90 perc a mennyországban

A film megnézhető itt: 90 perc a mennyországban

Lehet, hogy jó vagy abban, hogy segíts másokat. Köszönd meg Istennek! Ugyanolyan jó vagy abban is, hogy másoknak megengedd, hogy segítsenek neked? Ha igen, akkor köszönd meg Istennek!

Hazafelé egy lelkészkonferenciáról, Don Piper, baptista lelkipásztor autójával összeütközik egy kamionnal, amely ismeretlen okból tér át az ő sávjába. Azonnal meghal. Az ezt követő kilencven percben Piper a mennyországban jár, ahol találkozik mindazokkal, akik hatással voltak rá spirituálisan, miközben éteri zenét hall és lelke valódi békére talál. Eközben, lenn a Földön egy a konferencián szintén részt vevő lelkész megáll a szörnyű baleset helyszínén, és noha látja, hogy Don már halott, imádkozni kezd érte.

Piper csodával határos módon visszatér az életbe, és a mennyországban tett rövid látogatása után hosszú és fájdalmas gyógyulás vár rá. Piper éveken át megtartotta magának ezt az élményt, ám végül barátai és családja meggyőzték arról, hogy különleges történetét ossza meg másokkal is. A film megtörtént eseményeket dolgoz fel.

(Cs)

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*