljünk. Kisebb összeggel le tudnánk állítani de annyink sincs.
Imádkozzunk vevőért. áldjon meg mindenkit az Úr, aki imájával bennünket erősít.

K. J.(2018-07-09)
Az Úr áldjon benneteket! Köszönöm, korábbi imátokat, mellyel egy odaszánt hívő feleségért imádkoztatok a számomra. Köszönöm. Megkaptam.Szeptemberben szövetséget kötünk egymással az Úr előtt és az Úrral.Hallelúja! Viszont újabb kéréseim is vannak. Kérlek benneteket,hogy imádkozzatok azért, hogy azt a szolgálatot,amire az Úr elhívott, betöltsem és az Ő kenete /akár kettős is/rám száljon és alázatosan engedelmeskeve szolgáljam Őt és neki adjam mindenkor a dicsőséget!!! Köszönöm szépen. Az Úr áldjon és vezessen benneteket mindenkor! Ámen!

M. R.(2018-07-09)
Szeretném ha imádkoznának értem a Jézus nevében paraziták vannak bennem bünős gondolatok ezek végett dohányzom és szeretném megválni tőle szeretem az Úr Jézust csak nem tiszta szívből tudom neki mondani le is vagyok gyengülve szeretnék megszabadulni a döghaláltól köszönöm előre is az imát Jézus neve legyen áldott reményen van benne hogy most is megment

STZs (2018-07-08)
Kérlek Titeket, hogy imádkozzatok, hogy a férjem szíve megnyíljon felém, érezze a szerelmet irányomba és érezze a boldogságot, amiről azt hiszi, hogy csak máshol találhatja meg és a fejében és szívében is kerüljön minden helyre. 7. hónapos kismama vagyok, sokat küzdöttünk a babànkért is. Isten áldása legyen Veletek!

KB(2018-07-07)
Ima segitseget kerek tesveremert hogy szabaduljon meg a fuggosegeitol,nagyon sulyos az allapota.En is sokst imatkozok erte de a kozos imanak nagy ereje van.A jo Isten aldja meg az imatkozo kozosseget!

LJ(2018-07-07)
Nagy műtét előtt állok 3 éve nagy fájdalmaim vannak. Kérlek Benneteket Testvéreim, imádkozzatok értem, hogy sikerüljön a műtétem és csökkenjenek a fájdalmaim. Köszönöm hálás szívvel. Isten áldása legyen Veletek!

Bf(2018-07-06)
A férjem súlyos beteg intenzíven fekszik Kérem imádkozzanak velem a gyogyulasaert

Laci(2018-07-06)
Szeretném megkérni mindenkit hogy imadkozzunk F.Maria gyogyulásáért,elorehaladott rakot diagnosztizáltak nála,s aminek kovetkezteben nagyon legyengult,testsulyanak felét elvesztette,a cegso stadiumban van.Én hiszem ha tobben imadkozunk,az Ur meggyogyitja ot,hisz O a gyogyito.

&(2018-07-06)
Szeretnék ujra szerelmes lenni a férjembe őszintén és mindenkit szívből szeretni de míg a jóistent szégyelem addig és nem hiszek tiszta szívből benne mit akarok én. Előbb hinnem kellene utána gondolhatok kívánhatok.

Ildikó(2018-07-06)
IMA KÉRÉS
Nagyon szépen kérlek titeket imádkozzatok a családomért
Kérem a MINDENHATÓ IRGALMAS ATYA ISTENT mutasson utat és vezessen ki a nehézségekből-
szabaduljak meg az adósságaimtól szabaditsa meg a fiamat a káros szenvedélyétől .

Nagy szükség van a segítségre, támogatásra.
Hálásan köszönöm .

Szép napot!
Nagyon szépen köszönöm

Mne(2018-07-06)
Családunk élő és elhunyt tagjaiért. Köszönöm

maria(2018-07-04)
imat szeretnek kerni tesverem es sogornom gyogyulasukert.draga jo istenem en bizom a te csodatevo hatalmadbanhogy megsegited oket es meghagatod az en imamat.jezusom bizom benned.

S.V.(2018-07-03)
nagyon szépen kérek mindenkit imádkozon a szüleimért anyukám ma kapot infartust korházba van apukám pedig komában van az otthunkba könyörgöm imádkozatok velem amen

R.I.(2018-07-01)
13 éves lányunknál az elmúlt héten egy autoimmun betegséget diagnosztizáltak, SLE. Nem tudjuk milyen természetű, nagy dózisú erős gyógyszereket kap.
Nagyon szeretnék imatámogatást kérni, hogy Isten gyógyítsa meg, tegyen csodát az ő életében is, ahogyan már sokaknál megtette….
Kérek minden testvért, imádkozzanak a gyermekünk gyógyulásáért!
Köszönöm!

Regi(2018-07-01)
Nagyon szépen kérlek titeket hogy imatkozatok értünk a gyermekeim egészségért és az egész család egészséges nagyon szépen köszönöm

Ima keres(2018-06-29)
kerlek titeket hogy imadkozzatok a gyermekem labaert 29 eves es sulyos viszer probemai vannak meg nagyon fiatal ne kelljen meg müteni köszönöm a jezuskrisztus neveben kerem

TK(2018-06-29)
Áldott napot kívánok! Kérlek titeket imádkozzatok testvéremért Emeséért, aki 27 éves és skizofrén pár éve sajnos. Hiszem, hogy az Úr meg fogja gyógyítani. Valamint kérem anyukám egészségéért is imádkozzatok, mivel minden évben újra és újra fáj a lába. Nagyon szépen köszönöm. Isten áldja gazdagon munkátokat.

Ferenc(2018-06-28)
Kérjük hogy imádkozzanak értünk, vizsgáink sikeréért.Köszönjük szépen

Andrea N(2018-06-27)
Egészségügyi problémamra kerek imát: helicobacter pylori fertőzésen van, nagyon kellemetlen emesztorendszeri tunetekkel, ez ellen a fertőzés ellen kérem a Jóisten segítségét és a ti kozbenjárásotokat. Isten áldjon titeket!

Éva(2018-06-27)
Imát szeretnék kérni a párkapcsolatom megmaradásáért, gyermekem és párom egészségéért és szeretetéért.
A Jóisten segítségét kérem, hogy egyesítsen és megtartson minket szeretetben és békességben.
Köszönöm szépen.

RCS(2018-06-27)
Kérlek Benneteket Kedves Testvérek, hogy imádkozzatok értünk, hogy legyen kenyérre való pénzünk. Mert most annyi sincs. Áldás Békesség Köszönet Nektek RCS

ZSUZSA(2018-06-27)
SZERETNÉM HA IMÁDKOZNÁNAK A CSALÁDOMÉRT A 2 GYERMEKEMÉRT VEJEMÉRT MENYEMÉRT UNOKÁMÉRT A PÁROMÉRT ÉS A PÁROM APJÁÉRT ÉS A TESTVÉREIÉRT HOGY ELFOGADJÁK AZ ÚR JÉZUST ÉS TARTSUK EGYMÁSSAL A KAPCSOLATOT NE LEGYENEK ELLENSÉGESK AZ UNOKÁM AZ 5ÉVES SZERESSEN ÉS MINÉL HAMARABB ELTUDJAM ADNI EZT A ROSSZ HÁZAT AMI MAJDNEM RÁM OMLIK ÉN2010BEN ISMRETEM MEG AZ URAT AZÓTA NAGY VÁLTOZÁSON MEGYEK KERESZTÜL VIGYÁZ RÁM ÉS MEGVÉDI A ROSSSZHÁZAT MEGGYÓGYÍTOTT ÉN MINDEN REGGEL A MAI IGÉVEL KEZDEM A REGGELT KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ IMÁDKOZÁST ÉS SOK ÁLDÁST KÍVÁNOK ÖNÖKNEK

Melinda(2018-06-26)
Èdesapâm nagyon beteg, haldoklik. A korházban már senki sem foglalkzik vele. Èn,kèt testvèrem , annyukám,5unokàja pedig igen. Nem tudjuk a problèmáját, mert az orvosok semmit sem foglalkoznak vele. Kèrlek titeket imádkozzatok èrte.

Cili(2018-06-26)
Álldjon meg az Úr Titeket.Lányomert kérek Tőletek Imát.Most van pici babája.Rendkivül depresszesios.Segitséget nem fogad el.Tudom ,Isten segit neki.Hiszem ,az Úr megszabaditja Őt.Ahol 2-3 man egy akeraton vannak az Ő nevében minden lehetseges.köszönöm szépen.

R…a..(2018-06-26)
Sziasztok kerelek imatkozatok értem ma megyek bölcsi gyakorlatra és buntkovetem el utána tisztazav lét és nem volt belőle semi gond kérlek imatkozatok hogy mase legyen én nem szeretem Ak konfliktusokat
És még hogy holnap után megyek Olaszországba és hogy az utazással ottletel hazautazasal ne legyen semi gond és hogy jól erezhezsuk magunkat köszönöm hogy imatkozatok értem Isten áldjon meg titeket köszönöm Istenem koszonm

Nb(2018-06-25)
Kerem imadkozzanak az egeszsegugyi allapotomert mert jelenleg nagyon gyenge vagyok. Egy parazita van bennem, ami egyfolytaban gyotor. Kerlek imadkozzatok ertem hogy minel elobb megszabadulhassak tole. Kerlek titeket nagyon szenvedek

Galandfereg parazita el bennem. Nem csak a beleimben, de valoszinuleg a labaimban a szememben es a testem mas reszeiben is. Sokszor voltam orvosnal de egyszeruen nem mutathato ki a szervezetemben! Nem tudom miert van ez lehet atok vagy demon de nagyon kikeszultem tole! Estenkent nem tudok aludni, most erettsegizem es nagyon durvan megterhel. Felek hogy korhazba kerulok ketsegbe vagyok esve. Felek hogy szuleim is elkaphattak. Rengeteget imadkozom de valamiert nem tudok meggyogyulni megszabadulni tole. Meg azt sem ertem el hogy ki lehessen mutatni a szervezetemben, igy gyogszert se kapok ra addig. Kerlek titeket inadkozzatok ertem hogy ne legyen ennek az ocsmanysagnak szovodmenye es ne terjeddjen at a szuleimre. Es megszabaduljak tole vegre! Kerlek titeket nagyon szenvedek tole ahogy leulok vagy lefekszem elkezdenek mocorogni a husomban es bennem!! Kerlek titeket inadkozzatok ertem es gyogyulasomert! Az Ur Jezus Krisztus neveben meg fogok ettol a korsagtol szabadulni ! Amen

Moni(2018-06-25)
Isten aldjon pasztor kerlek imadkozzatok a sogornomert aki mar 10 napja komaba fekszik fehergyarmatonaz intenziv osztalyon baloldali agy elmeszesedessel stroke-al es az orvosok nem latnak remenyt koszonom a neve b. gy-ne ibolya
Mi hisszuk hogy felebred

maria(2018-06-25)
kerem a kozos imat testverem es sogornom egesegeret es mielobbi felgyogyulasukert istenemi bened bizzok es hiiszem hogy csodakra vagy kepes. draga jo szzuzanyam seegisd meg oket.

zs.m(2018-06-25)
imat szeretnek kerni testverem es sogornom gyogyulasukert .draga jo istenem halgast meg az en imaimat es segits. meg okett

Piri(2018-06-25)
Szertnem ha ferjemert aki sulyos betegsegel kuzd es aki most alternativ kezelest kap, mert ugy gondoljuk hogy az onkologaias kezelest nem birna ki annyira le van gyengulve , ezert neha megzavarodnak a gondolataim hogy valyon jol cselekszek ? 58 eves a ferjem es teljes szivembol kerlek imadkozatok az o felepuleseert es a mindenapi ha nem is lehet eszrevenni gyogyulasert ugy lelekben mint testileg…A remenyt nem vesszitettem el es bizzok az Urban hogy o megsegitt benunket minden nap a tovabb lepesben foleg lelkileg…de nagyon nehez…koszonom nektek a lehetosseget az imakeresre!!!

V.I.(2018-06-24)
Békesség Istentől Drága testvérek imát szeretnék a csaladomert van egy „rossz vejem”nagyon csúnyán karomolya az ISTENT kérem a segítségeteket előre is köszönöm az UR legyen veletek

R.O.(2018-06-23)
Kedves Testvérek! Kérlek titeket imádkozzatok a családomért, a házasságunkért. Két kislány édesanyja vagyok, a férjem viszonyt folytat egy másik nővel, nemrég odaköltözött hozzá. Hiszem, hogy az ima ereje csodákra képes, és visszatér hozzánk. Kérném ebben az imasegítségeteket. Köszönöm az imákat. Az Úr legyen veletek! Ámen.

GK-Nelli(2018-06-23)
Imát szeretnék kérni a fiamért, aki 23 éves. 2011 óta Autoimmun betegségben szenved aminek a neve chron. Most 2 hónapja szakítottak barátnőjével, 6 év után. Pontos okát csak Isten tudja, mert velem kevés dolgot oszt meg . Így most sajnos, gyakran részegen jön haza, vagy kitudja mivel vígasztalja magát még, ami csak ront az egészségi állapotán.
Szeretném kérni, hogy Imádkozzatok érte, hogy Isten hozza helyre az Ő életét, s hogy meggyógyuljon. Az Ő szent akarata szerint, s nevének dicsőségére!

PJ(2018-06-23)
Kedves testvereim az Urban kertem imat a gyermekemer korabiakban ketszeris de meg semi nagyon feltem a kislanyomat 17 eves aki rosztarsasagba keveredet huzak a roszbartnök ess roszbaratokat akarjak vinni ara tanitotam hogy hagyon el engem es nefogagyameg az antal tanacsomat akarmit mondok csak ignoralja es a baratai partistyrelsen fogja rosz drogs repzeneket mondhatni satani zeneket halgat kecsegbe vagyok esve imatkozom minden nap templomba dem akar jöni kerem a Jesus neveben imatkozanak a gyermekemert Jennyferert es ertek mert mar nembirjak sokaig rosz nezni hogy agyermekemet akit szuletem es Istenfelesre es szeretettre neveltem igy megvaltozot Jo tanul kreativ ugyes gyermek es szofogado volt megszeretnelek elvesziteni az egyetlen kislanyomat kerem imatkozanak ertunk hogy kapjam vissa kislanyomat hagyak roszbaratokat es a drogok satani zeneket tisztelettel es szeretetteljes ragasxkodasal legyen iransk mint amilyen volt es hogy terjen le a esemes utrol vissa a keskenyutra halsan köszönöm mindnyajunkrol a közbenjaro imakat egy szeretlek es feltö Edesanya aki kecsegbe van esve a gyermekemet A Jesus neveben kerem imatkoanak ertunk Piroska es lanyom Jennyfer köszönöm azUr Aldasa legyen önökel a közbenjarasukert es kerem hogy imatkozanak agonosztol valo szabadulasert köszönöm

r abi(2018-06-23)
Kérlek imatkozatok értem Jövő héten megyek csütörtök olaszba és vasárnap jövök haza kerelek imatkozatok hogy epsegben ház érjek és ne legyen semmi fele probléma és hogy erhezsem magamat koszonom

csá(2018-06-22)
Imát szeretnék kérni,depresszióból való szabadulásért,hitért,és békéért!!
Köszönöm az imát!Isten áldja meg a szolgálatot!!!

Éva(2018-06-22)
Kedves Testvérek!
Kérlek bennetek imádkozzatok értem és családomért. Sajnos anyagi helyzetünk annyira megromlott, hogy fizetési nehézségeink vannak sajnos már jönnek a kikapcsolási felszólítások a szolgáltatóktól.Közel 30 évet dolgoztam soha nem voltam munkanélküli életemben ilyen kilátástalan nem volt a helyzetem, hitelem is van amit szintén nem tudok fizetni. Már dolgozom de nem tudom, hogy mikor tudom a sok elmaradt számlát befizetni. Sokszor úgy érzem, hogy már ettől rosszabb nem lehet. Kérlek imádkozzatok,hogy Isten mutassa meg a kiutat, adjon erőt ennek a helyzetnek az elviseléséhez. Imádkozzatok, hogy ne veszítsem el a reményt!Lassan már feladom az egészet, voltak ez életünkben nehézsége de Isten segítségével mindig volt megoldás, de most úgy látom ebből nincs kiút. Kérlek benneteket imádkozzatok értünk.

H.Sz.(2018-06-22)
Kèrem,hogy imàdkozzanak èrtem,hogy a fàjdalmak elhagyják a testem,ès ùjra egèszsègesen èlhessek.
Köszönöm.

csi(2018-06-21)
Hálás köszönet mindenki imájáért ! A fiam legnehezebb vizsgája sikerült.hálás vagyok ! Most szombaton is lesz. Aggódom érte. Még van egy pár darab. Továbbra is imát szeretnék kérni a családomért ! Kívánok mindenkinek egy szép napot ! Uram hallgasd meg mindannyiunk imáját !

Cilla(2018-06-18)
Kedves Testverek! Az Elo Isten imameghallgato! Kertem korabban toletek imat a 26 eves draga fiamert, hogy bekuljon meg a baratnojevel…Csodaval hataros modon kibekultek es komolyan el dontottek hogy egyutt kepzelik el a jovojuket. Jelenleg egy nyaralasra keszulnek repulovel…Azert kernem az ima segitsegeteket, hogy a fiam bator legyen es ne feljen a repulestol.

A Gondviselo Isten aldja meg a huseges szolgalatotokat!

Szeretettel es tisztelettel kuldom udvozletem
Csilla

Ricsi(2018-06-18)
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Imát szeretnék kérni a gonosztól való szabadulásért
Köszönöm az imákat. Istennek legyen hála!

MPL(2018-06-17)
Kérem imádkozzanak egy fiatal párért, akik már nagyon régen szeretnének gyermeket, de idáig még nem sikerült nekik gyermekáldásban részesülniük. Köszönöm!Ámen!

SzM(2018-06-17)
Baràtnöm lànyàért kérnék imàt. Nagyon komoly rosszullétei vannak. Daganatra gyanakodnak. Kb. 1hét mulva kapjàk meg a vizsgàlatok eredményét. Todom, hogy az Úr tehet csodàt és gyògyìthatja meg öt. Köszönöm az imàitokat!

csi(2018-06-15)
Imát szeretnék kérni a fiam vizsgájaihoz.hogy sikerűljenek. A lányomért.hogy vágyai teljesüljenek. A férjem találjon egy biztos munkahelyet. Szüleim egészségéért. Hálásan köszönöm az imákat ! Én is imátkozzom mindenkiért. Mindenkinek szép napot !

Kkm(2018-06-15)
Imát kérnék július vége felé elszeretnénk utazni a férjemmel külföldre autóbusszal 1 hétre, és nagyon hosszú lessz az út arra kérlek benneteket imádkozzatok a sikeres oda vissza utonkért.Isten védöangyalai vigyàzzon minden léptünkre Àmen

Mária(2018-06-14)
Imádkozzatok,egészségemért, és anyagi helyzetem javulásáért, hogy adósságomat vissza tudjam fizetni. Úr legyen veletek!

Regi(2018-06-14)
Kérlek titeket imatkozatok a gyermekeim egészségért az egész család egészséges és szerencsért mert csak a Jóisten tud segíteni nagyo szépen köszönöm

I.E.(2018-06-14)
Kedves Testvéreim az Úr Jézus Krisztusban! Barátnömért, az ö férjéért, gyermekeikért és házasságukért kérném a közös imát. Mély válságban van a család, a kapcsolatuk. Látható és láthatatlan erök támadják öket. Folyamatos békétlenség van családjukban. Jézus nevében! Ámen! Köszönöm!

Andrea(2018-06-13)
Kérlek imatkozatok értem holnap utolsó Matek óra és kaptam meg egy esélyt hogy javitsak és egész esete tanulok mert még nem értem az anyagot na de mindegy kérlek titeket imádkozzatok hogy sikere élményem lehessen és hogy át menjek és a tanár meg enyhulyon és a holnap nap jól vegzidjon kérlek titeket imatkozatok értem köszönöm Istenem

Andrea(2018-06-13)
Kérem imatkozz értem szeretnék nyelveken szólni. Nagyon vágyom rá de nem tudom hogy miért nem beszélek nyelveken. Köszönöm szépen az imát

abi(2018-06-11)
Sziasztok egy ima keresem len egy ifi hétvégét próbálunk ősze hozni nyara és az a gond hogy nem találtunk eddig közös idő pontot kérlek imatkozatok hogy mutassa meg hogy most mit tegyünk és vezessen az úton és hogy sikerulhes, és még Szeretném hogy imatkozatok értem holnap meg egy vizsgálatra és kérlek imatkozatok hogy ne kapják ros,eredmenyt és hogy el tudjam kezdeni A többiekkel és hogy betudjam fejezni velük együtt a gyakorlat ott kérlek imatkozatok értem és az osztalyom ért és hogy az ifi hétvége jól sikerüljön és hogy még lehessen valósítani köszönöm Istenem koszonom

LGy(2018-06-11)
Tisztelelt imátkozok. 15 éve vagyok párommal 13 éves a lányom. 6 a fiú. Kapcsolatunk sok mindenen at ment . Össze háuasodtunk majd veszekedések verekedések megcsalás. Sajnos az én részemről. Ekkor még nem ismertem istent. Amit azóta szívből megbántam. Azóta sem fordult meg a fejembe. Majd a viták nem szüntek meg a bántás ige. Majd 3 éve besokaltam mivek mindennel foglalkozott csak velünk nem. El is ment a rokonához. Ekkor meg ismerkedet az édesanyja közremüködésével egy gyerekes párjával együtt élő lánnyal aki mindent meg tett hogy elvaditsa el taszitsa tőlem. Ez idő alatt folyamatosan haza járt hogy beszéljünk. Akkor is tudtam hogy ezek a régi sérelmei miattvannak es bosszubol csinalja. Akkor is szívembő lelkemből imátkoztam hogy semmi olyat ne tegyen amit meg banhat. Végül jan. 1 haza jött. Teljesrn normális életet éltünk egyébként őszinte emberről beszélünk. 2 héttel ezelőttig mig ra nem vezetett a jó isten hogy van vmi. El is mondta. Es azt vágta a fejemhez hogy akkor nekem is lehetett akkor neki miert nem meg hogy mrnnyi fájdalmat élt ált. És sírva fakadt. Azt mondta én mindent jól csináltam nem én vagyok a hibás. Ne emésszem magam. Meglátádom hogy ő ugy gondolta meg teszi amit anno nem tett és könnyebb lesz a lelkének. Sztem nem lett. Időt kért hogy rendbe tegye gondolatát. Egyébként Dunántulon dolgozik. De minden nap hív . Többször is. Semmi olyat nem kérdezek. Csak tiszta szivvel tiszta lélekkel imátkozom érte hogy az ÚR formálja és hogy segítsen megszabadulni a gonosz fokságából. Mert biztos vagyok abba hogy a sátán vette rá. Én nem akarom el veszíteni. Nem akarok más férfihez menni. Őt akarom . KÉREM A KEDVES IMAKÖZÖSSÉGEZ HOGY IMÁTKOZZANAK ÉRTÜNK HOGY ISTEN HELYRE ÁLLITSA A KAPCSOLATUNKAT ÉS ÚJRA A KI TUDJUK MONDANI AZT AZ ÚR SZINE ELŐTT. HOGY EGYÜTT MEGYÜNK AZ UTON VÉGIG. AZ ÚRRAL EGYÜTT. KÖSZÖNÖM

H. M. Meggyeskovácsi(2018-06-11)
Kérem szépen önöket hogy báttyámat a mai nap mütik hasnyálmirigy daganattal ami elég veszélyes mütét kérem szépen imádkozzanak érte hogy a beavatkozás sikeres legyen és ne maradjon semmilyen szövödmény mert csak az úrban bizzunk köszönöm szépen elöre is

BM(2018-06-10)
A fiam alkohol es gyogyszer főggőségétől megszabaditó ima nagyon sokat szenved szeretnek imát érte az Úr áldásaval

!!!!! (2018-06-09)
a családomért kérek imát, mindenki küzd a saját gondjaival. És vannak, súlyosak.

Mirjam(2018-06-09)
Imát kérek a testvéremért, aki súlyos beteg, a gyógyulásáért. NEKEM a munkám becsületes végzéséhez, és befejezéséhez, kérek segítő imát

H.E.(2018-06-09)
Mielőtt imát kérnék köszönetet szeretnék mondani mindenkinek, akik imádkoztak a fiam mentális betegsége miatt, az Attila unokám szív műtétje miatt, és a sógornőm fia miatt aki 54 évesen agyvérzést kapott! Hála az Úrnak a fiam jobban van, az unokám csodásan túl lett a szív műtéten , már dolgozik pedig volt egy billentyű csere és fő ütőér csere, és még vérpótlásra sem volt szüksége. A sógornőm fia akit későn találtak meg, akiről szinte lemondtak az orvosok, már sétálgat az udvaron, sajnos még a jobb keze nem működik ezért szeretnék érte még egy imát kérni, és a Hornyák Erzsike miatt is szeretnék imát kérni, mivel száj, és nyirokcsomó rák támadta meg! Az Úr minden áldása legyen veletek, és előre is szívből köszönöm, amit ezekért a szegény betegekért tesztek, az Úr legyen veletek!

SzK (2018-06-06)
Imát szeretnék kérni nagyszüleimért, akik a rákkal való küzdelem során eltávolodtak az Úrtól. A betegség depresszióba taszította őket, nem látják az élet örömeit. Szeretnék ott lenni velük, hogy segítsek, de más országban laknak. Kérem Önöket imádkozzanak az Úrhoz, hogy lágyítsa meg kemény szívüket, hogy alázattal visszatérjenek az Istenhez,hogy ezáltal a betegséggel járó terheket is könnyebben tudják elviselni. Köszönöm szépen! Isten áldja Magukat!

KJ(2018-06-06)
Szeretnem ha imatkoznanak ertem,6hete eltort darabosan a terdkalacsom,es ra 2 hetre elojott a panikbetegseg jelei,magas pulzusszam es az ejszakai rosszuletek.Elore is koszonom az imatamogatasukat.

Angela(2018-06-05)
Kerem imatkozanak ertem hogy az anyagi helyzetem javuljon es az osszes adosagom vissza tudjam fezetni es az egeszsegemert mert nagyon gyenge vagyok. Koszonom szepen

PB(2018-06-04)
Imat szeretnek kerni unokaimert akiknek szulei elvaltak es nemkapnak megfelelo nevelest.A kicsilany nagyon hisztis akaratos szeretet hianyba szenved,megnyugvasaert es a vakacioban fogadja el a nevelest amit tudok neki adni.A nagyobbik unokam telefon fuggosegeitol szabaduljon meg es hite erosodeseert Kerem segitsenek az imajukkal!Koszonom!

MZs(2018-06-04)
Imasegitseget kerek testverem megtereseert ,alazataert, fuggosegeitol valo szabadulasaert es az uj munkahelye megmaradasaert.Nagyon koszonom az imatamogatast!Dicsoseg Istennek!

kicsi(2018-06-04)
Imasegitseget kerek tesverem megtereseert,alazataert,a fuggoeitol valo megszabadulasaert es az uj munkahelye megmaradasaert.Nagyon koszonom!Dicsoseg Istennek!

ra(2018-06-04)
Sziasztok ima témát szeretnék kérni kevesebb mint két hétmillió kezdődik a gyakorlatom és ez azzal jár hogy szekletet is néznek és én be parasztok de lehet hogy cernas vagyok és nem akartam az leni lehet hogy Isten fel akarja hívni valamire a figyelmemet de kérlek imatkozatok hogy a vizsgált rendben és nem mutasson ki semi ilyet kérlek imatkozatok értem köszönöm istenem

J sz(2018-06-04)
Imat szeretnék kérni sogoromert aki agy verzest kapott
Nem tudja mozgatni a bal oldalat a testének
Nagyon erős agy verzese volt le mondtak róla az orvosok
3.napja van kórházban azt hitték hogy túl se éri a 24 órát
Dicsőség az Úrnak ma már a 3.napról beszélünk.
Arra szeretnélek kérni benneteket hogy imádkozzatok Bela sogoromert
Van egy víz ödéma az agyában és ahoz hogy eletben maradjon elkell hogy tűnjön az agyabol a viz ödéma
Kérlek benneteket imatkozzatok minden erotokkel
Mi is imatkozunk szüntelen
Kérlek imatkozzatok hiszem hogy Az Úr a mai napig gyógyít
És kegyelme ne fogy el
Köszönöm

abi(2018-06-04)
Sziasztok lehet hogy ma van az utolsó Matek órám tudom hogy nem vagytok csodát a jegyeim alapján de én mégis hiszek Istenben aki még segített eddig és hiszem hogy ez úton is meg fog segíteni kérlek imádkozzatok értem és az osztalyom ért segíts nekik hogy sikerüljön a matekunk és az év vegenk segíts jarjtunk segíts istenem

Helga(2018-06-03)
A ferjemert kerem h imatkozatok el akar valni most lesz a harmadik gyermekunk es o olyan miat akar elvalni amit nem tetem meg nem csaltam meg de o nem hisz nekem kerlek segitsetek

egy lany aki var Istenre hogy megmentse es hogy mutasa neki az utat (2018-06-03)
Sziasztok szeretem ha imatkoznatok értem nem sokat megyek Vagy már holnap sora kerül egy cérna féreg vizsgálat tudom hogy ez gáz de kérlek imádkozzatok értem hogy a tesz nem távon ere utaló jelet és hogy tisztitsin meg belülről ha ilyen vagyok, van még egy másik ima témám elég rosszul állok matekból és nem tudom hogy a tanár hogyan fog hozam viszonyulni és már csak egy hét van amikor még tudnék javítani kérlek titeket imádkozzatok értem ez azokért akiknek így alakult ez élet kérlek imádkozzatok értem és az osztalyom ért ahova tartozom elég rosszul álla szentek főleg matekból kérlek imádkozzatok értem értünk köszönöm istenem

NZs(2018-06-03)
Kérem imádkozzanak értem, hogy az Úr adjon nekem hatalmas hitet abban, hogy Jézus Krisztus meggyógyít engem és megszabadít a gonosztól.Kérem az Urat Jézus nevében, szabadítson meg a testi, lelki fájdalmaktól és szabadítson meg a gonosztól, minden praktikájától és tárgyától.Kérem töltsön be az Úr Szentlélekkel és irányítson.Kérem az Urat tudjak megbocsátani mindenkinek aki vétkezett ellenem és én is tudjak megbocsátani magamnak az elkövetett vétkeimért.Dicsőség az Úrnak! Köszönöm szépen!

Regi(2018-06-02)
Könyörgöm imatkozatok értünk nagyon nagy szükség van rá a gyermekeim egészségért az anyám egészséges az én egeszsegemert mert alig bírok járni semmi nem sikerül csak a Jóisten tud megmenteni nagyon szépen köszönöm

abi(2018-05-31)
Kérlek imádkozzatok értem el rosszul azok matekból és már az egész nyáron be van táblázva és rajtam múlik több ember nyár kérlek imatkoznatok értem hogy ki tudják tartani végsőkig és hogy Isten meg segítsen koszonom

abi(2018-05-30)
Szeretnék imát kerni
2 hét van év végéig és elég roszulalok matekból 1,5 és tudom hogy ehhez nagy csoda ken hogy még kapjam a kettes,kerlek imatkoznatok hogy erőt tudja venni magamon és hogy beszélni tudja a tanárom és adjon javítási lehetőséget és hogy enyhulyon meg a szíve és az osztalyomban marathasak és ne kelljen elhagynom és hogy az osztály tarsamekal tudja érettségizni és hogy egy boldog nyarunk legy tudom hogy ez nagy kérés de hiszem hogy Istenem meg segít és át visz a nehézségeken, hiszek a csodákban köszönöm bár hogyan is alakul köszönöm Istenem

abi(2018-05-30)
Szeretném ha imatkoznatok értem 2 hét van még év végéig és elég rosszul azok matekból, kerlek imatkoznatok értem hogy erről tudják venni magamon és beszélni tudják a tanárral és hogy megértés, és hogy a szíve meg enyhulyon és ha van lehetőség adjon javítási lehetőség és még kaphasam év végén a kettest tudom hogy már csak istennek szamithatok kérlek imádkozzatok értem és az osztalyom többi tagjaert köszönöm előre is bár hogyan is alkoul
Köszönöm Istenem

Uhv(2018-05-30)
Imàt szeretnék kérni mert devizahitel csapdàban vagyok elakarjàk àrverezni a hàzunkat. Bizom az Úrban hogy kihoz ebből a csapdàból és megmenekül a hàzunk.Köszönöm az imàt!

Mariannka(2018-05-29)
Kedves imádkozó testvéreim,arra szeretnélek kérni benneteket,hogy velem együtt imádkozzatok az új munkám és munkahelyem miatt.Már 7 hónapja keresek állást és sok buktatón vagyok túl,de most találtam egy olyan munkáltatót,aki igyekszik betartani a szabályokat.Szeretném ha Isten áldásával megtalálhatnám itt a helyemet.Áldást kérek a munkámra és a munkáltatómra,leendő kollégáimra.Köszönöm az Úr szeretetéve

Krisztina(2018-05-29)
Kérlek imàdkozzatok a petefészkemben valami cisztàt talàltak. Az egyik felében nem túl biztató dolgot. Segitsetek. Van hàrom gyerekem. Mi lesz velúk. Kōszōnōm.

S.GY.J.(2018-05-29)
Azal a kéréssel fordulok önökhöz hogy S.GY.J.-ért aki németorszàgban él imàtkozzanak érte mert 3 hete kórhàzban fekszik tudomàsunk szerint hasnyàlmirigy gyuladàssal de több mindt valószinű màs baj is van . Nagyon nagy a hasa több féle antibiotikumot is kap de nem hogy jobb lenne hanem a gyulladàs csak nől mikor bekerült 3 as erőségű gyógyszert kapott ma màr 11 nél tartunk étvàgya nincs folyamatosan csapoljàk a viztől kérem önöket segitsenek egy imàval nagyon szépen köszönöm isten àldja önöket.üdvözlettel Éva

Piroska(2018-05-28)
Imat szeretnek kerni a gyermekemert aki elen most kezd hitetlene valni pedig kereszteny nevelest kapot es kap de a rosz baratok mas utra vezerelik ahol nincsen hit kijelentete ö nem akar templomba dem jarni mert ciki a satani baratai nem hisznek Istenbe csak magukba szofogadatlan es csunyan beszel velem kecsegbe vagyok esve csak Jezushoz fordulhatok ezert kerem hogy imatkozanak a kislanyomert Jennyfer 17 eves lesz novemberbe ki akar maradozni este kesöig nem fogad szot hanem aszt csinal amit ö akar aszt mondja egyedul nevelem de miota kamasz es rosz baratokal söt van azota ilyen kerem imatkozanak erte hogy legyen,n ujra kedves hitbenjaro alazatos segitökesz f szofogado amilyen volt agodo anya köszönöm Isten áldja Önöket

&(2018-05-28)
Találtam egy lelki társat akit nagyon szeretek tiszta szívemből és a főnök aszonyom bizzom benne hogy mindig szeretettel gondolok rá és akármi az ember sorsa sosem feledjem el kívánok neki és családjának sok boldogságot és a másik embernek is.

Feri74 pécs (2018-05-28)
Testvéreim az Úrban.Kérlek benneteket Imádkozzatok értem.Egy Sztómahelyreállító műtéten estem át és nagyon fontos az elkövetkező pár nap ill pár hét.Kérlek Imádkozzatok velem,értem a teljes gyógyulásomért.Előre is Köszönöm nektek.Egy testvér.

!!!!! (2018-05-27)
Imádkozzatok értem és a családomért. Szeretném megtartani a munkahelyemet.
Kérlek benneteket, imádkozzatok, hogy ügyes és talpraesett tudjak lenni. Higgadt is és szeressenek és fogadjanak el a többiek.
Köszönöm.

Regi(2018-05-27)
Tiszta szívemből kérlek hogy imatkozatok az egész család egészséges mert nagyon nagy szükség van a Jóisten segítségére hogy gyogyitson meg bennünket és legyen szerencsénk köszönöm szépen

K(2018-05-27)
Kérem imàdkozzanak az egészségemért gyomrom és a belek is fàjnak. Àllandóan rosszul érzem magam. Félek. Segitsetek imàdkozni.kōszōnōm.lehet hogy nem jól imàdkozom. Kōsxōnettel tisztelettel

HK(2018-05-27)
Imat kerek fiam hite erosodeseert es alazataert!Koszonom az imasegitseget!

KB(2018-05-27)
Imasegitseget kerek hugomert hogy erosodjon meg a hitben hogy megtudjon szabadulni a fuggosegeitol es maradjon meg a munkahelyen.Nagyon koszonom!Dicsoseg Istennek!

Anna(2018-05-26)
Kedves Testvérek! Imat szeretnék kérni a hazásságom helyreállásáert. Legyen ujra harmonia beke es csend boldogság ahogy eddig volt.Nagyon nagy segitségem van az imára, nap mind nap imadkozom es hiszek Istenben. Ugyerzem elvagyok atkozva, semmi nem jon ossze nap mind nap a vita. A munkahelyemen is minden feszult es sztressez. A sajat anyam elmondta addig fog atkozni amig elvalok a ferjemtol. En nem szeretnek elvalni mivel nagyon szeretem ot es o is engem.Mior kicsit jobbr fordulna a helyzet rogton tortenik valami. Autobaleset, utanna ellopjak az autot aztan korhazi beavatkozas. Nyugalomra csendre boldogsagra vagyok.Sirva irom ezeket a sorokat. Tiszta szivembol kerem imadkozzanak ertunk. Elore is koszonom.

eva(2018-05-24)
imat kerek Lajos hamaros gyogyulasaert

B J(2018-05-23)
Kedves Testvérek! Kérlek benneteket imádkozzatok férjemért aki nagyon beteg.Köszönöm,Jézus Krisztus nevében Ámen!

Csilla(2018-05-22)
Draga Testverek! A hazassagom helyreallasaert kernek imat es jojjon vissza a ferjem, akit tiszta szivembol szeretek.

Mária(2018-05-21)
Kérem imádkozzanak édesanyámért. 83 éves. Intenzíven fekszik. Fuldoklik. Tele van a teste vízzel. Kapjon levegőt. És az Úr adjon még időt közöttünk lenni.

KSz(2018-05-20)
Nyelvvizsgázni megyek és kérem imátkozzatok értem,hogy sikeres vizsgám legyen.köszönöm

Cojoc(2018-05-20)
Imat szeretnek kerni Hannacska unokam megnyugvasaert a duhkitoresektol , idegesegtol ,makrancosagbol es makacssagbol valo megszabadulasaert.meg eleg kicsi es egyszere valtozik meg a hangulata .Elore is koszonom

T(2018-05-20)
Imát kérnék,hogy megszűnjenek az alhasi görcseim és az ezzel járó kellemetlen dolgok és,hogy minden rendben legyen.

Regi(2018-05-19)
Könyörgöm imatkozatok értünk mert nagyon nagy szükség van a Jóisten segítségére az egész család egészségéért mert valami átok van az egész családon csak a Jóisten tud megmenteni nagyon szépen köszönöm

Piroska(2018-05-17)
A kislanyomert szeretnek kerni imat mert roszutra tert rosz baratokal jar nem akar ram halgatni csak a maga feje utan meni meg amit a baratok mondanak neki pedig hitben kerdesztem neveltem a gyermekem jol tanul de a rosz baratnök nem hagyak tiszteletlenul beszel velem ordit pedig mindent meg atam neki es höra tanitotam mindig elvaltam när 14 eve egyedul nevelem a gyermekemet most a gonoszhitetlen apja viszont a kepbe le pendeln a gyermeket es en legend a rosz anya a szimem letsdeal ja a gyerekemnek bantodasaesik kerem imatkoz a kislanyomert hogy jojon haza es legyen benen ithon marathon meg kerdesztem hiteben mar templomba akar jarni nov 17 eves kamasz kerem imatkoz ertunk a kislanyom Jennyfer köszönöm szepen az Ur algya önoket tisztelettel Piroska agodo anya köszönöm

K.I.(2018-05-16)
Kedves imadkozo testvereim! Kerlek imadkozzatok ertem hogy megszabaduljak a vilagi kivansagoktol. A testi kivansagoktol amelyek vissza vissza ternek az eletembe. Isten segitsen hogy vegleg megszabaduljak ettol. Isten aldja Onoket

Kné(2018-05-14)
Kedves Imádkozó Testvérek!

Sziveskedjenek imádkozni két unokámért, hogy jól tanuljanak az általános iskolába, és járjanak templomba, a harmadik nagyobbik unokámnak sikerüljön az érettségije, és felvételt nyerjen az orvosi egyetemre, (azt szeretné).

Köszönöm imájukat.

Regi(2018-05-13)
Nagyon szép kérlek imatkozatok értünk mert nagyon nagy szükség van a Jóisten segítségére hogy még gyogyitson az anyámat a fiamat engem már alig bírok járni semmi nem sikerül könyörögve kérlek titeket és a drága Jó Istent köszönöm szépen

va(2018-05-13)
Edesanyam labai gyogyuljanak meg!Jezus Krisztus neveben! Amen!

Erzsike(2018-05-12)
Édesanyámért kérek imát,aki tizenhatodik eve bénán szenved.Mind két lába amputálva ,és most már se nem eszik ,se nem beszél ,úgy szenved szegény ,hogy azt nem lehet leírni emberi szóval.Kérem könyörögjenek érte.Köszönöm.

SA(2018-05-11)
Ķérlek benneteket hogy imádkozzatok a teljes gyógyulásomért.Depressziós vagyok nagyon mélyen .Pajzsmirigybetegség,izületi fájdalmak,szembetegség a problémám.Nincs otthonom,munkám,a lányomnál lakom.Teljes a káosz körülöttem nem tudom hogyan tovább.Áldjon meg benneteket az Úr!Évekig másoknak segítettem és hìrdettem az Úr megváltását örömhìrét.Mindenkinek seģített is hála és dicsőség az Úrnak csak én égtem ki,teljesen öszetörtem!Évekig fürödtem az Úr szeretetének örömében és adtam át ahol csak tudtam.Haldoklókhoz jártam be a kórházba és elfogadták az Urat.Csodás volt az Úr jelenléte,békessége.A munkámban is (masziroztam)imádsággal ,hálaaďással kezdtük és fejeztük be.Meg is mutatta az Ö határtalan kegyelmét az emberek életében dicsőség neki ,csodálatos változások történtek az emberek életében szinte mindenkinél.Csak én lettem beteg mára és egy éve elmúlt hogy nem javulok sőt.Köszönöm az imátokat előre is!

Zita(2018-05-11)
Szeretnék imát kérni a lelki erőért, félelmeimtől való megszabadulásáért.

K.Zné(2018-05-10)
K. Z. Férjem kórházba került a lábára orbánc jött és felhólyagosodott amiatt a seb gyógyulás hosszab és fájdalmas SZeretnék kérni Imát hogy meg gyógyuljon TISZTELTEL K. Zné Salgótarjáni gyülekezetbe járunk AZ ÚR áldja az életeteket munkátokat

N.Á.(2018-05-10)
Kedves Imádkozók! Szeretnék a sógornőmért K. J-ért imát kérni. Súlyos mellrákot diagnosztizáltak nála nemrég. Azért kérném az imát, hogy meggyógyuljon, és azért is, hogy a környezetében, családjában ez az egész folyamat kegyelmet és üdvösséget hozzon. Köszönöm.

Erzsebet(2018-05-10)
Imat kerek Hannacska unokam lelki megnyugvasaert a duhkitoresekbol , idegesegbol ,makacssagbol ,makrancosagbol valo megszabadulasert , valamint Monica lanyom hitenek megerosodeseert , bolcsesegben es ertelmben valo novekedeseert es aert hogy valasztott szakmajat naprol napra jobban megszerese.Koszonom

Margit(2018-05-10)
kérem imádságukat a magam részére, a torkomban lévő nyirok mirigy duzzanat megyogyulásáért,valamint az ovsomor végleges gyogyulásáért,hogy tobbet ne ujujonki.hálával koszonom M.

Gond5(2018-05-09)
Kaptam állást. Egy csoda.Köszönóm!
Kérlek,imádkozzatok értem, hogy tudjak jó viszonyt kialakítani a többiekkel. A munkámat is el tudjam végezni. És tudjak aludni is. Köszönöm!
Én is imádkozom több kilátástalan helyzetben levő emberért. Nagyon megrázó. Az egyik embert a gond nyomja agyon,a másikat a szenvedés.

Kata(2018-05-08)
Köszönöm, hogy Józsi bácsit imájukban hordozták! Még itt a földön halála előtt megtért az Úrhoz, békésen elaludt. Dicsőség Istennek!!! És végtelen Hála!!! ❤?

Kérem imádkozzanak barátnőmért Annáért, most szombaton 12én lesz egy nagyon nehéz vizsgája.
Hálásan köszönöm! ❤?

Regi(2018-05-07)
Könyörgöm imatkozatok értünk mert semmi nem sikerült nagyon szépen kérem a Jóisten hogy gyogyitsa meg az anyámat a fiamat engem nagyon sokat szenvedünk csak a Jóisten segítségével gyogyulunk meg tiszta szívemből kérlek titeket

&(2018-05-06)
Istenem nem is kell tőled félnem tiszta szívből szeretlek már nem kételkedem élni akarok mindent megtanulni az életről szeretni meg szeretni.

K gK(2018-05-06)
Kerek imádkozzunk együtt fiam lelkiegyensulyának a helyreállításáért mert nagyon labilis.

Sz.K.(2018-05-06)
Kedves Testvérek.Imatámogatást szeretnék kérni.Anyósom lába pikelysömörös lett kérnék benneteket imátkozzatok velem együtt anyosom lábának a gyógyulásáért.Megtért keresztény ö is ahogy mi..Hiszünk az Úr gyógyitó csodatevö erejében…De tudjátok ti is egy legyöz ezret kettö pedig tízezret…Támogatásotokat köszönöm…

Maria(2018-05-04)
Edesapam nagyon beteg imat szeretnek kerni a gyogyulasaert koszonom maria

L. M.(2018-05-03)
Szeretnék imát kérni anyagi áldásért. Már a második csőtörés van a lakásunkban.A szerelő szerint 500.000-Ft lenne a helyreállítás. A biztosító csak nagyon kevés részét térítené. A két évvel ezelőttit is alig tudtuk kifizetni.Most önerőből képtelenek vagyunk, sajnos kölcsönt sem vehetünk fel, olyan helyzetben vagyunk, hogy nem kapnánk.A lakást,ha megpróbáljuk eladni áron alul, nem tudnánk másikat venni. A víz csak szivárog. Már aludni sem tudok. Csak Istentől való csoda segíthet rajtunk.
Nagyon köszönöm az imát.
Tisztelettel: L. M.

Regi(2018-05-01)
Kérem imatkozatok gyermekeim egészségért és az egész család egészséges mert nagyon sok betegség van amit csak a Jóisten tud meggyógyítani alázattal könyörögve kérek

Br(2018-04-30)
Szeretnék imát kérni a gyógyulásomért .Már nem bírom elviselni a fájdalmat. Nagyon fáj a gerincem,oldalam,hátam.Se ülni, se állni,se hajolni, se megfordulni az ágyban nem tudok. Imatkozzanak értem hogy a Jóisten vegye el a fájdalmam mert már nem bírom elviselni .Köszönöm mindenkinek aki imatkozik a gyógyulásomert.

kata(2018-04-29)
Imat kerek tesveremet,hogy szabaduljon meg a fuggosegeitol es legyen turelme es egeszsege az uj munkahelyen.Koszonom az imatamogatast!

KG(2018-04-29)
Kedves imakozosseg!Imasegitseguket kerem fiam es hugom megtereseert,A jo Isten kuldje el az o szent lelket az eletukre hogy a hituk erossodjon meg es legyen alazatuk embertarsaikhoz,hogy megtudjanak szabadulni a fuggosegeiktol.Koszonom az imasegitseget!En is imatkozok ertuk de a kozos imanak nagy ereje van.

Br(2018-04-28)
Kérem imádkozzanak értem nagy fájdalmam van a gerincem az oldalam a hátam. Már a megmozdulás is fáj nem birok ki kellni az ágyból. Elviselhetetlen a fájdalom. Kérem imádkozzanak értem hogy ez a betegség távozzon az életembol a Jézus nevében.Köszönöm

Irisz(2018-04-28)
Imat kerek a lanyom egezsegeert izuleti problemai vannak alig birja a kezet bedagad az orvosok nem segitenek at kerek a gyogyulasara

Laci(2018-04-28)
szeretnem megtalalni a tarsom nagyon sokat imatkosztam ezert 30 eve imatkozom ezert es nagyon nehez mar .koszonom

Irisz(2018-04-27)
Segitseget kerek imaban hogy az unokam ne legyen beteg tulterhelt sokat dolgozik ezert ideges Istent szereto fiatal az egezsegeert kerek imat. Irisz

B.A.(2018-04-27)
Tisztelt Imaközösség!
Kérem imádkozzanak értem, mert tehetetlen vagyok mindenben. Nincs előrehaladás az életemben. Rám telepszik a bűntudat, amiatt amit úgy érzem, elrontottam. Szeretteimnek sem tudok viszonozni semmit, mert padlóra kerültem. Éjszakákon nyugtalan vagyok.Nem látom az alagút végét. Előre is köszönöm imájukat.

K.Sz(2018-04-27)
Kérlek Benneteket, hogy imádkozzatok értem, a tartós gyógyulásomért, hogy egészséges fájdalommentes életet élhessek, és így megtalálhassam én is a munkahelyem..Köszönöm imáitokat!

Regi(2018-04-24)
Tiszta szívemből kérlek hogy imatkozatok az egész család egessegert és a Jóisten segítségével a gyermek aldásert nagyon szeretnék egy kislány unokát ami csak a Jóisten segítségével lehetséges nagyon szépen köszönöm

&(2018-04-24)
Az ember gondol mindig butaságra amit nem kellenne hinni kellenne.Bocsánat a tíz parancsolatot bekellenne tartani köszönöttel.

Otty(2018-04-23)
Ima kérést egy babát szeretnénk

&(2018-04-23)
Köszönök mindent nem akartam senkit megbántani csak buta voltam csak egy kis figyelmeségre vágytam nem akarok senkinek megfelelni csak önmagnak már tudom magammal kell legjobban lennem meg a jó istennel akit nem is ismerek és a 10 parancsolatot betartani köszönöm.

Tímea(2018-04-23)
Kérlek benneteket imátkozzatok a szeretteimért és értem,hogy a Jó Isten szabadítson meg bennünket véglegesen a gonosztól és a rontásoktól.
Köszönöm imáitokat,mindanyiunk nevében

Léna(2018-04-22)
Kérem imádkozzanak lányomért, hogy mielőbb teherbe essen,mert lassan kifut az időből.Én is imádkozom és remélem az önök és az Isten segedelmével sikerülni fog. Előre is hálásan köszönöm.

Gond5(2018-04-19)
Nagyon megterhelt és szomorú vagyok. Nincs munkám, csak szomorúságot okozok a szeretteimnek.Nincs önvizalmam Fáradt vagyok és kiállhatatlan.
Hordozzatok kérlek imádsádban.
Lelkileg szenvedek.

O.G.(2018-04-19)
Azzal a kéréssel szeretnék Őnőkhőz furdulni,hogy sziveskedjenek értem imátkozni,hogy minélelőbb legyen munkám,és a hazasságom álljon helyre,SZabaduljunkmeg a szegénységből,és a cigitől.Előreis kőszőnőm TIsztelettel

O.G.(2018-04-19)
SZeretnék imátkérni.A kérésem az hogy legyen hitem Istenbe,hogy tudjak szivből imátkozni,a családomért,feleségemért,hogy béke legyen a családban,és minden familiás átokbol megszabaduljunk.És valodi megtérés legyen a családban.Halgasson megtitteket az Úr e imában Jézus nevében

O.G.(2018-04-19)
SZeretnék imát kérni a 14-éves onokámért.A betegsége ÁTtételes Rákdaganat.A onokám neve K.M..Előreis nagyon szépen kőszőnőm.Tisztelettel.O.G. Nográdmegye

G.É.(2018-04-19)
Kérlek imádkozzatok az unoka Öcsémért aki sulyos álapotban van a korházban.Köszönettel Éva

Regi(2018-04-18)
Kérlek titeket hogy imatkozatok értünk mert nagyon nagy szükség van a Jóisten segítségére hogy egesseg és békesség legyen a családba nagyon szépen köszönöm

OD(2018-04-18)
Szeretett Testvéreim a Jézus Krisztusban!

Kérlek, imádkozzatok velem, hogy életem minden területét nap nap után következetesen átadhassam Krisztusnak, és Ő fogadja el.

Veletek imádkozom én is.

Ámen.

S.E.(2018-04-18)
Tisztelt Gyülekezet! 23 év albérlet után sikerült megvennünk első lakásunkat 2009-ben. A megemelkedett lakáshitelünk miatt ami 200000 Ft lett a forintosítás után nem tudtuk fizetni és perre mentünk a bankkal az árfolyam kockázat teljes mértékű ránk terhelése miatt
Azóta nem történt semmi, mig a múlt héten felhívtak, h vagy egyben fizetünk ki egy nagy összeget ami most kb.a lakásunk ára vagy kilakoltatnak. Bent van már 11 M Ft-unk. Ezért szeretnek imát kérni,.h valamilyen módon tudjunk megegyezni velük
A nagy összeg lehetetlen számunkra hiszen éppen a megemelkedett összeg miatt maradtunk el.Tudom, h Istennel minden lehetséges és ha többen vagyunk egy akaraton imakérésünkkel és zörgetünk imáink meghallgatásra találnak. Isten áldjon benneteket. Üdv. S.E.

K I(2018-04-18)
Kérem imádkozzanak a feleségemért mert szívritmuszavara van és úgy volt hogy debrecenbe kell szívkatéterezni de előbb gyógyszeres kezelést írták neki. Hiszem hogy Jézus krisztus úr meggyógyítja és visszakapja az erejét és az egészséget. A feleségem neve kozmáé ILKU MÓNIKA.
KÖSZÖNÖM

Asu(2018-04-17)
Kérem önnőket imátkozanak értem, hogy az életem végre jó felé irányuljon, jobb életem legyen, s a betegségeim, mely megneheziti az egész életem, mivel a szívem nagyon fáj és mindig nagyon magas is a pulzusom, s egy kis sétánál is rosszul leszek, összegörnyedek mert a szívem allat feszül, fáj, lever a víz. Igy egésznapjaimban fekszem és éjszaka nem alszom. Imátkozatok értem tesvtéreim. Szeretném a büneimtől megszabadulást. Imátkozzom az Úrhoz hogy kegyelmezen rajtam. Amen

Szte-2(2018-04-17)
Tehetetlenül toporgok. Àlláskereső vagyok.
Köszönöm az imákat.

Ki(2018-04-15)
Kedves imakozosseg!Kerem imatkozzanak testveremert aki nem tud szabadulni a fuggosegeitol allandoan csereli a munkahelyeit.Szomoru vagyok erte.Hitet kerek neki,mert hit nelkul soha nemtud megszabadulni.Bizom benne hogy a kozosimanak nagy ereje van.Koszonom az imasegitseget!

Ki(2018-04-14)
Kerem onoket,imatkozzanak az en draga leanyomert aki sulyos szellemi betegsegben szenved,hogy meg gyogyuljon,sikeruljon kilabalnia ebbol a betegsegebol a mi Urunk Jezus Krisztus altal Amen

Marcsi(2018-04-12)
szeretném ha imátkoznának értem és a férjemért hogy rendbejőjjőn a házasságunk és a férjem haggya abba a mérhetetlen ivást kőszőnettel Mária

Szte-2(2018-04-11)
Szeretném,hogy rendeződjön az emberekkel a kapcsolatom.

Erzsébet(2018-04-11)
Kérem szépen imádkozatok értünk hogy rendezödjön minden problémáink .

RB(2018-04-11)
Kerlek imadkozzatok ertem h az eletem jo iranyba forduljon es ne tortenjen velem rossz dolog es a sikeres vizsga eredmenyeimert.
Halas szivvel koszonom

NZs(2018-04-09)
Kérem imádkozzanak értem.Egy balesetben az L3as derékcsigolyám eltört és a többi is sérült.Nagyon nagy fájdalmaim vannak a hátam, csípőm, combom, lábam, térdem, bokám, izületeim fájnak.Kérem Istent gyógyítson meg!Isten áldását kérem az imádkozókra.Köszönöm az imákat!

Regi(2018-04-08)
Kérlek titeket hogy imatkozatok egész család egessegert az előttem álló döntés be kérem a jó istent hogy segítsen jó döntés hoznom a gyermekeim egessegert kérlek istenem gyogyics meg bennünket könyörögve kérlek nagyon bízom benned nagyon szépen köszönöm

BE(2018-04-08)
Kérlek imádkozatok egy nagyon jó barátomért aki mindössze 35 éves és a korai csontelhalásban szenved a combcsont forgójánal.
Hiszem azt hogy meg fog gyógyulni, mivel Krisztus minden fájdalmainkat fel vitte a keresztre. Sokan imátkozunk már érte, de szeretném, ha még többen lennénk.
Köszönettel,
E

KB(2018-04-07)
Tisztelt gyülekezet, kérem önöket hogy imádkozzanak a sógorom gyógyulásáért a betegség
neve patkóbél daganat. Sogorom neve MB. Isten áldását kérem az életükre s a munkájukra egyaránt!!!! Az Úr áldja meg önöket !!
Szeretettel KB

Zs(2018-04-07)
T. „Imadkozzunk”!
Kérem imádkozzanak értem, hogy az Úrnak, családomnak, kornyezetemnek és munkáltatómnak a keresztény értékeknek meg tudjak felelni. Depresszióm, szorongásom és pánikhangulatom oka a NAGYRÉSZT munkahelyen elmúlasztott feladataim. Ott nagy az elvárás, emiatt stresszes és nyugtalan vagyok, ami csak egyre rosszabbá teszi közérzetemet és nehezebbé munkám elvégzését.
Büneimet megbántam, igyekszem ismét nem elkövetni azokat.
Én is egyre többet imádkozom és könyörgök Istenünkhöz és a szentekhez.
Gondjaimat többen észlelik, de bővebben megosztati félek velük. Nem akarom, hogy miattam rosszabb hangulatba kerüljenek.
Köszönettel és hálával:
Egy most még csügedő.

Zs(2018-04-06)
Tisztelt Imaközösség!
Imádkozzunk együtt népünkért, országunkért, vezetőinkért. A választás tisztaságáért, hogy olyan elöljáróink legyenek ismét, akik a hitet, erkölcsöt, a családot és az országot becsülik, egyházakat támogatják.
Isten áldja, ki elolvassa és imádkozik velünk együtt. Szeretettel kívánok minden jót.
Köszönöm szépen imájukat. Zs

bm(2018-04-06)
kedves imaközösség,Kérlek Benneteket ,férjemér imádkozzatok,kórkázban van pillanatnyilag is.Tüdőgyulladásban és még sokféle hozzákötődő állapotáért,most is gépeken van ,mesterséges alvásban.Nagyon bÍzom Istenünkben,és hogy meghallgatja az imáinkat.Köszönöm a segÍtségeteket.Az Úr áldjon Mindnyájatokat.Békesség.

SA(2018-04-06)
Kedves imaközösség !Kérlek benneteket imádkozzatok értem hogy gyógyuljon meg a pajzsmirigy betegségem,csipő kopásom,fájdalmaim,depresszióm múljanak el.Új életem a szakítás után legyen Istennek tetsző egy jobb életért és új munkáért.Köszönöm előre is .Istennek legyen hála!

N.K.É.(2018-03-31)
Kedves Imaközösség, kérlek Benneteket, szédülésem és fejfájásom elmúlásáért imádkozzatok !
Köszönöm segítségetek Istennek legyen hála !

Remeny(2018-03-30)
Masok vetke miatt , kemeny harcban vagyok az allam szerveivel. Annyit kertem es kerek Mariatol es Szt Ritatol , hogy gyozedelmesen kijohessek ebbol a slamasztikabol , es Istennek tetszo eletben elhessem az eletem .

Remeny(2018-03-29)
A csaladomert,hogy a ferjemmel minden rendben legyen,katona es haboruba megy nemsokara.Koszonom szepen

T.t(2018-03-29)
Kedves imakozosseg. Szeretnem ha egy ismerosomert imadkoznanak aki nem tud megszabadulni egy olyan fuggosegtol ami miatt a sajat testet csonkitja meg. Koszonom az imakat! Legyetek aldottak. Csak Isten tud megszabaditani. Amen!

&(2018-03-29)
Azt gondoltam hogy jól gondolgodtam de nem sok mindent nem értek nem tudok szégyelem magam hinnem kellene a jó istenben de inkább kételkedem nekem kell felé elindulnom ő már elindult felém nem az emberek tetszése miatt hanem önmagam miatt.

Marika(2018-03-28)
Kérlek Titeket imádkozzatok az én drága édesapámért P. I-ért, aki koronográfiai vizsgálatra vár.Köszönöm. ÁMEN

SK-né(2018-03-28)
A bal vesemen.daganatott. Talaltak imat. szeretnek. kerni

F.L.(2018-03-26)
Tisztelt imaközösség. Kérem imádkozzanak nagybeteg sógornőmért. Isten áldja meg Önöket szolgálatukért, amiért az emberek felé fordulnak szeretetükkel és támogatást nyújtanak Nekik. Köszönöm az imájukat. Kívánom sógornőm mielőbbi felgyógyulását.

LA(2018-03-26)
Imádságos Testvérek!
Imát kérek Máriáért, aki négy gyermek édesanyja. Egyedül neveli Őket és súlyos szívbeteg. Ráadásul a napokban agyvérzést kapott, megműtötték. Az orvosi szakvélemény szerint nem fog felépülni….
De mi tudjuk, Istennél minden lehetséges.
Szeretettel kérem, hordozzátok Őt imáitokban!
Legyetek áldottak

ML(2018-03-25)
Kérem tiszztelettel imát az egy honapja tartö szüntelen fájdalom enyhitésért a gerincsérv okoz.

Regi(2018-03-25)
Kérlek titeket hogy imatkozatok a családom minden tagja egészségért és gyermek aldasert nagyon szeretnék egy kislány unkat

Mici(2018-03-25)
Istenem kérlek gyógyizsd meg a fiamat a függőség től a betegségéből az anyámat a betegségből és engem az ízületi fajdalmaktol imatkozatok értünk könyörögve kérlek

szabina(2018-03-25)
Tisztelettel szeretném megtérítését önöket,hogy i màfia zu analóg kislányom sajnos ő mozgas fogyatékos, koràtol vissza maradottab és autista kérdőjeles nagyon kérlek titeket, önöket hogy imádkozanak lányomért,hogy legyen teljesen egészséges mint minden más gyermek KÖSZÖNÖM SZÉPEN

Lona(2018-03-24)
Kérem imádkozzanak a műtét előtt álló lányomért hogy minden vizsgálati eredmény jó legyen és minél előbb sor kerüljön műtétre.Mi is imádkozunk és reménykedünk Isten segedelmében.

AT(2018-03-23)
Draga Szűzanya
Kérlek segíts. Várom a jó eredményt .Kérlek segíts gyermekeim unokáim családom egészségében.

R. K.(2018-03-23)
Istenem kérlek gyógyidsd meg a gyermekemet, mutass járható utat az életében,gyermekem édesapjának adj kellő türelmet és nyugalmat a gyermeke elfogadásához és gondozásához,adj Uram erőt, hogy szeretettel és türelemmel tudjam szeretteim életét könyebbé, elviselhetőbbé tenni.Segits nekem Uram Mennyei Atyám.

T E(2018-03-23)
Imat szeretnek kerni a fiamert Otnielert ,hogy vegleg meg tudjon szabadulni a fuggosegeibol, es at tudja adni az eletet az Ur Jezus vezetesere. Koszonom.

Liza(2018-03-22)
Tisztelt imaközösség,kérem imádkozzanak műtét előtt álló lányomért
és családjáért.Adjon erőt az Úr mindannyiunknak a teher elhordozásához.Én is sokat imádkozom az Úrhoz és már sokszor megtapasztaltam segedelmét.Előre is hálás köszönet az imáért.Isten áldjon meg minden imádkozót.

Liza(2018-03-21)
Könyörgöm mindenkinek, imádkozzon drága gyermekemért, akit a sátán próbált hatalmába keríteni, ezért bajba került, és most a törvény előtt felelnie kell.Kérjétek Istent, hogy az ügyben eljáró bírót döntésének meghozatalakor áldja meg kellő bölcsességgel és tisztánlátással ítélethozatala kapcsán.
Hálásan köszönöm Nektek!

Zs Reni(2018-03-21)
Kérek mindenkit imádkozón hogy hitem erősödjön es minden betegség el kerüljön 29ves vagyok most adtam
Életet 3 dik gyermekemnek tüdő embóliát kaptam és most felek hogy nehogy bor rakom legyen ugyan is az egyik tünetem arra enged kovetkeztetni orvosról orvosra járok kerek mindenkit hogy Jézus Krisztus névében mondjon el egy -imat értem hogy a jó utat válaszam es megszunjon a betegeskedes !!koszonom

H.Robi(2018-03-20)
Isten szeret akkor adja meg, az ausztrál embereket barátilag akiket különösen szeretek (P. C.-ék). Anya halála óta teljesen össze vagyok omolva és csak bennük látom a vigaszt. Utóbbi páréve elhagyott a szerencse és csak rossz dolgok történnek velem. szeretném, ha vége lenne.

S.É.(2018-03-19)
Kedves Közbenjárók!

Kérlek imádkozzatok velem együtt hozzám illő segítő társért.

Hittem, hogy Isten kirendeli megfelelő időben a hozzám illő társat, Imádkoztam hosszú időn keresztül és böjtöltem is. Törekedtem Istennek tetsző módon élni, imádságban az Ő társaságát keresni.

Kérlek, ha más az Úr akarata, vagy valami akadálya van, azért is kérjétek az Urat, hogy fedje fel előttem.

Ha mégsem fedi fel, mert ki vagyok én, kicsiny kis porszem, hogy a Mindenható Istent kérdőre vonjam. Akkor imádkozzatok lelkierőét.

Mert már megszégyenülten hallgatom családtagjaim megjegyzéseit.

Ha pedig vonzalom nélkül kell elfogadnom társamnak valakit, segítsen nekem közel engedni azt aki felém nyit.

Vagy ha teljesen el kell szakadnom minden családtagomtól, új otthont kiépítve, tegye járhatóvá előttem az utat.

A hit csodákra képes, ezért kérem a ti segítségeteket.

Egy hitében megfogyatkozott, Istenben reménykedő 28 éves nő

mzs(2018-03-19)
Kérlek Titeket, imádkozzatok apukámért, mert 3 napja beteg lett, és nagyon minimálisan javult csak, épp kivizsgáláson van kórházban. Nagyon szeretjük!
Köszönöm mindenkinek aki segít!
Istennek legyen hála!

A.A.(2018-03-19)
Istennek adok hálát értetek, az imakérés lehetőségéért.

Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok férjem és gyermekeim teljes szabadulásáért minden megkötözöttségekből és függőségeikből valamint kérek imát a megtérésükért és hogy legyen meg Isten akarata az életünkben, az Ő neve dicsőüljön meg.

Kmmm13(2018-03-18)
Istenem kérlek Segíts megtalálni azt a férfit aki végre a párom lehetne.Olyan mint én.Koszonom

evevivi(2018-03-18)
szeretnem ha imadkoznanak ferjemert aki elvesztette azelethez valo kedvet mert azt hiszi h megcsaltam segitseget kerem Istennek h segitsen bebizonyitani neki h nem tettem semmit en csak ot szeretem

N. N.(2018-03-17)
Szeretném kérni, hogy imádságotokkal járuljatok hozzá betegségemből való mielőbbi gyógyulásomhoz, amely már egy ideje „kínoz”. Gerincsérvem újra érezteti magát, és ezeket a tüneteket vegye le rólam a megváltó …mert néha rettenetesen nehezen viselem. Pár nap múlva pedig egy nagyon komoly szűrővizsgálaton veszek részt, és szeretném,ha imáitokkal közbenjárnátok mindazért, hogy semmi komoly ne kerüljön felszínre…
Ezenkívül szeretnék imát kérni családom, 2 gyönyörű gyermekem teljes testi egészségének megőrzéséért, és feleségemmel pedig szeretnék újra visszatérni a meghitt, békés, áldott hétköznapokba…mert jelenleg egy kicsit messze kerültünk ettől…Köszönöm mindenkinek…:)

ZSSE(2018-03-16)
A tanárinkban jelenlevő gyűlölködés és bizalmatlanság ellen kérek imát.

N.G.(2018-03-16)
Először is szeretném megköszönni Istennek a sok-sok áldást, amelyekkel eddigi életem során megajándékozott. Tudom, hogy nagyon szerencsés vagyok sok téren, pedig nem érdemlem meg. Köszönöm Istenem. 🙂 Nagyon szeretném megtalálni a párom, akivel kölcsönösen szeretjük egymást, és akivel mindenemet, amit Istentől kaptam megoszthatom. Bár az imakéréseiteket olvasva tudom, hogy az én keresztem sokaké mellett eltörpül, kérlek imádkozzatok, hogy megtaláljam a párom. Nagyon köszönöm. Isten áldjon, óvjon Titeket, és adjon erőt a szenvedésekben!

NZs(2018-03-15)
Kérem imádkozzanak értem,hogy Isten szabadítson meg a gonosztól véglegesen és gyógyítson meg az összes testi fájdalomtól.Gyógyítsa meg a gerincemet, az eldeformálódott és eltörött csigolyáimat, csípőmet, a fejemet,lábaimat az izületeimet, agyamat, füleimet, pajzsmirigyem, gyomromat.Isten töltsön be Szentlelkével és irányítsa az életemet.Köszönöm az imákat!Isten áldja az imádkozókat!

Bn(2018-03-14)
Imàt kérnék toletek. Imädkozzatok értem hogy daganatos betegségemből meggyógyuljak Köszönöm

Csilla(2018-03-13)
Imatamogatast szeretnek kerni a draga 26 eves fiamert, hogy talalja meg a hozza illo tarsat es hazassagban, szovetsegben eljenek, ne pedig kalandokban keresse elete parjat. Halasan koszonom! Szeretettel es tisztelettel kuldom udvozletem!

MP(2018-03-13)
Kèrlek benneteket imàdkozzatok èrtem,mert màr hetek ota ùgy èbredek,hogy nincs mièrt èjek.Teher az èlet.

egy édesanya(2018-03-13)
Lányomért kérek imát. Erősitse meg az Úr hitben és szerettben, nyissa meg a szivét értelmét a jo befogadására, adjon neki erőt és bölcsességet a rossz felismerésére és elútatsitására. Segitse meg hogy jó keresztény tarsaságba kerűljön és térjen vissza a Jó Isten házába !

M Ny(2018-03-12)
Kérlek imádkozzatok egy kedves barátomért, hogy jól sikerüljön a mütéte és hamar felépüljön a szörnyű balesete után.

BK(2018-03-12)
Kedves imakozosseg!Kerlek imatkozzatok testveremert hogy az Ur jezus szabaditsameg a fuggosegeibol.Nagyon sulyos az allapota.Koszonom szepen az imasegitseget!

Andrea(2018-03-11)
Kerek mindent imatkozot hogy kerjek az urat hogy erösitse meg a gyülekezetünket es a szolgàlokat es hogy Isten igazsaga teljesedhessen be.
kösszönöm

ricsi(2018-03-11)
Kedves testvérek!
Imát szeretnék kérni családjainkért
Köszönöm szépen

Andrea(2018-03-11)
Kerem imatkozzanak a ferjemert hogy felismerje hogy mi is Isten akarata az ö eleteben. Es hogy alazatos legyen.

VA(2018-03-10)
Kedves Testvérek!
Kérlek, imádkozzatok azért, hogy édesapám megtérjen, a nagymamám meggyógyuljon, és, hogy anya lehessek!
Hálás köszönettel: VA

Lyz(2018-03-07)
Kedves Testvérek!Kérni jöttem, de olvasva a Ti imakéréseteket oly fájdalom és kétségbeesés kiáltott a szívemhez, hogy értetek imádkozom. Az Úr mindenkiben ott van, úgy ahogy mindenki az Úrban. Kérjétek és adatik. Egyetlen ima, kérés sem marad az Úr előtt megoldatlanul. Isten bölcs és tudja mire van szükségünk, s csak azt engedi megtörténni ami nekünk jó. Az út melyen saját keresztünket kell cipelnünk nem könnyű ( betegség,szerettünk elvesztése, munkanélküliség, magány,nélkülözés, bántalmazás, gyermektelenség), de tudjuk, hogy Ő ilyenkor vállára vesz, lehajol hozzánk, vigasztal és erőt ad az elviselhetetlenhez. Az Úr békéje és ereje legyen veletek minden próbatétel idején.

Értünk(2018-03-07)
Az Úr szabaditson meg szeretteimet és engem szerencsétlenségeinkből,bajainkbol,betegségeinkből.
Védjen,és vezessen az Ő utján bennünket.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK AZ ÉRTÜNK ELMONDOTT IMÁÉRT.

zsike10(2018-03-05)
Isten aldjon, Szeretnek kerni imat magamnak, mivel daganatos beteg vagyok es jarok kezelesre allandoan esek vissza a betegsegbe, Kerem a szent szellem jarjon at es az Ur gyogyitson meg. Halasan koszonom. Isten aldjon meg benneteket. Amen!

PK(2018-03-05)
Tisztelt Áldott Imaközösség! Kérem imádkozzanak értem, úgy érzem elvesztettem a talajt a lábam alól,nyugdíjam kevés,hogy megéljek, albérletben egyedül élek, ami munkám adódik jelenleg már nem tudom el-végezni, műtét előtt állok, hiába van két gyermekem is, nem tudnak
segíteni! Hiszek Jézus Krisztusban az ő igazságos döntésében,imátkozzatok értem,hogy erős legyek és a fájdalmaimat, megpróbáltatásaimat az Ur akarata szerint hajtsam végre-éljem át!

bcsi(2018-03-03)
Tisztelt és áldott Imaközösség!
Kérem imádkozzanak értem és velem,hogy megtaláljam a számomra megfelelő munkahelyet.Egyszerűen nem találom a helyemet.volt egy áldott munkám,amit elhagytam különböző okok miatt.Az új munkahelyet fizikailag nem birtam,majd sokáig munkanélküli voltam.Közmunkára sikerült elhelyezkedni ,amit nagyon szerettem,de nagyon kicsi volt a fizetés.Ami munkahelyeket megpályáztam,nemrég kettő közül is választhattam,két rossz közül az egyiket.Most abban dolgozom,de még sem érzem magamat a helyemen.Se szabadságra se táppénzre nem lehet elmenni és segédmunkás bérrel van mindenki bejelentve.Kérem imádkozzanak értem,hogy megtaláljam a nekem megfelelő munkahelyet,azt ,ahol Isten is tud használni és nekem is öröm a munka.Ahol betartják a munkahelyi törvényeket is.A másik problémám,mivel özvegy vagyok van egy udvarlóm,akivel egy hónapban egyszer találkozom,messze lakik,de jó ember.De amikor felhozom neki a házasság lehetőségét,akkor meghátrál.Nem akar felvállalni.Ezt is szeretném lezárni,szeretnék Isten előtt tisztán élni.Szeretnék egy olyan áldott közösségbe kerülni,ahol megtalálhatom esetleg a páromat is.Egyedül nagyon nehéz.Köszönöm az imákat,és Isten áldását kívánom mindannyiuk életére és munkájára.

bcsi(2018-03-02)
Imat kernek gyomor daganatot talaltak nalam, es a gyogyulasomert kernem az imat.Kerlek titeket imatkozzatok ertem!

É-P(2018-02-28)
Kérem Önöket imádkozzanak Férjem Gyógyulásáért!

RM(2018-02-27)
Démon tartja fogva az elmémet szeretném kérni hogy imádkozzanak értem az Úrban való szabadulásért és a nyelvem is megkötöződött azt is töltse be szentszellemmel és az elmémet is.

Szeretném ha imádkoznának hogy az Úr tegyen erősé és győzze le bennem ezt a démont ami bennem és töltse be a nyelvem szentszellemmel

M.A.(2018-02-26)
Kedves Testvérek!Az elmúlt másfél évben komoly kríziseken mentem keresztül.A 24 éve tartó házasságból kiléptem,mert a férjem lelkileg napi szinten terrorizált.A 22 éves fiammal jó a kapcsolatom,de egyre távolodunk,repül ki a családi fészekből és önálló élete alakul jelenleg.Egyedül költöztem el otthagyva mindent,mert nem bírtam tovább,pedig mindent megpróbáltam,hogy egyben maradjon a család.Imádkoztam az Úrhoz,hogy szeretnék olyan társat aki megbecsül és tisztességes és nagyon rövid időn belül villámcsapásként beérkezett az életembe,úgy érzem az Úr küldte őt hozzám.Egy másik városból,egy teljesen más életvitellel és szeretnénk együtt élni,szeretjük egymást,…de úgy érzem a sok egyszerre ennyi változás,szinte megbénít a félelem az új élettől,a változástól,pedig a boldogság egy karnyújtásnyira van,de nincs erőm,egyedül nem megy…már ott tartok hogy napi szinten küzdök a gyomorideggel,a szorongással.Régen nem voltam ilyen,még a legnehezebb helyzetben sem,leküzdöttem,volt bennem bizalom,harcoltam…most úgy érzem kiégtem,depresszió kerülget….de én élni akarok,boldogan…Féltem a gyermekemet is hiszen másik városba költöznék,szeretném,ha Isten oltalmazó szárnya alá venné őt,hogy jó élete legyen.Kérlek,imádkozzatok értem,hogy visszatérjen a lelki erőm,a belső szeretetem,a hitem,hogy legyen bátorságom és merjek lépni és boldog életem legyen,a gyermekemért hogy megálljon a lábán egyedül és boldog élete legyen neki is hiszen ezután kevesebbet találkoznánk.Nagyon köszönöm!

RM(2018-02-24)
Démonizált vagyok és szeretném ha imádkoznának azért hogy az Úr küldje el szentszellemét az arcomra szabaditson meg a kisértésektől

BD(2018-02-23)
Imát szeretnék kérni,hogy megkapjam a megfelelő munkaszerződést! Köszönöm szépen!

K g(2018-02-23)
-imat kerek gyermekem külföldi útjára :szerencsés kényelmes utazást és kiegyensúlyozott munkahelyi légkört,és ami a legfontosabb egészséget -es kitartasz a munkába;

RÉ(2018-02-19)
Kedvesek!
Drága sógorom gyógyulásáért kérem imádkozzanak!
Köszönöm

SE(2018-02-19)
Imát szeretnék kérni gyogyulasomert köszönöm

Böbe66(2018-02-19)
Kérem Önöket imádkozzanak a férjemért, hogy az önpusztító életét jobb irányba fordítsa a saját érdekében.
Hálás köszönettel!

Csillu(2018-02-18)
Kérlek imàdkoztatok értem. Nagyfiammal élek, s szívem szétszakad a magànytól. Isten kegyelméből keresem életem pàrjàt. Hiànyzik az emberi szeretet, az igaz tàrs. Hàlàs köszönettel. „erős vàr a mi Istenünk”

HK(2018-02-18)
Kedves testverek!Kerlek imatkozzatok fiamert es testveremert hogy a jo Isten kuldje el az o szent lelket az eletukre hogy erossodjenek a hitbe hogy megtudjanak szabadulni a megkotozott buneiktol.Nagyon koszonom az imasegitseget!Dicsoseg Istennek!

B I(2018-02-18)
Hello mindenkinek !Kérlek titeket hogy imádkozzatok értem hogy az Isten tegyen engem áldássá mindenki számára .Hogy ne hozzak rá többé szégyent már mint Istenre és hogy legyek engedelmes,a parancsolatait szerető és megtartó .Köszönöm mindenkinek.

B Cs(2018-02-18)
Kerlek imatkozzatok ertem.Hogy meggyogyuljak a betegsegbol ami kinoz es az Ur Jezus segitse meg a csaladomat vezessen minket a jo fele es adjon kirartast erot.Segitsen az Ur at minden bajon gondon.Legyen meg nagyon sok idom itt ezen a foldon hogy a Mindenhato urat szolgalhassam

K B(2018-02-16)
Azért írok Önöknek, mert szeretném, ha imádkoznának értem, hogy rendeződjenek a dolgaim és minden jól alakuljon.
Nagyon köszönöm.
Üdvözlettel: B

K G(2018-02-16)
Kerek imatkozzatok hogy gyermekeim talaljanak végzettségüknek megfelelő munkát .

R.M.(2018-02-15)
Démonizált vagyok és szeretnék megszabadulni belőle és szeretnék az Úrral újra kapcsolatban lenni

b a(2018-02-10)
Azt szeretném kérni hogy a kis fiamért imádkozanak akinek nagyon magas a máj gyuladása hogy jézusunk gyogyitsa meg még csak 8 eves. Koszonom.

B.Teréz(2018-02-10)
Kérlek, imádkozzatok értem mert, már az életerőm is úgy érzem elhagy! Másfél éve pokoli kínokat élek át. Férjem téveszméje hogy én hűtlen vagyok hozzá. Mégcsak a szemem sem vétkezett és a gondolatom sem azzal akivel vádol. Minden vagyonunkat elveszítettük már, és a lelki állapotom is kritikus minden héten menekülök, bőröndből ha kipakolok másnap vissza kell pakolnom. 20 éve jóban rosszban együtt voltunk nem tudom mit tegyek, én tiszta szívvel állok itt és kérlek titeket segítsetek! Köszönöm az imát!

F Gy(2018-02-10)
Kerek imatkozzatok gyermekeim parkapcsolataert és hogy taglaljanak végzettségüknek megfelelő munkahelyet .KÉRLEK URAM SEGITS!

B.K(2018-02-08)
Imat szeretnek kerni tesverem hite erossodeseert hogy megtudjon szabadulni a fuggosegeitol az alkoholtol es a nikotintol.Koszonom hogy tamogatnak az imamban,mert a kozos imanak nagy ereje van.

Katalin85(2018-02-08)
Imat szeretnek kerni hogy legyen egy egeseges kisfiam nagyon szeretnék mar egy fiu gyermeket de sajna nem jon ossze hiaba probalkozunk a paromal van mar 3 lanyom de nagyon szeretnénk meg 1 fiu babat is kérlek titeket imatkozatok ertunk istenek legyen hala szeretlek jezus ❤❤

Kk85(2018-02-08)
Sziasztok szeretnék imit kerni,arra hogy a testverem itt legyen meletem a csaladjaval egyutt szeretnem ha jobra fordulna az eletunk kérlek titeket hogy imatkozatok ti is ertunk isten algyon benetekek

Egy haldokloért(2018-02-07)
Dicsöség az Úrnak !!! Egy haldokloért szeretnék imát kérni aki nem keresztény de éppen ezért fordulok hozzátok hogy minél többen imátkozzunk érte mert „ami embernek lehetetlen az Istennél lehetséges” . Zoltánnak hivják és hasnyálmirigy rákja van és most a doktorok 2 hetet adtak neki. Kérlek benneteket imátkozzunk Zoltánért sosem lehet tudni kivel mit cselekszik az Isten ha nem is gyogyitsa meg de kegyelmet adhat neki… Az Úr áldjon meg mindenkit !!!

M(2018-02-07)
A barátnőm 40 éves és korházba került tüdőgyulladással meg vese leálással, és fertőzést kapott, komába került és az orvosok 24 órát adtak neki, legerősebb antibiotikummal és izolált szobába van! A legnagyobb orvos az aki megmentheti megerősítheti, ezért kérem imádkozzunk érte minnél többen! Hálás köszönet! ??

S. I.(2018-02-07)
Túl a 40-en nincsen már nejem, házam, és autóm sose volt. Békés, rendezett életre vágyom és újra családot szeretnék alapítani, ha megszeret egy hívő nő. Jól jövedelmező munkát keresek tartozásaim rendezésére és a megélhetésemre is. Ellenségeim ki akarnak semmizni az örökségemből és már elhagyott a nejem is.
Isten jólétet és békét ígért a János 10:10-ben is. Építkezni szeretnék és nősülni, egyetem mellett. Honvágyam van Amerikába régóta.

Mi(2018-02-06)
Imàt szeretnék kérni hogy legyen egy olyan munkahelyem amit szeretek csinàlni amit jelenleg csinàlok nagyon nem szeretem! Az Úrat kérem hogy vigyen el onnan és ami a legjobb azt adja meg nekem azt a munkahelyet .

PS(2018-02-05)
Kedves Testvérek!
Kérlek imádkozzatok édesanyám gyógyulásáért, aki súlyos beteg. Köszönöm! Istennek legyen hála!

SZB(2018-02-05)
Sziasztok ,szeretnék imát kérni az egyik súlyos lelki és pszichés beteg baratomért,hogy megtalaljak a megfelelő gyógyszert neki és ő is belássa ,hogy beteg de a legjobb az lenne ha megszabadulna a betegségétől ha Isten is úgy akarja,és saját magamért is szeretnék imát kérni ,hogy nekem is meglegyen a megoldas a betegsegeimre minden téren es újra boldog lehessek es ez a baratom is. Koszonom szepen az imakat!

F A(2018-02-04)
Kérlek Istenem vezesd vissza hozzám azt a fiút, akit szeretek! Nyisd meg a szívét és törd meg a makacsságát! Végre látom a hibáimat és szeretnék változtatni, de nem ad esélyt. Mindent megtennék érte, de már csak azért sem fogad vissza. Szakítás előtt 1 héttel még a jövőt terveztük, 3 nappal előtte még azt mondta hogy rendbe fognak jönni a dolgaink. Kérlek segíts!

tündi(2018-02-02)
Imát szeretnék kérni.nagyon nagy bajba került a családom mert a bank felmondta hitelemet és nemengedi hogy fizessem,minden áron elakarja adni tőlem a tejes hitel összegét kéri de nincs annyi pénzünk igy hogy bárlistára kerültem nincs lehetőségem hittelkivátásra sem. Egy élet munkáját nemakarom elvesziteni meg 3 gyerekkel az utcára kürülni .nemsok időm van hogy vevöt találjak a házra.csak isten kegyelmébe bizom kérem hogy támogassanak imában.köszötel tündi

Péter(2018-02-02)
kérem imátkozzanak értünk mert nagyon nagy depresszióval küzdünk én is és a feleségem is és senki sem tud segiteni csak az ur jézus köszönjük csak benne bizunk ö ad erőt nekünk

E(2018-02-01)
Kerem imatkozzanak fiamert aki szenvedelybeteg. Kerem folyamatosan az Urat ,hogy gyogyitsa meg ,teremtsen ujjat benne ,torolje el a seruleseket amiket a betegsege okoz ,okozott . Hiszem hogy meg fogja valtoztatni ,mert megigerte nekem .Az Ur aldja onoket!

&(2018-02-01)
Már nem szeretnék arra gondolni vége köszönök mindent sosem fogom elfelejteni mert nem akarom.A jó isten segítse meg azt az embereket akik megértettek családjukat és hozzátartozójukat. Amikor már tudok szeretni és nem félni és magamat értékelni kell ennél szebb.Köszönöm.

H.Moncsi(2018-01-30)
Nagyon beteg vagyok van egy 4 eves kisfiam kèrem imàdkozzanak hogy meggyógyúljak,fel szeretnèm nevelni,csak a jó Istenben bizom,Istenem segits meg!

Niki(2018-01-30)
Szeretném ha imátkoznának apukámért hepatpis c virus fertőzte meg kb. 30 éve a mája már rossz állapotban apu nagyon fontos nekünk még csak 61 éves még szükségünk van rá ezért kérem a segítséget

P.gita(2018-01-29)
Dicsertesek a Jezus Krisztus!

Imat szeretnek a lanyomert aki ma kezdi a drasztikus,legerosebb kemoterapiat a leukemia utolso stadiumaban. Kerem imatkozanak a gyogyulasaert a ket kicsi gyermekeiert a ferjeert,valamit a csaladnak eroert,hogy tamogatni es segiteni tudjuk az edesapat akinek helyt kell allnia minden teren.
Koszonom,hoggy imatkoznak velem. dicsoseg Istennek es Jezus Krisztusnak a meghallgatasert.
Isten legyen es maradjon velunk!

Renáta(2018-01-27)
Kérem imátkozanak a fiamért és a lányomért betegek én hiszek az ur gyogyulásában kérem az urat legyen mindig velunk és végyen meg a gonoszságtol

S É(2018-01-25)
Kérem imáddkozzanak a fiamért, hogy sikeresen levizsgázzon.Nagyon surgos. Koszonom szépen.

SM(2018-01-25)
Kérem imádkozzanak értem, mert egy sátánnal megszállt férfitől most szabadultam ki, és nagyon nagy károkat okozott bennem, elszakított Istentől és a kárhozatba akart taszítani. Imádkozzunk az ilyen bajba jutott emberekért is, mert szörnyű amit okozhat a gonosz.

Edit(2018-01-25)
Imat szeretnek kerni a csaladomert valamint magamert, nagyon beteg vagyok.
Halas szivvel koszonom.

Robertgida(2018-01-25)
Kerlek imatkozzatok ertem. Beteg vagyok es nehezem jarok. Koszonom szepen

R M(2018-01-24)
Engedelmesen voltam a szentszellemnek és most vallási befolyásba vagyok az ó természetem is felkerült szeretném elfogadni Jézust mint megváltó

B Bné(2018-01-24)
Sikerůlt elválni gyermekemnek.de sajnos 2017 szep 15 ota huzodo rendõrsėgi ūgy mėg fojamatba van!hetente kapjuk a leveleket innen onan .ezt mondanom se kell .fel õrli az egész család idegeit. A kerésem a ķõvetkezõ lenne .hogy minnél elõbb legyen vége ennek az ūgynek nagyon fėltem a gyermekemet hogy valamit csinál magával. Ezėrt kerek imat tõletek

&(2018-01-21)
Köszönöm hogy szerettel és hogy másképp lássak mindent szeretném ha mindenki boldog lenne anyukámnak szeretnék megbocsátani segíts kérlek!
Kérlek segíts hogy mindenki békességben éljen és szeretetben.

Zs.T.(2018-01-20)
Kèrem imàdkozzanak a csalàdom együtt maradàsàèrt fèrjemèrt hogy szeresse a csalàdjàt ne vàljunk el, csak mi legyünk neki a fontosak, Urunk vilàgositja meg az elmèjèt ès a helyes uton haladjon maradjunk együtt egèszsègben szeretetben.Köszönöm szèpen a gyülekezetnek hogy imatkoznak ès segitnek Isten àldjon minyàjunkat.Amen

Ilona(2018-01-18)
Imát szeretnék kérni a testvéremért, akinek sajnos alkohol problémái vannak. A Jó Isten segítségét szeretném kérni szabadítsa meg a problémáitól. Hálás szívvel köszönöm.

Ági(2018-01-16)
Kérem imátkozanak a férjemért vasárnap óta intenzíven van lélegeztetőn altatásban alap betegsége tüdő sarkoidózis és kétoldali tüdőgyuladása van .imát szeretnék kérni a gyógyulásáért köszönöm.

Tenzi(2018-01-14)
A felesegem korhazda es azt kernem ami uri jezusunktol hogy gyogyitsa meg minnel hamarabm tudo amboliaja van
Koszonom szepen erole is hogy imatkoztok erte koszonom a gyulekeszetnek

Tenzi(2018-01-14)
Imát szertnék kérni fėrjemėrt.Istem szabadítsa meg a fájdalomtól amit minden nap érez és ébreszd fel benne a szeretetet felesége és gyerekei iránt.Mindenek felett a családja álljon.

Judit(2018-01-13)
Tisztelt Gyülekezet!
Imát szeretnék kérni Gergely fiamért!
Isten szabaditsa meg a függőségeitől(drog, alkohol).Adjon neki Istentől való barátnőt, és munkát.

Gábor(2018-01-12)
Kèrem imát egy 10 èves Kusfiúèrt amit tavaly súlyos baleset èrt egy temetőbe ès derèktól lefelè lebènult az orvosok mindent megtettek èrte ès annyit mondtak a szülőknek hogy Imádkozzunk Jèzushoz a legáltalánosabb Orvoshoz Gyógyító hoz hogy újra járni tudjon ès újra ministrálhasson

Zita(2018-01-12)
szeretnék imát kérni, hogy le tudjak vizsgázni és lelki békességért

Betty(2018-01-11)
Kerem imadkozzanak ertem sikeres vizsgaeredmenyert a szesszioban. Koszonom

Petra(2018-01-11)
Szeretnem ha imadkoznanak a csaladomert elhidegult a kapcsolat kerem imadkozanak eretunk hogy a Jo Isten tartson meg az o kegyelmeben kerem imadkozanak szeretetert kozunk hogy az Ur Aldja meg a mi csaladunkat!!!

KJ(2018-01-11)
Kerem imadkozanak hogy megmaradhasak Jezus kegyelmeben es a hitben es hogy felesegem es csaladom is megszentelodjon a Jezus Krisztusban Amen

Laci(2018-01-09)
Kérem imádkozzanak édesanyámért, akit Szombathelyen Tüdő daganattal műtenek!
Előre is köszönöm!

K.J(2018-01-09)
Most tertem meg nagyon nehezek a probak kerem imadkozanak ertem es felesegemert es kett kislanyomert hogy erositsen az Ur meg benunket es fonjon osze benunket legyunk egyek az Urban es Szeretetben kerem imadkozanak eretunk!

Kerem imadkozanak eretunk es csaladomert hogy meglasam a csaladban hogyan akar vezetni az Ur es a gyulekezetben is adjon erot nekem es felesegemnek es gyerekeimnek legyen egy harmonia a csaladi eletben es szeretet

Judit(2018-01-08)
Kérem Önöket ,hogy imátkozzanak értem ,súlyos CODPtüdőbetegségem van és vesebetegségem szeretnék mielöbbi gyógyulást,bízok bent ,hogy az önök és az én imádságom talán segít a gyógyulásban.Nagyon köszönöm a jézus nevében.
Isten áldjon benneteket

BD(2018-01-08)
kérem az influenzásokért imádkozzunk has ás hátfájós izületi fájósokért.
Köszönöm

BMI(2018-01-07)
Kérlek benneteket, hogy a szétesett családom újraegyesítéséért imádkozzatok. Erősítsétek a családi imáinkat.Imáitok segítsen abban, hogy a férjem tisztánlátása visszatérjen. Összeköltözött egy nála 20 évvel fiatalabb nővel, aki kihasználja csupán. Ő ezt még nem veszi – ködösítve van az elméje.
Hála és áldás rátok!
Köszönöm szépen.

Rita(2018-01-05)
Imádkozzatok értem és fiamért. Mióta megnősült mindenért engem hibáztat, és környzetébe is ezt mondja mindenkinek. Már annyira elviselhetetlen volt számomra a helyzet, belebetegedtem, vastagbél daganatom lett kemoterámiat kapok. Lelkileg annyira megviselt, hogy megkértem ne hivjon tl-on, mert nem akarom látni és nem akarok beszélni vele. Ez már 8 hónapja tart, sokat imádkoztam, hogy közeledjen felém, de nem hatott az ima. Isten áldjon benneteket, és előre is köszönöm!

Jézus Krisztus áldását kérem, hogy fiam belássa a cselekedetét.

P.J.(2018-01-05)
Kérem, hogy barátnőmért, Ilonáért mondjanak imát, csontrákban szenved.
Nagyon jó lélek, szeretném ha látná gyerekei boldogságát és az unokáit felnőni. Nagyon köszönöm, Isten áldja meg érte Önöket!

S. Géza(2018-01-04)
A szeretteim rokonaim megtéréséért kérném hogy imádkozzanak hogy mihamarabb üdvősségre jussanak.
Nagyon köszönöm a Jézus nevében.
Isten áldjon benneteket

B,Bnė(2018-01-04)

Vállo fėlbe van a közėpsö fiam,már 1 egy ève huzodik,es felemėszt bennünket ,az egësz,fõleg a felesèg vádaskodása ,amiböl rendörsėgi ugy is van , tisztelettel egy olvaso,ill ima kerö,

S. Géza(2018-01-04)
A szeretteim rokonaim megtéréséért kérném hogy imádkozzanak hogy mihamarabb üdvösségre jussanak.
Nagyon köszönöm a jézus nevében.
Isten áldjon benneteket

2018.01.02(2018-01-02)
Azert szeretnek imát kérni hogy isten küldjön nekem olyat társat aki ugy hogy fog szeretni ahogy en ot !elore is köszönöm szépen

Csaba(2018-01-02)
Tisztelt gyülekezet.
Szeretnék imát kérni egy hölgyért akit nemrég hagyott el a párja.
Nem lenne jó, ha visszajönne mert muszlim és nem ismerheti meg a hölgy a kislányával Jézust.
Azonban a hölgy a „barátaitól” rendszeresen alkoholt, kábszert és a hülyeségekbe való meghívást kap.
A kérés az lenne, hogy V. V. élete, aki Martonvásárban lakik, változzon meg és forduljon el a régi élete terheitől és „barátaitól” és térjen meg Jézus Krisztushoz.
Ehhez ki is kell szakadnia az eddigi életét jelentő környezetéből.

Erika(2018-01-02)
Jo Napot Kivanok!
Imat szeretnek kerni hogy megtalajam azt a utat amit a Jo Isten ram bizott koszonom szepen

I(2018-01-01)
Családi kapcsolataim megjavulásáért szeretnék imát kérni.Köszönöm!

Cirius(2018-01-01)
Sajnos nagyon nagy probléma került előtérbe az életemben.Viharos válás a nyakamon meg még feleségem fel is jelentett de most úgy néz ki rendőrség valamit talált ellenem mert meg akarnak vádolni.Ez az egész a feleségem és az anyja által indított lejárató kampány része.Ősze vissza hazudott hogy engem bemocskoljon. Most még nem elég ez anyagi szempontból ügyvédre költhetek esetleg több száz ezret.Kérésem az lenne hogy segítsenek imával hogy ne kerüljek börtönbe mert az nem bírnám ki.Épp elég nyomorúságos az élet örökre elvágja az életem. Kérem segítsenek imával.Bár nem érdemlem meg de szerintem mindenkinek talán jár egy esély újra szeretném kezdeni az életem minden téren.