A bátorság emberei

A film megnézhető itt: A bátorság emberei

„Most már hiszem, hogy Isten azt kívánja minden apától, hogy bátran lépjen fel és bármibe is kerül vállaljon szerepet a gyermekei életében”

A keresztény értékrendet igyekeznek fenntartani, építeni. Először a függőleges kapcsolatot megerősíteni felfelé Istennel lefelé a felnövekvő nemzedékkel oldalt, pedig a családdal, felebarátokkal. Legnagyobb gondot az apa-fiú kapcsolatra fordítanak, mert ennek az elhanyagolása súlyos, olykor tragikus következményekkel járhat. Nagy élmény figyelni igyekezetüket, elért eredményeiket! Örülök, hogy szinkronizált, letöltöttem, hogy el ne vesszen, mint az Én a Mennyországot választom, melyet megosztottam a Facebookon, de eltűnt, csak a nyoma maradt meg. Ezt a videót is felteszem, hogy minél többen lássák, mert érdemes elgondolkodni rajta.

A Sherwood Pictures negyedik produkciója ez a film, mely csatlakozik a Végtelen hit, és a Lendkerék című alkotások világához, melyek szívhez szóló történettel szolgálnak a hitről és a reményről. A film nézői ismét szembesülhetnek azzal, hogy olykor szinte éljeneznek, olykor pedig sírnak majd az alkotáson, mivel ezek a hétköznapi hősök inspirálhatják azokat az apukákat, akiknek egy életen át meg kell felelni szülőként is; kihívás várja Őket most már apaként is, és nem csak a munkában.

(Cs)

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*