A legősibb vírus

„Azt pedig tudjátok,hogy ő azért jelent meg, hogy elvegye a bűnöket, és hogy őbenne nincsen bűn.” (1János 3,5)

Bosszantó az a felfedezés, amikor szembesülünk azzal, hogy vírus fészkelt a számítógépbe, és módszeresen felemészti az adatokat. Odavesznek értékes információk, és kezdődhet a helyreállítás vesződséges munkája. Ez mind idő és pénzigényes. Legrosszabb esetben kidobható az egész. Nincs 100 %-os védelem, a vírus újabb ötletes formában jelenik meg, akár csak a legősibb vírus, amivel a Sátán fertőzte meg az embereket.

Úgy hívják, hogy BŰN.

Csak egy morzsányi kíváncsiság, egy ártatlannak tűnő kívánság, egy picike engedetlenség, és máris kész volt a bombabiztos oltóanyag az első emberpár számára. A vírusra jellemző, hogy örökölhető, kiirthatatlan, ellenálló, módosul és együtt szaporodik az emberiséggel. Valóságos átokcsapás! Egyetlen ellenszer ismeretes a megfékezésére. A Sátán mindent elkövet, hogy erre ne derüljön fény.
Jézus Krisztus kiontott vére az egyedüli reménység, aminek már a cseppjei is elég drágák és hatékonyak a bűn orvoslására.

Ráadásul ingyenesen kérhető és kapható a ” vírusölő program ” az Úrtól, aki megbocsájt, és feloldoz minden bűn alól. Az ő megváltása írtja az alapvírust, és az összes rezisztenssé vált fajtáját. A gyógyulás nem tüneti, hanem teljesen elhat a sejtekig, az atomokig. Eredménye a megtisztított szabadságban élhető élet. Aki ezt megtapasztalta, az olyan hálás, hogy semmi pénzért sem térne vissza a régi életéhet. Nem is érti, hogy tudott addig létezni. Mert az csak vegetálás volt, és nem az ÉLET.

Ám a bűnvírus szívósan sikerorientált. és vissza akar térni. Keresi a réseket, ahol be tud hatolni. Célja változatlan: bejutni, elterjedni, majd felélni az egész testet. Hogy használhatatlan és kidobni való legyen, mint a tönkrement számítógép.

„Én nyomorult ember! Ki szabadít meg ebből a halálra ítélt testből? Hála az Istennek,a mi Urunk Jézus Krisztus.” ( Róma 7,24 ).

Értjük már, hogy miért mondta ezt Pál?

(Zs)

Be the first to comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.


*