Azonosítatlan

Sok olyan jelenség van körülöttünk, amelyet nem akarunk a Biblia alapján magyarázni. Miért nem?

Valami van odakint …
Olyan esemény következik be egy kis texasi városban. Egy ember, a harmincnyolc éves Randy Mitchell azt állítja, hogy vezetés közben otthon egyik este egy elhagyatott szakaszon autópálya fölött, egy óriási felhő lebegett a jármű felett, és sodorta őt a sötét égen az UFÓ, amely elrabolta.

Két riportert elküld egy országos magazin küldik, hogy vkészítsenek egy riportot Mitchellel. A szerkesztő akar közzétenni egy történetet a vitatott témáról, az UFO-król. Az egyik újságíró Brad (Josh Adamson) cáfolja az esetet és azt állítja, hogy ez egy átverés, de Keith (Jonathan Aube) érzékeli, hogy valami van odakint, arra törekszik, hogy bizonyítékot találjanak, hogy van élet máshol is a kozmoszban.

Vannak-e UFO-k valójában? Becsapás? Van-e magyarázat?

A film megpróbál rámutatni arra hogy az ufók a bibliában leírt sátán trükkjei. Az elragadtatáskor milliók fognak „eltűnni” a földről (igaz keresztények) és a világ magára lesz hagyatva. Egy olyan világ, ahol megszünt a kegyelem és a Szent Szellem jelenléte. A sötétség erői pedig már előre egy magyarázatot fabrikálnak a keresztények eltünésére.

A filmben közreműködik a keresztény énekes, Rebecca St. James.

(Jo)

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*